Νευρωνικά Δίκτυα Βάθους (2022-10-21-16:10:19) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Παπαγεωργίου Θεόφιλος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: 1000 αλλά η μου βέβαια moon που αύρα μου άρα