Introduction / Introduction - Πολίτης Διονύσιος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2016)
Introduction: Παρακαλώ όλοι και καλώς ήρθατε. Ονομάζομαι ο Διονησιος Πολίτης και θα είμαι ο χώρας σας σε μια πραγματική επισκέπτωση που θα συνεχίσουμε σε κομπιούρα μουσική, μομβιλικές εφαρμογές και συνεργασιακή σχέση. Ποιος είμαι εμένα και σε ποιο δυνατότητα συνεργαζόμουν την εφαρμογή. Είμαι διευθυντής, δουλεύω στο Μαλτιμεδιακό Λαμπ, Συνταγωγή Ενωματικής, στην Αριστορία του Θεσσαλονίκου. Είμαι υποδοχός εκπαιδευτικός εκεί. Και, πραγματικά, το πρώτο κτίριο της ευρωπαϊκής μουσικής είναι δημιουργημένο σε μομβιλικές. Με αυτή την δυνατότητα θα βγω μέσα σε κομπιούρα μουσική. Επίσης, έχουμε σημαντικό επίπραγμα στον διάστημα ενδιαφέρονσης και ανθρώπων κομπιούρας ενδιαφέρονσης, το οποίο δημιουργήθηκε από την ΕΝΤ της Ευρωπαϊκής Κοινωνίας, το ΥΑΚΕΠΑ Κοινωνίας. Και εκεί θα βγουμε μέσα σε μομβιλικές κομπιούρας ενδιαφέρονσης, και θα δούμε πώς οι συνάψεις του μομβιλικού κάνουν την ενδιαφέρονση με τα ήχα που ακούμε. Επίσης, έχουμε το κομπιούρας ενδιαφέρονσης του θέματος. Από το 1996 αρχίσαμε να εξετάσουμε το κομπιούρας ενδιαφέρονσης στην πρώτη ελληνική κομπιούρα που πέρασε μέσα. Και πραγματικά ήταν μια από τις πρώτες κομπιούρας ελληνικά που πέρασε μέσα, έχοντας παρουσιάσει προηγούμενες θέματα για το κομπιούρας ενδιαφέρονσης, ενδιαφέρονσης ενδιαφέρονσης και ενδιαφέρονσης μηχανικής που πρέπει να προστατεύεται. Λοιπόν, ευχαριστώ σε τρεις κομπιούρας, το πρώτο στην κομπιούρα μουσική, το δεύτερο σε μομβιλικές ενδιαφέροντες και το τρίτο σε ενδιαφέροντες σχέσης που θα σας ναυηγήσουν μέσα από τη φιλική μας φορά. Ευχαριστώ!