Mathematics and sex | Clio Cresswell | TEDxSydney (TEDxChania, 2014)
: RESPONSIBLE TO ANY MYSELF ERNES Kita Επίσης, εγώ είμαι η μαθηματική που θα σας δώσει τόσο εξαιρετικά. Και, για να ξεκινήσω, πρέπει να σας κοιμήσετε σε αυτήν την εξαγωγή. Είναι η πρώτη σας οργάνωση, το γνωρίζω. Αλλά αυτές είναι πολύ συσφιστικά εξαγωγές που μοντέλυνται σε μια συγκεκριμένη εξαγωγή. Αυτή είναι η εξαγωγή που θα σας δώσει τόσο εξαγωγή. Αλλά αυτές είναι πολύ συσφιστικά εξαγωγές που μοντέλυνται σε μια συγκεκριμένη εξαγωγή. Και είναι γραμματικά εξαγωγές, γιατί ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά συσφιστικά μαθηματικά χρησιμοποιήθηκαν στον κόσμο της ρομανίας. Και προβλήκαν, με 95% ακουρασία, αν οι νέοι γυναίκες θα είναι μαζί σε 6 χρόνια. Και μπορείτε να δείτε το W για γυναίκα και το H για γυναίκα. Και έτσι, μοντέλυνταν οι νέοι γυναίκες, μιλάγοντας για περιοχές συγκεκριμένων, όπως οι γυναίκες ή το χρυσό. Και μετά μοντέλυνταν τις εξαγωγές, σύμφωνα με το πώς κάθε σύμφωνο αντιμετώπιζε το άλλο. Το σύμφωνο του σύμφωνα, επίσης. Και έτσι έγινε αυτό το ενδιαφέρον ενδιαφέρον πράγμα στο τέλος, που πραγματικά εξαγωγήθηκε ότι οι δύο γυναίκες που αντιμετώπιζαν το καλύτερο σύμφωνο, είχαν καλύτερη ευκαιρία για μια συγκεκριμένη γυναίκα. Οι δύο γυναίκες που αντιμετώπιζαν το καλύτερο σύμφωνο, είχαν καλύτερη ευκαιρία για μια συγκεκριμένη γυναίκα. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί πολλά θεραπεία είναι βασισμένα στην αμποθέτηση. Και ήρθατε πριν, οπότε μπορείτε να μην πείτε όταν το σύμφωνο σας έρχεται στο σπίτι, «Ναι, αδερφή, ξέρω, αφήστε μου να τραβήξω τα πόδια και να φτιάξω ένα μαρτίνι», γιατί αυτό που έχουν βρει είναι ότι αυτό δεν μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσει, ή ότι η μαθηματική έχει δημιουργηθεί ότι να έχουμε καλύτερες σύμφωνα και να βρίσκουμε τρόπους για να προχωρήσουμε σε αυτές τις σύμφωνα είναι το τρόπο. Ο μαθηματικός είναι το σύμφωνο των πατήρων. Όλα τα σύμβολα που βλέπετε είναι πατήρων. Πατήρων ενκαπνωμένων πατήρων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να δούμε τα μαθηματικά που χρησιμοποιούνται στη φυσική και στην εγγενία, αλλά αυτό είναι επειδή είναι εκεί που υπάρχουν πιο πολλές. Οι μαθηματικοί έρχονται στις πρωτοβουλίες, στις πρωτοβουλίες, στις πρωτοβουλίες. Έχουμε δημιουργηθεί λίγο για να σας πείτε πώς αυτό λειτουργεί. Αυτή είναι η τελευταία εργασία. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτό έγινε πριν από λίγες εβδομάδες. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να εφαρμόσουμε τις αντιβατικές για την τυποκύλωση, καθώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Αυτή είναι η εργασία για την αντιβατική χρησιμοποίηση και το πώς να γίνει το παιχνίδι χαρούμενος, αλλά να εφαρμόσουμε την αντιβατική χρησιμοποίηση. Η εργασία είναι περισσότερο από μόνο να γνωρίζουμε τα πράγματα. Επίσης, έχουμε επίσης εργασία και χρησιμοποίηση. Η μαθηματική είναι η πιο πραγματική χρησιμοποίηση της συντακτικής καταστασίας. Η μαθηματική είναι η πιο πραγματική χρησιμοποίηση της συντακτικής καταστασίας. Η μαθηματική είναι η πιο πραγματική χρησιμοποίηση της συντακτικής καταστασίας. Η μαθηματική είναι η πιο πραγματική χρησιμοποίηση της συντακτικής καταστασίας. Η μαθηματική είναι η πιο πραγματική χρησιμοποίηση της συντακτικής καταστασίας.