ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2021)
: Συμμετέχουμε στην απογραφή πληθυσμού κατοικιών από την Ελληνική Στατιστική Άρχη. Το 2001 ο πληθυσμός του δήμου Αγρινιου ήταν 42.390 πολίτες. Το 2011 ήταν 92.608. Απογραφόμαστε ηλεκτρονικά από την υπολογιστή μας ή με τη βοήθεια απογραφέας του σπίτι μας. Απογραφόμαστε στο Αγρινιο. Είναι σημαντικό γιατί στηρίζουμε το μέλλον του τόπου μας. Όλοι μαζί κάνουμε τον Δημοκρινείο να μετράει.