S.O.S. Ανακύκλωση (Cityofathens, 2011)
: Λόγω της μεγάλης ποσότητας απορριμάτων υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στο κοντινό μέλλον να εκραγεί ως σκουπιδοπλανήτης. Αυτό θα έχει σοβαρή επιπτώση στη γη μας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση με πρώτο βήμα την ανακύκλωση. Μαμά, το ήξερες ότι αν καταστραφεί ξεφυνικά ο σκουπιδοπλανήτης κινδυνεύουμε να πεθάνουμε κι εμείς και ότι αν δεν αρχίσουμε ανακύκλωση αυτή η καταστροφή είναι πολύ κοντά. Αγαπημένη συγχείς, ό,τι βλέπεις τη τηλεόραση δεν είναι πάντα αληθινά και αν τελείς σκουπιδοπλανήτης έχει χώρο για πολλά πολλά πολλά σκουπιδοπλανήτης. Αγαπημένη συγχείς, ό,τι βλέπεις τη τηλεόραση δεν είναι πάντα αληθινά και αν τελείς σκουπιδοπλανήτης έχει χώρο για πολλά πολλά πολλά σκουπιδοπλανήτης. Αγαπημένη συγχείς, ό,τι βλέπεις τη τηλεόραση δεν είναι πάντα αληθινά και αν τελείς σκουπιδοπλανήτης έχει χώρο για πολλά πολλά πολλά σκουπιδοπλανήτης. Η αναγκύκλωση είναι το βρέρος σε όλους μας.