2020-08-31 Περιφερειακό Συμβούλιο Τηλεδιάσκεψη - live (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 2020)
: Μετά από πέντε μήνες περίπου, βρισκόμαστε πάλι στην αίθουσα του Περιφεριακού Συμβουλίου. Θα ήθελα να σας υπηρεθείμισω ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλου τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίας σας. Υπάρχουν τα αντισυπτικά μέσα στην αίθουσα. Παρακαλώ θερμαν να τηρούμε τις αποστάσεις, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε, να δοκιμάσουμε. Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους οι πτυχόντες μαθητές σπανελλήνες εξετάσεις και να ευχηθώ καλή στα διοδρομία. Θερμά συγχαρητήρια. Πριν ξεκινήσουμε με τα θέμα τημερίσεις διάταξης, θα κάνουμε κάποιες ανακοινώσεις. Στάλλει μία επιστολή από τον Περιφερειάρχη προς την 3η ΕΕ, στις 29 Πέμπτο του 2020, με θέμα δωρές φυσικών και νομικών προσώπων σε μονάδες υγείας, νοσοκομεία και κέντρα υγείας της Περιφερειδικής Μακεδονίας. Θα σας το διαβάσω. Συναισθανόμενος την ηθική υποχρέωση, κατελάχιστον, να ευχαριστήσουμε στις επόμενες συνεδρίες του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, τους ευεργέτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που συνέδραμαν ανδιοτελώς με προσφορά υλικής βοήθεια στον αγώνα των εργαζομένων στις μονάδες υγείας, νοσοκομεία και κέντρα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19. Θα ήθελα να μου γνωστοποιήσετε, εν γράφος, εάν είναι διαθέσιμα σε μορφή Excel, τα ονόματα και το είδος της υλικής βοήθειας των συνανθρώπων μας, που προέβησαν σε τέτοιες αξιέπαινες πράξεις, ομοίως και για συνανθρώπους μας, που προσέφεραν εθελοντικές υπηρεσίες πάσης φύσεως στους εν λόγω χώρους, νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Η σχετική απάντηση έχει ως εξής. Σε απάντηση του Προτοκόλου 774629522, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, έγγραφό σας, σας αποστέλουμε τα στοιχεία που ζητήσατε σε επισυναυτόμενο πίνακα μορφής Excel, αναφορικά με τις δωρές που έγιναν στις υγειονομικές μονάδες αρμοδιότητας Τρίτης ΕΥΠΕ, στην περιφέρειά σας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 από φυσικά και νομικά πρόσωπα. Όσο αφορά την προσφορά εθελοντικής υπηρεσίας πάσης φύσεως από συνανθρώπους μας στους χώρους υγείας αρμοδιότητας της Τρίτη ΕΥΠΕ, σας ενημερώνω ότι δεν διαθέτουμε κατάγεγραμμένα στοιχεία από τις δομές μας για τυχόν τέτοιου είδους προσφορά από την αρχή της πανδημίας ως σήμερα. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρινήση. Θα σας αναφέρω τη γραμματικά, τους δωρητές και τη δομή υγείας όπου απευθύνεται οι δωρεά, όχι το είδος της δωρεάς και μπορώ να σας το αποστήλω και εμένα, ημέλη σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους για να είστε γνώστοις. Ολυμπία Τελγιορίδου, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Μυρκοπούλου Χριστίνα, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Παπαδοπούλου Κησία, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Υφατής Γεώργιος του Ιωάννη, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σμάιλ Βόσμανδρος ΑΕ, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Μέντι Πράιμ, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Τσουχαδάρης Δημήτριος, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Πέτρα Ελένη, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Αζεμόπουλος Μιχαλόπουλος Έμφαση Πέλε, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Κατσάνου Χαρούλα, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σύλλογος Καστοριένω Νέα Σιόρκη Σιωμώνια, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Δήμος Άργος Ορεστικού, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Παζίνας Εβάγγελος, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ΚΔΑΠ ΣΜΑΡΤ ΖΟΝΙΟΡ Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, Δημητριάδου Ζωή Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, Ιαπωνική ΑΕ Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, Έργονα Ανακύκλωση Ι και Ανακύκλωση Λυκών, Θοματορικές Εργασίας Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, Σταθμός Αριστοτέλους ΑΕ Γενικό Νοσοκο Μακρυθομά, Κούρτης Θομάς και Φιάπ Αμυντέου, Σύλλογος Πολιτέκτων Νομού Φλόρνας Γενικό Νοσοκομείο Φλόρνας, Διέθνυση ΑΕΣ Αμυντέου Γενικό Νοσοκομείο Φλόρνας, Αθλητικός Σύλλογος Στοξοβολίας Κορίβαντες Σαλονίκης Γενικό Νοσοκομείο Φλόρνας, Παπαθανασίου Γεώργιος Γενικό Νοσοκομείο Φλόρνας, Τσώνι Νεδέλ Κουάννα Γενικό Νοσοκομείο Φ Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Φιλόκτουχος Αδελφός της Κυρίων Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Λουκάς Κωνσταντίνου Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Γραφείο Γκούμα Μιλωνά και Συναργάτες Λογιστές Φοροτεχνική Κέντρο Υγείας Κοζάνης, Δήμος Αμιντέο Κέντρο Υγείας Αμιντέο, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορυφή Κέντρο Υγείας Αμιντέο, Πρόεδρο Τουπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αμιντέο Κέντρο Υγείας Αμιντέο, Ιωσιφίδης Μάκης Ιδιώτης Πρόεδρο Δήμαρχος Αμιντέο Κέντρο Υγείας Αμιντέο, Πε Σιάτστας Κέντρο Υγείας Σιάτστας, Δήμος Βοήου Κέντρο Υγείας Σιάτστας, Κοινότητα Κοζάνης Κέντρο Υγείας Κοζάνης. Κόνος Βασίλειος Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Μαθητές Πρώτης Γυμνασίας Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σύλλουγος Βονέων και Κηδαιμόνων Πρώτη Γυμνασίας Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Χίμων Μηταλίδης Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Εύγεια Πιστιώλας Αγκρίνο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σύλλουγος Οποδημούντων Βοβατσιωτών Θεσσαλονίκης Άγιος Κωνσταντίνος Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Μέρα 25 Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Αφίτσου Χακεΐ ΑΕΒΕ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Τσίκα Σοφία Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σαλ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Κρανιάς ΑΕΒΕ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σύνδεσμος Φυλάθλων ΠΑΟΚ Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Πέτρα Ελένη Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Ιατρικός Συλλούγος Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σούπερ Μάρκετ Ελληνική Διατροφή Δυτικής Μακεδονίας Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Ανώνυμος Γενικό Ν Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Καστοριάς Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Παπαρίζος Γωνσταντίνος Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ΑΕΤΤΗΤΑΝ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Εθελοντική Ομάδα COVID-19, Response Greece Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Τσιουχαδάρης Δημήτριος Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Φιλόπτωχο Ταμείο Άγιος Παντελεήμωνας Γενικό Νοσοκομε Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Σύλλογος Καστοριάς Νέος Υόρκης Ιωμώνια και πάλι Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Κουμπουτάρης Αθανάσιος Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ΜΑΤΑΕ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ΕΓΝΤΙΑΤΕΒΕ πάλι Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ΑΕΤΗΤΗΤΑΝ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ΕΤΑΚ Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και όλα τα υπόλοιπα που θα αναγνώσω αναφέρονται όλες στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, Εθελοντική Ομάδα Νέων COVID Response, Πασχάλις Κοσμάς, Πέτρος και Δημήτρης Πυροβέτσις, Παπαλάμπρου Καβρίλ, Κωστέας Χρήστος, Σύλλγος το Απόζερι, Κοινοφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, Σύλλγος Υπηρωτών Καστοριάς, Ζαχαρίδης Γιώργος, Ζωή Δημητριάδου, Κωνσταντίνο Λουκάς, Μαλεγκάνος Παπευθυμίου Καβέσις ΟΒΕ, Χατζη Σημεωνίδης, Γουδής Στέριος και Περιγείας Καραδίμου Μαρία Κεσσία ΟΜΕ. Να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Ο κύριος Δασκαλόπουλος είναι εδώ γιατί έχουμε δύο ευερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν, αν δεν είναι, για το επόμενο περιφερειακό. Έχουμε τρία θέματα εκτός ημερίσιας διάταξης. Παρακαλώ, κύριε Ζημιλιάδου. Θα ήθελα, πριν μπούμε στα εκτός ημερίσιας και στα θέματα της ημερίσιας διάταξης, επειδή τις προηγούμενες μέρες έχει βγει στη διάβοια για διαβούλευση το σχέδιο για την μεταβατική περίοδο, το μεταβατικό πρόγραμμα για την περίοδο 2022-2023 από την ομάδα του Υπουργείου υπό τον κ. Μουσουρούλη, γιατί το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό για τα εφλέγοντα θέματα που περιμέναμε να αντιμετωπίσουν. Το κυριότερο είναι ότι μεταφέρεται η υποβολή του σχεδίου από ό,τι διαβάζουμε για το τέλος του έθους. Αυτά που μπαίνουν μέσα πρέπει να ακουστούν και να τα συζητήσουμε. Στο διάστημα αυτό επίσης ακούμε για αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΐ και της Κυβέρνησης, το Μενδιοικητικό Συμβούλιο για να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της ΔΑΐ για την απόθεση αδρανών υλικών και μπαζών και όλα αυτά και απορριμάτων γενικά. Ενώ υπάρχει και μια απόφαση για τη δημιουργία μιας άλλης εταιρείας, η οποία θα αναλάβει για λογαριασμό της ΔΑΐ την αποκατάσταση των οριχείων με πόρους φυσικά του δημοσίου και ίσως πάλι από το Ταμείο Δίκαιες Μετάβασης. Υπάρχουν λοιπόν σοβαρότατα θέματα και για το λόγο αυτό, κυρίως για να συζητηθεί το σχέδιο που κατατέθηκε για διαβούλευση, ζητάμε να γίνει ένα έκτακτο περιφερειακό μόνο με αυτό το θέμα. Κύριε Πρεφερειάρχη θέλετε να πείτε κάτι. Ναι, ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Είναι μέσα στον προγραμματισμό κύριε Σβηλιάδου όλη αυτή η πληροφορία που έχει διακινηθεί το διάστημα που δεν ήμασταν ζωντανά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να το συζητήσουμε σε Περιφερειακό Συμβούλιο εντός του Σεπτεμβρίου γιατί όντως περιμένουμε και το σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης να ανακοινωθεί επισήμως και να ανοίξει και η διαβουλευσή του, οπότε όλα αυτά έχουν ενδιαφέρον να μας απασχολήσουν και θα έρθει σε επόμενο Περιφερειακό. Πλώς να είναι έγκαιρα γιατί τέλος Σεπτεμβρίου λύγει η διαβουλευσή. Εντός, εντός. Ή στο επόμενο ή στο μετεπόμενο. Δηλαδή προγραμματίζουμε ήδη δύο μπορεί και τρίτο Περιφερειακό άρα κάθε εβδομάδα πιθανόν να έχουμε και Περιφερειακό Συμβούλιο. Ωραία, ευχαριστώ. Ωραία, οπότε προσεχώς θα βγει πρόσληση με το συγκεκριμένο θέμα. Πριν να μιλήσετε κύριε Ελιάση, να ορίσουμε και έναν γραμματέα, γιατί βλέπω ότι ο κύριος Τζότης Απόστολος δεν είναι εδώ. Κύριε Γιαννόπουλε. Ο κύριος Ζώσης είχε προγραμματισμένο. Ωραία, ωραία. Ευχαριστώ. Στην προηγούμενη Εικονομική Επιτροπή υπήρχε ως θέμα έγκριση δαπάνης, έγκρισης πίστοσης 56.564,11 ευρώ για τη Σύνταξη Μελέτης, Μελέτη Διαρυθμίσεων Έθουσας Συνεδριάσεων Περιφερικού Συμβουλίου Διδικής Μακεδονίας. Στο έγγραφο που έχει αποστήλει η υπηρεσία ο κύριος Αναγνώστου, αναφέρει σε ένα θεμίμα της ότι η προεκτίμηση, η προέκυψη από την εφαρμογή από τον κώδικο αμοιβών το άρθρο 53 του νόμου 4412 του 2016, διευθύνωσε η υπηρεσία της μελέτης στάνει το τοίμα δομών περιβάλλοντος της διεύθυνσης τεχνικών έργων της περιφέρειας Διδικής Μακεδονίας, το οποίο θα συνεργαστεί με το Προεδρίο του Περιφερικού Συμβουλίου που αιτήθηκε τη συγκεκριμένη μελέτη. Ως Προεδρίο, κυρία Πρόεδρος, δεν συζητήσαμε αυτό το θέμα ποτέ, εγώ αγνώω το θέμα, δεν το γνωρίζω, δεν έχω ενημερωθεί για κάτι, δεν ξέρω πόσο ο κ. Σαροαγνώστος αν ενημερώθηκε ότι είναι έτοιμο του Προεδρίου, θα ήθελα μη ενημέρωση από εσάς. Φυσικά, όντως υπήρχε το έβδομο θέμα, αν δεν κάνω λάθος, στην Οικονομική Επιτροπή την προηγούμενη βδομάδα. Θα ήθελα να ενημερώσω γιατί υπόθηκαν αρκετά στην Οικονομική Επιτροπή από αγαπητούς συναδέλφους στη συγκεκριμένη αίθουσα, για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα, δεν ήταν απέτηση ούτε του Προεδρίου, αλλά ούτε και της Προέδρος, όπως είπε και η κ. Καρυπίδου. Κ. Καρυπίδου, συγγνώμη, αλλά δεν έχω μάθει να λειτουργώ με βάση στις απαιτήσεις μου. Δεν ξέρω εσείς τι κάνατε, αλλά εγώ δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Για να σας ενημερώσω και να ενημερώσω στο σώμα, υπάρχει μια συζήτηση στις ενώσεις πάντα με τον Περιφερειάρχη, με τις τεχνικές υπηρεσίες της Έδρας. Μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ένας κωδικός από τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χρήματα για κτριακές παρεμβάσεις. Ζητήσαμε να κάνει μια προεκτίμηση μελέτης, έγινε από την υπηρεσία του κ. Αναγνώστου, με βάση τετραγωνικά το ποσό ορίστηκε στα 57.000. Βέβαια, αν βγει σε δημοκρασία θα φτάσει 20-25.000. Νομίζω ο κ. Αναγνώστου το είπε στην Οικονομική Επιτροπή, αλλά πιθανόν να μην ακούστηκε. Αυτό έχω να πω. Δεν ξέρω στην εισήγηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει την εισήγηση. Δεν πρόκειται για εισήγηση του Προεδρύου, το επισημένω. Προέδρε, συγγνώμη λίγο, Γιάννη. Βεβαίως. Έχω όλη την αελογραφία, το έγγραφο που έχει απευθύνει ο κ. Αναγνώστου, το λέει σαφέστατο όπως σας το διάβασα. Άρα να διαφιεριστεί αυτό ότι δεν είναι έτοιμο του Προεδρύου. Δεν συζήθηκε κάτι στον Προεδρύο. Όχι, αλλά όχι και από απέτηση μεταπροσωπική δίκη. Όχι, δεν λέω κάτι τέτοιο. Ωραία. Αυτό θα ήθελα να διαφιερίσω και ευχαριστώ, Γιάννη Λιάση, που είχατε την ευκαιρία. Ευχαριστώ. Θα το λόγο, Πρόεδρε. Στην Οικονομική Επιτροπή όντως έτσι υπόθηκε. Η ερώτησή μου ήταν πολύ συγκεκριμένη πιανού η σήγηση είναι. Μου είπανε ότι είναι η σήγηση των υπηρεσιών και εκεί πάνω είπα ότι δεν μπορεί. Από κάπου πρέπει να δόθηκε εντολή για να γίνει η συγκεκριμένη σήγηση. Και όντως αυτό γράφεται, ότι είναι η σήγηση του Προεδρύου. Το διευκρινήσαμε αυτό, νομίζω. Ναι, το διευκρινήσαμε. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο του Επιπροσωπικού. Καταλαβαίνετε το σχόλιο, σε ό,τι έχει να κάνει με τη λέξη απέτηση. Όχι, κάνετε λάθος. Δεν κάνω λάθος. Κάνετε λάθος. Είπα ότι είναι πρόταση, άρα μου λέτε, λέω ότι είναι πρόταση της Προεδρύου. Απέτηση. Και απέτηση ακόμα. Για αυτό δεν έχω μάθει να λειτουργώ με βάση τις απαιτήσεις μου. Εάν λειτουργούσατε πιο δημοκρατικά, θα το φέρνατε στο Προεδρύο για ενημέρωση στο περιφερειακό και θα είμαστε ενημερωμένοι πριν έρθει στην Οικονομική Επιτροπή. Κυρία Καρυπίδου, έχουμε μια αίθουσα η οποία δεν μας εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή με ποια έννοια. Αλήθεια. Φυσικά, τα μισά μικρόφωνα δεν λειτουργούν. Όταν θέλετε να περάσετε για να πάτε στην τουαλέτα, κυρία Καρυπίδου, πρέπει να περάσετε μπροστά από το Προεδρύο και τους ομιλουτές. Δημοσιογράφοι συνοστίζονται μπροστά μας. Δεν υπάρχει χώρος δημοσιογράφους. Όταν είμαστε όλοι περιφερειακοί σύμβουλοι μέσα στην έδωση του περιφερειακού συμβουλίου, πέφτουμε ένας πάνω στον άλλο. Και ο λόγος που έγινε η κίνηση αυτή και η διαδικασία είναι για να κάνουμε μια αίθουσα πιο λειτουργική. Αυτό μάλλον δεν έχετε καταλάβει. Κάνετε λάθος. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν ενημερωθήκαμε ως περιφερειακό συμβούλιο για το αν συμφωνούμε ή δεν συμφωνούμε. Το κάνατε μόνοι σας και το φέρατε στην Οικονομική Επιτροπή. Γι' αυτό και καταψηφίζατε. Φυσικά. Εννοείται. Παρακαλώ, κυρία Καρυπίδου, είχατε το λόγο. Κυρία Πρόεδρε, καλησπέρα στους συναδέλφους. Μέσα σε δύο λεπτά ανερίστε. Διότι στο αρχικό ερώτημα του συναδέλφου του κ. Γλιάση είπατε ότι δεν ήταν δικό σας αίτημα. Και μέσα στο διάλογο, μέσα σε ένα λεπτό είπατε, για να υποστηρίξετε αυτό το αίτημα που δεν ήταν δικό σας, ότι είναι αναγκαιότητα, συνοστισμός και τα λοιπά. Ήταν δικό σας αίτημα προσωπικό, ναι ή όχι. Εάν δεν ήταν δικό σας αίτημα προσωπικό, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν ήταν το σύνολο του Προεδρύου, δεν νομίζω ότι ο εκπρόσωπος της κυρίας Ζιμπηλιάδου στο Προεδρύου του Περιφερικού Συμβουλίου είχε αυτή την ενημέρωση, θα μας το πει, ήταν προσωπικό σας αίτημα. Εάν δεν ήταν προσωπικό σας αίτημα, έχουμε μια εισήγηση μιας υπηρεσίας που επικαλείται αίτημα του Προεδρύου και είναι προσβολή για το Προεδρύο και για τα πολιτικά όργανα. Διαλέξτε και πάρτε τώρα, τι από τα δύο συμβαίνει. Επ' αυτού θα απαντήσετε. Επειδή βλέπω ότι κάποιοι θέλουν να σηκώσουν το θέμα, κύριε Καρυπίδη, δεν δέχομαι αυτό που είπατε ότι είναι προσβολή για το σώμα, αυτό που είπατε ότι γύρει το θέμα η Πρόεδρος για την αίθουσα. Είναι προσβολή για το σώμα να συνειδρυάζουμε σε μια παράνομη αίθουσα. Είναι προσβολή για το σώμα να λειτουργούν οι υπηρεσίες μας σε ένα παράνομο κτίριο. Και επειδή διατελέσατε περιφερία άρχης, ξέρετε ότι εσείς είχατε την ευθύνη και ο Μιλών έχει την ευθύνη, αν συμβεί ομιγένητο τίδήποτε σε αυτά τα κτίρια, να μας χαλέσει ο εισαγγελέας. Προσπαθούμε εδώ και δέκα μήνες να νομιμοποιήσουμε τα κτίρια της περιφέρειας της Δικής Μακεδονίας. Πράγμα που δεν το κάνατε στη θητεία σας, δεν το κάνανε η Κυπροκάτοχή σας, δεν το έπραξε κανένας. Ασχίζουμε όλα τα δημόσια κτίρια να τα νομιμοποιήσουμε, μεταξύ αυτών και την αίθουσα αυτή, και να τα αναβαθμίσουμε ενεργειακά, ψηφιακά, αρχιτεκτονικά, λειτουργικά. Μπαίνουμε σε μια φάση εξωστρέφειας για την περιφέρειά μας, σε μια περίοδο όπου η Δυτική Μακεδονία προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο της χώρας αλλά και το ευρωπαϊκό και δεν έχουμε μια αίθουσα, το γνωρίζετε πολύ καλά, διετελέσετε περιφερειάρχεις, για να συνειδριάζετε με επίσημες αποστολές. Το συζήτησα μαζί με την κυρία Πρόεδρο και με τις πυρησίες και μάλιστα ζήτησα κι ο ίδιος να κάνουν ό,τι δυνατό είναι δυνατό να γίνει με πόρους που έχουμε, και επιμερών σας ήταν αυτή η πόρη σε σχετικούς κουδικούς, αλλά δεν τους αξιοπίσατε. Και να νομιμοποιήσουμε και να διασφαλίσουμε την λειτουργία όλων εδώ μέσα, γιατί οτιδήποτε και να γίνει ο περιφερειάχης έχει την ευθύνη, να νομιμοποιήσουμε αυτά τα κτίρια που δεν έχουν τη νόμιμη άδεια λειτουργίας σύμφωνα με το ισχυονομικό καθεστώς και να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία. Αν λοιπόν θέτετε θέμα αν έκανε καλά ή πρώτος όχι, τότε απαντήστε και στο ερώτημα γιατί τόσα χρόνια δεν ψάξατε να βρείτε πόσα άλλα κτίρια, όχι μόνον αυτό, πόσα άλλα κτίρια στην περιφερειά μας δεν έχουν άδεια, δεν έχουν νομιμοποιηθεί, δεν έχουν τακτοποιηθεί. Οπότε ας κλείσουμε το θέμα εδώ πέρα, γιατί πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνετε και όλοι καταλαβαίνουν που μας ακούν ότι είναι το νοικοκύριαμα για την περιφερειά μας, είναι επιταγή όλων των Δυτικων Μακεδόνων και όλοι θέλουν τα κτίρια της διοίκησης να λειτουργούν ενόημα, είναι οξύμορο, να γίνονται παρατηρήσεις από τις υπηρεσίες μας σε πολίτες για αυθαίρεσεις που σχετίζονται με τα κτιριακά και τα πολοδομικά και οι υπηρεσίες αυτές να μην έχουν νομιμοποιήσει το κτίριο τους. Οπότε ας κλείσουμε το θέμα εδώ, γιατί δεν συμφέρει κανέναν όλους όσους πέρασαν από αυτή τη θέση και θύτευσαν. Κύριε Πρόεδρε, ευχαριστούμε πολύ. Κύριε Περφυάρχη, επειδή το έχετε πει ξανά αυτό. Και προσβάλλεται διαχρονικά όσους διετέλεσαν στη δημόσια διοίκηση και στην αυτοδιοίκηση. Τη μάσκα σας, την αλήθεια λέω κύριε Καρυπή, αν αυτό νιώθετε ότι σας προσβάλλει. Οι ομιλητές δεν μπορούν να φοράνουν τη μάσκα. Οι υπόλοιποι ομιλητές τη φοράνε. Τη μάσκα παρακαλώ είναι υποβρυωτική. Επειδή το έχουμε ξανασυζηθεί σε αυτό το θέμα, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας. Γιατί όπως γνωρίζετε, σας το είχα πει και τότε και ίσως παρεμεινεύσατε την τοποθετήσή μου. Δεν σας έψαξα γιατί σας ήταν βουλευτής και δεν κάνατε κάτι γι' αυτό. Είπα ότι το πώς είναι τα δημόσια κτίρια, πώς κατασκευαζόταν τις προηγούμενες δεκαετίες, η αυτοδιοίκηση τα πήρε από το κράτος, από τις κρατικές νομαρχίες, όπου ήταν τότε και μετά πήγαμε στις ερετές και πλέον τα εσωματώσαμε στις ερετές περιφέρειες με μια διαδικασία. Τα κτίρια τα οποία δεν έχουν αδειοδότηση, αλλά είναι νομιμοποιημένα από τον τρόπο κατασκευήτή τους, όταν θέλουμε να κάνουμε παρεμβάσεις, κάνουμε στατική επάρκεια. Αυτό να το δείτε. Δεύτερον, γιατί στο έτοιμάσαν στην Οικονομική Επιτροπή, δεν λέτε αυτά που είπατε τώρα. Γιατί δεν είπατε αυτά. Γιατί, κύριε Καρπίδη, έχει μια πολύχρονη διαδικασία που αν δεν ξεκινούσατε εσείς έγκαιρα, θα μπορούσαμε να είχαμε τακτοποιήσει και το κτίριο το διπλανό και να έρθουν όλα μαζί. Να μιλήσω, κύριε Περιφέρη. Και ως προς την αναφορά που κάνετε, κατά αποκοπήν δηλαδή, να κάνουμε τις όχιες παρεμβάσεις, κύριε Καρπίδη, ξέρετε πολύ καλά ότι τα δικαστήρια νομιμοποιήθηκαν όταν πήραν φωτιά. Τα δικαστήρια νομιμοποιήθηκαν όταν πήραν φωτιά και το κτίριο να το νομιμοποιήσουμε. Εμείς δεν είμαστε αυτοίς λογικοίς. Είμαστε αυτοίς λογικοίς να τακτοποιήσουμε και να νοικοκυρέψουμε ό,τι αστοχίες βρήκαμε και ό,τι και να βρήκαμε από τους προηγούμενους, να τα νοικοκυρέψουμε προς όφελος της δυτικής Μακεδονίας και των πολιτών, αλλά και της ετοιμίας της δίκησης. Τώρα, αν αυτό εσάς σας ενοχλεί... Καθόλου. Καθόλου. Ποιο είναι το παράπολο. Τις προτεραιότητες εσείς θα τις... Ποια είναι η προσβολή. Τις προτεραιότητες εσείς... Αυτό δεν χρησιμοποιήσατε την καλή λέξη, δηλαδή... Θα σας την εξηγήσω. Είναι προσβολή να νοικοκυρέψουμε τα κτίρια κύριε Καρπίδη. Τις προτεραιότητες εσείς θα τις ερεαρχίσετε. Δικαίωμά σας. Και γι' αυτό ελέγχεστε. Έχουμε μία εισήγηση στην Οικονομική Επιτροπή με συγκεκριμένη διατύπωση. Και μέσα σε ένα λεπτό... Ενώ η Πρόεδρος λέει, δεν υπήρξε αίτημα από τον Πρόεδρο, υπήρξε εσείς, είπανε. Έχουμε έναν κωδικό, αν θέλετε να το εξοποιήσατε. Και σε ένα λεπτό, η Πρόεδρος, εναγωνιωδός, πήγε να τεκμηριώσει το αίτημα ότι τελικά ήταν από την Πρόεδρο. Μα το συζητήσαμε με τις υπηρεσίες. Με ποιον δεν το συζητούσαμε, κύριε Καρυπίδη. Απατήθηκε αυτό, κύριε Καρυπίδη. Κι αυτό το φωνάζω εδώ και δέκα μήνες. Άρα, έχουμε μία εισήγηση στην Οικονομική Επιτροπή, που σήμερα παραδέχεστε ότι δεν είναι ειλικρίνης. Εσείς θέλετε να παρουσιάσετε αυτή την εικόνα, γιατί εδώ και δέκα μήνες φωνάζω σε αυτή την αίθουσα, τακτοποιούμε, νομιμοποιούμε τα κτίρια της Ζητικής Μακεδονίας. Και το έχω ξαναφέρει ότι εδώ που λειτουργούμε είμαστε παράνομα. Αν αυτό δεν σας αρέσει, λοιπόν, θα την τακτοποιήσουμε και αυτή την αίθουσα, θα την αναβαθμίσουμε, θα την εξυγχρονίσουμε και το κτίριο της Κοζάνης, και το κτίριο της Καστοριάς, και το κτίριο της Πλόρινας, και τα δημοτικά θρητικά κέντρα που δεν ανήκουσαν μαζί της από τους δημάρχους να μας δώσουν όλες τις εισηγήσεις τους, όπως τακτοποιούμε και τις υποδομές και τις εκραιμότες, που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα μια δρομολογημένη κατάσταση για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Δηλαδή τώρα θα κάνουμε και τον απολογισμό, θα τα παρουσιάσουμε και αυτά άλλα, μας δίνετε την ευκαιρία και δυστυχώς με έναν άκοψο τρόπο από την πλευρά σας να πούμε κάποια πράγματα, τα οποία είναι καλό για όλους μας και θα έπρεπε να το χειροκροτήσετε, όχι να το θεωρείτε ότι είναι προσβολή. Κύριε Κασαπίδη, αυτό το άκοψο θα το πάρετε πίσω. Πατήστε στο προσβολητικό. Είπατε ότι είναι προσβολή ότι θέραμε αυτό το θέμα στην οικονομική και πάμε να νοημοποιήσουμε τα κτίρια είναι προσβολή. Τι διαβάσατε την εισήγηση στην οικονομική επιτροπή και περιφερειακή. Κύριε Κασαπίδη, για να ολοκληρώνουμε, επειδή ήταν επιπροσωπικού, για να ακολουθούμε και τη διαδικασία, απαντήθηκε. Στην εισήγηση έλεγε ότι πρόκειται για εισήγηση του περιφερειακού συμβουλίου. Του προεδρίου, σωστά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά έγινε συζήτηση και δεν ήταν προσωπική μου απαίτηση. Απλά περίμενα σε μια τέτοια κίνηση, να είμαστε όλοι θετικοί. Γιατί αυτή η αίθουσα δεν θα είναι, κύριε Καρυπίδη, ούτε για την πρόεδρο, ούτε για τον υπερκυριακή. Κοιτάξτε, αφήστε τώρα αυτά. Ούτε για τους νύντρους περιφερειακού συμβουλού. Γιατί δεν λέγατε τους δύο συνοδέλους σας στο προεδρίο τι θέλετε να κάνετε. Και να τους επικαλεστείτε στο σύνολό. Δεν είχα μαντήρηση. Κι όλοι πάλι είκοσι χρόνια θα συνεδριάζουν εδώ μέσα περιφερειακή συμβουλή, κύριε Καρυπίδη. Πίστευα ότι σε αυτό το θέμα θα είσαι τοκτικικός. Ευχαριστώ. Προχωράμε τη διαδικασία. Κοιτάξτε τώρα, μη μου λέτε τώρα εμένα αυτά. Αυτή η αίθουσα ήταν εγκατυλημένη και λειτούν σε των ημερών μας με 12.000 ευρώ. Και για πρώτη φορά οι δικομακεδόνες έχουν την ευκαιρία να βλέπουν ζωντανά τη συνεδριάση. Τι λέτε τώρα εδώ. Κάντε την εισήγηση έτσι όπως το λέτε. Και όλα τα κτήρια της Δυτικής Μακεδονίας είναι δυστυχώς χωρίς τις νόμες άδειες. Προχωράμε τη διαδικασία, κύριε Κάτω. Είναι το συνολικό πρόβλημα των δημοσίων κτήριων. Προχωράμε στα τρία θέματα εκτός ημερίζεσης διάταξης. Πρώτο θέμα εκτός ημερίζεσης διάταξης. Κύριε Κάτω να σε βαστείτε τη διαδικασία. Προχωράμε. Τρία θέματα εκτός ημερίζεσης διάταξης. Το ένα έχει σταλή ηλεκτρονικά. Κύριε Κάτω να δεν θα συνεχίσουμε έτσι. Επιπροσωπικού. Αν απαντήθηκε τελείωσε. Προχωράμε. Όταν τοποθετήσατε σε μονολόγους θα ακούτε τον αρκείλογο. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήτανε θέμα της οικονομικής επιτροπής. Επιπροσωπικού. Τοποθετηθήκατε όλοι. Τελείωσε. Έγινε μια ερώτηση. Όταν θα φέρετε ένα αίτημα θα το στηρίζετε. Έγινε η ερώτηση από τον κ. Λιάση. Παρακαλώ. Τρία θέματα εκτός ημερίζεσης διάταξης. Έχει τίτλο. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, περιφερειακή ενότητα Κοζάνης και των δήμων Κοζάνης-Ερδέας, Σερβίων και Βοϊου για την ελλοποίησή του έργου υποδομές για τη στήριξη επιχειρηματικότητας στην Περσουλών-Κοζάνης. Συγκριτής ο κ. Τσιομαρίς. Ένα δεύτερο θέμα που έχει έρθει τώρα και δεν σας έχει σταλεί, έχει να κάνει με τον ορισμό υπροσώπου για την κοινική συνέλεξη της ΑΝΚΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου και το έφερε τώρα ο κ. Σαββόπουλος. Και το τρίτο θέμα έχει να κάνει με έκπρωση ψηφίσματος για τη στήριξη των εργαζομένων της Εταιρείας ΜΕΕΤ. Έχει στέλνει στο email μου. Πιθανότατα υπάρχει να μοιραστεί λίγο και στο σώμα. Παρακαλώ, αν συμφωνεί το σώμα, να συζητηθούν τα τρία θέματα εκτός ημερής σας διάταξης από την πλευρά του κ. Καρυπίδη. Συμφωνείτε. Κυρία Ζημιλιάδου. Κυρία Τσάγωνα. Κυρία Πράσο. Κυρία Τσίουμαρια. Έχετε το λόγο. Κυρία Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι. Σε μία προγενέστερη απόφασή μας, την 158 του 2020, είχαμε αποφασίσει την ένταξη του έργου Υποδομές για τη στήριξη της υπεχειρηματικότητας στην ΠΕΠΣΛΟΝ ΚΟΖΑΝΙΣ, η βήτα φάση, να το εντάξουμε στο ΕΑΠ του 2012-2016. Απαιτηθήκαμε, λοιπόν, μετά την απόφασή μας στους δήμους και ζητήσαμε τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλιών. Πληροφοριακά σας λέω ότι η νομοθεσία έχει αλλάξει και ότι πλέον δεν περνάει από δημοτικά συμβουλία, αλλά περνάει από την αρμοδιότητα των οικονομικών επιτροπών. Έχω δει και τη νομοθεσία. Κάποιοι δημοτικά συμβουλία πήραν και τις αποφάσεις τους, μετά κατάλαβαν ότι έπρεπε να πάρουν τις οικονομικές επιτροπές και έτσι, λοιπόν, έχουμε από τους τέσσερις δήμους τις αποφάσεις των οικονομικών επιτροπών, με την οποία φυσικά συμμετέχουμε το 15% οικονομικά και σήμερα ζητάμε απλά να ορίσουμε τους εκπροσώπους και την εξουσιοδότηση στην περιφερειακή του κ. Κασαπίδη για να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση. Έτσι, λοιπόν, δεν ξέρω αν θα μου κάνετε ερωτήσεις σε κάτι. Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις? Έχω εγώ μια ερώτηση, κύριε Τσίωμα. Ναι, παρακαλώ κύριε Λιάση. Αυτή είναι η δεύτερη φάση. Η πρώτη φάση, τι ποσότητα και τι αφορούσε, κύριε Λίου? Η πρώτη φάση, αν θα τα έκανα, ίσως ο κύριος Καρυπίδης το θυμάται, ήταν 600.000 ευρώ με κάθε επιφυλαξή. Είχε πάρει μια πολύ μεγάλη έκκληση, ας πούμε, και προχωρήσαν, ήταν ακριβώς τα ίδια τα... Με το ίδιο αντικείμενο. Ναι. Έχει, τότε, λοιπόν, γίνει γνωστό αυτό και ξεκίνησαν και κάναν συνεχόμενες ετήσεις. Μαζεύτηκαν αυτές, βάλαμε και εμείς στη θητεία τους ενδιαφερόμενους, περάσαμε στη δεύτερη φάση. Τώρα, όμως, ειδοποιήσαμε τους δήμους και ξεκίνησαν η βήμη μια, έτσι, καμπάνια, ας πούμε, ενημέρωσης και μαζεύτηκαν πάρα, πάρα πολλές ετήσεις που θα περάσουμε πλέον στην τρίτη φάση. Είναι κάτι το οποίο θα το φέρουμε σε κάποιο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο. Ευχαριστώ. Ο κύριος Τσάκωνας και συνέχεια ο κύριος Μαρκοπούλου. Υπάρχουν πάρα, πάρα πολλές επιχειρήσεις και από αυτό, κύριο Τσάκωνα, φαίνεται από τις ετήσεις που έχουν κάνει. Αυτές οι ετήσεις, λοιπόν, βρίσκονται σε κάποια απομακρυσμένα σημεία και έχουν μια τεράστια φθορά όσον αφορά τη μεταφορά τους, την εξαγωγή. Και είναι κυρίως κτινοτροφικές επιχειρήσεις, αγροτικές, κάποιες εμπορικές. Και έτσι, λοιπόν, είχε ξεκινήσει μια φάση να μπορούσουμε να τους ασφαλτοστρώσουμε τις διαδρομές μέχρι που να συναντήσουν τους κεντρικούς άξονες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι για ένα κτινοτρόφο το να πηγαίνει και να εξάγει και έχουν τεράστια φθορά τα αυτοκίνητα, τα μηχανήματα, τα προϊόντα τους και το καθεξής. Και είχε ξεκινήσει αυτό από την περιφερειακή αρχή του κ. Καρυπίδης, συνεχίζουμε εμείς και θα συνεχίσουμε μέχρι που ο κ. Κασαπίδης θέλει να δει κάποια στιγμή ολοκληρωμένες όλες τις οικοδομές στη Δυτική Μακεδονία. Όλες, δηλαδή, να έχουν μια προσβασιμότητα στους κεντρικούς οδημούς άξονες. Αυτό είναι. Ακριβώς. Στην τρίτη φάση έχουμε καταγράψει ήδη, έχουμε μαζέψει τις προτάσεις. Θα περάσουμε και στην ίδρυψη και στον εξυλεκτρισμό. Και μάλιστα σημείω, τι ζητάει κάθε επιχείρηση. Ζητάει ασφαλτόστροφος, ζητάει υδροδότηση, ζητάει εξυλεκτρισμό και με αυτό το πνεύμα θα βγει και η τρίτη φάση. Κύριε Μαρπόπουλο. Περίπου η ίδια ήταν η ερώτησή μου. Αναφορικά με το αντικείμενο, επειδή διάβασα όλη τη σύμβαση και εκεί που λέει αντικείμενο σύμβασης δεν γράφει συγκεκριμένα για ποιο πράγμα. Αυτό ήθελα να ρωτήσω. Απάντησε τώρα ο κύριος Σιώμαρης. Απλά, επειδή δεν έγραφε στο αντικείμενο της σύμβασης συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ, κύριε Μαρπόπουλο. Κατευθύνσεις. Κυρίες Βουλιάδ. Επειδή πολλά από αυτά που περιέγραψε τώρα ο αντιπεριφερειάρχης αφορούν αγροτικό εξελεκτρισμό, αγροτική οδοποιεία, πρόσβαση σε κτηνοτροφικές μονάδες, δεν είναι επιχειρηματικές υποδομές. Ή πως κάνουμε κάποιο πέρδεμα αυτόν τον δρόμο και αντί να χρησιμοποιούμε κονδύλια αντιπεριφερειάρχη του προγράμματος δημοσίων υπενδύσεων χρησιμοποιούμε το ΕΑΠ, εφόσον γίνει κάνα τέτοιο... Όχι, τουλάχιστον από αυτά τα οποία έχω λέγξει, κυρία Ζεμπληλιάδ, είναι επιχειρήσεις. Για επιχειρήσεις, ναι, αλλά τα άλλα που περιέγραψες υπάρχουν και σε άλλη κατηγορία. Πέρα από αυτό, όμως, έχουν απεθεθεί και στους δήμους και οι δήμοι ίδιοι έχουν καταγράψει τους επιχειρηματίες, δηλαδή έχουν περάσει από έναν πρώτο ελέγχο. Θα περάσουν και από το δεύτερο που θα συγκεντρώσουμε και μάλλον θα έρθει κάποια στιγμή στο περιφερειακό συμβούλιο με πλήρη κατάσταση, τι ρόλο παίζει ο καθένας εκεί μέσα, οπότε θα έχουμε όλο το χρόνο να πούμε ναι ή όχι. Τρογραμματικοί με τους δήμους βάζουν και αυτή χρήματα ή... Ναι, μέχρι το 15%. Και γράφει μέσα στην εισήγηση τα ποσά ακριβώς που βάζουν. Αν δεν υπάρχει κάποια ερώτηση να προχωρήσουμε στις τοποθετήσεις, κύριε Καριβίδη. Είναι μια δράση σημαντική, η οποία έχει ξεκινήσει, όπως είπε και ο κύριος, στον περιφέρος από των ημερών μας. Θα προγράσουμε να ισχύσουμε τις υποδομές του ειδικότομετρησης οικονομίας. Υπάρχουν δικά δίκτυα τα οποία δεν οδηγούν με ασφάλεια στις επιχειρήσεις μας και νομίζω ότι και με τις παρεβάσεις που γίνονται και για τις στενοτροφικές μονάδες, όπου οι παρεβάσεις εκεί θα απειλήσουν χρόνια προβλήματα, θα επιθέρουν πολλές πρόσφυγες, όπου οι παρεβάσεις εκεί θα απειλήσουν χρόνια προβλήματα, θα επιθέρουν πολλές απλά αποτελέσματα και οφείλει. Άρα λοιπόν, δίχως ιδιαίτερες παρατηρήσεις, απλά λοιπόν να τηρθεί μια διαδικασία με τις προτεραιότητες που δίδονται και τις αναγκαιότητες, για να μην υπάρξει, ξέρετε, αικία σωστρέφια και κρίνια, γιατί έχει εδώ άσφαλτο, έχει εκεί και τα λοιπά. Τα υπόλοιπα, νομίζω, με τους δήμους της συνεργασίας και με τους ενδιαφερόμενους, να υπάρξει μια τέτοια επιλογή σωστή, με προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα, ώστε έτσι να μπορέσουμε να κανοποιήσουμε όλο και περισσότερα αιτήματα. Εμείς το ψηφίζουμε. Κυρία Σεπλιά. Δημόσια υποδομές που εξυπηρετούν επιχειρήσεις πρέπει να είναι πάντα στην προτεραιότητά μας. Είναι μια σημαντική δράση, αρκεί όντως να υπάρχουν προτεραιότητες και να τηρηθεί η διαδικασία, τη διαγωνιστική διαδικασία και όλοι, όσοι νομίζουν ότι πήγε καλά και το προηγούμενο διάστημα, και εμείς το ψηφίζουμε. Σας ευχαριστώ κύριε Ερώτηση. Να τοποθετηθούν λίγο και στη συνέχεια κύριε Στραταγι, κύριε Τσάκωνα. Το ζήτησα από την αρχή επικεφαλής στα έδρα με τους θεματικούς αντιπεριφεριάρχες. Τώρα, εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί όλα αυτά χρειάζονται προγραμματικές συμβάσεις ή εν πάση περιπτώση όλη αυτή τη διαδικασία. Νομίζουμε ότι όλα αυτά θα έπρεπε να είναι υπηρεσίες της τοπικής διοίκης που να λύνονται αυτόματα εκεί που χρειάζεται. Με έναν ολοκληρωμένο προγραμματισμό και όχι αποσπασματικά και με βάση την τυχαιότητα των προγραμμάτων ή ότι άλλο υπάρχει. Από αυτή την άποψη, σαφώς είναι αναγκαιότητες αυτά και κυρίως είναι αναγκαιότητες για το σύνολο και των αγροτικών υποδομών και για όλα αυτά τα ζητήματα που πρέπει να λύνονται. Στην βάση αυτή δεν έχουμε αντίρρηση για το συγκεκριμένο, ως αναγκαίο κακό βέβαια, έτσι όπως έρχεται. Αλλά νομίζουμε ότι αυτά είναι από τα μεγάλα προβλήματα και από τα διέξοδη, τις αντιφάσεις που παρατηρούνται. Δεν μπορεί να δίνουμε εκατομμύρια σε έργα από εδώ και από εκεί και να μην υπάρχουν στολεγωμένες υπηρεσίες που πολύ λιγότερο κόσμος και τις αντιφάσεις που παρατηρούνται. Το πιούσαν όλα αυτά τα ζητήματα. Από αυτή την άποψη έχουμε τις αντιρρήσεις μας, δεν έχουμε λόγο να μην πούμε ότι αυτά είναι απαραίτητα. Οπότε, κύριε Τσάγωνα, είστε. Όχι, μισό λεπτό. Κύριε Πράσο. Κύριε Τσάγωνα, εκκρέπτε λίγο. Οι προγραμματικές συμβάσεις, όταν ήσασταν περιφερειακός συμβούλος, δεν ξέρατε, δεν υπήρχε αυτό. Θα μας τα πει ο κύριος Κοτούλας, ο κύριος Κουρίες είναι εδώ. Αλλά οποιοδήποτε έργο κάνει, εκτελεί περιφέρεια μέσα σε δήμους, χρειάζεται οπωσδήποτε, αυτό είναι απέτηση, ας πούμε. Απέτηση από τον Επίτροπο. Και πρέπει να συμμετέχουν και αυτοί με ένα ποσό. Αυτό που κάνουμε δεν είναι τίποτα άλλο, ζητάμε τη συμμετοχή τους, όπως ακριβώς μας συζητάει το Λυγτικό Συνέδριο, ακριβώς τη συμμετοχή τους για να μπορέσει να εκτελεστεί ένα έργο, έτσι σαν διευκλήνηση. Θα πω μόνο κάτι. Μπορείς και να μην πεις αυτό. Ότι ακριβώς σε αυτό διαφωνούμε, και στη νομοθεσία και τις αρμοδιότητες που δίνονται, πώς δίνονται για το σύνολο της πολιτικής που οδηγεί σε αυτά τα διέξοδο και μεταφέρει μια σειρά απόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα πράγματα αν υπήρχε δίκτυο τέτοιο δικό μας. Κύριε Πράσου. Κύριε Στρατάκη, θέλετε κάποια νομοθέτηση, ερώτηση, ωραία. Την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και αφορά συγκεκριμένους δήμους. Έτσι δεν είναι. Δεν έχει περιφερειακό χαρακτήρα. Ναι, βέβαια, είναι κάτι το οποίο είναι μεταξύ της περιφέρειας και των δήμων. Όλων των δήμων συνολικά. Των τεσσάρων δήμων. Ναι. Οι άλλοι δήμοι έχουν λύσει το πρόβλημα. Οι άλλοι δεν είχαν αιτήσεις. Τουλάχιστον και επί κυρίου Καρυπίδιος που είμαστε στη δική μας τεχνητία, δεν είχαν έρθει από τον δήμο Βελβενδού προτάσεις. Όχι, όχι, εννοώ συνολικά όλες τις περιφέρειες. Γιατί τα ζητήματα αυτά νομίζω ότι δεν περιορίζονται μόνο σε συγκεκριμένους δήμους. Είναι ένα πρόβλημα, ένα ζήτημα που αφορά... Απεφερθήκαμε σε όλη την περιφερειακή νοταχοζάνης τουλάχιστον, όπως ξέρω εγώ, και πήραμε τις ειτήσεις. Όλος ο παραδόξως ο δήμος Βελβενδού δεν είχε. Καταθέτει προτάσεις. Άρα με τους δήμους αυτούς τους χωρίσαμε στους τέσσερους τους ενδιαφερόμενους. Βγάλαμε τον προϋπολογισμό που αναλογεί σε κάθε δήμο. Παραδείγμα το σχάλι για τον δήμο Σερβίων ήταν 900.000. Κάπου τόσο ήταν για τον δήμο Κοζάνης, σε Ορδέας πολύ λιγότερο και σχεδόν έτσι λίγος προϋπολογισμός για τον δήμο Μποΐου. Όλοι αυτοί βάλαμε το 15% επί του προϋπολογισμού των δήμων. Αυτό μας στείλαν λοιπόν ότι συμμετέχουν και αυτοί. Το περάσαμε την Οικονομική Επιτροπή και σήμερα περνάμε στην έγκληση της προγραμματικής σήμασης. Είναι σαφήση όμως. Δεν απευθύνουμε σε σας μόνο κύριε Τσούμα. Καλά κάνατε και δώσατε τις διευκονίσεις. Αλλά νομίζω μια τέτοια παρέμβαση πρέπει να έχει αντικείμενο όλη την περιφέρεια. Δηλαδή είναι άλλη μια περίπτωση όπου έχουμε διαφορετικές ταχύτητες σε διαφορετικά θέματα. Δεν ξέρω αν έχει κάποιος να μας πει ο κύριος Καλυπίδης που το σχεδίασε. Γίνεται σε όλη την περιφέρεια. Γίνεται σε όλη την περιφέρεια αυτή η δράση. Με τη μόνη διαφορά, ας πούμε, αν θέλετε να το ξεχωρίσουμε, Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με τυφλό είναι επειδή έχουμε το τοπικό πόρο το εντάξαμε στο ΕΑΠ. Ενώ οι άλλες δύο, εδώ είναι οι συλλάδες, θα ήθελα να σας το πούν, το εντάσσουν στο πρόγραμμα Δημοσίου Επενδύσεων. Αυτή είναι η διαφορά μας. Μια ερώτηση, κυρία Πρόεδρε, μπορώ να κάνω. Προς τον κύριο Περιφερειάρχη. Επειδή το πρόγραμμα του ειδικού αναπτυξιακού πόρου του ΕΑΠ δεν είναι συνεχώς μειούμενο. Μετά την φάση της απολιγνητοποίησης, τα ποσά, δεν ξέρω πόσο έχουν μειωθεί και στο μέλλον, πόσο θα μειωθούν και στο τέλος ίσως και μηδενήσουν. Άρα, μήπως θα έπρεπε να ξαναπροσεγγίσουμε το θέμα του ΕΑΠ και να δούμε πού θα πάνε αυτά τα χρήματα, που είναι τόσο σημαντικά για την μεταλληντική περίοδο, και να ξαναπορισορίσουμε τις προτεραιότητες. Αυτό. Έχετε κάποια ερώτηση, κύριε Βουλιάρε, και να δώσω το λόγο στον κύριο Περιφερειάρχη. Ναι, παρακαλώ. Με την ευκαιρία και του κυριουλιάσης στην τοποθετησία, στην περίοδο που διανύουμε, περιμένουμε να βρούμε θέσεις εργασίας, περιμένουμε να βάλουμε τους ανθρώπους να δουλέψουν. Αν δεν κάνουμε υποδομές, αν οι άνθρωποι οι οποίοι παράγουν, γιατί μιλάμε για παραγωγικούς τομείς, και χαίρομαι για τις τοποθετήσεις όλων, αν δεν τους ετοιμάσουμε τις υποδομές, να μπορούν άλλοι να πάσουν τη δουλειά τους και να γυρνάνε, νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να... Η προτεραιότητά μας είναι πρώτα υποδομές και βέβαια θέσεις εργασίας, οι οποίοι σταμαίνουν και τη συνέχεια. Ευχαριστώ. Για να κλείνουμε να δώσει τον λόγο στον Περιφερειαρχη. Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Καταρχή να χαιρετήσω την ομόφωνη στήριξη όλων των παρατάξεων για αυτή την πρωτοβουλία που έρχεται από το παρελθόν. Τη συνεχίζουμε με έμφαση και σε μεγαλύτερο εύρος και κλίμακα. Υπάρχουν σοβαρότετα προβλήματα σε όλη την περιφέρεια και ως προς τις υποδομές αυτές, τις βασικές υποδομές για όλους τους επαγγελματίες, της ιδροδότησης, της ηλεκτροδότησης και της ασφαλούς πρόσβασης, της οδικής πρόσβασης, αλλά και σε μια κατηγορία συμπολιτών μας, επαγγελματιών, επιχειρηματιών, αυτών των γεωργών και των κλινοτρόφων. Υπάρχει σοβαρότετο το έλλειμμα ως προς την ομιμοποίηση, δυστυχώς, των γεωργοκλινοτροφικών, τους εκμεταλλεύσεων, μια αδυναμία που και η Κεντρική Πολιτεία από το 2004 προσπαθεί να το επιλύσει το θέμα, διαρκώς διδίδονται παρατάσεις, χωρίς αυτό να έχει οριστικά επιλυθεί εδώ. Αυτή την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει, συνεχίζοντας αυτήν που είχε αναλευθεί στο παρελθόν, είναι ότι σε συνεργασία και με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, αλλά και με το Τεχνικό Επιμελητήριο, έχουμε συμφωνήσει ένα κλιμάκιο να επισκέπτεται όσους παγελματίες δεν έχουν νομιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις τους και με τις σωστές υποδείξεις να προχωρήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά προς την κατέθηση αυτή. Επίσης, η κίνηση αυτή, κύριε Στρατάκη, γίνεται συνολικά σε όλη την περιφέρεια, σε κάθε περιφερειακή ενότητα. Είναι εύλογη επορία σας γιατί σήμερα έρχεται μόνο η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης. Να σας πω λοιπόν ότι εδώ και έξι μήνες έχω ζητήσει γραπτός από όλους τους δήμους να καταθέσουν αυτές τις ελλείψεις σε βασικές υποδομές και ανάλογα με τη σειρά που καθένας έχει ανταποκριθεί μέχρι και σήμερα που περιμένουμε από κάποιους δήμους τις απαντήσεις τους, έχουμε προχωρήσει και σε αυτή την ορήμαση αυτών των μελετών. Η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης ήταν ήδη προτοιμασμένη σε έναν ικανοποιητικό βαθμό και με την προσθήκη μερικών ακόμα επιχειρήσεων κλείσαμε το θέμα αυτό και έρχεται αυτή η προγραμματική συμβασία στους 2,4 εκατομμύρια ευρώ που χρηματοδοτείται από τον τοπικό πόρο και γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη και των 4 δήμων της ΠΕ Κοζάνης. Είναι η πρώτη φάση. Η δεύτερη φάση ολοκληρώθηκε σήμερα 31 Αυγούστου και ζήτησα από τους σχορικούς αντιπεριφερειάξεις να καταθέσουν εντός εβδομάδος και θα το διακινήσω σε όλους σας να λάβετε γνώση τι έχει φτάσει μέχρι σήμερα στις υπηρεσίες μας ως προς αυτές τις ελλείψεις των υποδομών σε ελλείψεις ηλεκτροδότησης, υδροδότησης και πρόσβασης στη δεύτερη φάση αυτής της κατηγορίας των επιχειρήσεων και η καταληπτική μέρομην για την τρίτη και τελευταία περίοδο που δίνουμε να καταγραφούν όλες αυτές τις ελλείψεις είναι μέχρι 31 Νοεμβρίου που ξεκινάει από αύριο μέχρι 30 Νοεμβρίου θα είναι η τελευταία περίοδος που θα καταγραφούν αυτές οι ελλείψεις και θα προχωρήσουν με τις διαδικασίες που προβλέπονται οι μελέτες και οι προκηρύξεις των έργων όπως ακριβώς προβλέπονται με διαγωνιστικές διαδικασίες γιατί τα ποσά είναι μεγάλα αν σήμερα ψηφίζουμε τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ για κτίμηση μου είναι συνολικά για τις ανάγκες που έχουμε θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τα 10 εκατομμύρια ευρώ δεδομένου ότι ήταν ένας τομέας που δέποτε υπήρχε μια όπως είπατε κύριε Τσάκονα μία ολοκληρωμένη κεντρική κατεύθυνση για να καλύψει αυτές τις υποδομές θα μπορούσε να είναι όπως το είπατε παροχή υπηρεσιών όμως επειδή εδώ αυτές οι αρμοδιώτες εμπλέκονται και με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης η αγροτική οδοπία ανήκει στους δήμους επιβάλλεται να γίνει αυτή η προγραμματική σύμβαση για να μην μπαίνουμε στα χωράφια άλλων διοικητικών σηματισμών αλλά η ηλεκτροδότηση που είναι η δικιά μας υπόθεση θα προχωρήσει με τις δικές μας υπηρεσίες ο ΜΟΥΣ και η δροδότηση ανήκει στους δήμους θα πρέπει να γίνει μια σύμβαση προγραμματική τέλος θα ήθελα να προσθέσω σε αυτή την αναφορά που κάνατε ως προς τις ελλείψεις συνόντος ο ξήμερο να κάνουμε υποδομές και να λείπουν προσωπικό και ανθρώπινο δυναμικό υπηρεσίες που θα πρέπει να δώσει προοπτική και να αποδώσουν αυτές οι υποδομές για την οικονομία μας. Για να καλύψουμε λοιπόν και αυτό το κενό έχουμε προβεί ήδη στην αναβάθμιση της λειτουργίας κλειστών δομών εδώ και 10-15 χρόνια κεντρικών δομών της πολιτείας μας το κτινιαντρικό εργαστήριο Κοζάνης, οι γεωργικές σχολές της Λευκόβρισης της Βλάστης της περιφερειακής ινότητας Κοζάνης, η κλειστή γεωργική σταθμή των Σερβίων και της Νέα Πόλως ακόμα και των Κύλων. Έχουμε ζητήσει γραπτός και μας έχουν εγκριθεί η παραχώρησή τους κατά χρήση και οργανώνουμε την στελέχωσή τους με επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό για να αναπτύξουμε καταρχήν έρευνα σε αυτές τις υποδομές και κατάρτιση, διάχυση της γνώσης που θα προκύψει από την έρευνα στους παραγουγούς, γεωργούς, πνεοτρόφους, αλιείς, με λισοκόμους και υλοτόμους για να μπορέσουμε τον πρωτογενή τομέα όχι μόνο να τον ενισχύσουμε υπό δομές αλλά να τον φορακίσουμε και με την επιστημονική γνώση και την έρευνα που θέλουμε να αναπτύξουμε εδώ. Και τέλος, ως προς την αναφορά που κάνει ο κ. Λιάσης, πολύ εύστοχα, ναι, χρειάζεται ένας επαναπροσανατολισμός ως προς να αξιοποιήσει όλων των διαθέσιμων πόρων που θα έχουμε στη διαθέσή μας. Δεν είναι μόνο τοπικός πόρος αλλά αλλάζει το πρόγραμμα δημοσιών επενδύσεων, θα το δούμε στη συνέχεια. Γίνεται εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης και σε επίπεδο περιφέρειας θα το αναλύσουμε. Στη συνέχεια γίνεται περιφερειακό σχέδιο ανάπτυξης και χρειάζεται να υπάρξει ένας ορθολογικός τρόπος οργάνωσης και αξιοποιήσει αυτόν τον πόρο να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο, ούτε ένα ευρώ να μην καλύπτει μία άλλη δράση ενός άλλου προγράμματος αλλά συμπληρωματικά το ένα με το άλλο και στο σύνολο των προγραμμάτων να βελτιστοποιήσουμε αυτές τις αποδόσεις. Όμως, στο επόμενο θέμα θα δώσουμε περισσότερες εξηγήσεις. Ευχαριστούμε. Κύριε Τσιόμαρη, να ορίσουμε και δύο τακτικά και δύο αναπληρωματικά μελή. Προτείνουμε τον κ. Ιλισσαρίδη σε τακτικό μέρος, έναν θα ορίσει εμείς προτείνουμε τον κ. Κάτα. Και θέλουμε και δύο αναπληρωματικά μελή. Κύριε Καρυπίδη ορίστε εσείς τον πρώτο αναπληρωματικό και την κυρία Καρυπίδου. Και εμείς ορίζουμε τον δεύτερο αναπληρωματικό τον κ. Μακριγιάννη. Ωραία, οπότε ομόφωνο. Προχωράμε στο δεύτερο θέμα εκτός ημέρειες διάταξης. Το λόγο έχει ο κ. Σαββόπουλος σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπων για τη γενική συνεργή της ΑΝΚΑΣ. Θέλω να σας δώσω συγνώμη γιατί είχε αποσταλεί στη Γραμματεία μετά την πρόσκληση, αλλά τελικά δεν ξέρω και ο κάποιος λόγος. Θέλουμε με εκτός ημέρειες διάταξης να ορίσουμε με απόβαση μας ένα τακτικό μέρος που θα μας υποδείξει ο κ. Χαρυπίδης για τη γενική συνελεύση της ΑΝΚΑΣ που θα γίνει τη Λευθέρα η ώρα 1. Έχουμε αποστήλει μαζί με την πρόσκληση και την πρόσκληση για γενική συνελεύση την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του 2019, χρηματοοικονομικές καταστάσεις του 2019 και την επιστολή της δίκης. Προτείνουμε από πλευρά μας να οριστώ εγώ και ως πρόεδρος της Αναυσιακής και από τον κ. Χαρυπίδη. Ο κ. Μαρκόπουλος. Αν δεν υπάρχει κάποια ερώτηση σε ψυχοφορία, κ. Χαρυπίδη. Περ, κ. Ζιμπλιάδο. Περ. Κ. Τσάκωνα. Περ. Κ. Πράσο. Λευκό. Ομόφωνο. Προχωράμε στο τρίτο θέμα εκτός μίλησης διάταξης. Έχει στέλνει ένα ψήφισμα των εργαζομένων της εταιρίας ΜΕΤ ΑΕΨΛΟΝ. Έχει μοιραστεί, δεν ξέρω αν το έχει κάνει, να έχετε προλάβο να το διαβάσετε. Θέλετε να το αναγνώσω. Ωραία. Σε συνέλευση που πραγματοποιήσαμε σήμερα, 5η 13 Αγούστου 2020, αποφασίσαμε, οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΜΕΤ ΑΕΨΛΟΝ, δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς πλέον απέναντι στη δυσχερή θέση, στην οποία περιέρχεται η εταιρία μας, λόγω της βίαισης απολυντωπίσεις και του περιορισμού της απορρόφησης, ποσοτήτων λυγνήττων από τους αποελεκτρικούς σταθμούς της εταιρίας Μακεδονίας. Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια της διαρκής προσπάθειας της διοίκησης, προκειμένου να συναφθούν συμβάσεις για την απορρόφηση του εξορισσόμενου λυγνήττων από το Οριχείο Προσυλίου Πολυράχου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αντίστοιχη ανταπόκριση από τις διοικήσεις των περιών του ομίλου της ΔΥΑΕ. Εξαιτίας της συμπραγίας αυτής, σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν χαθούν δεκάδες θέσεις εργασίας, τόσο στην ΔΥΚΟΖΑΝΙΣ, όσο και στην ΔΥΦΛΟΡΙΝΑΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΖΑΝΙΣ, όσο και στην ΔΥΦΛΟΡΙΝΑΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΖΑΝΙΣ, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ. Υπάρχει όλες αυτές τις δεκάδες θέσεις εργασίας, όσο και στην ΔΥΚΟΝΙΣ.