Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Ονομάζομαι Χάιδε Πανταζή. Είμαι από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπόν. Τι με έφερε φέτος στο σεμινάριο. Η αγάπη μου για την Βιβλιοθήκη, για τις εκδηλώσεις. Λατρεύω να βλέπω τη βιβλιοθήκη γεμάτη με παιδιά. Και το σεμινάρι μου δίνει αυτή τη δυνατότητα να μπορώ να κάνω εκδηλώσεις που τα παιδιά έρχονται και χαίρονται. Όσον αφορά τις δεξιότητες, οι βιβλιοθικονομοι πρέπει να αγαπήσουν τη δουλειά τους. Να τους αρέσει να βλέπουν τη βιβλιοθήκη γεμάτη κόσμο. Να τους αρέσει να εξυπηρετούν τον κόσμο. Να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι για να μπαίνει κόσμο μέσα στις βιβλιοθήκες και να είναι γεμάτες. Είναι το βασικό. Το σεμινάρι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδευτούμε καλύτερα, να οργανώσουμε καλύτερα τις εκδηλώσεις και την καλοκαιρινή εκστρατεία, για να μπορούμε να τα επεξέρθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλο αυτόν τον κόσμο που ισχύει της βιβλιοθήκης και ζητάει από μας το καλύτερο. Εντάξει.