Ενότητα 20: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Για να συνεχίσουμε να έχουμε ασχοληθεί με το θεώρημα κάθε φορά λοιπόν μιλήσαμε θεωρεί απόλυτη αυτό έφερε ένταξης στο οποίο ουσιαστικά με αυτόν χωρίσαμε παιδιά μάλιστα το διαζύγιο από τη που είναι έναν των 20 τέσσερις ποιοι ε έπειτα και ουσιαστικά εμείς είχαμε μιλήσει 1000 αρχή διατήρησης ενέργειας δραστική μορφή μερικής παράγουμε του ίδιου think Beer Place της δύο τζέι Π.Ε. όπου λίγο είτε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια έτσι βλέπουμε υποψήφιος θα ψηφίσω στο Marshall είχαμε αποδείξει ότι μπορούμε να ορίσουμε ένα καινούργιο μέγεθος στοές που είναι το διάλειμμα από τη το οποίο ουσιαστικά εκφράζει ενέργεια ανά μονάδα χρόνου και ανά μονάδα επιφάνειας με τη βοήθεια του ηλεκτρικού και του μαγνητικού πεδίου και αυτό αν μας αφορά το χρησιμοποιήσουμε την έτσι στη συνέχεια ήδη την αρχή για τις ενέργειες του μας λέει ότι χρόνο μεταβαλλόμενη ενέργεια που έχουμε στο δέρμα η περιοχή του εθνικού και του μαγνητικού πεδίου η μεταβαλλόμενη αυτή ορισμός μεταβολής της ΔΕΗ μου ενέργεια που φεύγει μπαίνει μέσα στο σύστημα είναι ουσιαστικά η συνολική ενέργεια που γίνεται πάνω στα ρεύματα από τα παιδιά που έχουμε τα δυσμενή απαιτεί εντάξει αυτό ουσιαστικά δηλαδή της ενέργειας ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει ενέργειας την αειφόρο ενέργεια είναι αλλάζει πλήρως εξαρτώμενη μπορεί να γίνει από το έργο που γίνεται αποτέλεσμα το βέβαιο και είχαμε και μια άλλη μορφή του θελήματος πόλεμοι ορίζοντας τώρα ξεπερασμένο ούτε πως ενεργεία του ευρωπαϊκού πεδίου ορίσαμε εμείς ουσιαστικά ότι ρυθμός μεταβολής διαφιλονικούμενη περιοχή διχαστική για ήπια μηχανική ενέργεια έχει σχέση αυτό το αφιέρωμα μπορέσαμε να έχουμε έτσι κι Δέδε θα είναι τον τζέι Π.Ε. βίντεο δεν εννοούμε του ΤΕΕ στη θέση των ηλεκτρομαγνητικό ουδέποτε είναι με αυτή την ενέργεια έτσι πρόσθετε και είχαμε βγάλει μια ένα αρχή διατήρησης της ενέργειας μηχανικοί είναι σε μηχανική ενέργεια έτσι Le Mans και Βέροια κίνηση εναντίον αυτό εδώ τώρα που είναι ουσιαστικά ολόκληρη ομάδα ώμου και τα δύο εδώ πέρα έχω ένα άλλο πλήρωμα όγκου τις μικρές ποσότητες ένταξη αυτής ποσότητας εδώ είναι πυκνότητα ενέργειας να δω τραβάει πιστόλι και ενέργεια και να είναι ολοκληρωμένο πότε θα είναι δέος που δέχεται ολόκληρο Matthew επειδή έχει πάνω στο νότο άνθρωποι γνώρισε μετά ένα ολοκληρωμένη χανιά κω MBA πρέπει είπε α έχω μέσα στο μυαλό μου μέσα στον οποίο αλλάζει λεύκωμα και ενέργεια λογοδοτεί αλλάζει τον δεχτούμε στο πεδίο έχω αλλαγή της μηχανικής ενέργειας γιατί γίνεται κάποιο έργο πάνω στα φορτία από το εθνικό πεδίο όλη αυτή μεταβολή των ενεργειών της μηχανικής και της Οθωμανικής αντίστοιχοι ενέργεια είπε πρόσθεσε ο άνθρωπος μέσα συγκεκριμένων στη συγκεκριμένη εμφάνιση γεννημένο από αυτό που έπαθε πανικό ένταση αυτό είχαμε δει λοιπόν άποψη ρήματος πολύ και τον πολύ σημαντικό καινούργια ποσότητα που θα γνωρίσει είναι αυτό εδώ το διαμέρισμα μπορεί έχουμε κάποια πολύ πάνω σε αυτά είναι δουλειά 150 χρόνια πριν το 1884 στο πρώτο εμφάνιση και δεν αγαπά πολύ την λοιπόν όπως ασχολήθηκαν ενέργεια μπορούμε να ασχοληθούμε και με την ορμή τους ασχολείται με την ορμή προφανώς θα καταφύγουμε στο νόμο του νεύτωνα εντάξει δε θα πρέπει να βρούμε τη δυναμική ξέρουμε ότι δυνάμει απελευθερώνονται νεύτων γράφοντας πωλήσεων και αδύναμη ήταν σε διάφορα φορτία λαδιού το οποίο έχει και κάποια κίνηση κάποια ταχύτητα και ήρεμες και έβαζε το φορτηγό έχει υπογράψει το δίκαιο και άδεια ταχύτατα αποτεφρωτήριο που βρίσκεται μέσα σε ένα ευνοϊκό πεδίο καριέρας και έναν κοινών σύνταξη πολύ ωραία εδώ έχουμε τη δύναμη να που ασκεί δύναμη έγινε άλλο ίσως πιο εμπνεύσεως σε βέβαια βιάσει ένα πιο υγιεινό εξωτερικό επειδή η πολιτική αγωγή ανέχονται να αφαιρούν από ότι βρίσκουμε χρόνο κόβεται μέσα θα δούμε τότε υπάρχουν φορτία με κατανομή φορτίου όλο και πυκνότερα αίματος με την ομάδα αίματος τζέι τότε θα πούμε ότι κόντευε πέπε μηχανικής άφησαν μισή φώναξε είναι ίσο με το ολοκληρωμένο τώρα αντίστοιχα αντί για οικείους παλιότερο αφού κατανομή Χατζηγάκη of επιβαίνων πάντοτε οπότε θα έχουμε γύρω επι ε τσι νέοι εξωτερικό επειδή η βία σε αυτή εδώ την ποσότητα επιβεβαίωνε αυτό δεν σε συγκεκριμένο over αυτός ο αριθμός μεταβολής της μηχανικής εμείς από τη δύναμη που νιώθουν όλα τ και τότε ρεύματα που έχουμε μέσα σε ένα συγκεκριμένο cover λογοδοτεί υπάρχει ηθικό και πολιτικό πεδίο το οποίο είναι το ΤΤ ρέματα και τα φορτία αυτά που δημιουργούν αυτό το λεκτικό το μαγνητικό πεδίο εντάξει λοιπόν με την ίδια λογική μπορούμε να προχωρήσουμε τρίζει ολόκληρο αυτό το και να βρούμε μια τελική έκθεση για το ΤΕΕ για το ρυθμό μεταβολής μεγάλης εταιρείας του συστήματος τους δηλαδή των φορτίων και των ρευμάτων βρίσκονται μέσα σε Mall το πεδίο που θα βρουν ίδια εντάξει λοιπόν εγώ τώρα θα επικεντρωθώ μόνο σ'αυτό τον όρο για να σας βγάλω ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό τον σκληρό μα και επειδή μετά πράξεις γίνονται πάρα πολύ οι απόψεις κι έτσι θα χάσουν πολύ χρόνο χωρίς καμία ουσία τις υπόλοιπες πράξεις για το υπόλοιπο κομμάτι της απόδειξης θα σας δείξω κάντε μόνοι σας υπάρχει μέσα δύο δένει τίποτα απλώς τέλειωσε σωματείων και καταλήγουμε σε μια αυθεντική έκφραση όμως εδώ θα επικεντρωθώ όμως ένα κομμάτι θα δείξω ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα αγγίζει λοιπόν θα πάμε σε αυτό το κομμάτι το JP η ίδια σε άρα λοιπόν εγώ πάω καθώς είναι να δω αυτούς όρους ένα διάστημα πέρα τζέι ποιοι δηλαδή θέτει δε έχει μια απορία έχουμε Σώρρας έχουμε όχι λοιπόν που μου ποιο από αυτά μεγέθη να αλλάξουμε τη βοήθεια μέσα μας όπως κάνω και μπρούμυτα από καμία από τις μεταφέρουμε Βορίδη και να ορίσουμε αυτό το μέγεθός του έτσι μοιάζει πολύ με τη φύση και τη σημασία ροή ενέργειας νόμων αλλά εμφάνισαν μονάδα χρόνου εντάξει έχουμε ροή ενέργειας είχαμε κάνει στην απόδειξη τον τζέι τον σταυρό με τη βοήθεια των νόμων που ξέρουμε εντάξει και τον τύπο με τα ξένα τζέρι αυτόνομο Amber μάξι εισπράξεων κατά σύμφωνα με το νόμο CL κουβαλάει το εξής ότι δώρο του ήταν είναι με τέσσερις ποιοι διάσημοι επί σειρά φόρεμα μετά το σε αποτελεί λόγο ως προς τη ΔΕΗ για πείτε μου εσείς τι έκανα λάθος και θαύματα σε 4G LTE ήταν μειονότητες θα πάει από εκεί νομίζω είναι διέθεσε κάποιοι μερικοί δε ως προς τη εντάξει οπότε βλέπεις ότι έχει ένα κομμάτι αυτό το τέρας μετάλλιο και ένα κομμάτι με τη μερική παράγονται ως προσπάθεια αυτό το κομμάτι με 12 θέσεις εδώ πέρα που έκανε μόδα τους πείθει αλλά βλέπετε θα εμφανιστεί τώρα ένα αντί για ΔΕΗ ρόδου η έπειτα επί Β και θα χρησιμοποιήστε μέσω τρίτων με ταυτότητες αποτελεσματική ανάλυση που θα σας βοηθήσουμε να επεξεργαστείτε κάπως από το πλήρωμα και να βρείτε ένα άλλο έναν σημαντικό χώρο φορά εμφανίζεται όταν αντιμετωπίζουμε πάμε υπολογιστή αυτό το ολοκληρωμένα ομού εγώ ξαναβρείτε δομώντας αυτό το κομμάτι μαζί και πολύ ενδιαφέρουσα και τη φυσική λοιπόν παίρνω μόνο αυτό τον όρο και το βάζελο έτσι εδώ πείτε μου και σεις αν κάνω λάθος κρατήστε ένα τέσσερις π επισείει εδώ πέρα έχουμε μερίδιο του v προσπαθεί εξωτερικό εμπειρία εντάξει το οποίο προφανώς αυτό θα είναι κάτι μυρίων μείον περιττή καθώς καθιστά ένης ποσότητας ενώ αυτές να πίνουν εδώ θα έχουμε εξωτερικό επειδή ήταν φίλοι είπε συζούν αυτό τώρα το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο παράγωγο αυτής ευπρόσδεκτες στο στο χρόνο αυτό μπορεί να το γράψεις δείξει τόσα χρόνια δε επί β μείον περνάνε κάθε παράβαση των δανείων φαραώ β μπροστά οπότε αυτό το κομμάτι το αγνοώ πάντως το οποίο θα κάνει πράξη τις για να δει τι θα γίνει και αυτό πέρα από την ατομική του επίδοση μπροστά από το νόμο φαίνεται να βάζει μέσα τότε ε αυτό θα βάλουμε τέλος πλεύσης θα υπάρχει παρόμοια εκπροσώπησε τον καιρό του είδε γύρω του ε εντάξει το δρόμο σε βαθμό που πέρασε και περνά μόνο αυτό το κομμάτι το βουνό δεν ξέφευγαν εδώ εσείς θα βρεθείτε τώρα κάνουν κρυμμένες πράξεις και βλέπω το εξής αυτό δεν ενδιαφέρει ότι τελικά εμφανίζεται μια τέτοια ποσότητα η ποσότητα να μπούμε η καινούργια ποσότητα ένα ένα τέσσερις πηγή ποιοι δε επειδή η εντάξει μπορούμε να θεωρήσουμε ότι εμείς βρισκόμαστε στο κενό οπότε και το ε είναι μονάδα και το νησί είναι μονάδα και έχω ξεκαθαρίσει απόψε να δώσει ονόματα και αυτό οφείλεται τόσο και θα έχουμε τελικά την ποσότητα ένα τέσσερις Π Χ επι ε επειδή η ίδια μπορούμε να αφού το μήνυμα να αυτό εδώ δεν είναι ουσιαστικά σε τετράγωνο συγνώμη είναι κάποιες μιας τετράγωνο αυτή εδώ καινούργια όπως ότι η αν δούμε την είχε τη σημασία έγινε παρά επισημότητα ορμής αλάτι ορμής όλμοι που οφείλεται στο ένα θεματικό πεδίο όπως λοιπόν είχαμε μπέπε μηχανικής προδίδεται που είναι όλο αυτό εδώ πέρα αναφέρω από τις κενές εξισώσεις και ταμείο θα εκκινήσει αυτή την ποσότητα εντάξει θα εμφανιστεί ένα αυτό θα έπρεπε ήταν η εφαρμογή δίνει αφορμή και μέσα σε αυτή τη μορφή χωρίς το πλήρωμα είναι πυκνότητα ενέργειας δόθηκαν φόβου προφανώς για φθηνά όπως πυκνωτές ηλεκτρομαγνητικής θερμικής αυτό ήθελα να δείτε αυτό το κόμμα μόνο τις αποδείξεις ότι τελικά ευρώ κάνοντας παρόμοιες πράξεις ίδια μεθοδολογία μα αυτοί που κάνανε τα αποδείξουμε το θρόισμα από τη βγάζουμε ότι εκτός από τη μηχανική ορμή ευχόμουν και είναι θέμα η ορμή που ότι υπόθεση είναι πάρα πολύ απλός οι πυκνότερες τοπικές κοινωνίες είναι το διάβασμα πολιτείας θα εντάξει είναι το διαζύγιο από την ινδία σε τετράγωνο και τελικά εμείς εδώ μπορούμε να γράψουμε έξι έτσι ντε ως προς δε φταίει εμφράγματα στις μηχανικής με εξόρμηση της ηλεκτρομαγνητικής δεν μασάμε θα είναι πίσω θα το γράψει σε λίγο το θέμα είναι τώρα λοιπόν έχουμε πλέον θεωρούμε ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έχει και αυτό τον έχει εντάξει αυτό είναι πάρα πολύ σημαντική πληροφορία εντάξει είναι και βγαίνει πάλι τόσο πολύ εύκολα από πού από το γράφοντα ας ουσιαστικά τη δύναμη που έχουμε μέσα σε ένα ηλεκτρικό πεδίο πάνω στα φορτία και στα ρεύματα που προκαλούν αυτά δεν έχουμε καμιά και βλέπουμε ότι εκτός από το μηχανικό όλο από τη μηχανική ορμή που την Πανελλήνια γιορτή στις μάζες πάνω που έχουν τα φορτία και κινούνταν αίματα εμφανίστηκε ένα σωρός λίθων ειδικές ζώνες πιο φαινόμενο είναι άμεσο αποτέλεσμα αυτού του χώρου είναι θέμα μιλήσαμε πιο παραβίασε το φαινόμενο όταν έχω μη έγινε δε σημαίνει και δέχονται μεταγωγές μισό κατέβαιναν εξετάζει τώρα εδώ πίσω κρύβεται πόρισμα το φαινόμενο της φυγής έχει βαριές κάποια εμπόδια που είναι ρεύμα το πεδίο που αν απορροφηθεί από μιαν ανακλαστικά που είναι μερική ανάκλαση ποτέ επειδή όμως αλλάζει μ' ορμή ηλεκτρομαγνητική έχουμε τα πάνω μας τις εξαγωγές εντάξει αυτοί λοιπόν είναι το ίδιο με τους απλά εκτιμάται να είναι ίση με το διάστημα από την ίδια σε τετράγωνο μπορεί να δείτε και τις διαστάσεις του σωστά έδωσε αυτό το ΕΣΡ χρειάζεται πράγματι ορμή ανά μονάδα όγκου είτε αυτό είναι η πυκνότητα μύθοι αν πλάσματος μέσα στο ολοκληρωμένο βράζουμε ότι ρυθμός μεταβολής της μηχανής εμείς City είναι είναι το ίδιο μ' είναι ίσο με το εξής τώρα αυτά τα ερωτήματα εγώ πάμε τώρα σε ένα ολοκληρωμένο επιφανειακό Coupe θα είναι ουσιαστικά άγνωστος β η Α Β ιδιαίτερη θέση α είναι των αυθαιρέτων ότι ορισμός μεταβολής άφησε εμείς είναι ίσο με ένα κεφάλαιο ολόκληρο να κάποιου δανειστή δευτέρας τάξης πού είναι ο διάσημος αντίστοιχες ΑΒ Ι.Ν. διστάσεις Maxwell θα αναζητηθούν του μαξίμου όπου μέσα σ'αυτόν εδώ είναι ενσωματωμένες όλες οι πληροφορίες για τις δυνάμεις εντάξει εδώ δηλαδή αυτό φτάνει στις έχει 9 ώρες έχουν δεύτερης τάξης και έχουμε μέσα παρηγοριά στοιχεία που αντιστοιχούν σε όρους πίεσης ανταγωνιστικές κονσόλες πίεσης εντάξει δηλαδή αλλαγή είναι τα τ α α δηλαδή τ.μ. νύχτες και τα μη διαγώνια στοιχεία αντιστοιχούν σε διακοσμητικές σε κεντρικές στάσεις μέρη σε δυνάμεις που είναι παράλληλες προς επιφάνεια έχω δυναμισμό κάθε σπίτι θα έχει δε ως παράλληλες στεφάνι και τι λέει αυτό το παιδί είναι μαχητής της άρνησής μας λέει ότι συνολική μεταβολή της ορμής εντάξει εκτιμάται από το τη δύναμη που ουσιαστικά άρχισε μετά από έξι μήνες λόγω υπάρχει άμεση συνολική επιφάνεια τώρα πιο συντονισμός του δανειστή υπάρχει ΑΒ ήδη πράξεις που φυσάνε είναι πράξεις που δεν κάνανε η πράξη να κάνουμε δηλαδή να κάνετε εδώ πέρα να συνεχίσετε να ομάδος αυτό μέσα εδώ το μερικοί το δίδαγμα προς τα κάτω πατώματα παράταιρη με το πρώτο εξάμηνο η ειδεχθής πράξη Λέσβου Μυτιλήνη μετά ανάλυση εργάτες καθαριότητας και σας βγάζει τελικά την έκφραση λογιστικά θα δει εδώ θα σας το γράψω ναι ναι επειδή το αυστηρό είναι ένα δείχνανε πάνω καλώδιο δεδομένων λεβί στέλεχος σας αν οι δείκτες πρέπει να έχει 200 ίππων το αυστηρό είναι ένα δείκτης ήταν παντού και όλοι θα είναι κατά και έτσι χάνεται από εδώ πέρα θα θερμοκρασία χρυσές φροντίδα θα μπορούσαμε να τις δυνατές γεννήθηκε στο αναλαμβάνετε ουσιαστικά είμαστε είναι σαν να έχεις εντάξει επίθετο αυτό πείτε βρήκαν λάθος που έχω αυτό εδώ δεν είναι η συνολική ορμή αλλά είναι α συνιστώσα ξέρουμε ένταξη στην ΟΝΕ το ευρώ έχει ρύθμιση Ελλάδα περισσεύει οπότε το σωστό είναι η δήθεν για να φεύγουν θα πρέπει να είναι διαφορετικό αρχικό χαρακτήρα ο ένα να είναι συνταγή το σκανδαλώδες αλλά πώς θα γίνεται εδώ βλέπουμε το κέρδος στραμμένο δεκάδες αναστήματα στεγασμένων οι ανταύγειες και είναι διαθέσιμη στο site οπότε εκεί μπορούμε να δούμε και τους δύο δείκτες εύκολα κατά αυστηρά όμως φτάνει στους δυσμενείς οικολόγοι σμο ξέρουμε ότι δήθεν πρέπει να πηγαίνουμε για να φεύγουν οι αφαιρέσεις να σου κάνει ένα ρίσκο χαρακτήρα μικρότερο από αυτό που έχεις θα πρέπει να είναι πάνω κάτω και πέρα εξελίσσεται στη δεύτερη τάξη του tablet σας με τα είδη πρώτης τάξης έχει πρόσταξε το διάλειμμα για να δεύτερη πρωτιά για να πάρει την πρώτη θα πρέπει ένα δείκτης να χάνεται αλλά για να χάνει θα πρέπει να πάμε και κατ' συνταγές και περίοδος στην ειδική περίπτωση έχω καθίσει ανεστραμμένο και δεν έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί ταξίδι αυτά οφείλονται είναι εφήμερα εξηγούνται αυτό να καταλάβουμε τι σημαίνει δάνειο της για τα μεγέθη η NAFTA που δεν έχει σχέση με τη φυσική βάση για τον αντιστρέψει κιμάς οι φυσικοί και επιστρέφει στη βάση είναι ίδιες στα καταστήματα γερμανός ταυτίζονται με τα σκέφτονται αντίθετα κάθε πλοίου πάνω γιατί αποστόλου πέτρου ενώ τώρα οπότε εδώ βγάζουμε το εξής ότι αυτός όταν στη όταν ΑΒ βέτο Καραμανλή αποδεικνύεται ένα τέσσερις ποια ε.α. σχεδιαστών ήταν έχει β Α viva gr φαντάζεστε Βρούτση μιὰ ένα δεύτερο ε επίγευση αυτοβιογραφικές εξής Ε.Α.Ε. α σε β όχι το γράψουμε ναι ε Π.Ε. σαν να ανέβω Δείτε το Δείτε φωτογραφίες και έτσι επιβάλλει η ΑΒ αυτός είναι όταν στις ΑΒ κοντά στις στάσεις του μαξίμου έτσι κι αυτός σε νέο πολύ υπεύθυνα ξεκινώντας από την μήλο ωραίος τώρα εδώ υπάρχει και μια τεράστια ομορφιά όταν Στικούδη λογισμού όταν κόσμος έχει ως εξής φωνή έτσι απλοϊκότητα και πολλές φορές μας βοηθάει πάρα πολύ ισολογισμός μας λέει ότι οι φυσικοί νόμοι να περιγράφονται με αναλυτές ποσότητες εντάξει οπότε εμείς για παράδειγμα θέλω να περιγράψω ένα διάλυμα με κάποιο άλλο μηχανισμό αφού το ξέρω έχω διανύσει μα θα πρέπει όταν αφορά στη δεύτερη τάξη απαντά αμέσως το μυαλό μας ότι γιατί σ' αυτόν κάνοντας και γραφής δεν είναι τόσο προφανή αυτά δεν ήρθε κανείς ότι κάποιοι άγνωστοι κανείς δεν θα μπορέσει να δει λίγο δύσκολα ανάμεσα στο γενέθλιο Σοφία φιλοσοφία είναι ότι σχεδόν αμέσως φωνάζοντας πέρα από το πρόβλημα ότι εγώ θα έπαιρνα Βρετανοί στη τέτοιας πράξης που θα είναι ουσιαστικά δεύτερης τάξης μεταξύ οπότε αυτό είναι σχεδόν προφανές γιατί θέλω Καναδοί σε αναδιανομή Σακαγιάν αυτοκίνητα στη δεύτερη θα όποιος μπορεί να έχει και αυτή τα όριά μας συνταγές υπολογισμό μπορεί και για το περίφημο δεύτερης τάξης δεσμεύσεις γραμμική απεικόνιση και όχι τις γενικότητες που μιλάμε πάντα εύκολο ανακατατάξεις και τεχνικές λεπτομέρειες αυτό όμως που είναι πάρα πολύ όμορφη και παραμερισμό των γράφει τα εξής ότι εγώ θέλω να φτιάξω τα ST δεύτερης τάξης που να περιγράφει το αυτονόητο μπαίνει λοιπόν τι γίνεται συνήθως που εσείς τι ποσότητες εμβολίων έφτιαξε αυτό προφανώς στο νομικό πεδίο περιγραφή κάτω έστω και το δείκτη τι πρέπει να κάνω πρέπει να συνδυάσω το ε και το β έτσι ώστε να μου δώσουν ενώ περιστρέφεται τάξη δεν υπάρχει πιο απλός συνδυασμός από το να κάνουν αυτό το πράγμα που διαφθορά δευτερεύον κάτι κάνουμε τότε έχει να κάνει με το ίχνος με ουσιαστικό των ψήφων δηλαδή το πιο προφανές και φτου κι από την είτε αυτό είναι το σωστό υφίσταται παρευρίσκεται πάρα πολύ απλή εγώ θέλω να φτιάξω τα στη δευτέρα τάξη για ποιο πράγμα για το θέμα των παιδιών και η ποσότητα που έχουν πτωχεύσει και τα δικά εντάξει μεθόδευση κοινότητα αποδεικνύεται ότι ο πιο εύκολος ενδοιασμό για να κάνουν αυτό εδώ πέρα είναι αυτός εδώ δηλαδή να συνδυάσω τα ε τις συνιστώσες του παιδιού που έχω αλλά μπορούν να τους βιασμούς με α και β και να φτιάξω κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτώ αν μου πει κάποιος πάραυτα τα μεγέθη αυτά δίνονται και θα εξετάζει θέματα είναι αυτό το ασύνηθες υποδυθεί αποδεικνύεται ότι ακολουθεί το πιο απλό μπορεί να σκεφτούν και βοηθάει πάρα πολύ ο αριθμός και και τον αφανισμό Τσίπρας ήθελε παιδιού και στη περιφέρεια πεδίου και στη θέση του οικοδεσπότη παρ όλα αυτά πες το μας είμαστε πάρα πολύ εντάξει και στη μηχανική εργασιακούς μας μεταφορέα απορίες έτσι γενικές του δεν θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα αυτό δεν είναι εκτίμηση 100 μέτρων του ε εξέφρασαν και αυτό το μέτρο β δαίδαλο από την οποία αυτό εδώ πέρα γιατί αυτό τον έχει δείκτες ΑΒ αυτό μια σταθερή ποσότητα εντάξει οπότε θέλω να πω ότι αυτό δεν ΑΒ και μόνο το γεγονός είχε αφαιρούνται τυχόν στοιχεία θαρρώ εντάξει και διαφοροποιείται από τα δυσμενή στοιχεία εντάξει το καταλάβαμε σίγουρα μπορεί η ουσία αυτό που μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα πρώτον ότι εμφανίζεται πολύ εύκολα το διαγώνισμα πολιτική σε τετράγωνο που είναι η ορμή του ευρωπαϊκού πεδίου ότι υπάρχει θέλουμε παιδιά παρόλο που είναι κάτι σαν άλλο Γιάννης Μεταξάς και η και όμως υπάρχει ακόμη από υπαρχηγό λαμπρής εμείς καθημερινά σε αυτό και εμφάνιση δανειστή τάσεις του Maxwell που και αυτός θέλω να σας πω ότι γενικά σχεδόν δεύτερον να προβλέψουμε θα έχει τη μορφή αν και αυστηρά βόλευε ίσως μας το αποδείξαμε ότι για τη μορφή μεταξύ μόνο κατέστησαν εξάσκηση όλες πράξτε το μέλι οι άνθρωποι σωστά αρχή θα προχωρήσουμε άμεση απόρροια άμεσα με το μηχάνημα τοπία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον κεφάλαιο του ελεύθερου είναι δανεικές είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον κεφάλαιο δεν έπαιρναν εκεί γιατί είναι μια πάρα πολύ απλή εφαρμογή εξώσεων σε εντάξει αν νομίζω αν έχουμε πετύχει κάποια απότομα ακουμπάει είναι να σας απαντήσω κάπως πόσο απλές εφαρμογές δύο τριών γραμματικών δομών είναι όλοι όλους αυτοματισμός ποσά εφαρμογή του νόμου Κουλουμπή είναι θετική ποσά εφαρμογή του νόμου και σάββατο είναι είμαστε δίκαιοι μεταξύ και μεταβατικά εκπαιδεύονται μαθαίνουν μαθηματικά τεχνικές δουλεύουν αυτά τα πράγματα λοιπόν πάμε τώρα εμείς θέλετε αναλυτικά κείμενα μηχανισμού το μήνα και έχουμε δει που όπως ημερίδες θα γίνουν νόμος του Polo όπως στην ελευθερία των ανθρώπων θα γίνουν όμως μια 46 γενικά τώρα στον ηλεκτρομαγνητισμό στη γερμανική είναι ίσως μας οπότε ξεκλήρισμα ξαναγράψουμε και να τις μελετήσουμε να δούμε αν μπορούμε έχουμε 70 κύματα και μάλιστα τώρα έκανε μελέτη των εγκλημάτων χωρίς πηγές απουσία λίγο αριθμητικά κύματα και από το κόμμα απουσία πηγών οι πηγές θα μου πείτε αφού έχει έχεις έλεγε ε και β πού το βρήκε στα ταξίδια σε πάπυρο είναι τόσο μακριά που δεν έμπαινε μέσα και μας ενδιαφέρουν οπότε γιατί να προστεθεί στο ξεκίνημα η του έθεσε την εξαφάνισαν λοιπόν έχουν προ πώς μπορώ ο νόμος είναι 0 γιατί γιατί εδώ πέρα είπαμε δεν έχω φύγει αμέσως μετά το ροκ παρουσία μαγνητικό πόλο και άλλων χωρών της θαρραλέοι τα ξαναγράφω νομίζω φέτος θα και παίρνουν ίσως αυτό να πιάσει μερικοί του ντε ως προς αυτό έχουμε κάνει εδώ έχουμε βάλει ροής με το 0 και θα έχουμε βάλει στο όνομα τερμάτισαν τζέισον δομείται ναι πώς μπορούμε εμείς να εμφανίσουμε το τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι κανείς μόνον καμιά ιδέα έχω θέσει άξονες και θελω να δω αν μπορώ να τις λύσω μπορώ να καταλήξουν σε κανείς κάποια μορφή απ'όπου μπορούμε να πιαστούμε για να βρούμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα στα δομικά ελλείμματα την εξίσωση εκτιμάται ότι ίσως έχουν μέσα έπεσε ότι έχει μέσα Βασίλη κατετέθη παράγοντα ανάγκη του καθώς και να χάσουμε το 1900 τόσα χρόνια με δεν σκεφτόταν το σπέρμα έβρισκε λέει ότι θα κάνουμε θα πάρουμε παρομοίως προσπαθώντας να πάρουμε για να παραλάβει σερβιτόρο να θυσιάσετε μέσα στον τόσο απλό είναι πάμε στην 3η σχέση ήταν με τον πρόεδρο της στην Εγνατία στη δράση σε μεγάλη εξοικείωση με αυτούς τους με αυτά οπότε το παράταιρο ταύτης ποσότητες μα εδώ είναι μερικοί ως προσπάθεια εναλλάσσεται το χρονική με τη χωρική παραγωγής οπότε είχε κατορθώνουμε να περάσετε μέσα έχουμε νεότερα μερικοί ως προσπάθεια να πραγματώσει του ηρώδη μη δεν είναι τώρα εδώ υπάρχει μια πασίγνωστη πασίγνωστη την άποψή μου εφόσον βρείτε προσφορές Man of the Match αυτές νομίζω είναι αυτό είναι πήραν το DTEK60 μείον που απλά δεν ε έχει μειωθεί μερίδιο επτά και τώρα αυτό το όνειρο του δύο αυτό μπορεί να το κατέχει το ΚΚΕ τότε παρά βέβαια προτού η αλλά το είδα πόσο είναι 50 ετών η είναι ότι το ρητό δεν είναι β διαμηνύει αναγκαίο γιατί το ήταν ΙΝΕΜΥ επειδή αυτό δεν έχουμε τη μαγνητική μπάρα τότε είναι επειδή ήταν η ίδια αν λοιπόν αντί για η νέο να βγάλει το β την μαγευτική έπειτα εδώ δεν είναι blazer είναι άραγε γνωστό ήταν το πέμπτο κατά έτσι και θα έχουμε περάσει τις αδειάσει επιμελητείας και τότε θα δούμε το και Κόντε μπορούμε το πάρουμε με τη βοήθεια της δέχθηκε τα τεράστια βρέθηκε σταθερά Π.Ε. αν θα βγάλουν απέξω το ε θα έχουμε μερική θέα ε ως προσπάθεια και μπορεί να πάμε και τομή από κει και θα έχουμε το ροκ του β ε έτοιμη διέσυρε εντάξει θα το γράψουμε θα είναι υψηλότερη τιμή Βλάσση νέο επί μερικής FC πώς θα λύσουμε το 0 εδώ τώρα τι γίνεται με το b του ε απ'την πρώτη εξίσωση βλέπετε εδώ από την πρώτη θέση το αντίθετο ε επιδίδονται ξανά είπαμε είναι Ε Φ Ε το δύο κλέψουν ίσο με το 0 δεύτερο Βενιζέλου και θέλω έχουμε τελικά αν κάνουμε προσεχτικά τις πράξη το γράψω πράσινο αλλά απλά διανύει ε μείον ε ν σε τετράγωνο επιτευχθεί παραβρέθηκε στην ακολουθούν τα ίσο με το 0 για για άμεση μιλάτε μεταξύ σας για την απώλεια βάρους τη σε CDS συμφωνία της σίτου είναι πάρα πολύ χρήσιμη συζήτηση απλά κάτι σταθερό της να ξέρει ναι αν όμως τα σύννεφα να βρει Χρυσός vs σύνδεση πατάμε στο βιασμό από εκεί ήτανε σε τέσσερις Π άμα είδες ξεναγός στο Austin στην ερμηνεύεις μια συντεταγμένη τεχνητού φωτός φέρνει τίποτα έως GFR πολύ κρίσιμη μεταξύ του ε 02.0 ήφαιστος είναι τα διάφορα θέματα των CDS και το PSI εντάξει λοιπόν αυτό για το τελικό αποτέλεσμα εδώ πέρα για το ε έχουμε επιχειρηματική εξίσωση και μάλιστα αυτό μπορώ να γράψω και ένα διαφορετικό τρόπο να υπογράψουμε αυτό γραφειοκρατών δεν υπάρχει λόγος να ξαναμπεί στη θάλασσα έχουμε μείον ένα λάβετε ανάλογο δεύτερη παραγωγή ε προσπαθεί ίσο με το 0 όπου το δε να θεωρήσουμε τόσο απλά δε είναι ίσως βλέπετε θα είναι σε κέντρο και βιταμίνη b έβγαλαν λοιπόν ότι το αλιευτικό πεδίο όταν έχω αναλύσει ο Maxwell χωρίς φαντασία πηγών περιγράφεται από κυματική εξίσωση με ταχύτητα του κύματος που να είναι ταχείας φωτός διαιρεμένη αυτό πέρα αυτό μπορούμε να το πούμε αν θυμηθούμε ότι είναι ήδη συνελήφθη και σταθερά εντάξει είναι το Air λύσεων Visa ένα Π.Ε. φ όχι τέσσερις φοβηθεί διαφημιστές αλλά έχουμε ακόμα τη διάθεση απλώς αναφέρω από τώρα και τὸν και σωστό θα το δούμε στη συνέχεια αλλά για να δείτε τελικά όμως τέθηκε χθες το γάλα μας λέει ανάλογα με το υλικό που έχω έχω υλικό που έχει μέσα έχει ε επιλέχθηκε σταθερά και μαγνητική μια τερατώδη ε τότε η ταχύτητα αυτού του ε την του κύματος περιγράφει βήμα κι ίσως δεν είναι η γη του φωτός στο κενό αλλαγμένη κατά την κεππεδηχ διάθεσης που είναι αυτοί ξερουν κήδεψε επιμήκη εντάξει με ανάλογες ακριβώς πράξεις ρέπος ξεκινώντας βαθύ εξίσωση και περνώντας το ρόδι κάθε εξίσωση και ούτω καθεξής και μετά στο τέλος χρησιμοποιώντας το αντί του 0,0% ανάλογα με το μπορούμε να δούμε ακριβώς τι σκέψεις για το β ΑΕΙ ακριβώς εκεί στον Πειραιά έσπευσαν έξωση βρίσκω και τοπικά βλέπουμε λοιπόν ότι το 60 και το β το ηλεκτρικό και το 3ο πεδίο και μαγνητική επαγωγή εντάξει ακολουθούν αφηγηματική έξι σας και πώς τα μεγάλα αυτά από σέξι μάξι RX manfred περιγράφουν Ελευθερών αρνητικά κύματα αυτά εδώ δεν είναι εξίσου σημαντικές ν το Ε και το β μπορούν να περιγραφούν με τη βοήθεια κύμα και μάλιστα απουσία πηγών βραβευθέντες έξωσης στοιχήματα να φτάνω από ΔΗΜΑΡ και πού ξέρετε στοιχήματα ένα ο πρόεδρος της εξασφάλισαν κράτησε μόνο 3,2 δεύτερα δήμαρχοι σας έχει ξανά και ξανά λέω ότι ίδιοι κυματική εξίσωση ισχύει και το Β πλατεία δώθε έσπευσε να βάλω τον β δειγματοληψίες εμείς έχουμε αυτές εδώ οι εξισώσεις τήρηση αυτών να πίσω όμως στην σημερινή ημέρα μιας και μιλάμε δηλαδή Λέκκας μιλά στο ε χουμε ε εκδοχή κόμμα φταίει γιατί έχει διαφορετική χρονιά τσάντες θα είναι κάποιο ε πες ναι Π.Ε. της ι Καββαδία άνοιγμα επιχειρεί άνοιγμα δύο κομμένα έπειτα και μπορεί να είναι και μια πίεση συνέβη ω αν διαβάσει είναι προς το ξέρω γω διέθεσε πακέτο καμπάνια να τον εντάξω οπότε το να βάλουμε στην πηγή Via κινείται ένα αυτή είναι η φύση αυτών των εξώσεων για να δούμε αν ναυτία βρύση μαζί με κάποιους περιορισμούς για το κ τι θα κάνουμε θα πάρουμε την πράσινη αυτές ποσότητες όπως μας κάνει πράσινη ευθέως πόσο αυτό γράφεται ε event οι επισήμανε ότι έως Π.Ε. στην ι κ 1000 μπαξέ βιώνουμε χθες οι δυνατοί έχουν βαγγελιώ επίσης μοναδιαίο αυτό ενώ το ΣΔΟΕ ε έτσι ε κυβέρνηση Π.Ε. και όταν εντάξει και και ούτω καθεξής γενικά ξύλο μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε και να πούμε ότι γενικά λύση σ'αυτή εδώ την εξίσωση είναι πλασματική να μη βάλουμε μέσα είχαμε πολλές ταξιδέψουμε κλπ έχουμε τέτοιας μορφής κινήσεις που είναι κενές συγγενεύει πιο γραμμικό συνδυασμός της Ρηγίλλης εντάξει θεωρώντας τέτοιες λύσεις και περιορισμούς έχουμε για τα κ πάμε ευτυχώς λοιπόν και σκάνε παπαρδέλες έχει καταβαραθρωθεί σε τέσσερις 9 εύκολο δηλαδή τη μια φορά θα κατέβει το Κ.Χ. ι.χ. τη δεύτερη φορά θα κατέβει το γιοτ Κ.Χ. οπότε θα είναι μείον κ γίνεται μείον καθότι στη Δραγούμη καθαρά σε τετράγωνα από δύο παραγωγής αυτού του κομματιού με την ανάπλαση γι και μειώνεται πέρα εδώ από την παρούσα προς τον μέγα συνήθη και να έχω θα γίνει αυτό εσείς έτερες φωνές και τραγούδια και θα έχουμε μείον οπότε αυτό το γιοτ αλλά και φωτονίων εκεί παράξενοι ήχοι θα κατέβει κάθε οικοδομικό τετράγωνο διάμετρο ίση με το 0 οπότε από έχουμε την εξής εξίσωση κάναμε πάνω πραγματοποίησαν ω τ μια μελανή οπή δημοκρατικά λάθος δηλαδή το κατάσταση είναι ω διαδέχεται ήδη ισοδύναμα επειδή τώρα το δεν είναι αυτή ο κύριος τον παρονομαστή είναι τετράγωνη γύριζα μη επι ε επί ω πιάσει άνετο κ που έχουμε εδώ πέρα τι γεύση έχει το εξής περιορισμό από άποψη μέτρων γιατί αυτό είναι δομική ρίζα του κ χύτρα βρήκαμε ψεγάδι από τετράγωνο από άποψη μέτρων έχει αυτή εδώ την τριμελή έξι όπου ξαναλέω τέτοιες εξισώσεις ανεξάρτητα τι έχω ραντεβού ε η καθεμιά συνιστώσα ε χει ε ψ υψώνεται τέτοιες εξισώσεις έχουν γενικά αφύπνισης έπιπλα κοιμάται εντάξει ναι μισό όχι τον CIPA πρόκειται ναι γιατί αυτό σου δείχνει ουσιαστικά συνεπάγεται εντάξει μπορούμε να κάνουμε ένα απλό Πρωταρά ελεύθερη πόσες που πάει συνέβη μπάζα βλέψεις της ναι είναι μέσα στα και μετά θα και στόχοι και στο καπάκι και στο δεν έχει σημασία αυτό άλλες αυτό έχει σημασία όπως και να το βάλουμε έχει σημασία εντάξει δηλαδή έχω της μορφής κα αφότου είχε θέμα διαθέτω ότι έχω κάθε αρχή ω έχω Κ.Χ. σύντομα κάποια στοιχεία γι αυτό έχω μείωση καταγράφει σύμφωνα και δίκτυο Κ.Χ. ω αυτά πρακτικά μορφή κύματος μέσα στην ίδια της εντάξει οι συντάξεις θα καταλάβουμε αυτό το απλό πράγμα ότι αν εγώ έχω μειονεκτημάτων διάφορες υποθέσεις είτε όχι ευτύχησε να πας μέχρι π.χ. ΙΚΑ βάσει θέλω μειώνεται άρα βάζουμε κ ω ναι εντάξει από Κ.Χ. αυτό με το μείον αν ας πούμε η ευτυχία ήταν αυτή εδώ εντάξει αυτό κ σημειώνεται είναι κάπως το RNA διατάσσει προσπαθώ με το ίδιο διάστημα θα το ένα με το συνέδριο που θα γίνει το καταλαβαίνω αυτό πάρα πολύ απλά πάρουμε έναν επίσης γιώργος παράδειγμα 1000 θεωρώ πως έχει δύο α τετράγωνο έχει τετράγωνο ετών το ελάχιστο στο μηδέν που είναι τουλάχιστον α αρά γράφει παρά σε αυτή εδώ πέρα είναι αυτή σε σχέση με τη χύτρα όχι με βάση τα αγόρια δεν πήγε μπροστά και οπότε τα βάζω μείον ο κατάλογος του ένα η παλαιστινιακή αρχή είχαν μεταξύ τους διαφορά είναι αντίθετα με την μετατόπιση προστατεύει όχι και είναι ίδια η δήθεν μετατόπιση μεταξύ σημασία όχι με εντάξει νομίζω έχει μαζί σας θα θυμάστε κλπ έστω το σκεφτόσασταν και στο σπίτι άνω 05 σας ικανοποιεί αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτά τα απλά επιχείρημα εντάξει έτσι δουλεύουν μέσα στα λοιπόν εδώ υπάρχει ένα θέμα όλοι μου προτείνατε ότι εδώ έχουμε την κατά κύματα μπάτσοι και πρώτον γιατί είναι διπλά κύματα αυτό το πρόβλημα εφευρήματα Διαβάστε ωραία είναι γιατί γιατί γιατί είναι συνέχεια είναι πιο το μέτωπο αιτήματα αυτό καθορίζει και μετέπειτα χρήματα πιο είναι το μέτωπο κύματα δήμαρχοι που ξέρετε αυτό το πράγμα η φράση καθώς στο μέτωπο κύματος αυτό λέγεται φάση κ επική Ω Θεέ είναι η φάση αυτή φάση λέτε εσείς ότι περιγράφει επιπεδο ανεκαθεν έργα ενώ ήταν φάση και πες συμμετέχει πέντε τίθενται βέβαια η εξίσωση εάν θα επιχειρεί μιαν μεγάλη στοιχεία σοκ εργαστήκαμε τίμια εντάξει και για συγκεκριμένο χρόνο τ είναι εξίσωση κ επιχείρησαν 14 που σημαίνει Κ.Χ. επιχειρεί στην κατάθλιψη διαβάζεται επιθετικής σταθερά αυτή εξίσωση έπρεπε εντάξει αυτή εξίσωση γιατί αυτό είναι η φάση ίσως σχέση εμφάνιση την ημέρα για το ΤΤ και το κύμα οπότε ένα λοιπόν είναι προφανές ότι αυτό το περιγράφει με τα κύματα το άλλο σημαντικό πρέπει να μου πείτε ναι πως εγώ βάζω εκθετικά γίνεται να έχω μηχανικός αριθμό μηχανικές να ντυθείς γιατί βάζω τον είχαν συναντήσεις με όχι όχι καμία σχέση κάποιο κάποια αυτά που λες όχι δε νομίζω αν γιατί βάζουμε τα θετικά στραγάλια έχουμε να κάνουμε είναι το βάζουμε για να έχουμε ευκολία μαθηματικοί και τίποτ' άλλο μα και ευκολία οι σωστές λύσεις είναι πραγματικές συναρτήσεις οι οποίες στοιχηματικές έξωση θα γίνει ξενάγηση με τον είχανε γραμμικός βιασμός παιδιών θετικό εμείς λέμε ότι μόνο εκδοτικό αρκετό και γράφει το πεδίο με ένα μόνο θετικό υπονοώντας όμως ότι στο τέλος των πράξεων οι αφού γίνουν όλα αυτά θα φανεί το πραγματικό μέρες εντάξει τον αυτοματισμό χρησιμοποιούμε τακτικά μόνο και μόνο για να με ευκολία αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αυτά πρέπει να θυσιάσει το πραγματικό κάποιες φορές άλλο ύφασμα θέλω και το φανταστικό αλλά όμως πρέπει να πάρει ένα τέτοιο κόμμα και όχι μόνο το εργατικό κόμμα ποιήματα και δεν ισχύει αυτό που μας χαρίζεται γι ενώ κανονικά το εργατικό κόμμα και αφού αυτό προχωρά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τη μαθηματική σχολή αριθμοί ΑΦΜ και οικογενειακό κουβαλάνε ότι τελικά η Δύση έχει σημαντικές λέξεις που θα έχω ποτέ δεν έχω πηγές έχει τα εξής χαρακτηριστικά πρώτον είναι τέτοιας μορφής εντάξει τέτοιας μορφής μίλησε μέχρι κ κουν περιγράφεται από αυτό το ένα Π.Ε. επί μεγάλες έχει ενόψει με ταχύτητα που το έχουμε γράψει είναι η ταχύτητα του φωτός δύο Δόριζα μ ν επι ε εντάξει αυτές οι πληροφορίες έχουμε και γιατί έβγαλαν ότι είχαν αφήσει μορφή γιατί έχουμε τέτοιες εξισώσεις και έχουμε επίπεδα κύματα οπότε για να προχωρήσουμε μετά τι άλλες πληροφορίες έχουμε για το ηλεκτρικό και το μαγνητικό πεδίο απόρροια των επτά έχουμε σίγουρα πάρα το εθνικό πεδίο υποθέτω γράψε ε χει χωματερές έκλεισαν ε είτε πιάσουν γιώτα να υπάρχει κι ας πούμε ότι δεν δεχόμαστε με τομή διαβιβάζεται με συνέπεια έχουμε και β 1000 κομμάτια λύσεων β αμοιβαία αυτό κάποιος κλάδος που θα έχει μέσα στις τόσες γιώτα Κ.Χ. μειώνονται κατά εντάξει και θερμά δούμε τώρα και άλλες πληροφορίες για θετικό και αρνητικό παιδιών από πού θα βρούμε κι άλλες πληροφορίες από το σταυρό μας πληροφορεί ζουν προς τα εμπρός που ουδείς εξ επαφής και εμείς τον κόσμο κανείς δε συνέβη γάντι με άποψη ίσως Maxwell Ο.Η.Ε. η Β ακολουθούν κυματική εξίσωση και μάλιστα κλιμάκια εξίσωση που είναι επίπεδα κύματα και και όπως π.χ. να βγάλουμε γιάννη Κεφαλογιάννη εξαγγέλλοντας πάλι από τις παθήσεων μας πάλι θα πάρουμε τις δεσμεύσεις δεν άλλαξε λοιπόν έχουμε αυτή την έκφραση μας μια καλή τιμη και ίσως έτσι θα πρέπει να είναι κομμάτι απραγματοποίητο μένει πάμε παραισθήσεις Maxwell ποια εξίσωση έχουμε για το ε μ έτσι που έχουμε είναι ότι αντί κλέψε του D έχουμε αυτό με 1.4 ίσου με το 0 οπότε με αυτή τη μορφή που έχει ε να ενσωματώσουμε το και δούμε τι βγάζουν ενζύμων έφοδο ουσιαστικά δεν έχουμε μερικοί ως προς τη εύστοχη η ημερήσια πρόσληψη και στην ψύξη ιδίως δε ε δεν λύσαμε το 0 μα το ε είχε υποστεί Ε.Φ. ε 0 όχι γιατί έχω 1.0 που αυτό έχει συνιστώσες ε μηδενιστεί νύξη περί αυτόν πρώτο γράψω έτσι δεν έχει πετύχει μοναδιαίο τσι ε 0 ψήφοι επιτυχημένα δύο φ ε δεν επιθυμεί να δει αποτρέψει είχε αυθαίρετο και ε ψ αυτό κήδεψε δεύτερο και τι λέει εδώ μερικοί σκέψη έγινε επί το θετικότερο το επιθετικό δεν φεύγει υπάρχει παντού και ούτω καθεξής αυτό σε αυτά τα κατεψυγμένα άρα εμείς εδώ έχουμε μερικές Τροχίδου εύστοχη αυτό εδώ είναι μια σταθερά που υπάρχει σε όλο το Καράκας Κ.Χ. π.χ. παρακαλώ την ανταγωνιστική διότι Κ.Χ. 1006 και μετά ε ρε τι έπεται θετικό τραβάει π.χ. ένα μεγάλη έναρξη καναλιών μεταξύ φαίνεται κάτι το ι κ σημειώνεται θα πάψει Π.Ε. 06 έπειτα ήρθε δικό υπογράφουν θερινού Senior καλπάζει Π.Ε. είτε ζει επί το ίδιο εκθετικό ίσο με το 0 έρωτα εκθετικά μπορούν ως παράγοντας και να φύγω γιατί ισχύει για κάθε μουσική για κάθε τ και τα δύο μπορεί να φύγουν και τελικά έχω κ 1000 επί της βενζίνης στην κάτοψη η LG στην κ δεν κρυψώνες δεν πείσαμε τον είδε και τη βγάζουν από αυτοτελή ουσιαστικά το εσωτερικό γινόμενο Π.Ε. 0 αλλά από αυτό το νόμο ότι έκλεψαν ίσο με το 0 βγάζουν αμέσως την πληροφορία ότι το ε και το Καπάνι με κάθε γέμισμα και το κ δεν είναι παρά το όχημα Ti από τη διεύθυνση διάδοση του κύματος εντάξει γιατί όποιος διαθέσει καθώς το επίπεδο ΗΠΑ με φόντο τα κύματα και το διαλυμένο καθώς το δέρμα το γράψαμε και κ έχει απήχηση ΚΨΜ ψυχικά παίζεται έπαιζε ίση με το μηδέν το καθορίσουμε σταθερά το καθότι το κ Πρωτόπαππα που καθώς το επίπεδο του 2000 και τιμά τον απλό τρόπο βγάλανε ότι από άποψη διευθύνσεις του με το ε εντάξει είναι κάθετα στη διεύθυνση διάδοσης δηλαδή βγάλαμε το πρώτο για τα κύματα αυτά ότι το ε προχωρά είναι έτσι ώστε να είναι κάθετο στη διέθεσε γάτας είναι και πώς θα βγάλουν αυτό από το DVD του εξελίσσονται με την περίμενα να κάνουμε τώρα και για τον βήχα το γιατί το deal του β λύσαμε το μηδέν αλλά και το β είναι κάθετο αλλά κάνουν το εξής απλό ε κόμμα ήταν ένα ξεχασμένο εσωτερικό γινόμενο επικά τα είναι ίση με το μηδέν που σημαίνει διεύθυνση διατροφής αυτό των κυμάτων και του ε και β καφετί είναι κάθετα έστω κατ' το 2001 με έτσι και με την έξοδο να δούμε και τους δυο νομούς της διόνυσος έχουμε του θαρραλέοι ιδού μάξγουελ άντερσον ορίστε όχι κοινό είναι είναι γιατί να μην είναι κοινό αφού τώρα αυτές οι εξισώσεις δείξαμε ότι είναι ίδιες έχουν βλέψεις δύσοσμα στον κλπ οπότε έχουμε την ίδια ο 1200 το ίδιο με το γιόκα άποψη με τρόπο για έναν κοινό έτσι οπότε τα έχουμε βρει καθένα από μόνο του τι κάνει και δε συσχετισμό τώρα πρακτικά τον χρησιμοποιώντας άλυτη εξίσωση θα συσχετίζουν με αυτά τα δύο ξένοι και ήταν ωραία λοιπόν πια αξίζει να διαλέξουμε να διαλέξουμε μάλλον την εξίσωση παράταιρη ίσως είχες παραδεχτεί θα μπορούσαμε να είχαμε και τη Νάξο έλαβε εντολή επτά , β αυτόγραφο εξαφανίζεται και τα δύο αυτά παιδικά πάρτι ίσο με το 0 ασφαλών εξίσωση του παντελή έχουμε εδώ ε σε ένα classy μερικοί Β ως προς τα πίσω με το ότι δεν εντάξει το ευκολότερα το μερίδιό του με τόση προσπάθεια το vita είναι αυτό εδώ αν κάνω περί πώλησης του στα 500 τόμοι για το μέγα και θα έχουμε μειώνουν την ποιότητα ω μπλε σελήνη και τώρα μετά θα ξανά το ίδιο γιατί αυτό κατέβηκε κάτω επειδή άρα λοιπόν αυτός εδώ χώρος πηγές εδώ σιγή ρόδου ε εντάξει τότε θα δράσουμε με τη βοήθεια πριν καν δηλαδή CNN ζει ένα ρεύμα μερικοί ασφάλειας έχει βελτίωση διασφαλίζει και θα έχουμε θα έχουμε ε μ δεν έχει επιθετικό με το θυμόμαστε αυτό με το γιο κάθε γεύση στοχεύσεων μεν όχι αυθαίρετο και τότε θα έχουμε να καταγράφονται ε 06 επιθετικό εδώ θα έχουμε ε μηδενίζει επιθετικών αυτή δεν ορίζει αυτό το μήνα έχουν να κάνουν με και να υπολογίσουν λοιπόν πίσω το 0 να πιάσουμε νοοτροπιών και ας μην πιάσουμε το ζει εντάξει αναπαραγωγής μετονομάζει όρος ζει πέρα θα είναι πάω λοιπόν υπολογίζεται μαζί συνιστώσα είπε θα είναι αυτό μερικοί παράγοντες ένα άρα λοιπόν αφού είναι θα το γράψω σχετικά με δική του ε 0 ψελλίζουν δεν αυτό ως πρόχειρη υπογράψαμε δεν ψή επιθετικό εντάξει ως προς αυτό λόγος προς χ προωθεί μείωση μερικοί διάβολο ε δεν έχει επιθετικό Τάτση selling πόσο μας και αυτό μας κάνει ρεζίλι τώρα αυτό είναι μια σταθερά ετών παραγωγή στέγη και αιχμές προς κι από τα παιδικά του Toyota Κ.Χ. δεν είναι κόμματα έχουμε γιοτ κοινός παράγοντας κ Φ επί 70 1000 μηνιαίως κάθαρση επιλέξουν κυβέρνηση ανάλογα με άλλους χώρους κανείς άρα λοιπόν τώρα βλέπουμε ότι ένα σωρός εντάξει και να καπνίσματος ώρες έχει αυτή τη μορφή δίνει york επιζεί μοναδιαίο ποιοι είναι αυτό των μήπως αυτό μας λέει ένα άλλο τρόπο να γράψουμε αυτό το ρόδι ποιος άλλος δρόμος από αυτόν βρήκαν πως το γράψουν με τη βοήθεια των Στέλιου γίνομαι βρήκαμε ότι τον ζήσει τόσα αυτού εδώ Δείτε τον οδηγό αυτό δεν μπορώ να το πάρω από ξύλο με τη μορφή έκτακτης ανάγκης όλοι μαζί θάνατο κ έχει κ ξ χαράζει καλά και αγίου ας κοιτάξουμε μέσα έχουν και μελών απέξω φράγμα ε μίρεν χ ε 06 ε μηδενίζει εάν βάλουμε το ζει όλο δίκτυο θα είναι θετική διότι και θα έχουμε το κρατικών τοίχο κάποιοι Κ.Χ. Π.Ε. 06 μείον Apache ευφυές ερμηνεύει η αυτό το οπότε βλέπουμε ότι αυτό εδώ μπορεί να φορεθεί σαν σύζυγοι διότι συντάγματος του κ γιατί εγώ τώρα ήρθε ο κ απαρχή άποψη διαβάζετε δεν θα κάπως έτσι εξωτερικό επίσης δεν βλέπω κάτι άλλο ίσως με το 0 συμφωνούμε βλέπει έκανα μια καναδή μείον καταδικάζει κάθε πράξη νομίζω αυτό βγαίνει ποτέ άγιο μπορεί να φύγουν το β μπορεί να πάει από εκεί να γίνει City και να έχουμε το εξής θέλει κουβέντα βιταμίνες όχι γιατί μένει η μητέρα και το θετικό μεν φεύγει ξεσπά μεγάλη είναι βαλβίδα και μάλλον μικρή είναι είναι το αφεντικό μας εντάξει οπότε μπορώ να ρωτήσω τον β το συνολικό μονάδες στο εξωτερικό η αρχαία καμμένη εντάξει κάναμε παραγωγής αλλά επιδέχεται οπότε αυτό με το β δε και τη βλέπω εδώ πέρα θα είναι β ίσον με το μου αν και δεν θα πάει στο β ίσον μέσα σε βαρύ ο συντελεί ΒΙΟΜΕ έργα α τη ε να ναι μπορεί να προκληθούν αλλά ναι αυτό ισχύει και για τα μηδαμινά αρνήθηκε τους κόβει σωστά αν δεν απογραφεί ίσως άλλαζε μόνο το γράφετε με τη μορφή αυτό βγάλαμε το οποίο μπορεί να γράψει και λίγο διαφορετικά οι δράστες έγραψε το εξής να διαιρέσει και να πολλαπλασιάσουμε το μέτρο του κ αν έχουμε το City ω θετικά απαντά εγώ θα πω το εξής τραύμα Π.Ε. τον κ μέχρι τώρα το κατά πόσο είναι το έχουμε βάλει το κ ω διασυρθεί φύτρο γύριζα οπότε είναι ω δία σύμπλεγμα Κυριακή C2 ω και το τελικό αποτέλεσμα είναι ίσως άλλων Καμίνη και τα χρόνια της φρόντιζε ν επι ε κ επι ε για κάθε πού να το γράψω αυτό το γράψουμε το καλαμπόκι υπάρχει μια πολύ σημαντική σχέση για το πώς σχετίζεται κόβει κάθε με το ε και είναι χυμοί επι ε εδώ μέσα έχουμε κ Π.Ε. με τον κ αυτές είναι βλέπουμε λοιπόν τώρα ότι το β μπορώ να υπολογίσω από το ε αναγνωρίζουμε κ και χαρακτηριστικό έχει το β είτε κάθεται και στο Ε και στο κ άρα αυτό σημαίνει ότι εκείνη και και το β τα έξοδα αυτά μεταξύ τους και κάθε στη διεύθυνση διάδοσης δηλαδή άμα θέλουμε να ζωγραφίσουμε τα επίπεδα κύματα ας σκεφτούμε τι αυτό είναι το επίπεδο πάνω στο οποίο έχουμε κάποια εμπλοκή με κιτρίνισμα κάβα κάπως έτσι σκέφτεται και φωτό κ είναι κάθετο αφού αντί του ζωγράφισε και θέμα φτιάξουμε το ε ε μπορεί να πηγαίνει έξαλλη και έτσι β άδηλη Ε Β και κ υπάρχει ένα δεξιό φτερό πάνω στο επίπεδο λοιπόν τα έξι και τοπικά κάθετα μεταξύ τους αντικαθεστωτικών το διαγώνισμα διάβρωσης κάθετα μεταξύ κάθετα στον κ προβλέπεται και η πρώτη σχέση κάθετα και μεταξύ τους γιατί πρέπει να τον β ορίζεται με τη βοήθεια του γερμανού κ τι ε και μάλιστα χρυσό και να παίξει αυτόνομο σύστημα δηλαδή Ε.Φ.Κ. ενιαίοι εδώ βλέπετε κ Π.Ε. μ' αυτό και εξαιρετικά Κομοτηνής κ δηλαδή το ψεύδος των στηριγμένα στον Π Β Wikipedia της ελλάδας βάλαμε σίγουρα αυτά που βγάζεις έξω στη μάχη λοιπόν απόρροια σίγουρα θα προχωρήσουμε πιο διάλειμμα είναι χαρακτηριστικών υπολογίσουμε τώρα που καταλάβαμε τι κάνετε ε και γιάννη και του β σχεδιασμός ίσαμε το πρωί από το προηγούμενο μάθημα και ξανά επαναλάβαμε σήμερα το πολύτιμο μετάξι για να δούμε λίγο τα πόδια μου να δούμε το διαζύγιο από την όπερες Cleansing τοπίο έχουμε γράψει είναι ένα τέσσερις π επίσης ε έπειτα εντάξει τώρα εδώ οκ θα κάνω μια μικρή παρένθεση αλλά γενικά συμβαίνει το εξής επειδή ήμουν αντί να αυξήσουν όποιο Κως και PSI ανεπισήμως μηχανοκίνητο θεσμό που εκθέτει που διέπει και οι ανάλογες εκφράσεις που έχουμε για να υπολογίσουμε διάφορα μεγέθη κάπως έτσι αλλάξουν γιατί γιατί τώρα αν αυτό είναι άδικο και αυτό είναι άδικο και τα πολλαπλασίασε σημαίνοντας την Αττικό μετρό ΑΕ από τη ΔΕΗ είναι μηχανικό εγώ θα τον μητροπολίτη ιγνάτιο πραγματικό οπότε κάντε λίγο να διαβάσετε προσεκτικά και θεωρώντας ότι η σάντι ταυτοχρόνως αυτό το πέρασμα της ε σημείων για το μεγάλο ναι η εξάρτησή του από το χώρο είναι πιο τίμιο για το μεγάλο ναι αλλά θέλετε το πολλαπλές μας κάνετε να σας δώσω κάτι πραγματικό που να υπολογίζει σωστά το διάλυμα πολίτη δηλαδή το διάλυμα που οφείλεται από το κομμάτι του έξω από το κόμμα του η πρέπει να αλλάξει λίγο την έκθεση και ανίκανος εξής να προσθέσουν ακόμα ένα δεύτερο πέρα από το να γίνει αυτό 8 εντάξει και να βάλουμε ήταν αστέρα οπότε πλέον τώρα αν το γράψει αυτή τη μορφή το ε έχει εξαρτήσει ε δύο μείον για το μεγάλο ναι το ε 1000 ψήφοι είναι μείον για τον αγαπάτε το β που ένωσε κάτω η έχει συζυγία του έχει συμπτώματα και έτσι θα έχουν τύχη και εξαρτήσεις και παίρνουμε του σ να υπολογίζετε σωστά χωρίς να βγάζουν κατοίκους τώρα αν προχωρήσουμε τα υπόλοιπα μαθηματικά άρα λοιπόν αυτό το πάρα πολύ σημαντικό αυτό ξέρετε απ'τη στιγμή που χρησιμοποιείται σχετικά πρέπει να προσέχετε πολύ και είμαι σε φάση beta γιατί πολλές φορές σας παραδέξου πως εσείς ξέρετε που θα ίσχυε αν πραγματικά κλήθηκαν μερικά παιδιά θα δείξει το βράδυ αλλά αποτέλεσμα έτσι κλπ προσοχή στο πώς χρησιμοποιεί ένα V8 όποιοι σιγή εχόντων πέρα τώρα ε αυτό αντί για η θα βγάλουμε τα δικά αστεράκι το ήταν θυμάμαι ότι είναι δύναμη έτσι δεν είναι το β είναι ισόβαθμη έπειτα άβατο είτε είναι εδώ δε θα πρέπει να πάει να μη δεν είναι τώρα το vita στο Facebook είναι δηλαδή ήρθαν V8 πίεση έτοιμη και στη θέση του Β αυτοκράτορες ε αυτή Π.Ε. μια κάρτα εντάξει επειδή εδώ μέσα έχω ξεχάσει και δεν γύριζα γραμμή κάτι ε εντάξει η δεύτερη περιοχή το κέντρο γύριζε καβάλα 12 τώρα το τι λέτε γι' αυτό κατά τον κ καταπιεσμένη καταστέλλοντας τη διάλυση από την όλο αυτό το ηνωμένο μας πάει σε διάλειμμα κάθε σκέψεων επί παλιές εξωτερικό καθρέπτη μας έλειψε για το παρόν και αναμένουμε άρα λοιπόν αυτό το τέρας ειδικά Ε4 πράγματι έχουμε ε 0 στο τετράγωνο επειδή 8 Ποιοι σε τιμή επί συριζα μ ε τι τελικά χρειάζονται σε σχέση με το PC και το κινητό του ε γιατί αυτό θετικό αποτέλεσμα έτσι τέσσερις δηλαδή το διάστημα πολύ το που οφείλεται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο κενό έχετε γνωρίσει έχει μέσα επάνω σας ενώ μετά την απαγγελία του ένα διά του ε μ μεταξύ συγγνώμη αλλά αυτό είναι λάθος Αφγανοι δηλαδή απώλειες γινόταν αυτό ήταν διανθισμένη το έκαναν είναι το φαγητό σου όχι πρέπει να γράψουμε και τη διεύθυνση διάδοσης και διεύθυνση θαλάσσιας b δηλαδή τώρα αυτό είτε να διανύσει ήδη το έστειλαν εγώ όσο και από ένα σημείο και μετά έκαναν αυτό το έγγραφο το τι έχουμε Ε.Φ.Κ. αιτία ε μας πέφτουμε στο κ εντάξει άρα λοιπόν εδώ θα θέλαμε να μας στηρίζει με κάθε κατά τον κ Καβαλή λάδι η ροή της ενέργειας σε ρυθμικά κύματα πηγή όπως τον κ έτσι όπως πήγε το και θα κινηθούμε και ορμή πηγαίνει καταδίκη ενέργεια γιατί είδαμε και την ορμή αναδιπλούμενη ώρα είναι το ΕΣΡ η σ τετράγωνο με παρόμοια επιχειρήματα μπορούμε να υπολογίσουμε και το γίου την πυκνότητα ενέργειας που πάλι θα αντιγράψουμε τη μορφή έναντι 8 όποιοι ένα V8 όποιοι ενώ είναι ένα 4G αν έχω πραγματικά παιδιά και έχουμε υψηλό επίτηδες χεράκι συν η νόθευση αισθητά αστεράκια και αυτό κάνουμε για να φύγει το κομμάτι που έχει σχέση με το εμετό μετά με το εδώ με το κομμάτι το χρονικό εντάξει και τον κάνετε πράξη κάλεσα σπίτι μόνοι σας θα σας θα δείτε θα έχετε ε V8 όποιοι και δομές επί ε είναι τετράγωνο περισσεύει μόνο και πρέπει να παντρευτεί η ενέργεια του λιγνιτικού πεδίου η αναλογία προσλήψεων είναι εντάξει ένα από τα δύο Άσπας αυτό τώρα είναι μόνο με το βαθμό το οκ εντάξει είναι ενέργεια πυκνότητα ενέργειας μπέσυ οπότε μετενέργειας σταλαγμίτες και μεταγραφές μορφή το καταλάβαμε μεταξύ όποτε βλέπετε πόσο εύκολα γερμανικά χρήματα όλα πρόκειται να θυσιαστούμε αξιών χωρίς καθόλου ιδιαίτερα μαθηματικά ένα επιπλέον σημείο που υπάρχει στα δικά μας αιτήματα και θα παρατηρήσετε τις βλέπετε πάρα πολύ έχω καταλάβει το εξής οτι δεν καταλαβαίνετε πραγματικά τι γίνεται το όχημα παπαγαλία είναι ύπουλος το τελευταίο κομμάτι είναι πολλούς είχε καταλάβει την πόλη ως ηλεκτρονικό βέβαια κάθε σωστή αφού σας έχω ένα γράμμα από τον τάφο σας έχω κάτι λίγα μόνο πως εγώ έχω καταλάβει ότι ελάχιστοι φοιτητές του φυσικού καταλαβαίνουμε ότι είναι και αυτό λογικό παρά σαν πακέτο έχετε είχε καταλάβει για πείτε κρατών όπως πρώην την πόλωση προβολή σας έλεγε κάποιος έχει τώρα γερμανικά χρήματα επίπεδα που δίνονται μέσα σε ένα άμεσο αρνητικό ηλεκτρικό μέσω από στοιχήματα υπέρ του μια και κατά 500 γιατί κατάσταση πόλωσης αυτό το ευνοϊκό για πες αυτό μα εκείνος δεν έδωσε την απάντηση Κανήθου πολιτισμό άρα εργάζονται μέσα σε ενάμιση χρόνο μάλιστα συμφωνείτε λέει βλακείες να κομμάτια αφορά το ηλεκτρικό συμμετοχή το εντύπωση η αναφορά εάν όχι για τις σωστό Δείτε τον φόβο πότε ηλεκτρικό μόνο το ε καθορίζοντας πολλούς μοτερ ε διαφάνηκαν από την καθορισμένη καταστάσεις πόνος γιατί γιατί άμα ξέρεις πράξεων ατύπως πόσους άσχετες με το β παρατημένη κι από 70 είναι συνέπεια το ε καθορίζει την κατάσταση πόλωσης του πολιτικού πεδίου μεταξύ και αντικατάσταση πόλωσης τι θα πει γέρασε σχόλιο γι' αυτό το πράγμα οι διευθυντές των αποτρέψαμε εντάξει αν είναι ένα απλό ε 0 μαζί έχεις μια συγκεκριμένη διάθεση η αν αυτό αλλάζει ωραία αν λοιπόν η πιο ακριβή πόλος μπορούμε να έχουμε είναι γραμμική πολλές μεταγραφική φώναζε μίκη έχουν κλείσει που σημαίνει το ε δεν είναι σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση δηλαδή στο Ε9 σαν μάνα μπορώ να γράψω σαν ΕΠΣΑ δεν έχει λόγο επισήμαναν ότι εγώ μπορώ να το γράψω σαν ε 0 Ε Μ Ρέντσι ΕΠΙΨΥ μοναδιαίου υπόγραψε και σαν γραμμικό σχεδιασμό του ε 0 έχει επιτύχει μοναδιαίο φύτεψαν 0 ψήφοι εύσημα δύο εάν εγώ γράψω το οκ το ε είτε με αυτή τη γενική μορφή πού θα βρίσκεται το β γράψω αυτή τη μορφή που θα έβρισκε το β και γ στη διεύθυνση διάθεσης να παρέα θα βρίσκεται το δάσος δεν τώρα εδώ βλέπουμε το vita είναι πάντοτε την πτώχευση αν αυτή προκύψει πίνακας θα έχει ευρώ μετοχή εντάξει το κατάφερναν να κάθεται επί των ημερών άρα το από τότε είναι η κατάλληλη άρα το κ το ζητεί ορθό δρόμο μεταξύ δύο διαθέτουν ζει τώρα το β είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Στουρνάρα και τον μετέφερε στο χ ψ έστω Σήψη είναι και πάλι καθώς θα ζητά οπότε αυτή είναι ίσως η πιο εύκολη μορφή νήμα γράψουμε γραμμική πόλωση ένα ηλεκτρικού πεδίου εντάξει και γενικά ευνοϊκό πεδίο αλλά ξαναλέω πως καθορίζεται το λευκό παιδί και μπορεί να έχει αυτή εδώ ότι ουσιαστικά μορφή πώς εμφανίζεται αυτό που λέμε και τι έχει πολλούς οι ειδικοί λοιπόν όσο ποτέ έτσι αυτό που γράφει εδώ βλέπουμε ότι στα βασικά μονάδες λιανικής πώλησης μπορεί να έχουμε δηλαδή να πούμε ότι αν αυτό όπως είπαμε είναι όχι αυτό είναι στο Ψυρρή εντάξει μπορώ να έχω ένα συνιστώσα ε χίου ένα στήθος έδωσε στη είμαστε 08 καλάμι και το πλάτος οπότε σενάριο και το συνολικό ΑΕΠ ξύλων θα είναι ε 2ο γύριζα αυτό εδώ πέρα δίνει και τα φίλοι αλλά αυτή η κατηγορία που χαρακτηρίζει πολλές και συμμετοχή είναι το ε τη συ προσφερθούν είχε 0 εντάξει πως εγώ τώρα μπορώ να εμφανίσουν θα άλλη κατάσταση της πόλωσης και όχι γραμμική πολλές περιγραφές απλό όπως διαφαίνεται ναι κι αυτό όμως τίθεται το διάβασμα εντύπων Monster που βλέπει το πασπαρτού με έμφαση παραπονιέται αυτό σας αρέσει το φετινό μας χώρας ξέφωτο αφήνει όμως μια σταθερή γωνία τη στιγμή που ξέσπασαν ε μηδενική ασταθής αυτό ας πούμε ότι η ήπειρος αυτή πέρα απηύθυνε μου ξέρεις πόσο είναι Epson 0 φύτεψαν ψυχή είναι πραγματική τέλος αλλά μια σταθερή γωνία και καρναβάλια μπορεί να μεταβάλλονται ομολόγων έκαναν οι κάτοικοι επισήμαιναν μηχανική βλάβη του ε 0 ποιοι να είναι να έχει ένα πραγματικό τα κομμάτια Π.Ε. της συγκροτηθεί χ ρ ε 06 είναι διεθνές δίκαιο 0 έξι να υπάρχει κάποια τέτοια φάση να είναι δείχνει ανάστατοι είναι οι κάτοικοι εντάξει τότε μπορεί να φτιάξουμε πανικού συνδυασμούς και να έχουμε τελικά την κυριακή και γλυπτική πόλος αυτοπρόσωπη δήλωση εγώ λοιπόν δεν έχει να αποδείξει τίποτα πριν δούμε τι γίνεται αυτό εντάξει τίποτα γενικά αυτό μπορεί από την αρχή επειδή το αλιευτικό πεδίο γενικά το περιγράφω με μηχανικούς αριθμούς και απλά θα κάνει 10 από τη στιγμή που τα εργατικά η πιο κοινή μορφή γραφής είναι αυτή και αυτή αλλά πάντα εγώ βάζω τα μαθηματικά όπως έχουμε δει με τον τρόπο που θα πάρω τα πρακτικά για να με διευκολύνουν αλλά και τα βάζουν με τρόπο που να αγκαζέ πολύ δύσκολη για νομικά δεν πάρα πολύ δύσκολη ήταν η εξής ευρώ υπήρχε δημόσια αναφορά έμφαση φ είχε και μια φάση με θλίψη έχει αλλά γιατί να κάνω εγώ τη ζωή μου πάρα πολύ δύσκολη για να την κάνουν πιο απλό και από εδώ όλοι μαζί είναι 0 για την καβάλα και στις δύο περιπτώσεις πάθη και νοστιμιά για ότι γίνεται και εδώ να μην βάλλονται αντίβαρο για παραγραφή στη Δευτέρα και απλώς θα δώσουν τη δυνατότητα να είναι διότι Π.Ε. 0 ψήφοι εντάξει οπότε τελικά να έρθω εδώ πραγματικό κλέψουν μηδενική και όπερα καθαρά φανταστικό πιο γενική περίπτωση είναι να βάλω στο μηδέν γιατί πραγματικά το ένα στάδιο στο άλλο δεν είναι πραγματικά ελληνική περίπτωση μπορεί να βγάζουν αυτό δέχεται την παράγοντα και στο τέλος να χάνεται όταν υπάρχει πραγματικό μέλος του δ υπήρχε περίπτωση να παλιότερα να είναι μια οποιαδήποτε φάση οπότε εδώ έχουμε και κομμάτι που θα έχει πραγματικό και φανταστικό μέρος αλλά εμείς πάμε στο οποίο μπορεί να σκεφτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε τη γενική περίπτωση που η κυβέρνησή μας να πούμε ότι το πλάτος μπορεί κι αυτό δεν είναι δικό της κάντε αυτό που είναι τον πλούτο που παράγει τα πράγματα και παίρνω αυτή τη μορφή ντάξει πώς προχωράμε τώρα από δω να πούμε ότι αυτό μου λένε όλοι ότι έχω κάτι επιχειρησιακή πόσα βγάζετε αυτό γιατί αυτό έχουμε κάνει το θύμα φίλησε παπαγαλία ότι μεταβάλλουν το Toyota ένωσαν ψάχνουμε ήδη υπονοήσει πως προχωράμε που πάνω της η ναι παίζει από πού από προχωράνε που πιάνουμε συγκέντρωναν είναι ναι ποτέ ε μαζί με τον Πίτερ Παν έψελνε αυτό αυτό το πράγμα και να καταλάβω τι γίνεται μαντάμ ντε μπερ εντάξει αυτό το μυστικό αυτό το πράγμα που είναι την πανδώρα και ε δεν είναι και άλλες δράσεις ε μηδενιστική επίσημα αντίο στην άλλη ε 06 αθέτηση μοναδιαίο επιθετικό ναυαρχίδα Ω3 εντάξει αυτό αποδοτικά στιγμές και το πρόγραμμα σε σταθερή βάση και κάπου να δεκάδες αυτό έβαλε κατευθείαν έβαλε εδώ προχωράνε γράφει Ε δεν έχει επιρρεπείς στη Γιώτα κα υπάρχει μειώνονται ραγδαία σε Ε Μ Ρέντσι επίγειων επιτευχθούν έφυγε τα Κ.Χ. ενωμένα είτε στο επίκεντρο έπαιξε χάνει την αυτοτέλειά είχαμε ίσως αυτό το ΔΕ και επιθυμώ να βιαίως την ε ξ και ψ μοναδιαίο συνέχισε νόμιζε τηλέφωνα δύο χρόνια γενικός τύπος όπου αυτά τώρα ε χε μπερδέψει γιάτρεψε δεν είναι τόσο κόμματα μεταξύ όποτε βλέπω εδώ πέρα με απλή αντιστοίχηση γάλα δίπλα με ισότητα και ε χει έτσι ε Versys 1000 λέγοντας ότι θέλω στο τέλος λένε φτάνει σιγά σιγά στο τέλος κατάλαβα πως δεν στόχευε παρά το πραγματικό μέρος παραπάνω το πραγματικό μέρος θα γίνει θα γίνει ειδικός Καραβασίλη αναμένεται συμφωνείτε με ενώ εδώ θα πάρω καεί κόντεψε όχι ίσως αυτό το πράγμα που εδώ επειδή αυτό διότι θα γίνει ειδικός επί PSI οπότε τότε τι θα γίνει και θα ε ψ η ισοτιμιών ψευδαίσθηση έφτυσαν αυταρχική ω θεέ μου άρχισε τη βγάζω δηλαδή ότι γιατρέψουν όχι έχουμε τόκος για το άλλο έχουμε τόσα εκεί ποιος πώς προχωράμε Τράπεζα μπαίνει για τα με τίποτα εφαπτόμενες διαιρούμενο με το ε δεν έχει διερευνά εδώ μέτρα αυξάνεται έτσι και θα γνωρίσουμε όσο είσαι μέσα και έξω με το τραγούδι που θέτουν ένα αυτή είναι η απόδειξη και δεν ξέρω γιατί αλλά σαφής το βρίσκω παραλαβή και όχι μόνο από όπου το θεσμό του κάθε μέρα έχουν laser ιστορίες κάθε μέρα κι άμα τους πεις πες μου τι πολωμένο φως αρχικά μπορούμε σαφώς το θεσμοί πάρα πολύ θα σου πω μια βοήθεια στον τετράγωνο τετράγωνο γραμμένο γιατί δεν υπάρχει πλέον εις ίσαμε γιατί ήτανε τετράγωνο αυτό για τον αγώνα αυτό φτερό εξίσωση είναι πάντα εδώ να κάνουμε την εξής αυτού φράγματος έτσι 1000 ενόψει η ανακρίβεια εδώ Ε όχι εδώ ε ψιτ και κάνει το ε επίσης αυτή η μέρα λένε εξίσωση ελλείψεις μεταξύ που ξερονήσια για να αυτό ε ψήσουμε τομή δε θα βγει να είναι ε Σύρο αν αυτό είναι το ε μητέρες και κι αυτό όταν το ε έτσι τόσο απλά είναι το το πολωμένο φως που δεν είναι γραμμικό εδώ είναι ενδεικτικά πολλών έδαφος μεταξύ γήπεδο συνεργάτες ειδικά μονωμένο φως έτσι ποτέ διοικητικά πολωμένο φως όταν το βράδυ της ανατρέψαμε έχει εντάξει εντάξει ειρήνης μεταξύ των τότε άδεια εντός έχω και τη βάση τι γίνεται όταν εδώ πέραν πάσης λογικής περίπτωση που δεν θα αντιστρέψει τους δήμαρχοι θα αντικατασταθεί εύκολα γίνεται μεγάλο παρασάγγας και γράφω ε δηλωθεί ψιλή βάζουμε τη δευτέρα αν βάλω μια γενική μορφή εδώ πέρα θα γίνει λίγο πιο πολύπλοκη συσκευή θα είναι μια μετάνοια έλλειψη λίγο μετά τις τρεις έλλειψη αυτή δεν θα είναι ακριβώς όμως αυτό δεν θα είναι λίγο μετά τις με εντάξει έτσι βγαίνει εγώ πήγα αναμμένο φως και τελικά μόνο φως ουσιαστικά μας κεντρικά ακολούθως έχουμε τέτοια ηθική δέσμευση που όπως αλλάζουν νάνσυ περιγράφονται με τη βοήθεια απλά όπως αλλάζουν τα βλέπει η μέρα τώρα πώς αλλάζει γνώμη η έξοχη δέχεται ψαρέψει ποιοι ουσιαστικά τα παιδιά να εξέρχεται ύψωση του φωτός αλλάζουν με ένα τέτοιο τρόπο ούτως ώστε κάθε φορά το Ε.Β.Ε.Π. να είχε πάντως μια τέτοια εντοπίστηκαν σε τέτοιο κύκλο και αν κάποιες φορές έχουμε δεξιόστροφα και αριστερόστροφα ανάλογα και με διαφορά φάσης έδωσε διότι με το βιβλίο τόσο απλά είναι μπαξέ και μην παίρνετε μαθαίνω απέναντι δε βοηθά καθόλου το καταλάβαμε άλλαξε απόρροια σίγουρα όχι θα καταλάβετε είναι το εξής που θα κατανάλωνε που έχουμε δει πόσο εύκολα δύο ψηφισμάτων ταλαιπωρείται κύματα επόμενο πάμε να κτίσουμε είναι πως τα πάντα θα δέχονται κύματα και θα μελετήσουμε τα φρένα με τις αναπλάσεις και το φαινόμενο της διαφθοράς εντάξει όπου εφαρμόζεται θερμιδικά γεύματα να δούμε με ποιους μηχανισμούς είναι με ποιο τρόπο θα προσπαθήσουμε να μελετήσουμε θα είναι θερμιδικά κύμα δηλαδή τώρα το φαινόμενο της ανάκλασης και το φαινόμενο της διαφθοράς λοιπόν εμείς θα πάρουμε ουσιαστικά όταν πάμε να μελετήσουν το φαινόμενο να διαθέσει πάλι πηγαίνουμε στο πρότυπο σύστημα βανδαλισμοί πάνω σε ένα παράξενο επιφάνειες βαμμένες μαζί μια σφαίρα θα πάμε στο πιο απλό σύστημα και τοπία που ζει στο μόναχο δύο υλικά ένα ένα υλικό το ένθετο λοιπόν δύο που διαθέτει και ίδια κεφάλαια για να φτιάξετε μια στιγμή γιατί δεν οπότε αναμένεται λόγω ηλεκτρομαγνητικά κύματα την ανάκλαση και συσκευασία τους θα θεωρήσω ότι έχω δει είχα το ένα ειδικό που θα είναι με επιλεκτική σταθερά ε και να γίνει μια αρνητική για το ταμείο και το λογικό φαίνεται έ και τόμι τζόουνς εντάξει για ευκολία λοιπόν θα πούμε ότι ένα υλικό είναι αποδοχή των γαλλικών από δω και πάνω αυτός εδώ είναι μόνο ένα κοροϊδεύουμε αποζη και μόνο ο κεντρικός άξονας καταθέτουν στην ίδια επιφάνεια με μοναδιαίο μπορούμε εδώ να πούμε ότι αυτός εδώ ενώ αυτό ισχύει και προς τα μέσα είναι άξονες στη για να έχουμε δεξιόστροφα σύστημα στοιβαγμένους heavy ουσιαστικά σύστημα έχουμε θα έχουμε μια πρόσκληση σε ακτίνα iPod να βάλουν έτσι προσφιλές ακτίνα εντάξει όποια από τη χαρακτήρισε υποστηρίζεται από ένα διαμέρισμα και και από κάποιον ειδικό πλοίο ε από κάποια λεπτομέρεια έξω από κάποιο μαγνητικό πεδίο δηλώνουν θα υπάρχει ένα αναδυόμενη αν αυτό λοιπόν που επί χρόνια ποινή μεταξύ υπάρχει μια αναπτυσσόμενη που δεν ξέραμε και πολλά πράγματα για να προσφέρουμε θα είναι στην ίδια περιοχή αυτό ήταν ακόμη θα υπάρχει με την γνωστή τόσα και θα χαρακτηρίζεται από κάποιο άλλο μίασμα χέιγκ διότι όντως γιάννη επειδή έχουμε βάλει κάτω να πάρω αυτό το διάλυμα που είναι στη διαδρομή να βάλουμε και ή κοιτώντας πότε γωνία θα είναι γωνία ανάκλασης και τέλος υπάρχει και ένα κομμάτι που να πηγαίνει προς τα δω και θα είναι γκαστρωμένη με κ κάθε τόνος εντάξει και γενικά όλες αυτές τις αγωνίες τις ορίζουμε σχέση με το διαμερίσματα κάθεται στο επίπεδο που εγκαθιστούν πίνακα είναι ουσιαστικά πάντως έχει ψηλά δε στόχευση όπως έχουν οριστεί έχουμε αυτές εδώ τις ευθύνες τώρα επίπεδο εκείνο που πέφτει που κράζει κ επίπεδα τιμών θέλει μαζί του κατά και το ερώτημα που φεύγει χαρακτηρίζεται κάπαρη τότε κ τόνος δεξαμενές διήθησης του ρεπορτάζ γράφει στον πίνακα η πρόθεση θέλω να το αποδείξει αυτό εντάξει πρέπει να αποδείξει αλλά το πρώτο μπορούμε κάνουμε δεξί να πούμε εντάξει έχεις κάνει ίσως κάποιες αποδείξεις και μας έχεις γράψει πως είναι το ηλεκτρικό και πόσο είναι το μαγνητικό πεδίο οπότε για να ξαναθυμηθούμε λίγο εμείς εδώ έχουμε ηλεκτρικό τερμάτισε με αυτή τη μορφή θα υπάρχει γνώμες φταίει και το ότι ήταν ήταν ε ν πέντε βιταμίνη με συνέπειες στην ποιότητα κ έχει βάλτε εντάξει μιλάμε για διάδοση εντάξει να πηγαίνει το κύμα νέα όπως π.χ. του κ έτσι το βιβλίο αυτό κοιμάται θεωρεί πιθανό κύμα και κατασκευής το τρίτο κύμα και ξέρουμε και την απλή σχέση ότι το β είναι η κα ν επι ε κ Π Ε ένα κ οπότε αυτό ισχύει για το άτομο για το προσδίδουν ισχυρή λαβή άλλο τα παιδιά θα πούμε άτονα ε και μετά ισχύει αυτή σχέση ισχύει και γι' αυτό εδώ πέρα μέριμνα το γράψε για τον τάδε έλεγα αυτό πέρα β διορθώσεις επειδή μέσα στο ίδιο δεσμευτικό και στο ιδίωμα εικονικό βρίσκομαι μ Π.Ε. και βάζουμε κ δύο τόνος αλλά αυτό το μέτρο του Καββαδία τόνους ήδη με το κ ανεβασμένη κ Π.Ε. ή έχουμε και την ανεπιτυχή συντονισμένο εδώ θα βάλουμε νικώντας και έ λοιπόν χθες καταπατώντας φυτοφάρμακα ή σκέτο μέτριο διαφορετικό ρόλο τάξη εδώ δε βάζω το ίδιο σύμφωνο γιατί από άποψη διευθύνσεις Κ2 τόνωση διαφορετικό σε σχέση με τον κ κάθε σχέση έχω ουσιαστικά έναρξη και Θεολόγο τώρα να προχωρήσουν ΝΑΤΟ πώς μπορώ να βγάλω τους νόμους για την ανάπλαση οι βιαστές μπάτσοι και τι σημαίνει παρανόμως από που θα πάρω πληροφορίες αυτά τα παιδιά ειδικά στην ένα περιοχή σε αυτή την περιοχή το αναπληρωματικό σ'αυτή την περιοχή το διαφαινόμενο απ'όπου θα πληροφορίες για αυτά τα παιδιά και για τα κ ντέρμπι ξέφωτο ωτογρα έτσι διατηρούν μεταξύ αυτών και ακόμα αυτό δεν είναι 100% σίγουρο δηλαδή είπαν εμείς ότι έχουμε βάλει όλα στο ίδιο αλλά αυτό είναι υπό έλεγχο το ψάξουν εντάξει όπως και να το γράψουμε πού θα πάνε τώρα που θα πάρω άλλες πληροφορίες που μπορείτε άφοβα να πάρω πληροφορίες χωρίς ιστορία είναι πάνω στην επιφάνεια να δω τι γίνεται πάνω στην επιφάνεια και θα παρέχει πληροφορίες θέλω να δω στην επιφάνεια που είναι σύζυγοι κλείσουμε το 0 εκεί πέρα είναι που θα πάρω πληροφορίες και θα ζητήσω και η κ και η Ε μεταξύ της και θα έχω και κινηματικές εξίσωσης και δυναμικές έξωσης εντάξει αν λοιπόν όλη η πληροφορία που θα πάρω και το φαινόμενο της ανάκλασης και τις διαθέσεις είναι από το να προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται πάνω στην επιφάνεια τι γίνεται πάνω στο ζητά κλείσουμε τα 0 και εγώ εκεί πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τους νόμους του Maxwell όπως ξέρω και μετά απ'αυτούς να βρω της εξίσωσης την ισχύ πάνω στην επιφάνεια που έχουμε κάνει στο παρελθόν ας πάνε σε διαφανή βλέπαμε την μπαταρία το 6% για το D T ι για το ίδιο την ι για το β εντάξει όλα αυτά λοιπόν αν θα έπαιρνα το αλλά εδώ υπάρχει κάτι πολύ πιο απλό από το να έχει είπαμε θα τα σχετικά ε τη ι κ χ ε ι κ όχι εγώ θέλω να φτιάξω κάποιες συσχέτιση μεταξύ αυτών των δύο η και φωτό ε για να μπορέσω να κάνω βαθύ συσχέτισης όταν είμαι πάνω σε αυτό το επίπεδο στην επιφάνεια για οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για οποιοδήποτε θέση να είναι πάντως αυτή την σ'αυτό το επίπεδο μπορείς να ζητάς από το μηδέν και θα πρέπει να ισχύει είναι ηθικά εναρξη πώλησης άρα το πρώτο πράγμα που αμέσως έχουμε περιορισμό είναι ότι κ ευτυχίας λίγοι άλλαξε βγάζει η Σάββατο 0 θα πρέπει να είναι ίσο με τον κ κόσμος πετύχει μοιάζει ίσο με το 0 και να είναι ίσο με τον κ δύσκολο επιχει μοιάζει ίση με το μηδέν γιατί αν πω ότι αυτά τα κάνω ότι θέλω τα φιλελεύθερα τότε έτσι για να μπορέσω να κάνω να μπορέσει να φτιάξει είσοδος εκεί πέρα οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε σαν περιορισμό η νιότη θανάσης θα πρέπει να είναι ίδια οπουδήποτε πάνω στην επιφάνεια οπουδήποτε και να γίνει προσδώσει επίπεδο κύματος θα πρέπει να ισχύει αυτή η τριπλή ισότητα ω αυτό τώρα εδώ ισχύει το μελετάμε για κάθε χρονική στιγμή τ ω ν συχνότερα δεν αλλάζει από τη μια μεριά να υπό αυτά τα δεδομένα αυτό που είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση το κ επιχειρεί εντάξει οπότε από εδώ μπορώ να προχωρήσω και να προλάβω διάφορες τους πρώτος νόμος και μάλλον αυτό θα μείνουν σήμερα λογικά να πάμε λίγο πιο αργά φοβάμαι θα χρειαστούμε ίσως την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε δύο μαθήματα απέφευγαν αυτό δεν βλέπω πως θα οργανωθούμε θα δούμε λοιπόν ναι αυτό είναι το πρώτο πράγματα να με ξέρουν και πάμε τώρα να βγάλουμε τους πρώτους νόμους της ανάγνωσης και της διαφθοράς λοιπόν εγώ λέω αυτό το προσχέδιο υπάρχει κανένας περιορισμός των πρόσθετων από πάνω στον πίνακα ως τόπος και άρα λοιπόν το προς τον κ μαζεμένες Κ.Χ. CD έχουμε πέρα αυτών όχι Κ.Χ. λοιπόν είχε λάβει έως την άρπαζε φωτιά γιατί πάνω στον πίνακα αυτό όχι και παίζει βέβαια αυτό θα έχει κόστος Κ.Χ. και κ Ζέττα το ίδιο μπορώ να κάνω εμετό απαντηση για την Πατρών αυτό γιατί δύο γεμίσματα ρύζι πατάτα έπειτα εντάξει εγώ φτιάχνεσαι άξονες μου που έφταναν από παντού δεν το πήγα για την παγόδα πάντως την ισότητα καφέ έχουν εύκολη μέθοδο μήνα έτσι οπότε με την ίδια ευκολία θα πω ότι αυτό εδώ πέρα είναι καθηγητής στον άρχισε διάβαζε μικρός έπαιζε ενώ το άλλο διάλυση δεν ξέρω εγώ πού είναι κι αυτό το βάζω τρεις συνιστώσες Κ.Χ. Dolphin μοναδιαίο κ Ψ τον επιστήμονα και συνδυάζεται τόσο με τη Γαλλία οπότε αυτό μπορεί και να βγαίνει έξω τον πίνακα να μπαίνει μέσα από δυνατά να κάνει ότι θέλει έχουμε λοιπόν αυτή η εκλογική μάχη μπορεί να έχουν μεταξύ μεγάλης μετά το πρόστιμο των αναδυόμενων και διαρθρωμένο και αυτοσχεδιασμούς για πάντα έγραψε μιστεύω ότι αυτό είναι Κ.Χ. επιχειρεί την κ Ζέη έπαιζε για ζητάει 70 κισσός υπάρχει άφθονος επιχειρεί στην κ ή ΕΠΙΨΥ στην κ δεν τον επηρεάζει για έσοδα μηδεν εισοδη και ότι έχουμε την απαρχή χτιστό επιχειρεί σχετικά πάση θυσία να κερδίζει εκτυλίσσονται το μηδέν ως αλλά αυτά ίσα μεταξύ τους πρόσεχε όμως έχουμε ζήσαμε το μέγα άρα αυτό φεύγει αυτό φεύγει και αυτό θέλει οπότε έχουμε το εξής μαζί είναι μηδαμινά και Κ.Χ. επιχειρήσεων κ έ επιχειρεί ξ Καραθανάση σ κ έ λλειψη μαζί πάμε φεύγουν και βρίσκονται πίσω με Κ.Χ. δυσοίωνο επιχει και αυτά εδώ πρέπει να ισχύουν για οποιαδήποτε έχει οποιαδήποτε έξι ανάμεσα στη γάζα με αφοσίωση για οποιαδήποτε ηθική οποιαδήποτε ψ αμέσως βγάζουν οδικά ταξί ή ίσο με το 0 τι μου λέει αυτό ότι αυτό το διαμέρισμα δεν έχει κάψει τον άραγε μόνο απαιτητικά άποψη άρα ήδη η ακτίνα διαβρωμένη ανοιχτά πάνω στο επίπεδο προσπαθείς για τρίτο υπουργό πρόσθεσε αυτό ορίζεται από το προσωπικό των και από το ανανεωμένο και εμείς φτιάξαμε πάντως έχει υψηλή άρα καίει η ίδια διαδρομή αθήνα ανύπαρκτο πρόσθεσε οπότε ναι αυτό αμέσως στο απλό επιχείρημα βγάζουμε ότι και το κ ζ και Κ12 θα είναι πάνω στο επίπεδο που είναι το πρώτο γνωστό στις προσκυνούσαν και να τρώμε έναρξη και τώρα θα προχωρήσουμε θα δούμε αυτά που μένουν είναι τι έχουμε να έχουμε εδώ πέρα Κ.Χ. πετύχει αυτά φεύγουν και βγάζετε 100 Κ.Χ. εκτός αυτής κ Χ συνολικά άρχισαν Κ.Χ. το όχι στον κ 1200 πόσο είναι το ΚΚΕ και καμπύλη το κατά πόσο είναι από άποψη είμαι με γωνίες καταδίκασε βλέπουν τα τελευταία με ξένες απαιτεί κ επιθυμητό Καραπάνου πηγή ή αιτία οι χρήστες το καταθέτοντας είναι κ.ά. επί Βιτόλο δ και κατά δύο δύο τόνους χ είναι κ πάλι γιατί το ίδιο καθαρότερα έπινε τον α οπότε από την πρώτη με τελευταία βράζουμε οδύνη τον επισημαίνει στον Alpha αλλά βγάζουμε ότι ανακρινόμενη ίνες με πρόσθετες ότι γωνία ανάκλασης στην εντυπωσιακή εναπόθεσης δύο ετών εντάξει βγάζουμε τα εξής μετά και την Κρηνίδων ενώ δεν διακινητών είπα δε θα γράψω πως είναι κ εκτίμησε ότι στον εξαπατώντας έτοιμη τόνο μελετά τώρα το κατά πόσο η άποψη των ωμέγα έξι στην αρχή καβάντζα αν βγάλετε είναι ω Βλάσης 71 Π.Ε. τοπίο όμως αυτό είχαμε δείκτες διάδρασης μεταξύ οπότε επιτόπου να γράψουμε ω Βλάσση επιδοτείται διάδρασης που είναι εδώ έστω λοιπόν εδώ το δίκτυο σας είναι εν είναι εκτός και αν γύριζα ε το θερμίδων όχι και έχουν πήγε στη μύκονο η φίλησα εγγονός επιτίθονταν λάρι δίνει τόνο ποιοι γεμιστό δ γεύσεων έντονος δίας πού είναι ο διάσημος νόμος τους είναι οπότε μόνο με αυτό το επιχείρημα ότι οι φασίστες πρέπει να ναι ίδια πάνω στην ίδια επιφάνεια αμέσως βγάλαμε τον νόμο τους ναι και τη γωνία πρόσθεσε τρεις πράγματα που αν και τα τρεις γεμίσματα και τα τρεις κύματα πανικού σε ένα επίπεδο εδώ πέρα το επίπεδο του πίνακα οδηγό μια προσπάθεια είναι η ενδεδειγμένη ανάκλασης πρώτη διερχόμενη διαβρωμένη ακτίνα αλλά έχει μια γωνιά που να προσδιορίζεται από το στόμα τους είναι όλα αυτά από αυτή της όταν ένταξης του μαθήματος θα βρούμε και δυναμικές ιδιώτες θεωρητικά η Ε και η Β ταξινομείται κεραμίδα 0 ,