2014.01.28 - ΠΔΕ - ΕΣΠΑ & Διαφάνεια (3. Κατσιφάρας για το "Η Γνώμη σας, Γνώση μας") (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Προσέξτε ένα δημιουργικό εργαλείο για να μπορεί να ξέρει ο φορέας, η περιφέρεια, ποια είναι τα θέματα που αποσχεθούν και φορείς και πολίτες για να μπορούν να παίρνουμε γρήγορα την πρωτοβουλία. Άρα λοιπόν να κρατήσουμε, η γνώμη σας θα είναι γνώση μας. Και το δεύτερο, να είναι δημιουργικό εργαλείο. Δεσμευτήκαμε, όταν είχε έφερ ο κύριος Σούρλας, αν το θυμώσετε όλοι, εδώ, σε αυτή την αίθουσα, πριν από τέσσερις μήνες. Και νομίζω είναι ένα βήμα για τη διαφάνεια της περιφέρειας.