2013.10.27 - ΠΔΕ - Pink the Bridge (Χαιρετισμός Κατσιφάρα) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2013)
: Μπορούμε να μείνουμε όρθιοι. Μπορούμε να στέλνουμε μιλή με τα σιέρωξα. Πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας. Δεν είναι εύκολο, τελώς-τελώς. Αλλά έχουμε ανεξάρτητες δυνάμεις και μέσα από τη συνολικότητα και το όλη μαζί μπορούμε πραγματικά να πατήσουμε γερά, να μείνουμε όρθιοι και να βρούμε τη χαραμάδα εξελπίδας. Αυτό κάνετε. Αυτό κάνουμε όλοι. Αλλά πρέπει να το κάνουμε συγκραταγμένα και μεθοδικά. Και εμείς στη Συσκοριφορία, τελάχιστα κάναμε. Απλά συλλοτίθαμε, κυρία Πολυμπέρα, σε μια μεγάλη πρωτοβουλία που δεν είχατε πάρει ήδη εσείς. Μια πρωτοβουλία που σήμερα έφερε την δικαίωση. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και την κυρία Καταμέρου. Κι έναν κόσμο του αθλητισμού είναι σήμερα και δίπλα μας. Ήταν μαζί σας. Ήταν μαζί μας. Περάσαμε και περάσαμε όλη τη διόφυρα. Τη διόφυρα που μας ενώνει, αλλά και τη διόφυρα που μας οδηγεί στην καλπίδα. Αυτό είναι το μόνο που θέλουμε να στείλουμε. Να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Όλες οι αλλαγές θα φύγουν από τα κάτω. Εμείς, εσείς και όσοι που θα θέλαμε να είναι σήμερα εδώ και δεν είναι, να είναι προστάριδες στην πρωτοβουλική της Ελπίδα. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα.