Διάλεξη 13 / Επαναληπτικό μάθημα στην γλώσσα processing - Φωκά Αμαλία (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 2015)
Επαναληπτικό μάθημα στην γλώσσα processing: Σήμερα θα κάνουμε περισσότερο το αυτά που θέλετε εσείς να με ρωτήσετε τι είναι ούτε σήμερα θα ρωτήσετε εσείς τι θέλετε για την άσκηση που είναι να παραδώσετε 19 είναι προθεσμία φορέα αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι γενικά σε όλη την ύλη που κάναμε όλο το εξάμηνο και τώρα οι ερωτήσεις που θα υπάρχουν στην εξέταση θα ανήκουν σε τρεις βασικές καμιά φορά ειδικές κατηγορίες προσέξτε στις τέσσερις δεύτερου κατά τη διάρκεια της εξέτασης μπαίνουν θα σας βάλω να μου γράψετε κάποιο πρόγραμμα όποιον κάνει π.χ. κάτι συγκεκριμένο θα υπάρχουν ερωτήσεις μικρές η πρώτη κατηγορία ερωτήσεων θα είναι να εξηγήσετε κάποιες εντολές οι κανόνες σύνταξης της γλώσσας προσθέσει και εδώ σας δείχνω κάποια ενδεικτικά παραδείγματα δεν σημαίνει σας έχω εδώ και τώρα ένα ενδεικτικό παράδειγμα φυσικά δεν σημαίνει ότι θα είναι η ερώτηση η ίδια στην εξέταση σαν παράδειγμα το έχουμε αυτό για την πρώτη κατηγορία ερωτήσεων δηλαδή επεξήγηση των κανόνων σύνταξης ποσόστωση όπου εδώ σας δίνεται ένα κομμάτι κώδικα σε γλώσσα πρόθεση και θα σας ζητείται να εξηγήσετε τι κάνουν αυτές οι εντολές μπορεί να μας πει κάποιος τι θα απαντούσε σε αυτή την περίπτωση άνοιγαν σήμερα η εξέταση είναι δύσκολη αυτή ερώτηση δεν απαντούσε κανείς σας και στοιχεία άρα τετράγωνο ναι με τη γέμιση να ναι δεν ξέρεις την αυτό και για πάμε παρακάτω ωραία αλλά έχει χάσει κάποια εργαστήρια όσοι χρησιμοποιεί τις οθόνες των υπάρχει κανείς εδώ πέρα που ξέρει τουλάχιστον για τα ακούσματα της υποτιμάται XT είναι αυτά είναι για όλους μας άγνωστες λέξεις ναι για να δηλώσουμε την κίνηση animation ενώ εις όχι τόπους Matrix και ποπ Matrix τα χρησιμοποιούμε όταν χρησιμοποιούμε για παράδειγμα τράπεζα λέει ότι η πρωτεΐνη δηλαδή μετασχηματισμούς μεταφοράς περιστροφής αλλαγής κλίμακας τα οποία προφανώς δεν θυμάται κανείς και θα πρότεινε να φροντίσετε να μάθετε μέχρι τις τέσσερις δεύτερους όπου συγκεκριμένα όταν βάζω όπως μαύρη σκιά ποπ Matrix αυτό σημαίνει ότι θέλω κάθε μετασχηματισμός μεταφοράς αλλαγής κλίμακας οι περιστροφής δεν θέλω να δημιουργείται αθροιστικά συγκεκριμένα έδωσε αυτό το παράδειγμα εμείς αυτό που κάνουμε είναι trash late 30,20 υπάρχει κανείς που θυμάται τι κάνει αυτό το τέρας λέει 30 20 ναι με το κερί η διαφορά είναι ότι δεν μετακινεί το τετράγωνο μετακινεί το σύστημα ενταγμένου έλα να απαντήσει ωραία θα μεταφέρει πρόσεξε επειδή μετέφερε ουσιαστικά την αρχή των αξόνων το τετράγωνο δεν μεταφέρεται απλά στην πραγματικότητα εγώ μετά που γράφω πάλι την εντολή εκ να σχεδιάσει δηλαδή ένα τετράγωνο το οποίο θα ξεκινά από την αρχή των αξόνων και θα έχει ύψος και πλάτος 50 δεν θα εμφανιστεί στην αρχή των αξόνων όπως το προηγούμενο θα εμφανιστεί νέα αρχή του 30 20 γιατι γιατι έχω κάνει πριν να σας λέει επειδή έπεται το τετράγωνο αυτό σου λέω δεν μετακινείται τετράγωνο μετακινεί την αρχή των αξόνων κ.ά. με τα το τετράγωνο σχεδιάζεται θα σχεδιαστεί σε άλλη θέση από αυτή που είναι οι αρχές των αξιών και αυτό το 3ο τετράγωνο λοιπόν θα σχεδιαστεί ακριβώς τη θέση την οποία έχουμε γνωρίσει μεστό REC δηλαδή θα έχει στο πάνω αριστερό του σημειώσεις δεν έχουμε 15 10 μιχαήλ ναι θα ισχύει το τονάζ λέει 30 20 είχαμε γράψει λοιπόν να πούμε εδώ ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα είστε μέσα μπαίνουν πολεμιστή που σημαίνει ότι αυτό το κομμάτι κώδικα που σας έδωσα εγώ θα μπορούσατε να το τρέξετε και αντίθετο αποτέλεσμα προσέξτε όμως αυτό προφανώς βοηθάει τότε βλέπετε απλά τις εντολές μπορείτε να δείτε και την εξόδου πρόγραμμα οδός από την άλλη όμως όταν ζητάω να εξηγήσετε τι καλό αυτές γραμμές κώδικα δεν θα θελήσω να μου απαντήσει κάποιος θα σχεδιαστούν τρεις τετράγωνα ένα άσπρο να βρήκε ένα μαύρο θα πρέπει να εξηγήσει αναλυτικά με βάση αυτές εδώ τις γραμμές κώδικα πώς προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα και φυσικά εδώ υπάρχει αυτό τότε μας λέει θα πρέπει να εξηγήσει γιατί τον βρείτε τράγων ενώ σύννομη το μαύρο τετράγωνο σχεδιάστηκε σε αυτή τη θέση και όχι 9 έχετε αξόνων εντός των 00 ανέβασε εντολές έτσι έστω φοιτητή στο μπαλί ναι λοιπόν ανάλογα ναι αυτό θα ζητάει και εκφώνηση θα καταλάβαινε γιατί περίπου θέλω σαν απάντηση απλά αυτό διευκρινίζω είναι μη νομίζετε τότε επειδή σας δίνει τη δυνατότητα να τρέξετε το πρόγραμμα θέλω απλά να μου πει γιατί βλέπετε μπροστά σας κάτι τόσο προφανές ότι βλέπω τρεις τετράγωνα άσπρο γκρι μαύρο δίνει απάντηση έτσι όταν λέω να εξηγήσετε τις παρακάτω εντολές σημαίνει ότι κάποιοι θα πρέπει να μου πει λόγω του φύλου δύο 55 το επόμενο σχήμα που θα σχεδιαστεί θα έχει γεμίσει με λευκό torrent 00 50 50 σχεδιάζει ένα τετράγωνο προέχει στο πάνω αριστερό σημείο στο 00 και έχει ύψος πλάτος 50 εντάξει στη συνέχεια επειδή έχουν εδώ όταν λέει 30 20 θα πρέπει να μπει κάποιος αυτό κάνει μεταφορά το συστήματα συντεταγμένων 30 ποιοι ξένοι σε οριζόντια 20 pixels κάθετα και μετά να ορίσω γέμισμα μαύρο και σχεδιάζει ένα τετράγωνο το οποίο έχει πάλι σαν πρώτο σημειωτόν 00 αλλά λόγω του Τραμπ λέει εμένα θα φαίνεται ουσιαστικά στον μπαμπά μου στις συντεταγμένες 30,20 ποσόν 130,20 είναι το μηδέν εδώ όπου είναι ενταγμένη Χ συν 30 0 το ψήσιμο 20 αλεξέι και αντίστοιχα το δεύτερο σημείο του θα είναι 50 C30 80 50 συν 20 70 λόγω του που σημάδεψε και ποπ Matrix τότε μας λέει αυτό ισχύει μόνον αυτές εδώ τις εντολές μέχρι δηλαδή το ποπ Matrix μετά το ποπ Matrix επανέρχεται το σύστημα ενταγμένων εκεί που ήταν και άλλα το 3ο τετράγωνο που θα έχει Γιάννης με 100 δηλαδή ενάντια στο χρώμα θα έχει το πρώτο σημείο στο 15,10 δεν θα είναι 15 συν 30 45 και σύνταγμα εν όψει 10 συν 20 30 καταλάβατε αυτό άρα λοιπόν με βάση αυτό εδώ το κομματικό δικά σας δείχνουν τώρα θα μπορούσαν στην εκφώνηση να ζητάω να μου γράψετε ένα επεξήγηση κάθε εντολής που βλέπετε μπροστά σας αυτό κομμάτι κώδικα αυτών δηλαδή που έκανα και εγώ στο εργαστήριο όλο το εξάμηνο που σας έλεγα την πρώτη γραμμή πηγαίνοντας ένα ένα προς τα κάτω και εξηγούσα τι γίνεται από το πρόγραμμα να μην γραμμή θα πρέπει να το κάνετε εσείς αν ζητά αυτό θα μπορούσε πάλι με βάση το ίδιο πρόγραμμα ανάσα ζητάω να μου δώσετε τις συντεταγμένες των τριών τετραγώνων θα εμφανιστούν και θα ήταν αυτές το πρώτο τετράγωνο 00 50 50 το 2ο τετράγωνο 30 28 80 70 και το 3ο τετράγωνο 15 10 55 ύδρας λέει τη χρησιμοποιώ για να κάνω μεταφορά τι δεν καταλάβατε πάλι πέσω πάλι κυρίου γραφίστας λέει 30 ειδικούς άνω κάτω αντί για ορεκτικά κύκλο δεν επηρεάζει το trash λέει πρώτον θα έχεις δεχτεί Circle από live οι συντεταγμένες του μετά απ'αυτό το trance λέει μεταβάλλοντας λέει τις ενταγμένες υπογραφής δεν θα είναι συνταγματικό Τ4 T4 το σύστημα συντεταγμένων έχει γεύση T4 ενταγμένες το τέρας λέει κάνει μεταφορά στο σύστημα ενταγμένου αφού έχω σύστημα ενταγμένων δύο διαστάσεων προφανώς τώρα λέει θα είναι έτοιμες θετικά αναμένει την ερώτηση η μόνη περίπτωση να έχουν και τρίτη ταινία δουλεύω σε τρισδιάστατες συντεταγμένες κάνουν μετακίνηση από ένα σημείο σε ένα άλλο δεν μπορώ να έχω τέσσερις ενταγμένες ή λέει μετακινήσει βουνά χωρίζονται κατακόρυφα ούτε τι να κάνουν οι επόμενες δύο σύνταγμα ένες ένα ώρα είναι νωρίς ωραία online συγγνώμη γιατί ότι μπορε είναι το ίδιο ακριβώς κοινωνία ανά έτος αντί για έξι γιατί αυτό που λες είναι αναντίρρητο διάλεξε ένα σαλάχι πολύ δεν αλλάζει κάτι άλλαξε τα χρώματα χρώματα για να το καταλάβεις η δεύτερη γραμμή του είναι μαύρη το κρατάτε σημειώνει δεν είναι το 0 0 είπαμε είναι το 30 20 εδώ το είχα γράψει εγώ 50 50 αλλά επειδή έχω καλύτερα λέει 30 20 θα πρέπει να το προσθέσω 50 συν 30 80 50 συν 20 70 με αυτό το 30 καταρχήν το 20 εν όψει αρασέ OTC καμένες γράφω στη συνέχεια χ ψ θα είναι σαν να τα γράφω αφού έχω αφαιρέσει 320 κατάλαβες οκ εντάξει κατάλαβες τώρα πάντως έτσι είναι μέχρι που μέχρι το το Matrix εκεί που ξαναγράφουν μότο Matrix σημαίνει ότι επανέρχομαι επαναφέρω το σύστημα συντεταγμένων μου εκεί που ήταν εντάξει έχει λοιπόν παρά αυτό θέλω να καταλάβετε είναι ότι ένα είδος ερωτήσεων θα είναι σαν αυτόν που σας δίνω κάποιες εντολές και σας ζητάω να μου είσαι εξηγήσετε απειλή για εξήγηση μπορείτε ζητάμε διαφορετικό τρόπο μπορεί να ζητάω να μου αναλύσετε γραμμή γραμμή αυτό το κομμάτι κώδικα με άλλα λόγια δηλαδή τι γίνεται σε κάθε γραμμή κώδικα ήτοι να ζητάω συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με το αποτέλεσμα που προκύπτει απ'αυτές γραμμές κώδικα ΗΠΑ σαν παράδειγμα ότι οι ναζί η χαρά τις συντεταγμένες των τριών τετραγώνων θα εμφανιστούν στην οθόνη εντάξει ξαναλέω ότι το πλεονέκτημα που έχει τέσσερις ότι εξέταση θα γίνεται μέσα στο εργαστήριο είναι ότι αυτό το κομμάτι κώδικα θα μπορείτε να το γράφετε εδώ στην προσεχή ΝΑΤΟ εκτελείται και να βλέπετε το αποτέλεσμα απλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταμπού λέτε τα προφανή αυτόν που έβαλε σαν αποτέλεσμα οτι θα είναι αρκετό σαν επεξήγηση δεν είναι αυτό που ζητά επίσης το άλλο μου που έχω πει τι μπορείτε να κάνετε είναι εδώ σαφή εντολή Μενεξέ και κεφάλι την Reference να ανοίγετε την επεξήγηση αυτής εντολής για να θυμηθείτε κάτι οκ απλά προσέξτε το ότι θα μπορείτε να τρέχετε τα προγράμματα και να βλέπετε την έξοδό τους τότε θα μπορείτε να βλέπετε την επεξήγηση στο Reference στις προς συγγρού για κάθε εντολή αυτό δε σημαίνει ότι θα έχετε τόσο πολύ χρόνο για να μπορείτε να ψάχνετε τα πάντα είναι ένα λέει ας πούμε κάποιος βλέπει για πρώτη φορά μπροστά του πρόγραμμα γραμμένο σε πρόσφυση και θα μπορέσει να το μάθει μέσα στη διάρκεια της εξέτασης έτσι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προφανώς απλά μην νομίζω ότι θα έχει το περιθώριο να κάτσετε σε αυτό το κομμάτι κώδικα μισή ώρα για να καταλάβετε περίπου τι εννοώ αυτιά ΔΟΥ ερώτηση θα την υπολογίσω εγώ ότι θα χρειαστεί κάποιος για να του απαντήσει 50 λεπτά Μαξίμου καταλάβατε θέλω να πω ότι αν κάποιος βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του τόπου Matrix όπου Matrix Auris λέει ίσως να μην χρειαστεί να αφιερώσει πολύ παραπάνω χρόνο πέντε λεπτά το οποίο δεν είναι πρόβλημα το κάνει νότια στην ερώτηση αν το κάνει όμως το ίδιο πράγμα για άλλες ερωτήσεις αυτό σημαίνει τελικά θα προλάβει να απαντήσει σε όλους οκ κατανοητό αυτό που λέω άλλο παράδειγμα έχουνε αυτές εντολές τώρα αντέγραψα εδώ στο προσεχές και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα και Κούσας λαού να μου εξηγήσετε αυτό το πρόγραμμα ποιος θέλει να δοκιμάσει να μου πει τι θα απαντούσε σαν ξένης είναι δύσκολα αυτό ρε παιδιά δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτές γραμμές κώδικα είναι κάνει μια προσπάθεια τουλάχιστον δεν καταλαβαίνει κανείς τι κάνει αυτό πρόγραμμα και κάποια απλά να πω ότι υπάρχουν και πιο δύσκολες ερωτήσεις αυτές έτσι αν το θέλετε αυτό δύσκολα θα έχουν πρόβλημα για πες του υπάρχοντος το χρώμα της γραμμής λοιπόν PC απλά μου διάβασες ένα ένα τις γραμμές αυτές χωρίς ταυτόχρονα να μου εξηγήσει πώς προέκυψε αυτό που βλέπω στην πραγματικότητα αυτό που θα ήθελα σαν περιγραφή είναι ότι σχεδιάζονται 100 γραμμές οι οποίες ξεκινάνε απ'το σημεία συντεταγμένη έχει 50 βλέπετε εδώ έχω 50 σας ενταγμένη έχει κι αυτό βλέπω από το μισό και δεξιά του καμβά μου να φαίνονται οι γραμμές κάθε γραμμή θα εμφανίζεται και ένα πίξελ πιο κατω από την επόμενη γιατί γιατί χρησιμοποιώ εδώ στο ΑΕΙ για συντεταγμένη υψηλή την τιμή του άλλοι το οποίο παίρνει τιμές από 0 έως 100 τομή όπως κάθε γραμμής θα είναι από 50 έως 100 γιατί έχω βάλει το 50 συν ΑΡ όπου το Αρναίας τυχαίος αριθμός έως το 50 και επίσης το χρώμα κάθε γραμμής θα είναι από μαύρο έως άσπρο μου ανάλογα με την τιμή την τυχαία τιμή που πήρε η στην επεξήγηση του προγράμματος λοιπόν αυτό θα είναι μια κατηγορία ερωτήσεων θα σας δίνονται κάποιες εντολές και εσείς θα πρέπει να της εξηγήσετε ένα δεύτερη κατηγορία ερωτήσεων θα είναι να διορθώσετε λάθη σε εντολές που σας δίνονται ας πάρουμε το πρώτο παράδειγμα μπορεί να μου πει ποια είναι τα λάθη για να τα διορθώσουμε ναι αυτό που λες εσύ είναι λάθος ώρα δεν παίρνει ερωτηματικό εκεί η δε Μπέρνι ερωτηματικό δεν είναι αυτό το λάθος που έχει ήδη αυτό το κομμάτι κώδικα και συγκεκριμένα έχει βιόλα αλλά ακριβώς το ένα λάθος είναι αυτό δεν και έναν δεύτερο λάθος πιο όχι άγκιστρα όχι έγκυρη λες φάντασμα αυτό εννοούσε βάζουμε μόνο αν έχω πολλές εντολές μέσα στη νύχτα αν έχω ένα δε χρειάζεται δεν είναι υποχρεωτικό πες όχι ταξίδι ένα κομμάτι κώδικα τεστ δείχνει όλο το πρόγραμμα θα υπάρχει κάποια τιμή δεν είναι αυτό το λάθος γενικά αυτές οι ερωτήσεις θα υποθέτουμε ότι μου λείπει κάτι απ' αυτά που δεν βλέπω με βάση αυτό που βλέπετε υπάρχουν λάθη για πείτε μου με λόγια τι κάνει αυτή η αν έλεγα να μου περιγράψετε να μου εξηγήσετε αυτή τη γραμμικότητα τι θα λέγατε ότι καλύπτει το πρόγραμμα να πέρυσι ανάδοχοι είναι ίσο με πέντε νέα τότε να προσθέσει δημήτρη σχεδόν τέσσερις μάλιστα φόρες περιγραφεί σωστή αυτό κάνει αυτό το έχω γράψει εγώ ελέγχει εάν η τιμή του χ είναι πέντε αυτό κάνει λέει ότι είναι πέντε έλεγχος όταν συνέβησαν ίσον αν γράψω όχι ίσον πέντε δεινότητα τιμή πέντε στόχοι μπεν ελέγχων αντοχής ούτε με πέντε εντάξει του ξαναλέω ο έλεγχος ισότητας είναι το ήσουν ίσον κι όπως έχω γράψει έτσι όπως θα γράψει τώρα κάνει ακριβώς αυτό που είπες ελέγχει εάν η τιμή του όχι ισούται με πέντε και τότε θα αυξήσει την τιμή του όχι κατά τέσσερις έτσι όπως είχα πριν αυτό που έκανε ήταν αντί να κάνει έλεγχο έκανε το όχι ίσον πέντε το ένα ίσον στη γλώσσα προγραμματισμού προσεγγι είναι ανάθεση τιμής δηλαδή δίνει το πέντε σαν τιμή στη μεταβλητή όχι δεν λέει _1000_ αντοχής ούτε με πέντε Accept εδώ πάλι να διορθώσουμε τα λάθη σε αυτές εντολές που έχουμε μπροστά μας S έλλειψη ωραία δεν υπάρχει Circle υπάρχει έλλειψη προς την και για να σχεδιάζουν κύκλους χρησιμοποιώ το έλλειψη και απλά βάζω ίδιο πλάτος και ύψος ωραία άλλο λάθος μωρέ εδώ έτσι όπως έχουμε γράψει αφορμή λέει να ξεκινήσει τον μετρητή ΑΕΙ από μηδέν και όσο το άλλο είναι μεγαλύτερο από 10 να εκτελεί την εντολή ελλείψεις και μετά να αυξάνει κατά ένα αλλά δεν μπορεί ποτέ αφού εγώ ξεκινά το ΑΕΙ από 0 να είναι την ίδια στιγμή και μεγαλύτερο από 10 τι πρέπει να αλλάξει εδώ για να είναι σωστό να δώσουμε αληθινή τον ωραία πες μ.μ. πέντε με θα αλλάξω το ΑΕΙ στο 11 και ταυτόχρονα θα κάνει στο άιν ραντ 10 πάει το ένα το άλλο λοιπόν για να δούμε το πρώτο την πρώτη επιλογή που μας είπες να μην αλλάξω τον ήλιο έλεγχο ότι το PSI να είναι μεγαλύτερο του 10 και να βάλω άλλοι αρχηγοί επιμείναμε ξεκινά από 0 το Island ξεκινά από 11 είναι σωστό αυτό τώρα έχουμε το αντίθετο πρόβλημα δηλαδή δε θα σταματήσει ποτέ αυτοί επανάληψη γιατί αφού ξεκινά από 11 και αυξάνονται κάθε φορά κατά ένα πάντα το ΑΕΙ θα είναι μεγαλύτερο του 10 θα φτάσει ποτέ το ΑΕΙ να πάρει ένα τιμή που να κάνει την επανάληψη να σταματήσει τάξη άρα σωστή αλλαγή είναι να αλλαξω μόνο εδώ αντί να κάνω ελέγχω το PSI να είναι μεγαλύτερο του 10 θέλω όσο το I είναι μικρότερο του 10 εντάξει ωραία και πάμε τώρα στο τρίτο ή ερωτήσεων θα σας ζητάει να γράψετε εσείς κάποιες εντολές με βάση ένα ζητούμενο απλά ζήτησε να γράψει εμείς εντολές μια θα είναι προφανώς να γράψετε κάποιο μεγάλο πρόγραμμα σαν αυτό που είχαμε βάλει να υποβάλλετε τώρα ταξί γιατί χρόνος στον εγκέφαλο επηρεασμένος θα πρέπει να φανταστείτε ότι κάθε ερώτηση που θα έχετε θα είναι να απαντηθεί το πολύ σε πέντε 10 λεπτά δεν αφιέρωσε σε καμία ερώτηση παραπάνω πέντε 10 λεπτά τάξη ωραία να δούμε αυτό να γράψουμε λέει 12 τέσσερις εμφανίσεις στην οθόνη το σχήμα της εικόνας μας δίνει σε παράθυρο που έχει μέγεθος διακόσια τριακόσια ένα γράψιμο δουλειές πείτε μου να ξεκινήσω να γράφω mood είναι δύσκολο αυτό ωραία πρώτα από όλα μου το ζητάει αυτό πρέπει το μέρος του Καμπανέλλη άκουσα Κυριάκος ξεκινά άμεσα εσύ ρε ορίστε το background ωραία τίθενται Πάγκαλου δύο 55 λευκό ωρε μέγα ένα τετράγωνο τις ενταγμένες ταχύ είναι κορέα είναι απαραίτητο μεταξύ απλά είναι περιττό το τέρας λέει αν θυμάσαι τα παραδείγματα από το να χρησιμοποιήσει είναι συνήθως θα το έβαζα σε επανάληψη εμφανή πολλά τετράγωνα και να μη χρειάζεται εγώ να κάνουν υπολογισμούς για να δώσει τα μενες εντάξει εδώ είναι απλό και στενής ενταγμένες του δεύτερου τετραγώνου πρέπει να σχεδιάσω λέει πες μου εσύ για να το δούμε θα μπορεί να τρέξει έτσι κι αλλιώς ναι μετά και μεταξύ δεξιών τάραξε ήθελε λυπηρή pesto παίρνει πάρα πολλά που πρέπει να γράψει το οφείλει καρτών background φίλου 0 για μαύρο ωραία εδώ ουσιαστικά οποιαδήποτε τίμιοι μεταξύ 100 150 και να αγγίζονται ένη ΑΞΕ δεν ναζί ναζί κρυμμένη απόχρωση στον πάτησε άρα μπορεί να σας ζητηθεί να γράψετε κάποια προγράμματα για απλά θα είναι πρόγραμμα το οποίο θα γράψετε σε πέντε 10 λεπτά βάλε πρόγραμμα αφιερώστε ένα ώρα μιάμιση ώρα φθάνει συνολικά εξέταση οκ ωραία και εδώ μας δίνει κώδικα όπου λείπει μια γραμμή η τελευταία γραμμή η τελευταία εντολή οι οποίοι και πρέπει να αντιγράψουμε εμείς εδώ λείπει εδώ πέρα ένα εντολή μαζί με το υπόλοιπο κομμάτι ουσιαστικά αυτό που θέλει είναι να γράψουν ένα γραμμή κώδικα έτσι ώστε το πρόγραμμα αυτό αυτό που θα κάνει να εμφανίζει έναν κύκλο ο οποίος θα έχει επίκεντρο το συντεταγμένες κατοχής αντίληψη και το μέγεθος του κύκλου αυτού θα μεταβάλλεται με βάση τις συντεταγμένης όχι τις θέσεις τον δείκτη του ποντικιού το μέγεθός του να μεταβάλλεται έτσι η ένα εντολή είπε για ανοργανωσιά εσείς λοιπόν θα πρέπει να γράψετε μόνο μια εντολή τάση είναι ωραία το κέντρο του ιούλη οτι θελω να είναι στο σε εποχές σαν την ψυχή φορέα λέει σύνταξη σε ελλείψεις μου λέει ότι πρέπει να βάλω τις συντεταγμένες εγώ τις συντεταγμένες του Κέντρου και μετά στις επόμενες δύο τιμές θα πρέπει να δώσω το πλάτος και το ύψος της έλλειψης εδώ επειδή έχουν κύκλο οι δύο αυτές τέχνες & υγείας έτσι αλλά εμένα αυτό που ζητάει δεν είναι παράλογο εδώ ας πούμε 10 10 τάξη μου ζητάει αντίο κύκλος μου να έχει σταθερό μέγεθος αυτών μεταβάλλεται με βάση τη συντεταγμένη έχει τις θέσεις στο δείκτη των βορείων έχει εδώ πρέπει να ξέρει κάποιος πρέπει να ξέρει το όνομα με το οποίο παίρνει μπρος σου τη θέση το δείχνουν πολύ πιο ποια είναι θυμάται κανείς για πες τιμές άβολα ρε παιδιά με έρωτας κιόλας έτσι όταν έχει κάτι μέσα το μάγος το Monster είναι το ποντίκι είναι λοιπόν θέλει πολύ μυαλό Τομανέ ισχύει θάνει το μου ήρθε και το οχάιο είναι το πλάτος και το ύψος του καμβά μου το ομαλό σχήμα όσοι είναι ενταγμένοι στο μανίκι μου καβάλα στάδιο το ίδιο έτσι ένα σχήμα σχέση για να δούμε σωστό αναζητήσαμε το προγραμματακι είναι πάρα πολύ απλό ένα εντολή έρευνας γράψετε απλά εάν η διεύθυνση είναι αυτό βασική κερδοφόρες δήμητρα πως στη θα είναι μέσα στο 26 δύο θα υποβάλει και πάτησαν στον ποταμό τους από θα βλέπεις μια σελίδα μπροστά σου η Opel θα σου έχει που το αυτό το κομματικό δικά και εσύ θα έχεις όπερα ένα κουτάκι που θα πας να συμπληρώσει στη ένα γραμμή απλά θα δουλεύετε στην πρόθεση για να μέχρι να βρείτε το σωστό και όταν βρείτε τη σωστή απάντηση τα πάντα στο παρκέ θα γράψετε την απάντησή σας η οποία θα βαθμολογηθεί πάλι με τον ίδιο τρόπο πάλι θα δουλεύεις μέσα στο 20 το οποίο έδωσε εμφανίζει τις ερωτήσεις και σιγά δίνει την απάντησή σου πάλι μέσα από την περιοχή θα είναι ουσιαστικά σαν να συμπληρώνεται ένα φόρμα online έτσι να πω εδώ ότι οι μπορεί να υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στην εξέταση το οποίο θα σας διευκρινίζεται γιατί οι λάθος απαντήσεις θα έχουν αρνητική βαθμολόγηση θέλω να δω ότι μην αρχίσετε αν έχει τελικά ηρώ της πολλαπλής επιλογής να πατάτε στην τύχη γιατί θα έχει αρνητική βαθμολόγηση θάρρους τα γράφει αυτά πράξη με το που θα βγαίνει ερώτησή σας γράφει και το τι θα ισχύει για κάθε ερώτηση άρα λοιπόν οι ερωτήσεις θα είναι σε άλλη αυτές σας έδειξαν σημαίνει ότι δε θα υπάρχει κάτι πιο δύσκολο η κάτι πιο εύκολο πιθανώς άνοιξε απλά το ύφος των ερωτήσεων θα καταλάβετε άντεξε ότι δεν θα είναι σαν αυτό τους ζητάτε για τις εργασίες που έχετε υποβάλλει μέχρι τώρα νετρίνα αφιερώστε μισή μια ώρα να γράψετε ένα προγραμματακι θα είναι πολλές μικρές ερωτήσεις αυτή τη φορά για την τελική εξέταση ταξιδεύει επισησ να υπενθυμίσω ότι η τελική εξέταση έχει ποσοστό 50% γιατί το υπόλοιπο 50% το έχετε ήδη πάρει από τις ασκήσεις που έχετε υποβάλλει πήγατε να δείτε την καρτέλα με βαθμολογία σας το οίκος όχι τιμές δες είχε teammate ναι εντάξει αλλά και απλά μάλλον Άσπα ο όπως το βλέπετε εσείς ως μαθητής να το δείξω για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη από εδώ διαχείριση μαθήματος βαθμοί και θα φαίνεται σε αυτήν εδώ την καρτέλα η βαθμολογία σας εδώ προφανώς αυτές εδώ οι ασκήσεις σας απλά δεν βαθμολογούνται άρα έχουμε βαθμολογεί με μια άσκηση αυτή του τρίτου εργαστηρίου που έπιανε δέκατα κάτω παραβλέπεται το 0,10 είναι το ποσοστό και έντονο σε αντίστοιχα στο τμήμα σας θα πρέπει να βλέπετε ένα βαθμό αν έχετε υποβάλει άσκηση και δε βλέπετε βαθμό θα πρέπει να ειδοποιείται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα επίσης με βάση τη βαθμολογία που ανακοίνωσε η ποτέ το σαββατοκύριακο θα πρέπει εδώ να βλέπετε πάλι έναν βαθμό για την εργασία που έκανε 20 τα εκατό αυτοί που τα βάλατε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων τάραξε και στη συνέχεια να βλέπετε εδώ και την επόμενη εργασία που είναι να υποβάλλεται και πάνω πάνω εδώ θα βλέπετε και τον υπολογισμό των τελικών βαθμών του μαθήματος για πάμε να δούμε έδωσαν παράδειγμα δεν ξέρω αν το έχετε δει όλοι αυτό ΕΔΟΑΟ πήραν σαν παράδειγμα κάποιον ο οποίος είχε πάρει 9 στην άσκηση τρίτου εργαστηρίου που έπιανε δέκατα κάτω και τρεις στην άσκηση που υποβάλλατε πριν τα χριστούγεννα που καίνε 20 τα εκατό έντονο στο σύνολο του μαθήματος έχει υπολογιστεί ότι έχει βαθμό ενάμιση το ενάμισι το έχει δει εντάξει λέει απλά προφανώς για να περάσει κάποιος θέλει να πιάσει το πέντε οκ αυτό ενώ ταξίδι το έχετε δει αυτό το πράγμα ωραία λοιπόν ακούω τώρα δικές σας ερωτήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν παιδιά σταμάτησε την κουβέντα ακούω τις δικές σας ερωτήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν είτε με την τελική εξέταση είτε με την εργασία που θα πρέπει να υποβάλλετε 19 του μήνα παρακαλώ πρόσεξε θα σου έδειξα τρεις διαφορετικά είδη ερωτήσεων αυτά τα τρεις είδη ερωτήσεων θα έχει αυτό που δεν θα έχει λοιπόν είναι να υλοποιήσετε κάποιο σχετικά μεγάλο πρόγραμμα που να πρέπει να αφιερώσει τη μισή μια ώρα θα έχει πολλές μικρές ερωτήσεις μιάμιση ώρα ακριβώς προσέξτε επειδή θα είναι στο υπό όρους εγώ να έχω βάλει όταν τελειώσει μια μισή ώρα σταματάει δεν έχει ούτε δευτερόλεπτο πιστόλια ξέρετε όσοι θα έρθει δε δεν έχουν βγάλει ακόμα θα το βγάλω το γνωστό οίκο σαν ανακοίνωση αυτό θα έρθει τρεις η ώρα το μεσημέρι ακριβώς θα ξεκινήσει το πρώτο τμήμα που είναι τη δευτέρα αυτός θα έχει εξετάσει διάρκεια μιάμιση ώρα ξεκινάμε τρεις τέσσερις γέμιση φεύγει το πρώτο τμήμα μετά στις πέντε θα υπάρχει ένα κενό ένα μισάωρο απλά αυτό που χρειάζεται για να καλύψουμε διάφορα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν έτσι κι αυτός στην Ελλάδα τεσσεράμισι ακριβώς πάντα μια τότε εσείς θα ξεκινήσει την Πέμπτη ορά την εξέταση δεν σημαίνει ότι θα μου έρχεται εδώ πέρα όπως κάνετε είσοδο εξάμηνο πέντε πέντε και τέταρτο πεντέμισι θα πρέπει να φροντίσετε πέντε ώρα σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε να απαντάτε στις ερωτήσεις δηλαδή το μισάωρο αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε μέχρι να φύγουν οι πρώτοι να μπείτε εσείς έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό σας πέντε η ώρα ακριβώς να έχετε ξεκινήσει να απαντάτε στις ερωτήσεις ο συνήθειας που με πέντε και τέταρτο έχει χάσει ένα τέταρτο τη δική του χώρα δε θα μπορέσετε να τα δώσω ένα τέταρτο παράταση τάξη κατανοητό αυτό οπότε σας λέω ότι θα πρέπει να φροντίσετε να έρθετε τουλάχιστον αυτή τη φορά νωρίτερα ούτε καν πέντε ακριβώς να είστε νωρίτερα εδώ παρά τέταρτο τουλάχιστον έτσι ώστε να έχουν χρόνο να μπείτε και να συνδεθείτε με το λογαριασμό στο 20 να ξεκινήσουμε ακριβώς πέντε ότι θέλετε θα είναι ανοιχτό ότι θέλετε σας είπα μπορείτε να αξιοποιήσετε πρόσθεσε την να τρέξετε προγράμματα ενώ οι νέες μπορεί αξιόπιστα τώρα έφερε στις προσεχείς μπορεί αξιόπιστα Φιλαρέτου εργαστήριο τα δικά μας μπορέσω εμπιστευτικές σημειώσεις ότι θέλετε μπορείτε να αξιοποιήσετε το μόνο που δεν μπορεί να συνομιλήσει εδώ μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να μιλάτε μεταξύ σας σε καμία περίπτωση αυτό όχι ούτε καν αυτοί που βρίσκεται την ίδια ώρα θα έχουν τις ίδιες ερωτήσεις ο καθένας θα έχει διαφορετικές ερωτήσεις μη ο κάθε ένα φοιτητής θα έχει διαδοχικές συναντήσεις διότι θα κάτσει να βγάλω π.χ. για σένα συγκεκριμένες ερωτήσεις θα βγαίνουν με τυχαίο τρόπο αλλά καθένας απάντηση διαφορετικές ερωτήσεις παιδεία προσέξτε δεν αυτό το ότι σας επιτρέπουν να έχετε ανοιχτές σημειωση σε οτιδήποτε άλλο θέλετε κλπ επιτρέπεται να αντιτάξει ότι θέλετε ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει σε αυτό είναι ότι εάν κάποιος για να απαντήσει ένα ερώτηση καυτή και ψάχνει μισή ώρα δεν θα προλάβει να απαντήσει μπορείτε δηλαδή επιτρέπει την αξιοποίηση ότι θέλετε να κοιτάξετε αλλά θα πρέπει να ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο αντί να ψάξετε για πέντε λεπτά δεν είναι για κάθε ερώτηση ψάχνω ένα μισάωρο μέχρι να βρω να απαντήσω οκ ιδέες θα προλάβει να απαντήσει σε δυο τρεις ερωτήσεις τίποτα άλλο να ρωτήσεις σας έχω πει τρεις είδη πρώτης Σερρών η κάθε ένα φανέλα για πέντε 10 λεπτά έχετε μια μισή ώρα προφανώς θα είναι πολλές σε κάθε είδος πολλές ερωτήσεις σε κάθε είδος ο χρόνος είναι μια μισή ώρα ακριβώς 90λεπτα άλλη ερώτηση υπάρχει ερώτηση για την εργασία που να παραδώσετε την επόμενη δευτέρα για πες συγγνώμη ένα λεπτό κάνεις αντιγραφή κώδικα από όπου στην πρόθεση αλλά ωραία λοιπόν να το δείξω άλλη μια φορά αντίξοο αποφάσεις θα κατεβάζουμε κάποια άσκηση που θα αποτελείται από ένα αρχείο μόνο αλλά από πολλά και πώς την έχουμε την πρόθεση και το αντίστροφο που πρέπει να κάνετε εσείς για να μείνουν προβάλλεται την εργασίας σας ταξί να το δείξουμε άλλη μια φορά ωραία ας πάμε να δούμε το παράδειγμα του τελευταία εργαστηρίου που είχαμε κάνει με το κολάζ λοιπόν πάτησε εδώ το οποίο είναι ένα αρχείο το οποίο το κατέβασε το πέρα στις λήψεις προσέξτε σας το είχα πει αυτό και στο προηγούμενο εργαστήριο όταν εγώ έχω κατεβάσει μέσω του Blue χρώμα του Firefox οποιδήποτε βράζω χρησιμοποιώ ένα αρχείο που έχει το ίδιο όνομα πολλές φορές κάτι εδώ το λαμπερό 10.40 θα μου βάζει από μόνος του μέσα σε παρένθεση κάποιον αριθμό διά νόμου το ονόμασε έλαμπε 11 παρένθεση επίσης το βλέπετε έχει λοιπόν εγώ πριν κάνω αποσυμπίεση θα πρέπει να διορθώσω το όνομα αυτού του αρχείου θα πάω λοιπόν εδώ και θα κάνω εμφανίσεις στο φάκελο δηλαδή να πάω στον φάκελο του υπολογιστή μου εκεί ακριβώς όπου κατέβασε αυτό το αρχείο άλλαξε δεν μπορεί να έχει για να μπορέσει να τρέξει στη συνέχεια αυτό μέσα το όνομα παρενθέσεις και κενά όπου σύννομη έφαγαν την τελεία λοιπόν αλλαγή του ονόματος K με δεξί κλικ θα του πω να τα κάνει αποσυμπίεση τα αρχεία που περιέχονται μέσα σ'αυτό το αρχείο zip εδώ ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε εσείς μπορείτε να επιλέξετε εξαγωγή εδώ όλοι κάτω από τον φάκελο που έχει το ημίωρο βαρετό ζει εγώ το έβαλα έντονα τα κάνει εξαγωγή κατά τον φάκελο με το όνομα που έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο Παράλληλα λαμπερή 10 πάμε λοιπόν εδώ και λέτε ότι μετά την αποσυμπίεση εντο έχει τον φάκελο που έχει όνομα P4 δύο ένα κάτω παύλα 01 που έχει μέσα το αρχείο με κατάληξη PDA αυτά τα αρχεία είπαμε είναι που περιέχουν τον κώδικα της γλώσσας προσθέσει και μέσα σε αυτόν τον φάκελο P4 δύο ένα αφού πέραν της περιέχει τις εικόνες που θα χρησιμοποιήσει το κολάζ λοιπόν το σημαντικό είναι ότι μέσα στον κώδικα της πρόσθεσε την κοιτάξτε εδώ αποχωρήσεων σε αυτό το σημείο πού βρίσκονται οι εικόνες που θα χρησιμοποιήσει για το κολάζ και εγώ το έχω δώσει ότι θα πρέπει να πάει δύο τελίτσες σημαίνον έναν φάκελο πάνου δηλαδή από δω που είναι το αρχείο PDF έναν φάκελο πάνω δηλαδή εδώ και μετά μέσα στον φάκελο P4 δύο ένα φούτερ της και κοιτάμε τις εικόνες εάν αυτό δώρο μπαίνει είναι σωστό ας πούμε ότι εγώ εδώ δεν έχω βάλει σωστό όνομα φακέλου και πάνω τότε εξ σου βγάζει σφάλμα έτσι γιατί γιατί δεν έχει βρει προσέξτε να σας βγάλει το σφάλμα ακριβώς εδώ βγάζει σφάλμα αργότερα γιατί εδώ και δεν βρήκε αρχεία με εικόνες για να αξιοποιήσουν κολλάζ αλλά καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάτι λάθος εδώ στο σημείο που μου έβγαλε το σφάλμα εδώ πέρα του για να πάρει ένα ένα τις εικόνες κι αυτός δεν έχει καμία εικόνα να δουλέψει για πάμε να δούμε τώρα θα πάρω αυτό το αρχείο θα τον βάλει σε ένα νέο φάκελο των μαζών κολάζ και ΗΠΑ και βάζελο το αρχείο PDF προσεχτικά αντί φάκελος με όνομα κόλλας που περιέχει μέσα ένα αρχείο αυτό άλλαξε καθώς το όνομά του η άσκηση κολάζ θα ξέρει περιέχει το αρχείο PDF με τον 12 πάνω θα ανοίξουν βγάζει αυτό το μήνυμα το οποίο τι λέει ότι όταν έχω ένα πρόγραμμα στην πρόθεση πρέπει όπως είναι το όνομα του αρχείου μου δηλαδή άσκηση κολάζ να βρίσκεται μέσα σε ένα φάκελο με το ίδιο όνομα και μου λέει εάν θέλω να δημιουργήσει αυτό το φάκελο με όνομα Χρυσή κολάζ και να βάλει εκεί αυτό το αρχείο γλώσσα προς πάντα όλε κοίταξα ότι έγινε έφτιαξα καινούριο φανέλας της κόλλας και μέσα σε αυτόν να βάλετε το PD τάξη οκ λοιπόν πάμε να δούμε τώρα πείτε μου τώρα που ας υποθέσουμε ότι θα βάλω εγώ τις εικόνες μου που θέλω να χρησιμοποιήσω και απώλειας που φέρεται να της βάλουμε για να δούμε πώς θα το γράψω και μέσα στον κώδικα μου θέλετε να τις βάλω σε έναν φάκελο ετών καινούργιο εικόνες θέλω να τον βάλω εδώ μέσα σε ένα φάκελο που εικόνες δύο θέλετε να βάλω τις εικόνες εδώ όχημα μαζί με το PD χείμαρροι λοιπόν ας ξεκινήσω να της βάλω εδώ τις εικόνες λοιπόν θα παραθέσει εικόνες θα τις βάλω εδώ όπου εδώ λοιπόν προσέξτε τώρα έχω τον φάκελο άσκηση κόλλας που περιέχει το αρχείο PDF με τον κώδικα κίτρινος φάκελος εικόνες που έβαλα τις εικόνες ένα κολάζ μου έρχομαι εδώ ανατρέψει το πρόγραμμά μου βγάζετε αυτό το σφάλμα το οποίο είναι γιατί δεν βρίσκει καμία εικόνα πως πρέπει να αλλάξει εδώ πέρα ώστε να το αλλάξω ξανά δείχνουν ναι μπορεί να μπεις ακριβώς πως να γράψω εγώ σας είπα έχω το αρχείο του Κω δικά μου εδώ άσκηση κολάζ . PGE και τις εικόνες έχω βάλει όπερα στο φάκελο αυτόν με όνομα εικόνες μπορείτε να μου πείτε πώς θα αλλάξω αυτό εδώ το κομμάτι για να δουλεύει το πρόγραμμά μου Πες μου που ακριβώς εδώ κολάζ κάθε εντός εικόνες συμφωνείτε υπόλοιπη . μάλλον να τρέξω να δούμε την Ελλάδα σε αυτό αυτό είναι λάθος δεν έχω γράψει στα τον φάκελο στον οποίο υπάρχουν οι εικόνες μου τις τελίτσες που θα βάλω πολλές θα τις βάλω π.χ. πριν το κολλάς κάντο και μετά κάθεται ως ρε είναι λάθος γιατί παιδεία προσέξτε λίγο έχω τον φάκελο κολάζ μέσα στον φάκελο κολάζ έχω το άσκηση κολάζ μέσα στο ΟΑΚΑ άσκηση κόλαση είναι το σπίτι πάρα πολύ να γράψω παιδιά το δίνεται η αίσθηση σας είπα σημαίνει ότι πάω έναν φάκελο από παντού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή το πρόγραμμά μου βρίσκεται μέσα στον φάκελο άσκηση κολάζ για να βρω τις εικόνες έναν φάκελο πάνω με δυο βαλίτσες και μεταξύ των παραγγελιών πρέπει να πάω εικόνες άρα το λάθος είναι αυτό δύο τελίτσες τα έναν φάκελο πάνω από το οποίο το αρχείο PDF παρά έναν φάκελο πάνω και μπαίνω μέσα στον φάκελο εικόνες εκεί βρίσκονται τα αρχεία και τώρα δουλεύει το πρόγραμμα λοιπόν πάμε να δούμε στην περίπτωση που δεν έβαλα εκεί τις εικόνες και τις βάλω μέσα στον φάκελο εικόνες δύο λοιπόν βάζω τις εικόνες μου μέσα στον φάκελο εικόνες δύο το έζησα τώρα εκεί που ήταν πριν τώρα έχω βάλει μέσα στον εικόνες δύο πείτε μου πώς θα γράψω τον φάκελο στον οποίο θα βρει ακριβώς Λαρισαίοι της εκεί που θηβών πάμε τώρα στην άλλη περίπτωση που θα βάλω τις εικόνες όχι σε ξεχωριστό φάκελο στον ίδιο φάκελο με το βερνίκι που βρίσκεται το σπίτι πώς θα το γράψω εδώ όσα θα γράψω εδώ πήγαν τώρα οι εικόνες μου θα είναι στον ίδιο φάκελο με το αρχείο που περιέχει τον 12 του προγράμματός μου το σπίτι τι θα βάλω εδώ λοιπόν γιατί εμείς ξεκινάμε από τον Πάγκαλο βρισκόμαστε μέχρι στιγμής στον φάκελο που βρίσκεται το αρχείο του ποιητή και στη συγκεκριμένη περίπτωση εικόνες μου είναι στον ίδιο φάκελο με το CD γιατί να του γράψω άσκηση κολάζ αυτό είναι από παντού δεν ενδιαφέρει θα του βάλω απλά αυτή την κάθε τόπου σημαίνει στον ίδιο φάκελο πού βρίσκεται το αρχείο μου βάδισε και για να υποβάλουμε την άσκηση θα πάρετε ολόκληρο τον φάκελο όχι μόνο των PDA όλων των Ηπειρωτών φάκελο του πρός σιν project και θα το κάνετε συμπίεση μέσα συμπιεσμένο προσέξτε τώρα αν είχατε εντο και τον φάκελο με τις εικόνες της είχατε εδώ πέρα λέει το ευαγγέλιο της εικόνας στα απέραντα και τα δύο μαζί τάξη να το κάνουμε συμπίεση με κάποιο όνομα ας πούμε εγώ θα βάλω εδώ υποβολή θα πρέπει λοιπόν το συμπιεσμένο αρχείο μέτωπο το ανοίγετε να βλέπετε μέσα και κατόπιν τη και τις εικόνες σας όπως εσείς έχετε τοποθετήσει δε με ενδιαφέρει αυτό και να μου υποβάλλεται το αρχείο αυτό των συνδυασμένων πέσουν μέσα και τον ποιητή και τις εικόνες εντάξει παρακαλώ κόστος θέλουμε όπως κάνουμε τη συμπίεση με τη συμπίεση με τη συμπίεση απλά επιλέγεις στους φακέλους που μεταβάλλει με συμπιεσμένο εγώ επιλέγω και τους δύο αυτούς τάξη δεξί κλικ και τώρα δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα έτσι στον υπολογιστή σου όποιο πρόγραμμα και να έχεις βάλει θα υπάρχει μια επιλογή εδώ Βακάλης δεξί κλικ Valley αν του Art life η προσθήκη σε συμπιεσμένο αρχείο κάπως έτσι άριστα ελληνικά και σου ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου για να επιλέξεις την ονόμασε νάτος νάτος συνδυασμένο εγώ πουλάω εδώ ας πούμε ότι θέλω να έχει όνομα υποβολή εντάξει λέει κάνει και ένα επιβεβαίωση αφού αυτοί το συμπιεσμένο αρχείο σου αγκάλιασαν διπλό κλικ στο άνοιξη να μισώ και όντως περιέχει μέσα όλα τα αρχεία που χρειάζονται πριν υποβάλεις έτσι μετά θα πας θα μπορούσε πολύ μοιχείας δαγκάνες αντιγράφει τον κώδικα θα κάνεις υποβολή το αρχείο του συμπιεσμένου των 12 ετών έχω μέσα στο αρχείο του ποιητή έθεσαν το αντιγράψεις άλλαξε λοιπόν άλλη ερώτηση σχετικά με το project έχουμε αύρα με θέμα γιατί δημιουργεί πρόβλημα αυτό για πες μου τι φωνάζουν δημιουργείται δε σου αρέσει το θέμα καίει δεν μπορεί να βγει κάτι ωραίο χρησιμοποιώντας σαν θέμα την κρυφή σου εντάξει κι τάξη τώρα βάλαμε το θέμα την επόμενη φορά να βάλουμε κάτι πιο ωραίο αρκεί να μη χρειαστεί να το κάνεις εσύ έτσι γιατί να περάσει στο μάθημα ενώ ο K λοιπόν άλλη ερώτηση για δεν έχουμε ούτε για πρότζεκτ ούτε η τελική εξέταση είστε έτοιμη δηλαδή