ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2019)
: Φέτος δοκιμάσαμε να επαναφέρουμε στο νέο διευρυμένο δήμο, τον καλλικρατικό δήμο Αγρινίου, γιορτές που γινόταν στο παρελθόν πριν από πολλά, πολλά χρόνια, με την παρουσία ανθρώπων από όλα και τα μήκη και τα πλάτη της Ιφηλίου. Χορευτικά συγκροτήματα που ήρθαν να ενώσουν μέσα από τον χορό, μέσα από αυτόν τον τρόπο έκφρασης που εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, την αγάπη μας για τη ζωή, την αγάπη μας για τον κόσμο ολόκληρο. Εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όλα τα συγκροτήματα τα οποία βρέθηκαν κοντά μας, από όλες αυτές τις χώρες. Όπως επίσης και τα τοπικά λαϊκά συγκροτήματα πραγματικά όλου του Τίμου Αγρινίου που συμμετείχαν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, από την Πέμπτη που ξεκίνησαν μέχρι και σήμερα που εδώ, στη λίμνη Τρεχωνίδα, στο αρχοντικό της λίμνης, κάνουμε την τελετή λίκτης. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη. Αυτή είναι η τελετή λίκτη.