30η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 2020 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2020)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ο κύριος Γραμμένος, η κυρία Δρακονάκη, ο κύριος Δρακός, ο κύριος Ιακοβίδης είναι εδώ, ο κύριος Ιγνατιάδης, ο κύριος Καλανταρίδης, ο κύριος Καλπακίδης, ο κύριος Κελαϊδάκης, ο κύριος Κουνάκος, ο κύριος Λαζαρίδης, ο κύριος Μιχαηλίδης είναι μέσα, ο κύριος Μοντσάκης, ο κύριος Μουτιας, ο κύριος Σανθόπουλος, ο κύριος Παπαδόπουλος, ο κύριος Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο κύριος Ψώστομος Παπαδόπουλος, ο κύριος Βαγγέλος Παπάς, ο κύριος Λεωνίδας Παπάς, ο κύριος Ποτόιας, ο κύριος Προμούσας, ο κύριος Πουσαέθ, ο κύριος Ταυρίδης, ο κύριος Τελίδης, ο κύριος Τσανακά, ο κύριος Τσαπανίδης, ο κύριος Φρατρισκάκη, ο κύριος Φρόνις και ο κύριος Πρόεδρε. Κύριε Πρόεδρε, μπορεί να θέσω ένα διαδικαστικό θέμα. Βάσει του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου το Άρθρο 25 για τα κατεπίγοντα θέματα, λέει ότι πρέπει να λαμβληθούν δύο αποφάσεις, μια ψυχοφορία για το θέμα που θα ζητήσουμε κρίνεται κατεπίγον και φυσικά η δεύτερη ψυχοφορία αφορά το θέμα το ίδιο. Εδώ πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει ευσύγηση για το τι θα συζητήσουμε. Δηλαδή πώς θα ξεκινάμε μια διαδικασία χωρίς να έχουμε ευσύγηση. Η ευσύγηση έχει σταλεί σε όλους, κύριε Βοιατζή η ευσύγηση έχει σταλεί σε όλους, το θέμα έρχεται ως δεύτερο έκτακτο θέμα, για το έκτακτο το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε χτες, νομίζω πως δεν χρειάζεται να το ξαναφέρουμε ότι αποφασίζεται γιατί αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεντρία. Και η ευσύγηση έχει σταλεί με email σε όλους. Εγώ δεν έχω λάβει ευσύγηση, εγώ δεν έχω λάβει κάποια ευσύγηση. Ποια είναι η ευσύγηση, η ευσύγηση των τριών ή τεσσάρων παραταξιών, εγώ δεν έχω λάβει. Είναι η ευσύγηση από την Υπονομική Επιτροπή, ήρθε τώρα κύριε Βοιατζή. Ήρθε στις τρεις παρά πέντε. Λοιπόν να δώσω το λόγο στο δήμαρχο και το μεταξύ σας μπορείτε να αλλάξετε και το email σας και αν δεν το πήρε θα το στείλω πάλι εγώ. Κύριε δήμαρχε. Όχι την έλαβα τώρα τώρα τρεις παρα πέντε. Θα μας εξηγήσει ο κ. Δημαρχός. Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Σήμερα έχουμε δύο προτάσεις οι οποίες πρέπει να συζητηθούν. Η μία πρόταση είναι η πρόταση της διοίκησης και η δεύτερη πρόταση είναι η πρόταση που έχει καταθέσει οι τρεις παρατάξεις. Θα παρακαλούσα λοιπόν τον κ. Χατζικοσταντίνου να κάνει την παρουσίαση των δύο προτάσεων. Ας ξεκινήσει από την πρόταση της διοίκησης. Δεν πειράζει ας το ξανακάνει. Ο Γιάννης Οιακοβίδης είμαι. Πρόεδρε Παρών. Μένει σε σημεία σε προηγούμενο, Γιάννη. Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε δύο προτάσεις. Είναι η πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής και είναι η πρόταση των δημοτικών παρατάξεων Ανάσα για το δήμο, ο τόπος της ζωής μας, κοινωνική αποτελεσματική παρέμβαση, συνεργασία για την Καβάλα. Θα ξεκινήσω με την πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής. Είναι αυτή η οποία είχε κατατεθεί και στη συνεδρία του Νοεμβρίου. Όπως γνωρίζετε, εκείνη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ακυρωθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση και για το λόγο αυτό επαναισάγεται το θέμα για τη λήψη νέας απόφασης. Η πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής σε εφαρμογή των διατάξεων της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπολογίζονται για το 2021 7.406.082 ευρώ ως έσοδα που ανταποδοτικά τέλει και δικηθώματα. Τα εσοδά που βεβαιώνονται πρώτη φορά 4.347 ευρώ και 38.439 ευρώ ως έσοδα από οφειλές παρελθόν των οικονομικών. Επίσης έχουμε, όπως γνωρίζετε σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 51 του νόμου 46-47 του 19, έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα δήλωσης διόρουσης τραγωνικών μέτρων ακοινήτων προς τουσοτά 289.389 τραγωνικά μέτρα, τα οποία με ένα μέσο όρο συντελεστεί 2 ευρώ αναέτος. Επίσης, θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα στο οικονομικό έτος 2021 ποσού 578.978 ευρώ. Εάν υπολογίσουμε και την αναδρομική ύσπραξη από μία πρώτη του 2020 και για ένα εξάμινο, καθότι η υπεξεργασία των δηλώσεων ξεκίνησε από το μήνα Ιούλιο του 2020, δηλαδή 578.978 δια δύο 289.389 ευρώ, από τα οποία 50.000 θα εισπραφθούν το 2020 ποσό 229.389 ευρώ το έτος 2021, 10.000 ευρώ το έτος 2022, τότε τα επιπλέον συνολικά έσοδα για το οικονομικό έτος 2021 θα είναι 578.978 συν 229.489 ευρώ, άρα ίσον 808.367 ευρώ. Έτσι, τα συνολικά έσοδα της υπηρεσίας καθαριώντας διαμορφώνονται ως εξής, 7.406.082 στο κωδικό 031 και 808.467 που προέρχονται από τις δηλώσεις των τετραγωνικών μέτρων, σύνολο 8.214.549. Τακτικά έσοδα καθαριώντας βεβαιώνονται για πρώτη φορά, 4.347. Τέλη καθαριώντας από παρελθόν τα οικονομικά έτη, 38.439 και το χρηματικό υπόλοιπο, το οποίο είναι η διαφορά που προκύπτει από τα συνολικά έσοδα σε εκτιμήσεις των συνολικών εσόδων του έτους 2020 και των συνολικών εξόδων 2020, προκύπτει το ποσό 850.930 ευρώ. Άρα, έχουμε συνολικά έσοδα για την υπηρεσία καθαριότητας 9.108.265 ευρώ. Ως προς το σκέλος των εξόδων, έξοδα χρήσης 7.494.897, επενδύσεις 293.800 ευρώ, πληρωμές υποχρεώσεων ΠΟΕ, δηλαδή τιμολόγια τα οποία θα μείνουν εξόδωτα το 2020 και θα μεταφερθούν στη χρήση του 2021, 436.981 ευρώ και δικαιώματα τρίτων διαι από την ίσπραξη τελών φόρων 300.000 ευρώ, σύνολο 8.525.678 ευρώ από το ανωτέρο από τις σχέσεις δηλαδή συνολικών εξόδων και συνολικών εξόδων, προκύπτει ότι τα εισπρατώμενα έσοδα υπερκαλύπτουν της δαπάνης υπηρεσίας καθαριότητας συν 582.587 ευρώ και απαιτείται μίωση των ανταποδοτικών τελών. Από το λόγο αυτό προτείνεται μίωση του πρώτου και τρίτου συντελεστή του εννειο ανταποδοτικού τέλους ως εξής. Πρώτος συντελεστής ακίντα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για κατοικία, στην πόλη της Καβάλα από 1,97% στο 1,88% δηλαδή είναι μία μίωση 5% και στις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες από 1,37% σε 1,30%. Τρίτος συντελεστής ακίντα που χρησιμοποιούνται για την άσχεση πάσης φύσεως οικονομικής δραστηριότητας στην Καβάλα από 3,260 ευρώ, μίωση δηλαδή 15% και στις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες από 1,81% σε 1,57%. Το συνολικό κόστος από την προτεινόμενη μίωση των συντελεστών του εννειο ανταποδοτικού τέλους είναι 579,146,44 ευρώ και τα συνολικά έσοδα διαμορφώνονται 9,8265 μίον τα 579,146,44 σε 8,529,118,56. Τα επιπλέον συνολικά έσοδα που αναμένεται να βιβιωθούν με βάση την απόβαση αυτή είναι 229,320 ευρώ και επί το ποσοστό εισπραξής 98,59% που είχε το ελόγο έσοδος σε σχέση με τα βιβλιοθέα του κατά την προηγούμενη διαχειριστική χρήση το ποσό που μεταφέρεται στον πολυπολογισμό είναι 225,880,20 ευρώ. Η εναλλακτική πρόταση των δημοτικών παρατάξεων ανάσα για το δήμο τόπος της ζωής μας κοινωνική αποτελεσματική παρέμβαση συνεργασία για την Καβάλα η οποία συνοδεύεται και από οικιολογική έκθεση έχει ως εξής είναι μια αναφορά στην νομοθεσία που διέπει τα ανταπλωτικά τέλη και σε εφαρμογή αυτών των διατάξεων υπολογίζονται τα έσοδα σύμφωνα με τη μεθοδολογία του Υπουργείου όπως δηλαδή και της Οικονομικής Επιτροπής ο 031 έστω από τα νομοθεσία είναι 7406082 4347 αυτά που βεβαιώνονται για πρώτη φορά και 38439 των παρελθόντων οικονομικών ετών. Επίσης στην πρόταση αναφέρονται το εξής σύμφωνα με τη νέα καταμέτρηση των ετραγωνικών μέτρων για την κατάλτιση του παρόντος και τα στοιχεία που ελείψαν από την ΔΕΔΙΕ η συνολική επιφάνεια των ακυνήτων στο δίμο μας για τα οποία θα υπολογηθεί το τέλος ανέρχονται σε 4275325 τετραγωνικά μέτρα έναντι τριών εκατομμυρίων 374181 τετραγωνικών μέτρων του έτους 2019 ήτι 901.244 τετραγωνικά μέτρα επιπλέον και τα οποία με ένα μέσο όρο συντελεστή 2 ευρώ ανέτος θα αποφέρουν επιπλέον έσθητο στο οικονομικό έντος 2021 ποσού ενός εκατομμυρίων 802.488 ευρώ. Από αυτά σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 51 του νόμου 46-47 έχουν δηλωθεί στην πραθμόνιμα δύο δύο ώρους τετραγωνικών κινήτων ποσοστοτά 289.389 τετραγωνικά μέτρα για τα οποία αν υπολογήσουμε και την αναδρομική ύσπραξη από μία πρώτη το 2020 και για ένα εξάμινο καθότι επαξεργασία του δηλώσου ξεκίνησε από το μήνα Ιούλιο 2020 είτε 578.978 ευρώ δια δύο 289.389 από τα οποία έξι 960 θα εισπραχθούν το 2022 άρα θα εισπραχθούν εντός του 2021 ποσό 282.529. Έτσι, τα συνολικά αισθήματα της υπηρεσίας καθαριών της διαμορφώνουν τόσο εξής 7.406.082 συν 1.802.488 συν 285.529 9.491.099 ευρώ συν τα τακτικά έσοδα καθαριών της βεβαιώνονται για πρώτη φορά 4.347 συν των παρελθών των οικονομικών ετών 38.439 και το χρηματικό υπόλοιπο 850.930 συνολικά έσοδα 10.384.815 και ως προς το σκέλος των εξόδων έξοδα χρήσης 7.494.897, επενδύσεις 293.800, πληρωμές υποχρεώσεων 436.981 και τα δικαιώματα τρίτων 300.000 συνολικά έξοδα 8.525.678 από τη σχέση προκύπτει ένα πλαιόνασμα ενός εκατομμυρίου 859.137 ευρώ και απαιτείται μίωση των ανταποδοτικών τελών. Γι' αυτό η μίωση που προτείνεται είναι για την πόλη της Καβάλας για το οικιακό τιμολόγιο τον πρώτο συντελεστή δηλαδή από 1.97-1.51 για τη Νέα Καρβάλη και για τις υπόλοιπες κοινότητες από 1.37-1.05 για το τρίτο συντελεστή για την πόλη της Καβάλας από 3 ευρώ σε 2.56 και για τις υπόλοιπες κοινότητες από 1.81-1.39 Το συνολικό κόστος από την παραπάνω μίωση ανέρχεται σε 1.855.697 ευρώ ενώ τα επιπλέον συνολικά έζοδο Παναμέτη να βεβαιωθούν βάσει την απόφαση αυτή είναι 229.320 επί το ποσοστού ίσφραξ 98,5% αγγίζει το ποσόδι δηλαδή που θα μεταφερθεί στον προϋπολογισμό 225.880,20 ευρώ Τώρα η πρόταση των δημοτικών παρατάξεων συνοδεύεται και από αιτιολογική έκθεση γίνεται μία αναφορά στην αρχή στην νομοθεσία τονίζεται ότι η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που ακολούθησε η οικονομική υπηρεσία όπως και τα οικονομικά στοιχεία τα οποία λύθησαν από αυτήν και ταυτόσυμη με αυτήν της προτάσης που ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπή για το λόγο αυτό ο πίνακας του προϋπολογισμού του 1821 της προτάσης ως μας είναι ταυτόσυμος με αυτήν της προτάσης που ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπή και ως εκ τούτου η πρόταση είναι πλήρης και απόλυτα συμμορφούμενη με τις επιταγές και κατευθύσεις του νόμου η ανάγκη κατάσταση της προτάσης ως μας και διαφοροποίησης στο σκέλο της αναμόρφωσης των συνταλιστών οφείλται στο γεγονός ότι ενώ η οικονομική υπηρεσία η οποία συνέταξε την πρόταση που εισήχθη στην οικονομική επιτροπή εγκρίθηκε με την αριθμό 502 του 20 αποφασίτης λαβάνει υπόψη στα επιπλέον έσοντα λόγω της αλλαγής των τετραγωνικών μέτρων μεταξύ 20-21 εντούτες υπάρχει λάθος αριθμητική αποτύπωση αυτών θυμίζουμε ότι στην αριθμό 693.019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία αναπροσαρμόστηκαν τα τέλη καθαριότητας του Δήμου Καβάλας αριθμητικά τα τετραγωνικά μέτρα βάσει των οποίων εισπράγονται τα τέλη για το έτος 2020 και τα οποία ανέχονται σε 3.374.181 τετραγωνικά μέτρα με το από 17 εντεκάτου ηλεκτρονικό έγγραφο του τοπίμας όγων και περιουσίας του Δήμου Καβάλας απέστειλε τα κάτοδη στοιχεία τετραγωνικά μέτρα δημοτικών τελών Πόλη Καβάλας οικιακή πλήθος παροχών 33.422 τετραγωνικά μέτρα 2.787.897 στην γενική 5.883 πλήθους παροχών τετραγωνικά μέτρα 568.826 κοινοφελή πλήθος παροχών 1 τετραγωνικά μέτρα 4.281 τετραγωνικά μέτρα χαλκερό νέα καρβάλι οικιακή χρήση παροχές 1.092 αντιστοιχούν σε 114.643 τετραγωνικά μέτρα στην γενική πλήθος παροχών 633 αντιστοιχούν σε 61.228 μέτρα και στην δημοτική ενότητα Φιλίππον οικιακή πλήθος παροχών 5.153 τετραγωνικά μέτρα 514.091 γενική 1.685 τετραγωνικά μέτρα 228.740 Επομένως με τα παραπάνω ανδιαβισβήτητα στοιχεία το σύνολο τετραγωνικών μέτρων για την επιβολή τελών για το έτος 2021 ανέρχονται σε 4.275 τετραγωνικά μέτρα είτε 901.244 τετραγωνικά μέτρα επιπλέον και όχι 289.489 όπως αναφέρει η πρόταση που εγκλήθηκε από την οικονομική επιτροπή Η αναφορά των τετραγωνικών μέτρων όπως αυτά έχουν καταγραφεί από την οικονομική υπηρεσία και έχουν αποσταλεί στις δημοτικές παρατάξεις είναι απολύτως σύμφωνη με τη νομοθεσία και ιδιαίτερα με τον νόμο 25 του 1975 και τον νόμο 4555 του 18 όπως τροποποιήθηκε με τον νόμο 4604 του 19 τον νόμο 4674 του 20 τον νόμο 4700 του 2020 και τέλος τον νόμο 4722 του 2020 και αποτυπώνουν τα τετραγωνικά μέτρα στα οποία αφήλουν να βεβαιώνουν τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ως εκ τούτου η μόνη διαφοροποίηση που υπάρχει η οποία και τροποποιεί τους συντελεστές για το έτος 2021 είναι η διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων που για πρώτη φορά εισάγονται είτε από 289.489 τετραγωνικά μέτρα στο ακριβές σύμφωνα με τα στοιχεία του τύματος δροστάτων 910244 τετραγωνικά μέτρα διόρθωσης η οποία βεβαίως τροποποιεί συνεπακόλουθα τους συντελεστές των τελών όπως αναφητητικά αναφέρονται στην πρότασή μας τώρα επί της εναλλακτικής πρότασης των νομοτικών παρατάξεων η εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας είναι η εξής αφού γίνεται μία αναφορά στην νομοθεσία επί της κατατεθείς σας προτάσεις για τον καθορισμό ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού οικονομικού έτους 2021 η οικονομική υπηρεσία έχει να παρατηρήσει τα εξής σύμφωνα με την αριθμό 5595 του 2019 κοινή υπουργική απόφαση παροχή οδηγιών για την κατάρτιση του προεπολογισμού των δήμων οικονομικού έτους 2020 απόφαση στα ποσά που εγράβονται στον προεπολογισμό του 2021 για τα ίδια έσοδα των ομάδων 1 και 2 υπολογίζονται διακριτά με βάση τα αποτελέσματα εκτέλεση του προεπολογισμού των δύο προηγούμενων οικονομικών ετών και ιδικότερα με βάση τα ποσά που εισπράχθηκαν κατά το έτους 2019 σε συνδυασμό με την απόβοση των εισπράξεων από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι το κλείσιμο του μηνός που προηγείται από το μήνα κατάρτιση του σχεδίου προεπολογισμού 2021 από την Οικονομική Επιτροπή Στο πλαίσιο αυτό, στην απόβοση επιβολής των τελών υποχρετικά αναγράβουν τα σχετικά στοιχεία εισόδων και εξόδων που προκύπτουν από την εκτέλεση του προεπολογισμού του έτους 2019, την εκτέλεση της περιόδου από την αρχή του έτους 2020 και μέχρι το μήνα κατάρτιση του σχεδίου του προεπολογισμού 2021, την εκτέλεση του προεπολογισμού 2019 για την ίδιο σάνο περίοδο, την εκτίμηση εισπράξεων και ταπανών για το σύνολο του έτους 2020 η οποία υπολογίζεται με βάση στη χρονική πορεία εκτέλεση του προεπολογισμού του έτους 2019. Στην αρχή της πρότασης, οι δημοτικές παρατάξεις ορθά υπολογίζουν τα ανταποδοτικά έσοδα με βάση στην ανωτέρωμη μεθοδολογία. Είτε αυτό που αναφέραμε στην πρόταση των δημοτικών παρατάξεων 7.406.082, 4.347, 384.39. Στη συνέχεια όμως, προσθέτει επιπλέον έσοδα τα οποία προέρχονται από τη διαφορά της συνολικής επιφάνειας του να κινείτο μεταξύ των ετών 2019-2020 κατά παράγωση ενότητας β το άρθρο 3 της αριθμός 46.735 του 2020 κοινής υπουρικής απόφασης. Ειδικότερα στην πρόταση αναφέρεται, σύμφωνα με τη νέα καταμέτρηση των τραγωνικών μέτρων για την κατάρτιση του παρόντος και τα στοικία απολύθησαν από τη ΔΕΕ, η συνολική επιφάνεια των ακινήτων στο δήμο μας για τα οποία θα υπολογιστεί το τέλος ανέρχονται σε 4.275.425 εναντί 3.374.181 του έτος 2019, είτε 901.244 τραγωνικά μέτρα επιπλέον και τα οποία με ένα μέσο όρο 2 ευρώ ανέετος θα αποφέρουν επιπλέον έσοδο στο οικονομικό έτος 2021 ποσού 1.802.488. Ακόμη όμως και αν αποδεχθούμε τα ανωτέροι στοιχεία που καταθέτουν οι δημοτικές παρατάξεις προκύπνουν τα εξής. Σύμφωνα με τα 3.384.181 τραγωνικά μέτρα της συνολικής επιφάνειας ακινήτων όπως αυτά αναφέρονται στην 6.93.2019 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί αναπροσαρμογής τελών καθαριώτης και φωτισμού οικονομικού έτους 2020 τα προσδοκόμενα έσοδα μετά την αύξηση είναι 6.839.530.68 Στις 31.10.2020 μήνας αναφοράς κατάρτιστου προϋπολογισμού τα τραγωνικά μέτρα της συνολικής επιφάνειας ακινήτων είναι 4.186.281 τραγωνικά μέτρα άρα η διαφορά των τραγωνικών μέτρων είναι 812.108 τραγωνικά μέτρα και τα προσδοκόμενα έσοδα μετά την αύξηση είναι 1.574.107.27 και όχι 1.802.488 όπως υποστηρίζεται στην πρόταση Άρα τα συνολικά έσοδα του ΚαΠΑ031 για το έτους 2021 είναι 8.413.637.95 από τα οποία ποσό 7.406.082 έχει ήδη υπολογιστεί στον ΚΑΠΑ031 και όχι 9.208.570 όπως έχουν υπολογιστεί από τις δημοτικές παρατάξεις Τέλος όπως προκύπτει στις 25.10.2020 από το αρχείο της ΔΕΔΕ τραγωνικά μέτρα της συνολικής επιφάνειας ακινήτων του Δήμου ΚαΒΑΛΑΣ έχουν ως εξής Έτους 2019 3.374.181 τραγωνικά μέτρα ενεργά 546.283 τραγωνικά μέτρα μη ενεργά δηλώσει τη τραγωνικών μέτρων του νόμου 4.647 του 2019 239.389 περίπου ενεργά Έτους 2020 4.314.914 ενεργά και μη ενεργά Αν προσθέσουμε τα ενεργά και μη ενεργά τραγωνικά μέτρα του 2019 και του νόμου 4.647 του 2019 θα έχουμε σύνολο τραγωνικών μέτρων 4.159.943 που δείχνει ότι η διαφορά τραγωνικών μέτρων των ετών 2019-2020 είναι 154.971 τραγωνικά μέτρα και όχι 901.244 τραγωνικά μέτρα όπως υποστηρίζεται στην πρόταση Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω οικονομική πυρησία του Δήμου είναι αρνητική στην κατατεθή σαν πρόταση καθότι παραβιάζονται οι διατάξεις ενόητας β' το άρθρο 3 της αριθμό 46.735 κοινής υποβολικής απόφασης και δημιουργούνται υπερεκτιμημένα έσοδα ποσού 1.802.488 Μίωση των συντελεστών υπολογισμού του ανταποδοτικού τέλους, η οποία θα στηρίζει σε υπερεκτιμημένα έσοδα θα δημιουργήσει προβλήματα στην εκτέλεση του προϋπολογισμού οικονομικού έντους 2021 όπως τα δυναμία καταβολής μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, συντήρησης οχημάτων και εκπήρους συμβατικών υποχρέωσεων του Δήμου σε προμηθευτές και οργανισμούς Αυτή ήταν η εσήγηση οικονομικής υπηρεσίας Ευχαριστούμε πολύ κ. Χατζικουσταντίνα Εν συντομία, γιατί νομίζω πως το έχουμε συζητήσει πάρα πολύ το θέμα, ποιοι θέλουν να υποβάλλουν ερωτήσεις Θέλει κάποιος συναδελφός Ωραία, τοποθετήσεις λοιπόν και ψήφιση Έχουμε λοιπόν δύο προτάσεις, η μία της διοίκησης με τη σύμφωνη γνώμη της οικονομικής υπηρεσίας και η δεύτερη πρόταση που έχει καταπεθεί από παρατάξεις της αντιπολίτευσης η οποία έχει αρνητική εισηγήση από την οικονομική υπηρεσία Κύριε Πρόεδρε, ερωτήσεις θέλω να κάνω πρώτα Μ' ακούτε, κύριε Πρόεδρε, τώρα μ' ακούτε Ναι, αλλά είπα, όποιος θέλει ερωτήσει, δεν μίλησε κανείς Ανέναν, εξεκαντευθείαν, δεν ξέρω για ποιον λόγο Θέλω να ρωτήσω και τις δύο πλευρές, να μας πούνε τα εξής Διαπιστώνω ότι πίχει στη Νέα Καρβάλη, υπάρχουν μόνο οι δύο κατηγορίες Δεν υπάρχουν καθόλου τα κοινοφελή από την καταγραφή Ενώ ξέρω ότι υπάρχουν σχολεία, υπάρχουν εκκλησιαστικά λύκια Υπάρχουν εκκλησίες, υπάρχουν μουσεία, αυτά είναι κοινοφελή Αυτά γιατί δεν αναφέρονται καθόλου σαν κοινοφελή Και αναφέρονται μόνο οι συντελεστές ένα και δύο Που τα λαβάνουν αυτά οι υπόψεις Ενώ στις άλλες περιπτώσεις το πλήθος είδα είναι μία-ένα Και έχει αντίστοιχα τετραγωνικά Άλλη ερώτηση έχετε? Ναι, βεβαίως. Η ερωτήση μου απευθύνονται και στις δύο εισηγήσεις Γιατί θεωρώ ότι δεν συμβαδίζουν σύμφωνα Με το νομικό ισχύο, με το νομικό πλαίσιο Το οποίο ισχύει Η δεύτερη ερώτηση είναι Από ποια μελέτη προκύπτει, αναλογική Η διαφορετικότητα των τελών καθαριότητος και ηλεκτροφωτισμού Στα δημοτικά διαμερίσματα Μεταξύ τους Γιατί δηλαδή, στη Νέα Καρβάλη ή στο Χαλκερό Στο παλιό να έχουμε διαφορετικό τιμολόγιο από τη Νέα Καρβάλη Ή στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππον Θα πρέπει η διαφορετικότητα των τελών Και στη μία κατηγορία και στον ένα συντελεστή και στον άλλον Να αιτιολογούνται Και θα ήθελα και από τις δύο πλευρές Εάν υπάρχει αιτιολόγηση Γιατί αυτή η διαφορετικότητα Ο νόμος δεν μιλάει, ο 455 δεν μιλάει για διαφορετικότητα Για ενιαίο τέλος ηλεκτροφωτισμού Εκτός εάν πάμε και κάνουμε χωρική επιβολή Όταν χωρική επιβολή γίνεται Όταν υπάρχει αιτιολόγηση Η οποία έχετε στο σώμα να αποφασίσει Εδώ κύριε Πρόεδρε και δύο εισηγήσεις Πάσχουνε σε αυτό το σημείο Σε ό,τι αφορά την ισονομία Αντανομής των ανταποδοτικών τελών καθαρίωτους Αυτές είναι οι ερωτήσεις μου Περιμένω και τις δύο πλευρές να απαντήσουν Για να το αποθεθώ μετά Θέλω να κατατεθούν όλες οι ερωτήσεις Κύριε Δράκο θέλετε κάποια ερώτηση Ναι κύριε Πρόεδρε Ήθελα να ρωτήσω τον Γιάννη του Χατζικοσταντίνου Πέρσι το Δεκεύριο του 2019 Όταν είχαμε συζητήσει τα ανταποδοτικά του 2019 Είχαμε μία εισήγηση με 3.375.000 τετραγωνικά μέτρα Με έγγραφό του στις 9 Δεκάτου τον Οκτώμβριο του 2020 Μας έχει αναφέρει 1.495.000 Υπάρχουν έγγραφα για αυτά και τα ξέρει Στις 14 Δεκάτου πέντε μέρες αργότερα Μας δίνει 4.186.000 Στις 10 Δεκάτου ένα μήνα αργότερα Μας δίνει 4.280.000 Όταν εγώ έχω αυτά τα νούμερα σε τέσσερα επίσημα έγγραφα Πόσο μπορώ να βασιστώ ότι αυτά τα στοιχεία που μας λέει σήμερα είναι τα πραγματικά Πρώτον Και ένα δεύτερο Σε όλα τα έγγραφα βλέπουμε και κάποιους καινούριους όρους Δηλαδή έχουμε δει σε έγγραφα ενεργά, μη ενεργά Χρησιμοποιούμενα σε άλλο έγγραφο μη χρησιμοποιούμενα Σε άλλο έγγραφο ηλεκτροδοτούμενα μη ηλεκτροδοτούμενα Σε τελευταία αναλύση Επειδή και συν τον χρόνο έπεφταν αυτά Έπεφται κατέπιπταν μάλιστα από τη συζήτηση που κάναμε Μας δίνανε καινούρια νούμερα Βγαίνει και το 290.000 τα νέα τετραγωνικά που δηλώθηκαν με τον νόμο μέχρι 30 Σεπτεμβρίου Επειδή εγώ αμφισβητώ και το 290 μετά από όλα αυτά Δεν είμαι σίγουρος ακόμα για πόσα τετραγωνικά μιλάμε Και όλα αυτά θέλω μια απάντηση με τον Γιάννη Γιατί δεν έχουμε τα πραγματικά τετραγωνικά εμείς ως δήμος Γιατί ό,τι και να γίνει μέσω του δήμου πηγαίνουν στη ΔΥ Άρα λοιπόν γιατί πολλές φορές λέμε και ανατρέχουμε στη ΔΥ Και δεν ανατρέχουμε στα δικά μας στοιχεία Και όλα αυτά με όλα αυτά τα στοιχεία Ήθελα να το ρωτήσω τι πλέον ασμα είχαμε το 2020 στις συμπάξεις Σε σύγκριση με τις δαπάνες Και υπόψιν ότι και στην αναλλακτική πρόταση Δεν έχουμε αλλαγή των δαπανών Δεχόμαστε όλες τις δαπάνες Είναι έτσι Γιάννη ή δεν είναι Ευχαριστώ πολύ Κύριε Χατζποστατίνο Άλλες ερώτησες φαντάζομαι δεν υπάρχει Κύριε Χατζποστατίνο παρακαλώ να απαντήσει τις ερωτήσεις Και η κυρία Τσανάκα από την πλευρά της δεύτερης πρότασης Να απαντήσω λίγο πρώτα στον κύριο Κουνάκο Η διαφορετικότητα στις τιμές Ο νόμος μάλλον λέει Μπορούμε να εφαρμόσουμε διαφορετικές τιμές Ανά περιοχή ή ανά δημοτική κοινότητα Λαβάνοντας πάνω από όλα υπόψη Τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθαριότητας Στην κάθε περιοχή Και το γεωγραφικό χαρακτήρα της κάθε περιοχής Όπως είναι ορεινές, ημιορεινές, ιαστικές Και οτιδήποτε άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό υπάρχει Το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τις υπηρεσίες καθαριότητας Εδώ έχει εκτιμηθεί από την υπηρεσία Ότι ή να λάβουμε υπόψη πληστισμιακά κριτήρια Ή να λάβουμε υπόψη παραγωγόμενα εισοδήματα Στην κάθε περιοχή Εδώ έχει κριθεί από την υπηρεσία καθαριότητας Ότι στις περιοχές Τις ορεινές για παράδειγμα του δήμου Δεν προσφέρονται οι ίδιες υπηρεσίες καθαριότητας από την πόλη Στις ενότητες της δημοτικές μπορεί να τη λογηθεί ότι Και εδώ τα δρομολόγια των απορρηματοφόρων Το κόστος δηλαδή από κομμυδίες των απορρημάτων είναι μικρότερο Μπορούν να μπαίνουν κάποια άλλα στοιχεία Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τον αριθμό κάδων Και να βάλω να σας πω αυτά τα στοιχεία Η πρόταση είναι αυτό το κλιμακοτό τιμολόγιο Το δεύτερο ερώτημα που κάνατε όσον αφορά τον κοινοφελή χαρακτήρα Αν υπάρχουν κοινοφελείς επιχειρήσεις στην κοινότητα της Καρβάλης και του Χαλκερού Δεν το έχουμε συμπεριλάβει Υπάρχει πίνακας από την ΔΕΙ Που αναφέρει σε ποιες περιοχές υπάρχουν κοινοφελείς χρήσεις Δεν τον έχω βρει στην μπροστά μου Κύριε Δήμαρχε, αν τον έχετε μπροστά σας Κύριε Χατζικοστατίνου, αναφέρετε όμως εσείς τον πίνακα Αλλού σε άλλες περιπτώσεις ότι υπάρχουν κοινοφελείς Στην Καρβάλη πίχη δεν έχετε Δεν υπάρχει συνετερισμός, δεν υπάρχουν αθλητικοί σύλλογοι Δεν υπάρχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, δεν υπάρχει εκκλησία Δεν το αναστερογώ Το αναφέρετε στα απόβασεις των δημοτικών παρατάξεων Οι οποίες έχουν πληροφορηθεί από τις καταστάσεις Τις δαιείτης, τις οποίες τους έχουμε δώσει Η ερώτησή μου αποφυνόταν και στους δύο Και λόγω του ότι δεν έχουμε μεταβολή στο συντελεστή Των κοινοφελών χρήσων, γι' αυτό και δεν αναφέρετε στην εισήγηση Και να περιορίζετε μόνο στο επαγγελματικό και στο οικιακό Μήπως θα συμπεριλαμβάνουμε μέσα στα οικιακά ή στα επαγγελματικά Στο συντελεστή 1 ή 3 Δεν το ξέρω Είναι 4281 τετραγωνικά μέτρα Λοιπόν μπορώ να απαντήσω ή θα περιμένω να απαντήσετε στον κ. Δράκο Και στον κ. Δράκο κ. Αθενάκα να απαντήσω Περιμένω Κύριε Δράκο το πρώτο ερώτημα που είχατε κάνει και σας είπαμε ότι τα τετραγωνικά μέτρα είναι ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα Αυτό το ερώτημα αφορούσε όσο θεωρήσαμε ότι αφορά Τα νέα τετραγωνικά μέτρα τα οποία είχαν δηλωθεί και σας δώσαμε κάποια στοιχή από εκεί Μετά όμως από διευκρινήσεις που είχαμε τηλεφωνικές με την κ. Αθενάκα Και διευκρινίστηκε το τι ζητούσατε Σας απαντήσαμε με ορθή επανάληψη δεύτερο έγγραφο με τα τέσσερα εκατομμύρια εκατό εκατό χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα Αν τα νέα είναι 1.495 πως γίνανε 290 του τεούς Το 1.495 αφορούσε τα τετραγωνικά μέτρα Το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων της ΔΕΙ Τα οποία μπήκανε στην πατφόρμα της ΔΕΙ Για να αναθεωρηθούν, για να δηλωθούν Αυτό αφορούσε και αυτό καταλάβαμε εμείς γιατί μας ζητούσατε με το έγγραφό σας Πόσα είναι τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ Ευχαριστώ πολύ! Ποια είναι η επιπλέον τετραγωνική μέτρα από τις δηλώσεις της ΔΕΙ