Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών και δενδρυλλίων κάνναβης και σύλληψη δύο ημεδαπών (HellenicCoastguard, 2021)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE