Δράση Εβδομάδας Εθελοντισμού Στα Σχολεία (Σχολικό Let’s Do It 2017) (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2017)
: Είσαι ένας μικρός εθελοντής, την καρδιά σου άνοιξο που βρεις, όταν θέλεις κάτι το μπορείς. Είσαι ένας μικρός εθελοντής, όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Μόνος δεν μπορεί κανείς, μόνος πόνο θα χαθείς, αν θες πραγματικά να ζεις. Είσαι ένας μικρός εθελοντής, όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Είσαι ένας μικρός εθελοντής, την καρδιά σου άνοιξο που βρεις, όταν θέλεις κάτι το μπορείς. Είσαι ένας μικρός εθελοντής, όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Μόνος δεν μπορεί κανείς, μόνος μόνο θα χαθείς, αν θες πραγματικά να ζεις. Είναι ένας μικρός εθελοντής, όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Είναι ένας μικρός εθελοντής, την καρδιά σου άνοιξο που βρεις, όταν θέλεις κάτι το μπορείς. Είναι ένας μικρός εθελοντής, όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Μόνος δεν μπορεί κανείς, μόνος μόνο θα χαθείς, αν θες πραγματικά να ζεις. Είναι ένας μικρός εθελοντής, όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Όταν σε βλέπω να γελάς, όταν σε κάνω να χαμογελάς, είναι η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά. Η πραγματική χορά μέσα στην καρδιά.