Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της ΓΓΕΕ και του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών / Συνεργασίες | Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας η ΓΓΕΕ υπογράφει μνημόνια συνεργασίας με φορείς για θέματα μέσων ενημέρωσης και γενικότερα οπτικοακουστικής, επικοινωνιακής και μορφωτικής πολιτικής. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Συνεργασίες | Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας η ΓΓΕΕ υπογράφει μνημόνια συνεργασίας με φορείς για θέματα μέσων ενημέρωσης και γενικότερα οπτικοακουστικής, επικοινωνιακής και μορφωτικής πολιτικής.