Spinalonga | The history of the Ιslet (Agios Nikolaos Crete, 2020)
: Καλημέρα όλοι, ή καληνύχτα, όπου βρίσκεστε σήμερα, ελπίζουμε ότι είστε υλικοί και ασφαλικοί. Επίσης, ευχαριστούμε τον ίστορα, εάν εξακολουθήσατε τον ίστορα το τελευταίο εβδομάδι ή το εβδομάδι να έρθει, ελπίζουμε ότι είχατε μια ωραία στιγμή στο σπίτι σας με τους αγαπητοί σας. Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε πίσω μου, βρίσκομαι σε ένα σημείο σχετικά μεταβάζοντας το νησί του Spinalonga. Αυτό είναι στην αριστερή πλευρά της Κρήτης, ακόμα πάνω από το χωριό του Blagga. Ίσως πολλοί από εσάς έχουν εδώ πριν, ίσως πολλοί από εσάς έχουν επισκεφθεί στο Spinalonga, ή ίσως έχετε ακούσει κάποια ιστορική ειδική πληροφορία για το νησί του Spinalonga. Στις τελευταίες φορές, το νησί του Spinalonga έχει κερδίσει πολλά ενδιαφέροντα και δημιουργία από επισκεφθείς από όλο τον κόσμο, ωστόσο ήταν ένας λεπτοκολογικός, οπότε ίσως πολλοί από εσάς γνωρίζετε το Spinalonga επειδή αυτό. Ωστόσο, πριν οι λεπτοκολογικοί ήρθαν στο νησί, υπήρχαν πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και πολλούς διαφορετικούς θεσμούς ήταν εκεί. Θα σας παρακολουθήσω ένα λίγο για ένα ιστορικό πρόγραμμα για το Spinalonga. Στην πόλη της Ελλήντας, στην σημαντική θέση για την κατάσταση της φυσιολογίας, όπως μπορείτε να δείτε, βρίσκεται το νησί του Spinalonga. Η Ελλήντα ήταν φυσιολογημένη μέχρι την Ανατοχή, πιθανόμαστε στην ελληνική περίοδο, με πολύ μεγάλη ασφαλή. Μπορείτε να βλέπετε από εδώ, πίσω μου, είναι όλα μέσα στην Ελλήντα. Στις πόλεις του αρχικού πόλου, οι Βενετσιάνοι δημιουργήθηκαν μια πολύ ιστορική φυσιολογία και τη δημιουργήθηκαν, σύμφωνα με το σύστημα της βαστιάνικης φυσιολογίας, από τον Giannessi Brasani και τον Latino Orsini. Οι πρωτοβουλίες της αρχικής φυσιολογίας πήγαν από το 1579 μέχρι το 1586. Οι εξελίξεις και εξελίξεις έγιναν μετά το Βενετσιάνικο πόλεμο. Τώρα, μέχρι το Βενετσιάνικο πόλεμο της αρχικής φυσιολογίας, χρησιμοποιήθηκε μόνο για δικαιώματα. Όλοι οι δημιουργίες στην αρχική της φυσιολογίας χρησιμοποιήθηκαν για να εξελίξουν τις εξελίξεις της αρχικής φυσιολογίας. Μέχρι το Βενετσιάνικο πόλεμο της αρχικής φυσιολογίας χρησιμοποιήθηκαν για να εξελίξουν τις εξελίξεις της αρχικής φυσιολογίας για να εξελίξουν τις εξελίξεις της αρχικής φυσιολογίας. Μέχρι το Βενετσιάνικο πόλεμο της αρχικής φυσιολογίας χρησιμοποιήθηκαν για να εξελίξουν τις εξελίξεις της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας. Επίσης, μετά από το τέλος του 19ου αιώνα, η Σπινολόγγα εξελίξει την εξελίξη της αρχικής φυσιολογίας.