Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών στο ΜΕΤ / Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. Ε/272/11-04-2023 Κ.Υ.Α. του Υπουργού Επικρατείας και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών για την πρώτη εγγραφή στο Μητρώο Έντυπου Τύπου ορίστηκε η 2α Μαΐου 2023. - Open Account (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. Ε/272/11-04-2023 Κ.Υ.Α. του Υπουργού Επικρατείας και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών για την πρώτη εγγραφή στο Μητρώο Έντυπου Τύπου ορίστηκε η 2α Μαΐου 2023.