Πολυμεταβλητές μέθοδοι και υποδείγματα (2022-10-21-18:00:02) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Μπασιάκος Ιωάννης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Έχει το το 1000 συριζα Ηλία S της όχι ας είναι είναι βυζαντινού ναού μας ένα ημέρας μουράνο γύρω στο 2000 ας σιγά είναι το βέβαια δουλεύουν όλο της δουλειάς μου να μου μιλήσει η πρώτη ημέρα όλα αυτά υπό τους ήχους Aurora βόλου το χρόνο είναι 1980 χλμ όχι μόνο είναι μια σας ήρθε δεν μιλούν έχει ύγει βρίσκονται οι γονείς μπορούν γνώριζε να εγώ Close δεν τα παρατάει είναι βέβαιο ότι μας κι έχω χρόνια να δω άρχιζε να κλαίει γοερά και να οργανώνετε νέοι φίλοι είδες τι είναι όχι μόνο ένα φεβρουαρίου του μας βγαίνει ως γίνεται 6000 είναι μόνο τέσσερις τα κανάλια των μεγάλων ιδιωτικών Κουρμπάν έχει ασφάλεια για αγορές άνω των 1000 ευρώ που έχει μπει πολύ νερό τα έφαγαν τα λεφτά μου είπαν να είχε γίνει κυρίως φοβίζει το τραγούδι της να μπορεί τώρα τι δουλειά έχει το αλλά εγώ τον με φόντο το εγώ σου με το ίδιο μαθαίνουμε όλοι οι πάροχοι πρώτων υλών παρακαλώ να με διαβεβαιώσει και βεβαίως δεν έχουν περάσει ώρες ένα από τις βραδιά για τη ζωή του πρέπει να έχει μαζί του τους κλείνουν τα τείχη που τα έχω πολυ μαύρου καπνού η νέα ύλη έτοιμη για το βιβλίο του Μπρούνο Βιάνα έχω όνειρα το ποιοι είναι ντόνα βουνό που σε ζαλίζει αρχίζει και είναι μια πρωτοβουλία κι εγώ τη δήλωση μάλλον θα δούμε φέτος η ποικιλία δηλώνει ο γιώργος λένε πάντως κα Κανέλλη για να κάνει τη θητεία του και να πει με βεβαιότητα οδηγεί ιδιώτης βαρεμάρα μας πρόγραμμα Εφαρμοσμένη μέτρια δώρα οι μεν οικονομική περιοχή που ακόμα δεν λέει να βγει είναι οι ίδιοι που ποτέ δεν έχουν περιθώρια να μας όπως εις τον αέρα και να μην η χαρά μου ότι ζω στη νέα βέβηλο 1000 αλλά η κοινωνία μας λοιπόν τι θα γίνει με παλινδρόμηση έκανε η μύγα κώλο δεν θα παρκάρουμε και πόρτο καρράς ποτέ δεν ήταν ένα ευρύτερα είναι ένα κατά τον νόμο Βενιζέλου πάνω στην Ducati του Δείτε το video παρακάτω είναι οι τιμές που δίνουν και παίρνουν για το κέντρο τόνους με πλήρες γάλα με λένε τι να κάνω δεν κάνει σήμερα βέβαια παρά το γεγονός ότι η κρίση λοιπόν Ναζλίδης δοθείσης λοιπόν ευθύνες τις οποίες εδράζεται πάνω υγείας της παίρνουμε λίγο τώρα πια είναι ίδιες δαπάνες κερδίζει τον πρώτο χρόνο και ευκαιρίες προβολής και δημάρχου 12 επεσήμαναν πάνω της και έτσι με τη βροχή μέσα στο κατάστημα και αφού βεβαιωθείτε πως δεν πρέπει να είναι πρώτη και θέλει πάρα πολύ νίκη που φέρνουν το σασι ίδιο γα τις λύσεις για να εδώ αυτό δεν κάνουμε βήμα διότι Εγνατία πρόβλεψη SUV γίνεται είναι νέοι ταλαντούχοι και αλλά θα κάνουμε το κομμάτι που είναι και την προσαρμογή της λαχαναγορά του Johnnie Walker δήλωσε τα εξής το έλλειμμα θα είναι τρεις με τέσσερις και στο ιόνιο έξι Θάσος το διπλό με δύο ευρώ στα τέλη της βέβαια λοιπόν είχαμε δείξει κάτι γιατί έτσι λοιπόν έχει πολύ από όταν ήμουν ακόμα και πέραν του προγράμματος κοντινών περίληψη σου και πόσο το κι έτσι το οποίο εκτιμάται ότι ανήλθαν συνοχής σερβιτόρων σημασίες καταβα λλουν τις έννοιες του καναδά μια νίκη με κόντρα γι των ΗΠΑ Ε.Ε. ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ δουλεύω το πλέον μειώνονται φίλοι δραματουργού που δρα τάσου αγορά εντός του 2012 σε βέβαια αλλά επειδή είναι και ένα κόλπο το οποίο δεν το έχω πάνω από το 80 αν δεν μπει η ΔΕΗ 2,31 δύο 12 παρατήρηση ποιοι θα είναι οι εξής τρεις όμως παιδιά αλλά βέβαια δεν είναι δουλειές κολλάς πάνω του και να εμπιστευτεί το γι στολίζουν το ακολουθήσουν δεν έχεις νερό απέχθεια μόνο το 10,312 ψήφους σας βεβαιώ γι' αρχή ένα 14 τρεις το 2012 2016 9 το κόμμα τους είναι σημαντικό να δούμε βέβαια τα μαύρα χρήματα που πρωτόδικα όσο ποτέ άλλοτε η λάνα ντελ ρέι με τους ποια είναι το θέμα των 1400 είναι 70 ετών οι οποίοι εκτιμούν ότι οι δύο το δύο 12 κανένα από τα πρόσωπα που ζει με τη 1732,5 έτη άλλα 12 δισ στο πολλαπλών επιπέδων 88,9200 2.4 60.81 βρε παιδιά Κυρίες και καμάρες του συριζα μας συριζα και Τζαβάρας έχει έδρα τη ζεσταίνουμε καλά δεν γνώριζαν καν να σας εσείς φίλοι μου αλλά δε θυμάμαι στα νούμερα για την περίοδο μετά το μικρότερα δήθεν το σέλερι το πήγε να δει τον μέχρι και τους είναι πάρα και να πάει να κρύβει μια κρυφή βαρνάβα βέβαια για να σας δω την πόνο άγραφους κανόνες να διαθέτεις ένα φιλήσυχη γίνεται όχι ποιοι νέα έχουμε τη χαρά να το της το τον να νέα ο τελευταίος των 53 χρήστες θα είναι βαθύ πόνο αυτό τώρα στη θέση σοβαρά πόνο ήδη στα ποιοι θεοί πάρε μια τόσο στη είμαι αισιόδοξη είναι τη το ποιητής δεν είναι πόνο το οποίο μας κάνει λοιπόν κλείνουμε για να έχω χρόνο να είναι 54,4 είτε επειδή έχω τους 4.12 πμ το είναι αγοράζοντας κρατικά πρώτη είχε ΠΑΟ 16,3 πηγή τρεις δύο το διά το μας δάνεισαν τέσσερις , αλλά στραβά ανέφερε ψες ότι δηλαδή σε τρεις από τις τέσσερις διάφορα διάφορα θαύμαζαν κοντά στα παιδιά ναι είναι ενιαία δεν έγινε αλλά θα υποδέχθηκε θα απονείμει καιρό έτσι πάνω στο νησί της φθόνο που τη μετέφερε ο τρόμος μειώνουν το pH έχει θυμό δύο μεγάλα κρατίδια δεν ξέρουμε έργο κραυγή λοιπόν αυτό δίνει τυρί σου τώρα το Ψυρρή μια ζεστή το έργο ίσως πήρε κάθε μέρα πλοίο περιείχαν παρέα του το ντίνο τότε άρα τι το τι κάνω ανάμεσα στα παιδιά που γι αυτά που κάνουμε εμείς είναι πολύ απλό έχοντας αυτά είναι ορισμένα δεν μπορώ να παρακολουθήσω πια νέα ταυτότητα έτσι μας βέβαια τέτοια τα σκέρτσα στέλνει ένα παιδί που δεν αυτό τόσο η βάση αυτά που μου πηγή τέχνασμα που λέει όσες ηλικίας ετών όταν συνδυάζεται με παρά το λοιπόν σα να μου λέει ότι το σε βασικό κομμάτι της 9,3 εκατ ευρώ στη το όχι το είπε κόσμος στο διαθέτει ίσα ένα κομμάτια 1,4 δισ κάνοντας χρόνο και βεβαίως θέλουμε να γνωρίζουν ποιο είναι της σ' έναν πάπυρο ήταν ένα αυτοκίνητο λιτό είναι είναι το σήμερα δύο το βιντεάκι είναι και γι' αυτό εδώ γι το ρ που κάνει το χειμερινών πέραν των παραπάνω το ένα είδος είμεθα βέβαιοι δημιουργώντας ένα τώρα το έχω δει το παιδί της ποιοι μέσω το οποίο είναι 1,30 ακόμα τύπου δεν λειτουργούν υπέρ σας να είχαν πόνο 2,71 1,4 δισ τι λένε αυτά τα 32 πήρε δηλαδή για να βεβαιωθούμε ότι β να ευρώ ποιο δουλεύανε 1000 χρόνων τη δεν δεν τρεις κάποιον να του πει πόσο σας θέλετε 37 πράγμα βέβαια που θα έχω σε λίγο ο νους είπε ότι κατά την περίοδο 1936 του τόσα 0 17 ευρώ μου λοιπόν αν σε συνδυασμένη με ένα μαύρο νέες χρειάζομαι λόγω τους φαραώ και τόσοι μα ε στο τετράγωνο αυτών η σειρά δεν έχει να ένα πλάνο που έλεγε ότι το στο μειώνουν το Β1 ύστερα τυρί το τη γη να το ν μείον δύο δισ όμως η κινητήρια το οποίο συντελείται μια ομάδα πήρε τη νίκη στο Π έχει πέσει ακόμα ούτε μειώνουν Β1 της έχεις αλλά είναι έτσι το εσύ κι εγώ είναι το 3,74 όμως δεν λέει τοπογραφικά όχι βέβαια έως ίσως είναι λάθος 3.1 12 περί τα που μοιραία άσκηση τόσες τα ΑΕΙ έχει προσφύγει της όμως το οποίο έχει υγιεινές σας ευεργέτημα του όποιου καϊάφα τότε τι όχι κύριε πρόεδρε 1000 12009 βεβαίως και πόνο ποια ήταν λοιπόν 13,74 μείωση 1,40 ευρώ ποιοι είναι όμως οι γι' αυτούς τους έχω πήρε 12 κύριε κουμάντα μιλάτε μείον 1,44 δισ ευρώ οι της κω την μπορεί ο ίδιος να διερευνά το ιερά 0 53,50 τόσο νέες ΜΜΕ εσείς ψηλοί της εγώ δύο εγώ πλην της το βίωνε όχι βέβαια την λοιπόν εδώ έχουμε κάνουνε εντάξει θέλω πάντα να έχω βρει σχεδόν όλα τα MTV movie εδώ οδηγούν τη πηγές έρχομαι λοιπόν θέτοντας ζήτημα β ενώ έχεις θέλουν ύποπτο όχημα του μητέρα να αυτό λοιπόν είναι τους σ' ένα και έχει το τι για παράνομα χρέη της ήδη δηλαδή στην περίπτωσή μας είναι στούντιο λένε όμως δεν απαιτείται άδεια για το ποιο κόμμα βρίσκεται σε τόσο γύρω το ίδιο να κοντά στα χαμηλά 1080 συνεργός κιβωτό στο τους 71 χωρίς τετράγωνο στηρίζει είπε είναι ήρθε η του λόγου που το είναι ποσό που βγαίνει μια νέα κονδύλια τα κω τρεις οχήματα και η ώρα τρεις θέσεις ότι μπορώ να πάω τώρα που δεν μπορούν το δημοκρατική μου αλλά βέβαια τους είναι ο τέως βίαιη πάνω του μια σφαίρα τρεις είναι τα της ας κατά τα άλλα όμως ζει έχει ουσιαστικά να κάνουν τελευταία και κατάλαβε άρα η πηγή ότι θέλω να την δω άνοιγα πηγή το πρόβλημα πριν από ένα χρόνο οι νέοι ευρώ αφού τίθεται πάνω στη βάση δεν έχω πει ότι η διαφήμιση επιδρά θετικά σχόλια κάνω μόνο διδακτικό μου και έτσι δεν τους καίγεται αν φάω σας τους ναι αλλά το