2014.03.04 - ΠΔΕ - Συνέντευξη Τύπου με ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (2. Πατρώνη) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Πολλοί πολύ πραγματικοί από την κουρύπη του λιμμού. Τα τούτοις, εμείς θα πρέσουμε στις πρωινικούς παρασκευές, θέλουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας, που τους θέλουμε μόνο για να βλέπουμε παραστάσεις, τους θέλουμε και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας με το σωτήνιό μας. Η παράσταση θα είναι αυτή την Παρασκευή, είναι το SOSAN 2010, αυτοί που υπάρχουν για φέτος το χειμώνα, η οποία πάει πάρα πολύ καλά και γι' αυτό πιστεύουμε ότι θα τα αποδίδει ο κόσμος. Επίσης, είναι αφιερωμένη σ' όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους γνώρισα όταν έκανα συμπεχαρακτίας, που πάραμε δύο και τρία λογοφορία, ένευε ένα σε μηχανάκια για να γυρίσουν στο σπίτι τους, διότι δεν ήσταν που να μην. Πιστεύω ότι ο οικονομικός ξενώνας θελήσει πολλά κατάκληματα για ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη, γιατί πραγματικά, δεν θέλουμε να έχουμε οικονομικούς ξενών, να κάνουμε μία επίπεδα, αλλά εφόσον είναι απαραίτητοι και αυτό και εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε.