ΚΔΑΠ "ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ¨ -ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 2_4_2020 (ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ) (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Γεια σας παιδιά, γεια σας Αλεξάνδρα, γεια σας Βαγγελειό, γεια σας Σπύρο, δεν τα συγχαιρέτησα. Μια χαρά. Μάθημα, μάθημα πιο δυναμικό σήμερα. Κρατάμε αρχή για τα παλιά, ανταφαρμοζουμε άλλες φορές. Ξεκινάμε με ένα διαφορετικό μάθημα σήμερα. Προσοχή, βάλτε και το κομπάτι τρομά μαζί σας. Και είναι ένα μάθημα από φορέκτους μεγάλους, είναι λίγο πιο δυναμικό. Συγκεκριμένη, μπουκαλάκι και νερό. Δεν χρειάζομαι τίποτα μαζί μου. Αξιεσουάλι, οτιδήποτε άλλο, θα τα κάνουμε όλα με το σώμα μας. Θέλω να είστε συγχρομένοι, ήρεμοι, χαλαροί. Εύχομαι να εφαρμόσατε τα πλάνα του περιπάτου, του ποδηλάτου, του πατινιού, της απλής της πιλοτής που έχουμε σαν μότο. Μένουμε σπίτι για να προσοδεύσουμε τον άνθρωπο. Νόμιμα όμως μπορούμε να βγούμε για περπάτημα. Αγαπάμε το περπάτημα, αγαπάμε τη φυσική δραστηριότητα και ακόμα επιτρέπεται. Μπορούμε πριν από αυτό το κομμάτι της προπόνησης να έχουμε βγει για ένα περίπτωρο 40 λεπτών και να μπούμε μέσα να κάνουμε την προπόνησή μας. Ξεκινάμε σε ετοιμότητα όλοι. Επιτόπιο, χαλαρό, τρεξιματάκι, πολύ ήρεμο, μπροστά, πίσω, όπως κάνουμε πάντα στο πόλο που έχουμε. Μπορεί κάποιος να έχει ποδήλατο στατικό διάδρομο, να πω σε μία άλλη επιλογή και μία άλλη εντύση, δίπλα του και να κάνει αυτό το τρίο, το ζεσταματάκι στο ποδήλατο ή στο διάδρομο. Μιλάμε για ένα σπίτι που δεν έχει κάποιες άλλες διατότητες, έχει μόνο κάποιες μπάλες, ένα στρώμα και μας. Όταν έχει ειδικότητα κάποιος να έχει ποδήλατο μπορεί να κάνει αυτό πάνω στο ποδήλατο. Μπορεί να έχει διάδρομο να κάνει αυτό πάνω στο διάδρομο. Εντάξει, συνεχίζουμε, ορίζουμε και τον χρόνο μας, παιδιά, που δεν γίνεται, να ξέρω τι κάνουμε. Δύο με τρία λεπτά σταματάκι επιτόπιο, ανάλαβα όπως νιώθουμε. Καλημερίζω όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ, όλα τα παιδιά, όλο τον ΚΔΑΠ, τα παιδιά της πόλης, τα παιδιά που σας βλέπουν και μαγριά από την πόλη του Αγρινείου. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινείο του Πασέγγιτος αυτή την δυνατότητα να κάνουμε ό,τι μπορούμε μέσα στο σπίτι. Ευχαριστώ και την κυπά Δήμο Αγρινείο που έτσι και έτσι είναι ενεργή δύναση στις ευαθείς ομάδες και διαθέτει για τον προσωπικό εκεί ανήκουμε και εμείς είμαστε εδώ για σας. Να θυμίσω ότι μαζί με την κυρία Λέκα η καστικά γυναστική μέσω του live streaming του Δήμου Αγρινείου. Στη σελίδα ενημερώσεις μπαίνω στο live streaming και ακολουθώ το σύνδεσμο. Μπορεί να το δείτε και στη σελίδα του πραπ Δήμου Αγρινείου να δείτε το σύνδεσμο και τα παιδιά. Συνεχίζω ακόμα ένα λεπτό. Θα δουλέψουμε λίγο πιο δυναμικά και δυναμικές ασχήσεις και πολύ που αφορά και πιο μεγάλα παιδιά. Μου ορίγνει το λιμπιαγονιό και πρώτη και τελευταία θα κάνουμε λίγα ισορρομίες να τα εφαρμόσουμε το πιο επίπεδο τρόπο. Αλλά τα παιδιά τρίτη, τετάρτη, πέπτη, έτταση και πετύναμη και ακόμα γεγονείς να εφαρμόσουμε όλες τις ασχήσεις. Συνεχίζω με τρασίματάκι χαλαρό. Δουλέπω και λίγο χεράκια. Είναι στις μύτες των κοντιών. Προσπαθώ να σημειάω μια γρα. Πάω και λίγο πίσω. Προσπαθώ να κάνω και εγώ όλη την προπονιση να είμαστε σε πραγματικούς ρόμους παρέα. Ένα τριάντατο, τριάντατο να φύγω μαζί να το κάνουμε όλη παρέα. Δεν σταματώ. Μην πάρετε πάλι να λυνάζομαι, παιδιά. Γεια σου, Παύλο. Γεια σου, Βασίνη. Γεια σου, Κωνσταντίνε. Μίρονα, Ιωάννα. Νικηφόρε. Μαρία και Γιάννη. Αποστολία. Γεια σου, Μαρκέλα. Γεια σου, Χρήστο. Γεια σου, Γιαννάκη. Γεια σου, Γιάννη. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Γεια σου, Νικόλα. Γεια σου, Ευαγγελία. Γεια σου, Μαρκέλα. Γεια σου, Νεφέρη. Γεια σου, Βαγγελιώ και Αλεξάνδρα. Γεια σου, Βασίλη και Νάδια. Συνεχίζω. Είμαι μύτες, δουλεύω και χέρια. Σιγά-σιγά. Έτσι, σηκώνω λίγο πόδι. Ελαφριά πιέζομαι και πίσω. Λίγο έτοιμη, λίγο θα μείνουμε σε πιο δυναμικές ασχήσεις, είπα. Πιστεύω να τα αποβληθούμε. Όποιος νιώθει κουρασμένος, μπορεί να αφήσει και ασεντάχη, να παίρνει ανάση, να ερευνεί, να ξεκουράζεται, δεν κρατάει να πιέσεται. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο όλο και παρανοκάλλουμε, πάμε και λίγο έξω και με το αμάγγελμα μάθει, θα είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν είναι καλά. Θα βγούμε από αυτή την περιπέδεια και θα είμαστε έτοιμοι να πάμε πάλι στα θυλήματά μας. Στα παιχνίδια μαθοδά, στο σχολείο, στις δράσεις. Μπράβο. Τελειώνουμε. Ένα τριλετάκι σενόγεμάτο, χαλαρώνω. Τηνάζω πόδια, χαλαρώνω τους όμους. Θα πούμε κατευθείας για ασκήσεις ευρωπίας. Θα είναι λίγο μυκτό, είναι ζέσταμα, δυναμικό, μαζί με διατάσεις, μέχρι να φτάσουμε στις κυριακούς και στο αρχείο. Θα το δείτε, δεν ξέρω αν θα το ξαναφαρμόσει. Όλο μαζί, μυκτό. Συγχρόνιζα, θα σε στέλνω για τις ομάδες που νιώθουμε ότι δεν είναι έτοιμες της μυγικίας ομάδας. Ωραία. Πάμε. Πρώτη άσκηση. Είμαι κάθισμα χαλαρό, έχω σταθεί λιγάκι, να σταθώ κι άλλο, με ανοιχτά πόδια στο άνοιγμα των όμων. Μένω 10 δευτερόλεπτα. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Τέσσερις φορές. Είμαι κάθισμα καλά πάνω, άνοιγμα των όμων, λίγο λιγίσο, δεν επιβαρύνω αγώνα, δεν επιβαρύνω μέση. Είμαι εδώ, εδώ, εδώ. Πάμε. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Δεν κουνιέμαι με ένας σταθερός. Εάν διάμεσα βλέπετε δεν στεκόμαι, χαλαρόνιμο, είμαι σε συνεχή κίνηση. Και χέληνα. Τρίτος έχω. Λιγίσο άνοιγμα των όμων, λιγίσο, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Όλα μετρημένα και όλα δυναμικά σακάλα. Έτοιμοι? Σκύπω. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Έτοιμα τα κεφαλιά, έτοιμοι τα μηχανισμάτα. Λοιπόν, μία στην μία πλευρά μένω με τετρολότητα, μία στην άλλη. Στο ένα πόδι το άλλο σύνδεση νύχω. Μένω. 1, 2, 3, 4, 5. Μένω. 1, 2, 3, 4, 5. Μένω. 1, 2, 3, 4, 5. Στο βάρος το ένα πόδι. Πέντε. Τετρακέφαλος δουλεύει. Πέντε. Πέντε. Το άλλο είναι σημείο και ισορροκό. Πέντε. Πέντε. Πάμε λίγο εδώ. Αντέχουμε. Ισορροκό. Αντέχουμε. Αντέχουμε. Στο πόδι πάνω. Ισορροκό. Αντέχουμε. Ανατάγει μικρό δεξιά. Ζερά το άλλο πατάει στη μήτη. Βλέπετε. Βλέπετε. Εδώ στυρίζω. Αυτός είναι μόνο ισορροπία. Εδώ στυρίζω. Το άλλο μόνο ισορροπία. Έτοιμοι. Έτοιμοι. Λοιπόν. Ισορροκό στο ένα πόδι. Το άλλο τσαρουκάκι τετωμένο μπροστά. Τσαρουκάκι τετωμένο μπροστά. Σφίκονται τα κέφαλα. Ισορροπία στο ένα πόδι. Ανοίγω και λίγο τα χέρια μου. Δεν πατάω κάτω. Έτσι όστα. Εκεί. Στο άλλο πόδι. Πατάω κάτω. Τσαρουκάκι το πόδι. Σφίκονται τα κέφαλα. Στο πάντο πόδι σφίκω. Στο ένα δίνω δύναμη ισορροπώ. Και στο άλλο σφίκω. Αλλάζω. Ένα, δύο. Στο δέκα περίπου. Στο δέκα. Αν δεν μπορώ να κρατηθώ μπορεί να μπω και στην άκρη και να σφίκω το πόδι το δεξί μου λίγο τσαρουκάκι. Προφυλαυτό το όρθιο σφίκι. Το κάνω τσαρουκάκι για να αλλιέσω τα τρακέφαλα. Εντάξει. Πάμε συνεχίζουμε. Και στο ένα. Και στο άλλο. Πολύ ωραία. Τηνάζω πόδια. Κοδουλέψτε τα κεφάλια μου. Θα κεντά μέχρι τώρα. Πάμε λίγο την κεφάλια τους. Εδώ. Εδώ. Εδώ. Εδώ. Πίσω. Εκτάσσε. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, εννέα, δέκα. Τεντωμένο το πόδι. Έτσι. Τεντωμένο. Το ένα ισορροπεί. Το άλλο βγαίνει πίσω. Ένα, δύο, τρία. Από σημείο που είναι το ένα πόδι και πίσω. Δέκα. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα. Ή λίγο μπροστά για να είμαστε ούτε πίσω, ούτε πολύ μπροστά. Λοξός. Λίγο μπροστά. Δύο, τρεις, πέντε μήρες. Δέκα. Δέκα στο άλλο πάλι. Πίσω. Πίσω. Πίσω. Πίσω. Πίσω. Πίσω. Από το σημείο που το πόδι και πίσω. Και πίσω. Την κέφαλος. Την κέφαλος. Από το σημείο που το πόδι και πίσω. Πάμε. Μία, δύο, τρεις, τέσσερα. Πάλι. Φοηθάω. Γραφιέμαι. Πέντε, έξι, πέντε, ούτω, εννέα, δέκα. Άψω, καθυνάζω. Βρίσκω επιφάνεια μπροστά, τείχο, μία νουλάπα, στα νουλάβια, οπουδήποτε. Σκυρίζω χέρια. Σκυρίζω χέρια στο τείχο και βγάζω προβολές μπροστά. Μπροστά. Μπροστά. Μπροστά. Τα χέρια μου εκεί και βγάζω προβολή. Δέκα στο ένα. Πάμε. Χέρια μπροστά. Σκυρίζομαι. Δέκα στο άλλο. Προβολές. Αυτή είναι η θέση που καταλαβαίνετε, δηλαδή. Σας θεωρώ να το βλέπετε. Κάπου ακουμπάω σε χάγκου, οπουδήποτε μπορεί να με σκυρίζομαι και να βγάζω πόδι. Χερούλια, ό,τι θέλει. Τείχο, πέντε, χέρια. Σας δίνω επιλογές. Εμένα με νοιάζει να κάνει προβολές. Δέκα από εδώ, δέκα από εδώ. Δεξεύθυρο. Και δεύτερο σε. Προβολές. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, εφτά. Βγάζω πόδι. Οχτώ, εννέα, δέκα. Το άλλο. Βγάζω πόδι. Ένα, δύο, τρία, δέκα προβολές έχω δείξει. Φτά, οχτώ, εννέα, δέκα προβολές. Και τελειώσαμε και προβολές. Πάνω στον τοίχο πάνω η καρδιέ με. Είμαι ο δύος. Απαγωγούς. Μία, δύο, βλέπετε, βλέπετε έτσι, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, εννέα, δέκα. Βγάζω πόδι. Στηρίζω ό,τι θέλω. Για άνεση. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, πέντε, οχτώ, εννέα, δέκα. Πολύ ωραία. Βαλαρός, ναι. Κάνετε ό,τι σας ακούσετε. Τρακέφαρος, δικαίωμα. Πάμε σιγά σιγά, γαστροκνήμιο. Ηρεμώ, όμως, τώρα ένα μικρό διάλειμος. Ηρεμώ. Πιο δυναμικά, παιδιά. Αν δυναμώσουμε λίγο το σόκο. Ας ξέρουμε δεν έχουμε βάρη, δεν πειθασόμαστε. Όποιος νιώθει κουρασμένος ασκόψει ένα σέντα, δεν νιώθει καλά. Ας τεπελιάσει λίγο, λίγο όμως. Πάμε γαστροκνήμιο. Σηκώνουμε στις μύτες των παιδιών και περπατώ στον χώρο στις μύτες λίγα εκατοστά προς ένα μέτρο και λίγο πίσω. Είμαι μύτες. Είμαι μύτες. Στον χώρο που έχω πρέπει και εγώ προσπαθώ να φτιάξω το χώρο στον οδοντικό σας. Εδώ, πάω πλάι. Πλάι. Ακόμα μύτες είναι. Δεν έχω βαρύσει κάτω. Αντέχω. 10, 9, αντέχω. Μύτες, μύτες, μύτες, μύτες, μύτες. Χαλαρώνω. Χαλαρώνω. Το ίδιο πράγμα και φτέρνες. Περπατώ στις φτέρνες. Πατάω φτέρνες. Είναι εύκολο. Βλέπετε. Φτέρνες. Θα μείνω 20-25 δευτερόλεπτα. Βλέπετε όλα τα φτέρνες. Πάω μπροστά. Πάω πίσω. Ένα παιχνίδι. Είναι έτοιμο αυτό. Λίγο ήδη γρήγορα. Πάμε, πάμε, πάμε, πάμε. Φτέρνες. Πάω παντού. Στον χώρο που βρίσκομαι. Μπροστά, πίσω, στον διάδραμο. Φτέρνες. Μπράβο. Τηνάζω, παιδιά. Τηνάζω και χαλαρώνω. Λοιπόν, θα πειρήσουμε λίγο ένα τελευταίο για τα πόδια. Θα κάνουμε ένα λίγο πιο βαθύ ήμι κάθισμα στο άγγιμα των όμων και θα μετρήσουμε όλοι αργά στο 30 να κάψουμε λίγο πόδια. Α, βασικό θέμα. Θα σας το πω αυτή την κάθε φορά. Όταν γυναζόμαστε μόνοι μας, όπου νιώθετε κρίσεις στο σώμα σας, αυγένα όμως, τώρα μπορεί να μιώσετε εσείς λίγο μέση, λίγο πόδια, ό,τι δεν είναι καλά, μπορείτε διάμεσα να εφαρμόσετε μια διαταστούλα του κεφάλου, μια τετρακεφάλου, μια της μέσης μας και να συντηρώσετε το κενό που νιώθετε στην προθέρμανση. Οκέι, είναι επικρατώ, δεν είναι καλύτερο πρόβλημα και γι' αυτό τελειώνουμε και κάποιους χρόνους παραπάνω. Λοιπόν, έτοιμοι για μια πιο δυνατή άσκηση να μετρήσουμε όλοι στο 30. Άνοιμα τον όμων, πάω κοντά να με βλέπετε, λυγίζω πιο πολύ χαμηλά, ξαναμέτη μου να πέσω, πάμε 30. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12. Αρχίζω να κέντρω την τρακεφάλια, μένω, μένω, μένω, θα δώσω και τώρα όλα 10, θα πάμε λίγο στα 40, δεν είναι τίποτα. 25, λίγο ακόμα, δέχουμε, εκεί, εκεί η χαμηλμένη, δέχουμε, πάμε λίγο ακόμα, άντε μήτε λίγο ακόμα. Πάμε, πάμε, πάμε, άντε άλλα 5, 1, 2, 3, 4, 5, καήκαμε. Ωχ, ωραία, τελειώνουμε τα πόδια. Το λέω ζέσταμα κολλημένο πάνω στο κύριο μέρος. Δεν νομίζω κάποιος να μην νιώθει ότι δεν είναι ζεστός, τώρα έχει δύο λεπτά να κάνει αυτό που είπα, να συμπληρώσει διατάσεις όλες, πόδια, χέρια, πόμους, αφιένα, να νιώσει ότι κάπου έχει κενό, τους υπηρώνει η διατατικά τώρα για να είναι ηθικώς για τις επόμενες. Ξεκινήσα από κάτω γιατί σας είπα το κόλλες ως ζέσταμα και ξεκινήσουμε με χέρια. Ένα και το δεύτερο ακόμα πάντα σε κίνηση ποτέ, δεν χαζεύω, δεν κάθομαι, δεν ξαναλώ, είμαι σε κίνηση, βλέπετε, ζεστός. Χέρια, πόδια, συνέχεια. Πολύ ωραία. Και εγώ νιώθω ότι η πλάτη μου ακόμα είναι έτοιμη, σιγά σιγά φτιάχνω. Προσπαθώ να είμαι εκεί ως μαζί σας, σαν να σας έχω μπροστά μου. Προσπαθώ να προποιήσω την προπόνηση, να γίνομαι κατανοητός, να σας δομιωθείς όσο μπορώ, παιδιά. Και ο μπαμπά και ο μάνα μου και τα παιδιά. Λοιπόν, χέρια. Πιο καλές ανάσες, ένα διλεττάκι γεμάτος χελών, μια χαραέμισε. Ανοιχτά χέρια, πόδια εδαφρία. Κυκλάκια μικρά, σφιχτά τα χέρια πέρα, κυκλάκια. 10 μπροστά, 10 μπροστά πίσω, 10 μπροστά πίσω, πίσω, πίσω, πίσω, δουλεύουν οι όμοι τα χέρια σφιχτά. 10, πολύ ωραία. Όσο κάνω περίπου ξεγουράζομαι. 15 λεπτά, άσκηση 20, τόσο κάθομαι. Χέρια μπροστά, μπροστά πάνω, 1, 2, 3, 4, 5. Μικρά, ισομετρικά, δυνατά, εγκληκτικά, 20, 20, 20, 20, 20. Τέλεια, τέλεια διάλειμμα. Πάντα σε κίνηση, πάντα σε κίνηση. Γεια σας παιδιά. Χέρια, τρικεφάλος πίσω, βλέπετε, πίσω. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Πολύ ωραία, πολύ ωραία. Τελευταία χαραδικά αλματάκια, χεράγια τελειώσαμε, ποδαράγια τελειώσαμε, να εγκονοθούμε λιγάκι πριν κάτσουμε για διατάσεις, σκυλιά και ράχη. Όπως είμαστε 20 αλματάκια με μικρή πλήτηση προς τα πάνω, δηλαδή 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 20. Άψογα νομίζω έτσι, άψογα. Λοιπόν, στρωματάκι, νεράκι σε 2 λεπτά εδώ, αν φύγετε στο σπίτι μέσα σε 2 λεπτά πίσω. Εγώ είμαι εδώ. Λοιπόν, χαραρώνομαι. Έτοιμοι για 200. Λοιπόν, αυτή η θέση είναι σωστή ή αυτή. Ας πάμε έτσι. Λοιπόν, προφίλ, πόδια σαρά με τον όμων, αφιένες πίσω, εκεί, χέρι στον αφιένα, 10 ξεκονίμαθο. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Εκεί ξεκονίμαθο και μέσα πίσω. Εντάξει. Δεύτερο σε. Πάμε 10. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Πολύ ωραία, μένω πίσω. Χέδια στον αγκέφαλο. Τα χέδια τσουλάνε πάνω στον γέννα να φτιάχνουν τα κόλλατα. 1, τα μπεβέλε, 2, 3, 4, 5. Πρέπει να σηκώνει λίγο η πλάτη. 10. Τα χέδια εδώ. Τετρακέφαλο και αλπέρα πάνω. Ξεκουράζομαι, ηρεμώ. Καμιά φορά βιάζομαι πιο ηρεμά. Έτοιμοι για δεύτερο σε το 10. Ζευγαρά και το 10 κάνουμε. Χέδια εδώ. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Πολύ ωραία. Πηγαίνω τα χέδια μου από την έξω πλευρά του αντίθετου κονάτου. Μία το ένα, μία το άλλο. Εντάξει, από εδώ που είμαι. Μία, δύο, τρεις. Του αντίθετου κονάτου, τρεις-τρεις. Πλάη η γυριακή. 10. Ξεκουράζομαι. Τα χέδια μου. Αντίδ, δεξί χέρι, αριστερό κονάτο. Αριστερό χέρι, δεξί κονάτο από έξω. Το θαν, ένα. Πάμε. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Πολύ ωραία. Τρία σε τον είκοσι. Γυρίζουμε. Μάλλον δεν είμαστε καλά εγώ. Σε ευθεία, τώρα, μην διαχάσεις. Ιερά χέρι. Τρία σε τον είκοσι. Φέση μπροστά μου. Μπάτσω πόδι επάνω. Και σηκώνομαι κανονικά, όχι πλάι, κανονικά. 1, 2, 3, 4. Ευθεία. 9, 10. Δύο σαντάκια από 10 κάνουμε συνέχεια. Αλλάζω πόδι. Μπράβο, 10. Πολύ ωραία, λοιπόν. Τι την κάναμε από 8.000, έτσι? Μια χαρά είμαστε. Πάμε στους 10. Μαζεύω πόδι και ανεβάζω και συσφυρώνομαι συγχρόνως. 1, 2, 3, 4, 5. Παιδιά, συνεχίστε. 6, 7, 8, 9, 10. Όταν μαζεύω πόδι, είναι συγχρόνος η γύριση. Πόδι και κοιλιά. Πόδι και ράχη και κοιλιά. Πάμε, εντάξει. Μία φορά, άλλη μία. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Άψογα, 100 κοιλιακούς είναι αρκετή νομίζω για σας. Χαλαρώνομαι. Λοιπόν, παιδιά, στο πλεπρό σαν να γυμνάμε. Χέρι στο κεφάλι, στο ραφιέρα, αγγόνας. Πόδι, ίσιο το κορμί τελείως. Πόδι ψηλά, 1, 2. Πλάγιους γυναίκους και απακογούς. 6, 7, 8, 9, 10. Με βλέπω, είναι αρκετή νομίζω, έτσι. Είμαι σε ευθεία γραμμή, το χέρι στο κεφάλι μου. Σαν να βλέπω τη δεύτερη απακογούση, πάμε δεύτερο. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Τέλεια. Αλλάζω, βλέπω. Χέρι στο κεφάλι, χέρι αγγόνα, ίσια το κορμί μου και πάμε ψηλά. Το χέρι του άλλου στο ραφιέρα, μπροστά να μην πέφτω. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Άλλο ένα. Ίσιος τελείως, τόσο πολλοδυντρόμενο, βλέπετε, ίσιος. Πάμε. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Έτοιμοι και εδώ. Απακογούς, μπράβο. Λοιπόν, μαζεύω λίγο αγκαλιά τα πόδια μου, μία το ένα, μία το άλλο. Μία το ένα, μία το άλλο. Και τα δύο μαζί και ξανά βαρελάκι. Και το βαρελάκι ορίγνω και λίγο στον πλάι για τη μέση μου. Το μαζεύω το βαρελάκι και το ρίγνω και λίγο στον πλάι για τη μέση μου. Α, και αντιδροχαίτε το μέρο. Βαρελάκι χαλαρώνω, είναι ξαντωμένος πίσω. Και αναπνέω για ένα λεπτό διάλεμο μετά τους κυδιακούς, χαλαρωμένος. Όπως συμβαίνει πίσω, πίσω, πίσω. Κλείστε και μάτια, αυτοσυγκυντρωθείτε, χαλαρώστε, αναπνέστε και τα πόδια χαλαρώνουν. Πιστέχω να με καταλαβαίνετε. Ιρεμούμαι, δεν μιλάμε 30 λεπτά. Εκεί, στα τελεία να μου έρθουν άψονα. Γυρίζω μπροστά, πάμε για αρχή έως, πέφτω μπροστά, έτσι. Πέφτω μπροστά τελείως, ανοίγω τα χέρια μου σταχνό, σταχνό και πάμε 10 ψηλά. Ένα, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, εννέα, δέκα. Ίσανε τους ευρώ από το έδαφος, ηρεμώ. Χέρια στον αφιέρα, δέκα. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, εννέα, δέκα. Ηρεμώ. Χέρια πίσω παράλληλα στο σώμα, τεντωμένο σαγόνι μπροστά μου και έλα. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, μόνο σώμα, χέρια κάτω. Πέφτω, εννέα, δέκα, μπράβο. Χέρια στο σαγόνι μένω, τεντωμένο σαγόνι πίσω, σηκώ το πόδι. Το άλλο πόδι, μία, δύο, τρεις, τέσσερα, πέντε, έξι, εφτά, οχτώ, εννέα, δέκα. Το άλλο πόδι, ένα, δύο, τρία, λίγο, λίγο σηκωνομένος. Λοιπόν, είναι συμμεσή. Ωραία, είναι εγώ, διαπλασούλα ραχιέγους πίσω. Λίγο παραπάνω ραχιέγους απ' τους κυριακούς, πάνω απ' το μισό, εκατό κυριακούς. Εγώ θα λέγα, κάντε εξήλεντο μήντε ραχιέγους. Όρθι. Και τώρα λίγο θεττήσουμε λίγο δυναμικά κυλιά, ράχη, πετραγκέφαλο, πόδια, απαγωγούς, προσαγωγούς, βλοντούς, γαστοκυμίους. Νομίζω ένα κομμάτι δυναμικό σημαντικό. Τώρα θα κάνουμε ένα δύο λεπτο, τρύλαιτο, λίγο ζοηρό, έτονο, για να κλείσουμε λίγο ζοηρά σημαντικό. Χαλαρώστε. Έφτια μισό λεπτο διάλειμμα ακόμα. Στο καλείο για τη ράχη μας. Λοιπόν. Ανοιχτά πόδια στο ίδιο στο νόμον. Θα κάνω δύο από 30 δευτερόλεπτο. Δυνατό τσόκι. Δυναμικό δεξιά-εστερά. Σαν να τρέχω με λίγο πιο ανοιχτά πόδια με τον τρόπο που τρέχω. Δύναμη. Αερόπιο και δύναμη. Έτοιμοι. Πάμε. Ένα, δύο, τρία, τρια, τρια... Ένα. Αντέχουμε. Αντέχουμε. Πιο ανοιχτά από το κανονικό άνοιχτο των νόμων τα πόδια. Δουλεύω μύτες. Δυναμικά. Γλωττούς. Τετρακέφαλο. Πιέσω λίγο. Να τελειώσω λίγο έτσι. Δεύτερο σεντάκι λίγο πιο πολύ διάρκεια. Έτοιμοι. ανοιχτά λιγομαδια πάμε 6,8,9,10 4,5,6,8 1,2,3,4,5,6 9,10 πάμε πάμε πάμε πάμε 10 5 τέλος τέλος αυτό άλλο ένα αντέχουμε άλλο ένα διάλειμμα διάλειμμα αντέχουμε άλλο ένα πάμε άνοιγμα στο νόμον και λίγο πιο πολύ τα πόδια έτοιμοι γύρω στα 40 ρόντα πάμε μετράμε εγώ ανοιχτά πόδια 17 20 22 πάμε πάμε πάμε δεν κοίω πόδια δουλεύω εκεί δουλεύω στην χέρια δεν κοίω πόδια 10 πάμε τέλος τέλος πολύ καλή πάρα πολύ καλά θέλω ένα λεπτό δεν τελειώσαμε ανάπνονες να ερεμήσω ουσιαστικά είχαμε 20 ρόντα 30 ρόντα και 40 ρόντα μπράβο πιστεύω ότι η καρδιά ανέβαινε τίποτα έτσι έπαιδια διάλειμμα διάλειμμα αν ανέφθω κατεβάζω στιγμός δεν ξεκίνομαι τόσο φορτωμένος έτσι ερεμήστε ερεμήστε και πάμε τώρα διατασούλες στο πάνω μέρος που δεν κάνουμε πολλές τεντώνω χέρια ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά lubяли σεντόλου ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψηλά ψωільки θα abonnέω Πέφτω προστά σαν να ζυμώνω, ηρεμώ, αφήνω τις πλάσεις στο τσόμι μου, ήρεμος τελείως. Ζυμώνω και αναβνέω να επανέλθω. Ωραία. Λοιπόν, 5 καλές αναπνοές. Ισπνοή, εκνοή και τελειώνω για σήμερα. Πέντε. Παίρνω θέση. Παίρνω τη μητή βγάζω στο τσόμι μου. Πάμε, δύο. Πάμε, δύο. Πάμε, μία. Λοιπόν, ευχαριστώ πολύ για την παρέα μου. Εύχομαι να σας κράτησα συγκροφιά και να νιώσετε εκεί τον κορμί σας πιο ισχυρό. Τελειώνει η εβδομάδα και συνεχίζουμε με δύο φορές την άλλη εβδομάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Υγεία, υπομονή, μένουμε στο σπίτι και με χαρτί πάμε περί πάτους μόνο για να γυμναστούμε και να ξεσκάσουμε. Την αγάπη μου σας ευχαριστώ.