Α. Ρούσου, "Το ειδώλιο ως «είδωλο» ιδεολογικών, θρησκευτικών και κοινωνικών αλληλεπιδράσεων" (AMTh, 2018)
: Και παρακαλούμε την επόμενη ομιλήτρια, η κυρία Ρουσσού, η κυρία Ρουσσού που θα μας μιλήσει με θέμα το Ιδόλιο ως Ιδωλό Ιδωλογικών Πρεσκεπτικών και Κοινωνικών Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Λάμπης Άλανδας με τα Εμναστήρια Ποροπραστικής της Βορειοελλάδας. Παρακαλούμε την επόμενη ομιλήτρια, η κυρία Ρουσσού, η κυρία Ρουσσού που θα μας μιλήσει με θέμα το Ιδόλιο ως Ιδωλό Ιδωλόγικών Πρεσκεπτικών και Κοινωνικών Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλό Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων, και τότε τις σχέσεις της Ιδωλόγικων Ελληλεπιδράσεων,