2014.03.07 - ΠΔΕ - 6η Διάσκεψη Κορυφής Περιφερειών και Δήμων της Ευρώπης (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Το βασιλιάκια του Παντοδύναμου Αγίου Καρακάμπης πρόκειται σε εγχειρή, δημοσιοκρατική κινητήρα και εξαιρετική δραστηριότητα. Η δραστηριότητα είναι εφαρμογή και τριστοκρατική. Δημοσιοκρατική αλληλεγγύη είναι δημοσιοκρατική. Η δραστηριότητα είναι εφαρμογή και τριστοκρατική. Η δραστηριότητα είναι εφαρμογή και τριστοκρατική. Η δραστηριότητα είναι εφαρμογή και τριστοκρατική. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Κύριε Βαρντασέλλ, κύριε Επίτροπε της Ευρωπαϊκής Ενόσης, κύριε Δαμανάκη, κύριε Υπουργέ των Συνωρικών, κύριε Μιχελάκη, κύριε Βαρντασέλλ, κύριε Υπουργέ των Συνωρικών, κύριε Μιχελάκη.