26th Palc Day 1 Part 24 (Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΜΠ, 2021)
: και για το κλείσιμο η κυρία Σταυρούλα Κουρή, διευθύντρια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης MEP, θα μας μιλήσει. Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους τους συναδέρφους, καλησπέρα σε όλους τους συμμετέχοντες και ναι, είμαστε στο τέλος, η πρώτη μέρα ολοκληρώντων, και θα σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία σας, και ναι, είμαστε στο τέλος, η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε. Με τα προβλήματά της, το πρωί είχαμε ένα μεγάλο τεχνικό πρόβλημα, θα ήθελα να διευθυνήσω ότι δεν ήταν εσωτερικό, δεν ήταν το MEP, παρόλα αυτά ζητούμε πραγματικά συγγνώμη, γι' αυτό μας πήρε και πιο αργά η μέρα. Είναι πολύ ενθαρρυντικό τα πολλά σχόλια που πήραμε από σας, πραγματικά μας στηρίξατε πολύ, μας δώσατε δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό που ακόμη και τέτοια ώρα που είναι προχωρημένη, είναι πάνω από 200 άτομα μέσα, κάτι που σε ένα διαζώσιο συνέδριο δεν μπορούσε να γίνει. Σας ευχαριστούμε πραγματικά πάρα πολύ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ομιλητές, οι ομιλίες σήμερα ήταν και οι εισηγήσεις και τους εισηγητές, οι εισηγήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Σας περιμένουμε πάλι αύριο, με πολύ ενδιαφέρουσες πάλι ομιλίες. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους, θα τα πούμε πάλι διαδικτυακά βέβαια αύριο. Σας ευχαριστούμε πολύ.