Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνων Α.Ε - A.M.D.C. AUA SA (Agricultural University of Athens (official channel), 2021)
: Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE