Exploring cultures, gastronomy and culinary traditions through travel; building intercultural competence / The module outline contains: Food and Culture, What is culture? Cultures around the world, Intercultural Awareness and Competence: understanding cultural differences, Intercultural Communication; dealing with cultural differences, Travel awareness, Gastronomic heritage; Europe, UNESCO Intangible Heritage; Mediterranean Diet, Tasting Greece; foodscapes and cultural landscapes. Gastroregions. Gastronomy experiences. - Γαλατσοπούλου Φανή (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
The module outline contains: Food and Culture, What is culture? Cultures around the world, Intercultural Awareness and Competence: understanding cultural differences, Intercultural Communication; dealing with cultural differences, Travel awareness, Gastronomic heritage; Europe, UNESCO Intangible Heritage; Mediterranean Diet, Tasting Greece; foodscapes and cultural landscapes. Gastroregions. Gastronomy experiences.: Αυτό είναι το μόδουλο 9, ο οποίος ονομάζεται «Εξελίξισης, Γαστρονομία και Καλλινάρια Τραδίσεις μέσα από την πρόσβαση και δημιουργία ενταγωνιστικών εξελίξεων». Αυτό που προσπαθούμε σε αυτό το μόδουλο είναι να φτιάξουμε το κόσμο σε μια πλάτη, να καταλαβαίνουμε και να αντιμετωπίσουμε με τις πολιτισμικές διαφορές, δημιουργώντας την κατασκευασία του πρόσβασης και να δοκιμάσουμε φαγητικές και πολιτισμικές περιοχές που μας δημιουργούν να εξελίξουμε και να γνωρίσουμε το κόσμο. Η γαστρονομία είναι μέρος της ανθρώπισης ενταγωνιστικών εξελίξεων, ωστόσο είναι μέρος της πολιτισμίας και ενταγωνιστική στην ιδέντητα των ανθρώπων. Αυτό συνειδητοποιείται στις μοναδικές εξελίξεις και την αυθεντικότητα και μπορεί να είναι ένας μέρος της επικοινωνίας και της μάθης. Οι επικοινωνικές εξελίξεις είναι δημιουργημένες μέσω της ευρωπαϊκής γαστρονομίας, η οποία εξελίξει τις παραδοσιακές και υγιές φαγητικές κατασκευασίες, με την αξία της διαφορετικότητας και της καλύτερης των περιοχών, χώρων και προϊόντων της ευρωπαϊκής γαστρονομίας. Οι γνωστικές παραδοσιακές είναι οι ευρωπαϊκές φαγητικές, όπως η λευκή λευκότητα και τα τραγούδια της βάσης. Όπως μιλήθηκε σε ένα προηγούμενο μότυλο με το όνομα «Τραγούδια και εξελίξεις», η ευρωπαϊκή λευκή λευκή εξελίξει στη ευρωπαϊκή γαστρονομία της Ευρωπαϊκής Γαστρονομίας. Συγκεκριμένη, η ευρωπαϊκή λευκή εξελίξει ένα σύστημα σχέσεων, γνώσεων, ριτουαλών, σύμβολων και παραδοσιακών σχέσεων, σχετικά με τις διάφορες οικογένειες και οικονομικές δραστηριότητες, και συγκεκριμένως σχετικά με τη σχέση και την καταστροφή της φύσης. Η ευρωπαϊκή λευκή εξελίξει σχέσεις της ευρωπαϊκής γαστρονομίας, χωριότητας, μεταγωνιστικών διαλογών και δημιουργίας, και επίσης ένας τρόπος ζωής οδηγημένος από τη διευθυνότητα. Λοιπόν, γιατί έχουμε σχέση με το φαγητό, την πολιτισμότητα και την καταστροφή της φύσης? Γιατί όλοι πρέπει να κατασκευάσουν. Όλη η κοινωνία έχει τις δικές της φύσης και τον τρόπο να κατασκευάσουν. Οι γαστρονομικές σχέσεις, οι δημιουργίες και οι χώρες είναι σχετικά με τη φύση και την καταστροφή της φύσης. Δεν είναι μόνο ένας τρόπος επιβιώσης. Είναι ένας τρόπος κοινωνικής επικοινωνίας και ένας τρόπος εμφάνισης της φύσης. Επίσης, οι γαστρονομικές και οι καταστροφές της φύσης έχουν σχέση με την πολιτισμότητα για τη διευθυνότητα και την καταστροφή της φύσης, και έχουν μεγαλύτερη σχέση με την καταστροφή της φύσης. Πώς μπορεί κάποιος να γνωρίζει το κόσμο, πόσοι φύσης και χωριότητες και γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Οι γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Οι γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Οι γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Οι γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Οι γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Οι γαστρονομικές περιοχές υπάρχουν στον κόσμο, πόσο γαστρονομική εμφάνιση μπορεί κάποιος να έχει όταν καταστροφείς, όσο πολλές χωριότητες όπως το κόσμο έχει. Εδώ είμαστε οι βασιλικοί, οι καφούζιοι, οι πατροί, οι τακούγιοι, οι τουπιναμπούκους, οι Αμερικαίοι, ο Καραταΐζιό, ο Βαρβάρος. Είμαστε ό,τι είμαστε, είμαστε ό,τι είμαστε. Δημιουργημένοι, δημιουργημένοι. Είμαστε ό,τι είμαστε, είμαστε ό,τι είμαστε. Δημιουργημένοι, δημιουργημένοι. Είμαστε ό,τι είμαστε, είμαστε ό,τι είμαστε. Bundesamt steht θέٌ και δίмент, Popeye engine, Οι δεγκούρες, δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. Δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. Δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. Δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. Οι δεγκούρες, δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. Δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. Δεν υπάρχουν μόνος, μόνος. και διαφορετικές τρόπες της εγκλήσης πιστεύει ότι κάποιος έχει διπλώσει αυτήν την πολιτισμική επικοινωνία, πιστεύσεις και ασθέσεις. Για να μπορούμε να καταλάβουμε διαφορετικές πολιτισμίες, πρέπει να έχουμε εμπνευματική ασφάλεια, η οποία παρουσιάζει εμπνευματικότητα. Η εμπνευματική εμπνευματική εμπνευματικότητα δεν είναι δημιουργημένη ή εξασφαλήθητη από λίστες του πάντων και πάντων, αλλά είναι δημιουργημένη από εξασφάλειες, βασική ιστορία της περιοχής, πράγματα, οικογένειες, κλάντες, μιλόδου, θρησκεία, εργασίας ή κοινωνικές κλάσεις. Η εμπνευματική εμπνευματική εμπνευματικότητα είναι μια δυναμική προσέγγιση που μπορεί να σημαίνει εμπνευματική ασφάλεια. Η εμπνευματική ασφάλεια σημαίνει να καταλάβεις την οικογένεια σου και να καταλάβεις και να εμπνεύσεις τη λογική των άλλων εμπνευματικών κλασσίων. Αυτό εφαρμόζει πώς οι άνθρωποι εξελίξουν να καταλαβαίνουν τις διαφορές της οικογένειας. Οι άνθρωποι βλέπουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τα πράγματα σε διαφορετικές τρόπες. Οι εμπνευματικές εμπνευματικές ασφάλεια σημαίνουν να καταλαβαίνεις την οικογένεια σου και να καταλαβαίνεις και να εμπνεύσεις τη λογική των άλλων εμπνευματικών κλασσίων. Αυτό εφαρμόζει πώς οι άνθρωποι εξελίξουν να καταλαβαίνουν τις διαφορές της οικογένειας. Οι άνθρωποι βλέπουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τα πράγματα σε διαφορετικές τρόπες. Οι εμπνευματικές εμπνευματικές ασφάλεια σημαίνουν να καταλαβαίνεις την οικογένεια σου και να καταλαβαίνεις τη λογική των άλλων εμπνευματικών κλασσίων. Αυτό εφαρμόζει πώς οι άνθρωποι εξελίξουν να καταλαβαίνουν τις διαφορές της οικογένειας. Οι άνθρωποι βλέπουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τα πράγματα σε διαφορές της οικογένειας. Το πρώτο πράγμα που βλέπω από εδώ που ήταν τελικά διαφορετικό ήταν ότι είναι καλό να είσαι λεπτά εδώ και νιώθω ότι γίνομαι ελληνικός εδώ, επειδή είμαι πάντα λεπτά τώρα, αλλά όπως πριν στην Ιστορία, ακόμα και αν είσαι λεπτά πέντε λεπτά, δημιουργείς με τον φίλο σου πριν. Φοβάμαι ότι είμαι λεπτά πέντε λεπτά, αλλά θα έρθω λεπτά πέντε λεπτά. Πέντε λεπτά πέντε λεπτά, ακόμα και αν μιλήσεις με τον φίλο σου. Εδώ πέντε λεπτά πέντε λεπτά, είναι καλά. Πέντε λεπτά πέντε λεπτά, ακόμα και αν μιλήσεις με τον φίλο σου. Τι άλλο. Δεν ξέρω ποιος. Το πιο σημαντικό που βρήκα για την Ελλάδα είναι ότι είχε ένα στερεοτύπημα, αλλά είχα έναν ελληνικό γυναίκα. Η πρώτη φορά που πήγα στην Ελλάδα, ελπίσα να πάω στο αεροπορτονικό και να βγάλω ένα αέρα στο σπίτι. Αντίο, 15 από τις οικογένειες της οικογένειας έφτασαν για εμένα στο αεροπορτονικό. Ήταν ένας γυναίκος. Είναι ένα πράγμα που βλέπετε στο ελληνικό γυναίκο. Ήταν πολύ γρήγορο, γιατί δεν θα έπαιξε αυτό. Ίσως θα έπαιξε το ίδιο και δεν θα έπαιξε το Ρώμα. Ναι, αυτό είναι πραγματικό. Κάποιος από εσάς γράψατε στο Facebook, ότι βρήκατε ότι κάθε φορά που παίρνει κάτι, μπορείτε να παίρνετε μια ελεύθερη κουτιά με αυτό, και κάποιο άλλο, πιστεύω, ένα λουκούμι. Βρήκοφι με λουκούμι. Βρήκοφι με κάποιο γλυκό, κάποιος έφτασε. Υπάρχουν και άλλα διαφορές, όπως πώς γνωρίζουμε, πώς γνωρίζουμε στο σπίτι μας. Μπορείτε να γνωρίζετε κάποιον από εσάς, όταν βλέπετε κάποιον από εσάς? Ποτέ, ναι, ποτέ. Κάθε φορά το κάνουμε. Αυτό είναι δύσκολο, αντίστοιχα με τη Συρία, γιατί μόνο έχεις φίλους, όσους γνωρίζεις πολύ καλά, όχι τους ανθρώπους που γνωρίζεις για πρώτη φορά, που πάντα κοίτας τα χέρια και μιλήσεις. Ναι, για πρώτη φορά, και για τους Γρήκους. Όχι, αλλά και για τους ανθρώπους που γνωρίζεις πάντα. Όχι, για πρώτη φορά, ναι, αλλά όχι για φίλους, όχι για φίλους, αλλά εδώ γνωρίζεις όλους. Ναι, γνωρίζεις όλους. Εδώ στην Ελλάδα, το κάνουμε δύο φορές. Το χώρο που κάνουν τρία φορά, στην Ερβαϊνία, και στην Ρωσία, και στην Ρωσία, δύο φορές. Πώς πεις «αλήθεια»? Λέει «αλήθεια» ή «αλήθεια» ή ό,τι θέλεις, πώς «αλήθεια» σημαίνει στη ζωή σου? Νομίζω πως σχετικά με τον άνθρωπο και το άλλο άνθρωπο. Λέω «αλήθεια» σχετικά με έναν φίλο μου, αλλά σχετικά με έναν άνθρωπο σχετικά με τους παππούς μου, επειδή σχετικά με το πώς γνωρίζω τον άνθρωπο. Αυτό είναι το ίδιο σε όλες τις μορφές, σε όλες τις πολιτισμίες, ναι. Τι άλλα? Τι άλλα πράγματα? Αυτό είναι το ίδιο σε όλες τις μορφές, σε όλες τις πολιτισμίες. Αυτό είναι το ίδιο σε όλες τις μορφές, σε όλες τις πολιτισμίες. Τι για τα χρώματα? Τι για τα χρώματα? Τα χρώματα. Τι για τα χρώματα, σημαίνει κάτι διαφορετικό σε πολιτισμίες? Για παράδειγμα, στην Ελλάδα, όταν οι άνθρωποι παντρεύουν, μετά από ένα σχολείο, όλοι οι σχολείς παντρεύουν σε μαύρο. Σε πολλές άλλες χώρες. Αλλά, στις ασιακές πολιτισμίες, παντρεύουν σε μαύρο. Σε πολλές άλλες χώρες, στις ασιακές πολιτισμίες. Αυτό γίνεται σχετικά με τις πολιτισμικές διαφορές. Και έχουμε πολλές διαφορές. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ πολιτισμίων. Πώς δεν πεις, ναι ή όχι? Ας πούμε, ναι. Όχι, ναι. Μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό, ένα ναι, σε ένα σημαντικό μυαλό? Σημαντικό μυαλό. Αυτό είναι ναι? Ναι. Πώς είναι όχι? Όχι, όχι. Όχι. Ή, εάν πεις, «Ναι, είναι ασιακές πολιτισμίες, δεν είμαι σίγουρη, δώστε μου σε καθένα» ή οτιδήποτε. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι.