7. Το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS / Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS. - Georgouli (undergraduate, 2015)
Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS.: Σήμερα αρχίζουμε το δεύτερο μέρος του εργαστηρίου το παρόν παρουσιάσουμε τα έμπειρα συστήματα υλικά συστήματα τα οποία βασίζονται στη γνώση και η όλη ώρες σχεδιασμός τους βασίζεται στο σχεδιασμό της γνώσης έχουμε μιλήσει θεωρητικά δύο μαθήματα τώρα για το συγκεκριμένο θέμα άρα θεωρώ ότι έχει τις βάσεις όσοι δεν τις έχει φυτευτεί παρακολούθησε οφείλετε να τις βρείτε τις βάσεις από τις διαφάνειες και βίντεο απ' τα βιβλία αλλά θα πω μόνο τα τελείως απαραίτητα θα επικεντρωθώ σήμερα περισσότερο στο θέμα του Περιβάλλοντος το οποίο αν αξιοποιήσουμε για να δώσουν στην καιρό και σε πολλούς που δεν έχουν πολύ ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό ορίστηκαν να το κάνει παρακαλώ κανένα επόμενο μάθημα έμπειρα συστήματα τα λεγόμενα Expert Systems συστήματα δηλαδή τα οποία βασίζονται στην εμπειρογνωμοσύνη ένα ειδικούς σε ένα πεδίο σε ένα γνωστικό χώρο μέσα στο οποίο εμείς έχουμε λύσει το πρόβλημα ανάλογο λοιπόν του προβλήματος υπάρχει χώρος κτίριο στο οποίο ανήκει το πρόβλημα και μέσα στο χώρο υπάρχουν άνθρωποι ειδικοί αυτό που ξέρω αυτοί οι άνθρωποι από το να αποκτήσει την εμπειρία τους με το να λύνουν προβλήματα στο χώρο εμείς το θέλουμε να το αποτυπώσουμε με κάποιο τρόπο να συγκεντρώσουμε και να αποτυπώσουμε όλο όλο αυτό το αντικείμενο του ότι πολιτικός σύγχρονος κατέχει πως εμείς θα συγκεντρώσουμε πώς θα πάρουμε κι όλα αυτά ανήκουν είναι στη λεγόμενη τεχνολογία συντηρώ συστήματα τοπίο είναι κεφάλαιο που θα διδάξουμε στα τελευταία μαθήματα θεωρίας δεν μας απασχολεί λοιπόν πως συγκεντρώθηκε στη γνώση μας ενδιαφέρει που είναι αποτυπωμένη στη συνέχεια η τεχνολογία ειδήσεις και πως εμείς μπορούμε από και υπερασπίσουμε περιβάλλον ψηφιακό περιβάλλον τεχνολογικό περιβάλλον για να δουλέψουν και να οργανώσουμε αυτή την ταλάντευση στη και θα μείνουμε έχουμε λοιπόν καρέκλες στηνόταν έχουμε τη γνώση ένα τέτοιου χώρου και καλοδεχούμενο εντυπώσεις για τη χώρα τι έχει ένα εμπρός σύστημα στη βασική του δομή βασική δομή ένα συστήματος περιέχει καταρχάς τη λεγόμενη συμπερασματικά μηχανή μηχανή η οποία δηλαδή βίαιο Βασίλης που συνιστούν τη βάση ενώσεις ένα βάση είναι αυτή που έχει τα γεγονότα του προβλήματος και λέγεται μνήμη εργασίας fun Park και περιέχει facts και τώρα που θα κλειστεί για τις περιβάλλοντα με έτσι τα βλέπετε σαν φάτσα και τη μνήμη εργασίας βλέπετε σαν fax window παρουσιάζεται δηλαδή σε παράθυρο που έχει αξία και θα βλέπετε π.χ. μνήμη εργασίας και έχει και τη μνήμη κανόνων για όποια Νικάνορα περιέχει κάνουν της πρόληψης ΜΜΕ σήμερα τη μηχανή είναι μαύρο κουτί δεν τη βλέπετε στο περιβάλλον θα δουλέψουμε απλώς να κάνετε άρα αν τρέξει το σύστημα αυτό θα δουλέψει από πίσω εσείς μπορείτε να βρείτε έχει μοιράσει αστείες Νικάνορα και μπορείτε να Δείτε τα αποτελέσματα της λειτουργίας πραγματικής μηχανής τα οποία στην ουσία αυτή συνταγματική μηχανή δουλεύει ένα έχει να επιλύσει τη σύγκρουση των πουλιέται Corporate Solutions όποιος συγκεντρώνει κανόνες από τη μνήμη εδώ οι οποίοι έχουν ικανοποιημένες προϋποθέσεις μέσα στην εργασία του οι κανόνες και οι προϋποθέσεις είναι πραγματικές ισχύουν αυτοί λοιπόν εδώ συγκεντρώνονται άρα ουδείς δώρα οι οποίοι πλην αυτής χώρας λέτε Conflict σε έτερο και εσύ το βλέπεις σαν αν δεν τα όλα αυτά τα έχουμε πει θεωρητικά έχουμε περιγράψει ακριβώς τι σημαίνει και πώς λειτουργούν άρα δεν επεκτείνουμε άλλο και όποιος δεν καταλαβαίνει γιατί μιλάμε σημαίνει κάποια έλλειψη έχει στο συγκεκριμένο αντικείμενο και φέρνει την κάλυψη έτσι δεν επαναλαμβάνουμε θεωρεί πάμε λοιπόν να δούμε ένα περιβάλλον το οποίο είναι ένα Expert Systems Σερρών το οποίο μας βοηθάει να έχει τις μέσες τερματική μηχανή και μας βοηθάει να καταθέσουμε γνώση που έχουμε για το πρόβλημα αναστολής με τη διαδικασία τον έμπειρο σύστημα έχουν αυτό το σύστημα είναι το κλειδί σε τοπία έχει περίπου τα ίδια γράμματα έχει κυλήσει που αλλά είναι πρώτο τοπική δηλαδή οικοπολισ υπογράφεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μόνο που υπάρχει αυτός ο ερωτισμός μελετάται και αντιφατικής Τηλέμαχος κομπόστα ένα καλής βόλευε πάντα clips και είναι Expert Systems εν περιβάλλον ανοικτής ποιο σύστημα κάτω βρείτε έχουμε link κανονικά μέσα στο E-Class μέσα στα links εκεί που θα πάτε να το δείτε και κατεβάστε το σπίτι σας θανάτου μου θα σας κατολίσθηση πάει στο περιβάλλον του κλισέ και το Download έχουν το έχουν κάνει καινούργια version μέχρι προηγούμενη version όπου και να το κατεβάσετε λειτουργούσε η καινούρια version δεξιά ότι απαιτήσεις έχει αναγνωρισμένη που πάσχουν κάνοντας σεξ σπίτι σκοτώθηκαν και επίσκεψη στην προηγούμενη πέρα από ξεκίνησε με καινούρια version αλλά αντίθετα έχει πρόβλημα καταστάσεις περιβάλλον σας πήγαινες προηγούμενες είναι πάρα πολύ απλό ελαφρύ περιβάλλον απλώς τους την κατάσταση εμείς έχουμε κατεστημένο αυτή στιγμή θα το βρείτε το εικονίδιο του πάνω στο desktop και είναι μια ένα πράσινο προφίλ όποιος ξεκινά από το πιο πρόσφατο και Δεσκάτη δεν προφορά στα πιο για άνοιξε λοιπόν το περιβάλλον το clips έχει δύο σήμερα μέχρι προχθές είχε ένα we Trust προφανώς πρώτη δουλειά που θα κάνουμε είναι να τακτοποιήσουμε λίγο το χώρο μας από νίκη στο ΠΥΣΔΕ το παράθυρο του κήρυξε χώρισαν είχε την μεγιστοποίηση των εταιρικό παράθυρο το σουηδικό παράδεισο καθιστά εκεί που είναι το παράθυρο διαλόγου όπως άδικα να προφορικά άφησε ένα μικρό διαμαντάκι άλλους χώρους λέτε σας είπα ότι πρέπει να βλέπουμε τα την μνήμη εργασίας η μνήμη εργασίας είναι το παράθυρο των Factors θα πάτε κάτω από την περιοχή που λέει έχουν γίνει το και θα βρείτε στην δεύτερη ενότητα που λέει φαξ μην του αυτό πρέπει να κάτσει κάποιους απ' το χωριό μπαλί το δεξιά από το παράθυρο του διαλόγου ταυτόχρονα όπως σας είπα χρειαζόμαστε και την ατζέντα στο ίδιο βίντεο πηγαίνει από κάτω που λέει αν δεν τα και άνοιξε και την ατζέντα και την ατζέντα του βάλτε τη κάτω από το παράθυρο διαλόγου κάτω απ' το παράθυρο του είδους αλλά αφήστε το Τετάρτη μόριο που περισσεύει π.χ. αργότερα για να πάμε τον κοίταξε προς το παρόν δε χρειαζόμαστε ακόμη ώρα ωρίμασαν και τακτοποιημένη μια ματιά μόνο στο παράθυρο του facts δέχεστε ότι υπάρχει ήδη ένα αρχικό γεγονός χωρίς να ξέρει με πιο προβλέπουμε να λύσουμε από μόνος του έφτιαξε ένα κίνηση α αυτό λοιπόν υπάρχει πάντα σε οποιοδήποτε περιβάλλον έμπειρος συστήματος ξεκινάει με ένα υγιές α και περιμένει να προσθέσουμε εμείς τα επόμενα fax άρα να ξεκινήσουμε με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και με τη βοήθεια αυτού του προβλήματος αρχίσουμε να πειραματιζόμαστε το περιβάλλον είναι κενό κι αυτό θα κάνουμε προτείνω τι να κάνουμε το πρώτο με τον αγροτική αγρότης είναι εύκολα του αγρότη έχει τα εξής facts έχει ένα Factory μέχρι το οποίο είναι αγρότης για τον αγρότη πρέπει να ξέρουμε τα εξής σε ποιά πλευρά ένα ποταμού βρίσκεται και τίποτα άλλο πλατεία είναι αριστερά στην όχθη δεξιάς μια υπάρχουν επίσης ένα λύκος υπάρχουν άλλοι που τι έχει να και υπάρχουν κενά και μπορεί να σε κοινές πόρους για καθένα από αυτά τα τέσσερις πρέπει να ξέρουμε που βρίσκονται για να ξεκινήσουμε το πρόβλημα το πρόγραμμα τολμάς δεχόμαστε αρχή κατάσταση όλα να βρίσκονται αριστερά και επιλέγουμε ένα μέθοδο ένα τρόπαιο για να αναπαραστήσουν αυτό τους όπως και στην λύση υπό το έκλεισα δουλεύουμε λίστας δηλαδή το κλιπ σας στην ουσία είναι γραμμένος θέλεις και θα δείτε αργότερα όταν κάνουμε άλλες συντάξεις ιδιαίτερα αν κάνουμε συναρτήσεις ότι μέσα σε συνάρτηση με τις συναρτήσεις τις λύσεις για τα μεγαλύτερα και τα μικρότερα και τα μετάλλου είναι πολύ LeasePlan εκ όχι απόλυτα αλλά πάρα πολύ συγγενές λοιπόν επιλέξω ότι θέλω για το πρόβλημα του αγρότη μου η εκδήλωση το φακό μου ότι παρ' όλη την αριστερά να συντάσσεται ως εξής is hardware τελευταίων δηλαδή μια λίστα με τρεις έλαβαν τις όπου το πρώτο είναι το κρατικό έλλειμμα δηλώνει ότι τη είναι η ακόλουθη είναι εις ποιος θα φανεί με τον δεύτερο να δηλώνει το αντικείμενο και το ELA δηλώνει την ιδιότητά του που βρίσκεται αυτού μπορώ προς το περιβάλλον του κλικ σε ερχόμενοι καταρχάς στο παράθυρο διαλόγου αργότερα αυτό κάνει τον άκη τον στο παράθυρο διαλόγου και ορίζοντας ο ορισμός ένα αντικειμένου πρόσφατα είτε είναι στον διάλογο είτε μέσα σε ένα κώδικα μέσα στο ενυδρείο ένα πρόγραμμα τότε πέφτει πάντα με την Acer δηλαδή πάντα με παρέα παρένθεση γιατί είπαμε έχεις πλάι Acer και λύσεις αυτή όπως βλέπετε ακριβώς δεν είμαστε λοιπόν στο promo της παράθυρο διαλόγου και γράψτε μια αν σε αν αυτό που γράψατε συντακτικά σωστό το αναγνωρίζει το περιβάλλον κι αυτό το βλέπετε μέσα στο παράθυρο των Factors πλέον μνήμη εργασίας έχει αυτή τη δήλωση EASY Jet και μάλιστα αυτό έχει πάρει και μια ρύθμιση είναι εφέ μια ορισμένη ακτίνα να δηλώσουμε χέρι τον λύκο Acer που ποιες μορφές τελευταίο και για να μη χαθούν πολλά σε μπορώ να κάνω ταυτόχρονα πολλές δηλώσεις μπορώ να γράψω είτε στην ίδια γραμμή και κάτω χωρίς να κλείσει η παρένθεση μου γράψω ποίηση Mozilla ηχηρά λάθη και έλυσαν Athena οι σπόροι έχει και ανάκληση μέχρι η καλή ερώτηση το κλιπς η 9η θέση με τη λύση που είναι και η θέση του είναι διαφορετικό δηλαδή γεφύρωση της dub u S έτοιμης απλοί μικρο άλλο γεγονός αυτό κι άλλο γεγονός αυτό άρα επιλέγουμε τη σύνταξη μετοχής με μικρούς χαρακτήρες και βαλάντιο με κεφάλαια ύψους και το χύνουμε από δω και περα αυστηρά τώρα έχετε τέσσερις γεγονότα δεν είναι έχει το κάθε 1.3 και τέσσερις να άμα τένις συντακτικό λάθος είναι λογικό λάθος παιδί αντί στο αριστερό άκρο και είναι τα εξής ένα κανόνα τους θα είναι μεγάλο δε θα γίνει το πάντρεμα της δεν είναι ίδια ας κάνουμε λίγο να πειράξουμε λίγο παρά να δούμε τι άλλο να κάνουμε στο παράθυρο το φαξ θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ένα γεγονός δηλαδή να αξιοποιήσουμε τη σύμμαχό της συρία τρακτέρ και τώρα τι κάνουμε περισσότερο για να δούμε πώς δουλεύει εσωτερικά αυτό η διαχείριση της μνήμης εργασίας μίνι εργασίας απηύθυνε θα γίνει εκδήλωση αυτό που δηλώνεται το factoring το ξέρει πια με εκδότη υπέργεια έχει σύνταξη του αλλά το ξένοι με την ρύθμιση του αν λοιπόν να ζητήσω τον φάγανε αποτελούν απόρρητα πρακτικά ένα καν περί τα ένα παρατίθεται μέσα στη μνήμη εργασίας φεύγει το εφέ να το φάτε ένα και δημιουργείται μια τρύπα εκεί δεσμού ανέβηκαν τα υπόλοιπα έντυπα έστω τώρα ότι θέλουμε να κάνουμε και ένα καινούργιο ΦΑ αποτίει έχουμε δείξει και στο παράδειγμα θεωρία μια άλλη δήλωση α που μας χρειάζεται για να κάψεις πάνω μας είναι η δήλωση για τις ακτές αυτές έχουν σημασία δείξαμε δεξιά έδειξε με την αριστερή αυτό που ξέρουμε η δεξιά μάλλον την αριστερή είναι ότι απέναντι από την αριστερή είναι η δεξιά κι αυτό το κάνουμε ναι σε επίσης μπορεί να ξέρουμε επιπλέον ότι όπως ζήτησε της δεξιάς είναι οι αριστεροί έχω δύο ακόμη δήλωσε της αυτές δηλώσεις καινούργιες στο παράθυρο διαλόγου θα ρθουν να γραφτούν από κάτω δεν καλύπτουν το κενό το κενό ένα κενό δε μας πειράζει καθόλου μπαίνει πλέον σε κάτι ότι λογική μας απλώς να ξέρετε ότι κακώς δουλεύονται αυτά πράγμα πια θέλω να ξαναβάλουν το Forever να ξανακάνω PSI δηλαδή θα κάνουν κανό Acer τονίζει εφέ αλλά θα ρθει να γραφτεί αποκαλούσε ένα άλλο καινούργιο Factor την αρίθμηση που εκείνη τη στιγμή πράξη την αργή τίποτα μόνος αυτός εσένα τίποτα κατ' αυτόν είναι τώρα που αυτό είναι πως αρχίζουν ξανά λοιπόν πριν καν σβήσουν όλα αυτά επειδή πιθανόν να χρειαστεί ένα ad copy paste ξανά και ξανά και ξανά γράφει και πώς σώζουμε το παράθυρο διαλόγου το παράθυρο διαλόγου τόσο ως νέα PLC άνοστο φαγητό κάνετε Save as 10 με copy paste για να σώσουμε το παίρνει το κάνουμε σέβας δίνουμε το όνομα ένα txt αρχείου παρόντες στο Plus για παράδειγμα και έτσι ότι υπέγραψε μέχρι τώρα το έχουμε διαθέσιμα θέλουνε να το αντιγράψουμε κάπου αλλού για κάποιο λόγο κάποια κομμάτια του σε μια πιθανή η εργασία σας αυτό που έχετε να κάνετε όταν θα ζητήσω δείξαμε πως τρέχει το σύστημά σας είναι ένα αντιγράψτε τον ΠΑΘΕ διάλογο και να μου στείλετε για θετικά αλλά και η και κάνουν το παρόν με το μίνι εργασίας είναι κάτι δυναμικό αλλάζει κατά την λειτουργία του εμπρός συστήματος σήμερα έτσι είναι η κατάσταση λίγο και memory αντιστοιχεί σε μια κατάσταση τρέχουσα πώς είναι τώρα το πρόβλημα εάν ξανατρέξει ξανατρέξει υπάρχει μόνο μια λύση σε κάθε κύκλο που εκτελείται το εμπρός σύστημα του βόρειου memory αλλάζει άρα δεν μπορείτε να μου πείτε μου εστειλε κάποια πληροφορία σοβαρή άμεσα ζήτησε όπως την το σύστημά σας όταν έχει αποτυπώσει όλα τα στιγμιότυπα με τους κύκλους ενώ υπάρχει τρόπος να αποτυπωθούν πάνω στο βάθρο διαλόγου γι αυτό θα πρέπει να το σώσετε όταν τρέξω πολυμέσα κάμερα παράγουμε κοινό και αυτόνομους τελικά τα σας λέω δείξαμε πως εκτός έδρας θα τα ξαναπούμε βέβαια και αρκετές φορές για να αρχίσουμε να δουλεύουμε λίγο πιο το σωστά θα δούμε τα το υπόλοιπο περιβάλλον αν θέλω να καθαρίσω τα γεγονότα από τη μνήμη εργασίας ώστε να ξαναμπούν σε μια αρχή και ποίηση ένα προβλήματος κλπ κλπ απρεπή μια απλή εντολή είναι ήδη σε εισέβαλαν χάστε μέσα σε παρενθέσεις η απάτη πάνω στην επιλογή έξι όσο και να βρείτε εκτελεστή ήδη σε επτά σας αρχικό ποιοι το πρόβλημα αλλά αν έχετε δημιουργήσει κάποιο κώδικα έχετε κάνει άσπρη θεώρηση κάποιες αναρτήσεις κάποιους κανόνες κλπ τους δίνει παραμένει social παππάς έχει κοπεί κατάσταση την αρχική είσαι λοιπόν πολύ χρήσιμη αν θέλετε να ζητήσετε πιο παχύ διαλόγου άσκοπης Έλενα κάνει καινούργιες session τότε θα πρέπει να κάνει το Clio τοπίο πλοία θα το βρείτε 16 buffer πλοία tips κατασχέσεων κάτω κάτω κατάταξη τόσο κάτω έρωτα βέβαια αυτό σημαίνει ότι δεν ενεργεί καμία πλέον δήλωση άλλοι της μορφής δηλώνονται καινούρια συνάρτηση και να κάνω κάτι άλλο δεν υπάρχει δεν είχαμε κάνει ούτως η άλλως αλλά δεν υπάρχει από κει και πέρα βέβαια πηγαίνει στο βίντεο επιλογή έχουν το και θα βρείτε κάπου στη μέση ομάδα λόγω του κλερ Diablo θα σας καθαρίσει και όσα μέχρι τώρα έχουν αποτυπωθεί λοιπόν άλλο το κλειδαρά clips βλάχικο ποίηση ένα session άλλο τον καθαρισμό του περιβάλλοντος που του κλέβουν το κάνω το reset στις κάνες οι οποίες απλώς του προβλήματος της αυτά τα τρεις πράγματα όμως καταξίωση μπείτε πάρα πολύ συχνά μάλλον το οποίο είναι βασική γνώση και πρέπει να βαθμό οπωσδήποτε για να ξεκινήσουμε την επίλυση ένα οποιουδήποτε προβλήματος είναι το η δήλωση μαλλιά δημιουργία λευκή ξεκίνημα της δημιουργίας τις βάσεις των κανόνων αυτό λοιπόν θα το κάνουνε ανθέλληνα κατά HACCP δραματικά μέσα στο πάνελ διαλόγου και με κάνει και απομένει να καπνίσουν ένα editor άρχισε να βλέπει σοβαρά στην οργάνωση οτιδήποτε σε επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχουν κάνει τη φωνή Αιγάλεω η οκ η σύνταξη είναι είτε αφορούν ένα κανόνας γίνε γνώση μπαίνουν κανόνες μιας ένα αλγόριθμος μου μιας γλώσσας χρωματισμού καμία σχέση ο κανόνας αυτός έχει όνομα π.χ. εφόσον μαϊμούς μεταξύ κεφαλαίου κι ας πούμε ότι είναι αντιστοιχεί στον τελεστεί μετακίνησής τους φάρμακα από ένα 8 σε ένα άλλη άρα σύνταξη πετύχει το όνομά της σας σύναψης δημιουργεί κανόνα έντεχνου ένα όνομα που θα δώσει θέσεις δεν είναι χειρότερα χωρίσματα δεν είναι συνάρτηση είναι κανόνας έχει μόνο το όνομα και από κάτω έχει δύο μέρη κάποια είναι τομείς Πάρτε θα ζητήσω θα βάλω κάτι πραγματικό ιστό δεν υπάρχει τέλειο είναι κανόνας και αυτά τα δύο μαζί ενώνονται με τα το συνδυασμό το σύμβολο ίσον και μεγαλύτερη κολλημένα κάτι γλάροι οπτικά ένα βέλος αυτό είναι που γράφει σε στο πρώτα προγραμματίζεται το δεν θα παίξουν και δώρο στο πάρτι πρέπει καταγράψτε προϋποθέσεις του κανόνα οι προϋποθέσεις του κανόνα σας καταρχάς το πιο απλό που ήταν πάντοτε είναι τα γεγονότα που φαίνεται να ισχύουν θα μπορούσαν λοιπόν να Γράψτε λύσεων εφόσον λάθη καίει και εδώ στο δεν υπάρχει να ποιητές λοιπόν Acer η πια ξένα καινούρια γεγονός γυρίζει έρθω παράγει ίνες χαζοί κανόνες να ξαναζήσω λογικά σωστός αλλά συντακτικά είναι σωστός λέει λοιπόν εάν αφγανός λέει εάν είναι ισχύει ότι το φάρμακο είναι αριστερά τότε φτιάξε ένα καινούργιο ή να λέει ότι εφαρμόζει είναι δεξιά ωραία πολύ στον καιρός να μπούμε μπροστά να ήταν να δούμε τι θα έκανε αυτό θα δημιουργούσε ΑΝΕΚ έχει πάμε λοιπόν να ρίξουμε ανέγγιχτα πηγαίνετε στο εκεί που έχει ήλιο δεν υπάρχει τρόπος ζωής είναι το πρώτο σηματάκι που έχει τον το άσπιλη θέλει δουλειά αντιπαρατίθεται σε ένδειξη καινούριων έντυπα το ποταπό όλα κάτω κάτω το file τακτοποίησε το σαν 4ο παράθυρο μέσα στα στο περιβάλλον σας να καλύπτει τα υπόλοιπα και τώρα 1000 και γράψτε μου όλα αυτά που είχαμε μάλλον γράψτε μου τον κανόνα αυτόν καταρχάς όσους κανόνες χαράξτε MEDEF δεύτερου μέσα σ'αυτό το editor που έχει ανοίξει bars κι άλλα πράματα εκτός των υπολοίπων μόνο οι κανόνες που θα γράψετε θα πρέπει να τις δώστε στο καθεστώς περιβάλλον σας το περιβάλλον σας αβίωτη είναι συντακτικά σωστός και να αναγνωρίσει από τις ΗΠΑ η αναγνώριση θα τοποθετούν για να το δουν για το περιβάλλον μέσα στη βάση κανόνων βάσει καναλιών δεν έχει παράθυρο για δείτε λέει δεν κατέληξε κάπου να παραθέτει μόνο τους κανόνες εκτός αν κάνει λάθος για να ανοίξουμε το μην το υπάρχει κάτι που να δείχνει μόνο τα κανόνες από τη βλέπει μπορεί εύλογα να αλλάξει η ατζέντα που δεν είναι αυτό που λέμε δεν φαίνεται κάτι άρα βάσει κανόνων δεν μπορούμε να τη δούμε όμως στην ίδια σειρά ναι δεν θα το κάνει όμως δεν υπάρχει περιπτωση να μου βάλετε για λόγους κομψότητας κώδικα δεν υπάρχει περίπτωση να μην βάλετε το σήμα του δεν οτιδήποτε κώδικα δίπλα η δίπλα από κάτι άλλο έκανε οικονομία χώρου δεν μαζί του χώρος πρέπει σαφώς οπτικά να διαχωρίζεται οδό δεν υπάρξει απτό από εδώ το παρακάτω δεν υπάρχει οπτικά της εδώ δεν θα πούμε κι άλλα μετά θα κάνουν κι άλλοι αυτής νικήθηκε από το οποίο πώς ορίζεται αυτός κανόνας πηγαίνετε στον καφενέ είσαστε καταρχάς ο κέρσορα σας βρίσκεται στο μέσα στον αντιδραστήρα έχει φύγει πηγαίνετε στον καφέ και κάνει τέλειο buffer εάν το έχετε γράψει σωστά τα συντακτικά θα σας πει ότι έρχεται κάνει έχει θεωρήσει τη φαεινή τόμους έχει αυτά που γράφει δίπλα τα GG miss απασχολουν ειδικά εσωτερικά όμως εάν δεν έχετε κάνει σωστά συντακτικά αλλά τότε θα σας φέρει τον κανόνα όπως τον έχετε συντάξιμες παράθυρο διαλόγου και θα είναι σταματημένο εκεί έχουν μπει και συντακτικό λάθος καλά τοπικές τέτοιοι γάμοι θα σας φτάσει μέχρι τρίτη γραμμή αν θέλετε πειραματιστείτε καταστατικό λάβατε μια παραίτηση χρειάζονται στη μέση κάτι και ξανακάνει και low bap θα Δείτε πως εμφανίζεται μέσα στο παράθυρο διαλόγου διορθώνεται και επαναλαμβάνετε τον μπάφετ ωραία τώρα αυτός κανόνας έτσι πως έχουμε ξεκινήσει δεν έχει δηλώσει το θάνατο πρόγραμμά μας αυτό που έχουμε άνοιξαν ύδωρ το πρόγραμμά μας τι περιέχει το πρόγραμμά μας μόνο γνώση αυτή τη γνώση που έχουμε καταθέσει αφορά μόνο κανόνα ένα μάλιστα για φάρσες με τίποτα παρόλα αυτά ένα απαγορεύεται να το τρέξουμε το κανόνα αν τρέξουν τον κανόνα θα δει εγώ ειμί η συνταγματική μηχανικού κρυμμένη από πίσω διότι κανόνας δεν έχει ικανοποιηθεί νέες υποθέσεις γιατί κάτι προϋπόθεση του είναι να βρει το εις έφ ερε τόνιζε θέλει δεν είναι δηλωμένο το βλέπετε το παράθυρο το φαξ δεν υπάρχει ένα και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να τρέξει κανόνας θα δοκιμάσουμε λοιπόν πηγαίνουμε μέσα στο έξι όσον πάντα βρισκόμαστε μέχρι τότε που θα είμαστε έτσι μας ήταν δηλωμένο ο λοιπόν είμαστε στο 600 και πηγαίνουμε και κάνουμε ένα είστε εδώ είναι αν οτι και να κάνετε τι αποτέλεσμα θα έχει ουσιαστικά δεν υπάρχουν πολλά Steps τώρα βρισκόμαστε στη περίπτωσή μας δεν έχει έχει ένα από αυτό σου κάντε λοιπόν ένα και θα δείτε ότι μέσα στον ΟΔΔΥ αντί διαλόγου θα σας βγάλει τίποτα δηλαδή απλώς θα ξαναβγεί το πρωί της δεν αλλάξει ατζέντα δεν θα αλλάξουν τα facts αυτό σήμαινε ότι διέπραξε μα το σύστημα αλλά δεν βρήκε κάποιον κανόνα για τον πιλότο της δεν πυροδοτήθηκε κανόνες στο σύστημα Taxis είχε πάμε τώρα σελ και να βάλουμε νέα Search όπως είχαμε μάθει μέσα στο παράθυρο διαλόγου το ΙΣΝ έχει ελ ωραία δε συνέβη κάτι παρόλο ότι το γεγονός βρέθηκε μέσα στην μνήμη εργασίας γιατί γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμη έναν περπατά κάμερα αν για να ενεργοποιήσουμε την εκτέλεση να κάνουμε λοιπόν τώρα να ανακρίνεται πριν προχωρήσετε βλέπετε μέσα στην ατζέντα αυτό που λένε Coffee θα εκπλαγείτε σύνολο συγκρούσεις θεωρείται στη θεωρία βλέπετε μέσα οτι κανόνας μπήκε τι σημαίνει δίκαιο σημαίνει ότι έχω ψάξει σε συνταγματική μηχανή με τη νέα δομή του όπως λέτε με δομή ελέγχου ένα ελέγχου είναι το κόμμα της πραγματικής μηχανής που κάνει σα να διανύει ο κανόνας έχει κανόνες προϋποθέσεις Έψαξα λοιπόν αυτή βρήκε ότι κάνοντας το με δήλωσή μου είπε έχει κατόπιν με τις θέσεις και την έβαλε μέσα στην ατζέντα όπου δεν έχει τρέξει ακόμη τίποτα κόντρα που πήραν εάν ημέρα αν περιμένουμε να γίνει εκτέλεση να γίνει αδειοδότηση του κανόνα αυτού του μοναδικού για να κάνουν λοιπόν ένα αν την παρατηρώ όμως παρατηρώ όχι κι μου όχθη στιγμή μέσα στα τέσσερις στην νόμιμη δηλαδή υπάρχει και ότι η φάρμα είναι δεξιά και ότι το φάρμακο είναι αριστερά αυτό δεν αφορά την εκτέλεση του συστήματος αφορά εμένα που καταχώρησε τη γνώση και φρόντισαν από ότι όταν αλλάζει θέση Ipanema espresso στη αυτό είναι λογικό λάθος πάνε λοιπόν να ξανακάνουμε πέρυσι σε ποιητών σε επίπεδο γραφικότητες των αιτητών μέσα στο σεπτό γράφεται μέσα στην Αστυπάλαια διαλόγου Κάντε ένα reset Πατήστε την επιλογή σε τώρα όταν ο κανόνας τρέξει όταν γίνει ένα συνδυασμός θεωρείται η ΑΝΕΚ αν κάνετε κυρία θα ξαναρχίσει από την αρχή θεωρείται κράτηση ότι αυτό το σύνδεσμο έχω δουλέψει και ξαναβλέπει το κατάβαση πανδώρα να δουλέψουμε λίγο το πώς μπορείτε να βάζετε γεγονότα μέσα στον κώδικα σας κοινά στοιχεία τώρα Κάντε κλικ Eclipse πρέπει να ξαναγράψει το σαρδέλα ελεύθερα εγώ δεν θέλω να γράφω με το χέρι στο παράθυρο διαλόγου θέλω να γίνεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτόνομο άρθρα πάνω στον editor άννα Κανάκη τη δήλωση του γεγονότος μου Πηγαίνουμε λοιπόν στον πάνω απ τον φούρνο για να είναι όμορφα και λογικά τοποθετημένα και επανέρχονται βρεθούν διότι δημιουργήστε για κλειστές τις κάνουλες κατέβασε τεθούν και παρά πέντε φρουροί θέλω να δηλώσω τα από την αρχή την κατάσταση την ουσία πούτιν όλα αυτά τα λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά μην αρχίζετε νησιού ενθουσιασμό το κάνετε διότι οι δηλώσεις των γεγονότων δεν γίνεται με τον τρόπο που γίνεται στο παράθυρο διαλόγου δηλαδή δε γίνεται με τον σεφ το ΑΣΕΠ είναι μια συνάρτηση είναι μια έντονη φτιάξε ένα γεγονός που μπορεί να τον δείτε μόνο στο Βενεράτο ένα κανόνα ως πως κανένας κανόνας με τον βαθύ στο δεν μέρος στον πλανήτη ακόμα σε και μόνο εκεί μπορείτε να το βάλετε πώς λοιπόν δηλώνουμε γεγονότα μέσα στο πρόγραμμά μας στο σύστημά μας για την ακρίβεια με την βρέφος facts Ιντερφάξ σαν είναι μια συνάρτηση μέσα στην οποίαν μπορούμε να δηλώνουμε γεγονότα μπορώ έχω πολλές δε θα ξερα να άρει κάθε ομάδα γεγονότων μπορώ να έχω μια μπόρα ένα ντε φάκτο έχω σπόρων εφάπαξ και να πω ότι είναι το ήμισυ του στέγης για παράδειγμα κάθε ομάδα υπό την ονοματίζουν και τώρα από κάτω μπορεί να φέρει πίσω όλα εκείνα που είχα κάνει με το Search δηλαδή Μακρίδης Σοφούλα σας βοηθάνε ας τον διαγράψουν σε καθόλου έτσι λύσης γράφει η λύση π.χ. λεπτό η Wish τελευταίο Κλείστε Ασύλληπτη γράφει και κλείνω ν συμβουλεύεστε χώρο κάντε εσοχές αλλάζει γραμμές σκοπός είναι ο χρήστης αυτού του συστήματος να μπορεί να βλέπει και να κατανοεί άμεσα ότι δηλώνεται άρα μην κάνεις τσιγκουνιές και τα κολλάτε όλες ένα γραμμική ψάχνει με το μάτι μεταδίδει που αρχίζει και τελειώνει που κάθε Factor μια γραμμή και αν θέλετε επειδή τώρα έχουν μιαν και λαό που ζει κάντε υπέρ χαράτσι αστακό μπορείτε και να γράφουν ιστορία ημέρα το αποζητά μέχρι είναι τώρα έτσι και όπως είπε τώρα ακίνητο λευκής και να κλείσει έχω φτιάξει λοιπόν δύο ομάδες γιατί έκανα διότι χημεία για να περιγράψω καλύτερα τη γνώση που έχω δηλωτική γνώση που έχουν το πρόβλημα μια ομάδα αφορά στην αρχική του κατάσταση και μια άλλη ομάδα αφορά κάποιες μόνιμες ιδιότητες και πιθανόν γιατί είναι ήταν αμέτρητες θα χρειάζομαι για κάποιο λόγο χάος Keeping πολλά πράγματα που μέχρι και σε ζήτημα πήρε ένα μορφή τακτοποίησης ωραία τα χάσαμε πάμε να ξανακάνουμε τη δουλειά μας από την αρχή τουτέστιν είχε 11 καθαρή κάντε κλικ για κλήσεις κάνετε κυριαρχούν βίντεο του πηγαίνετε στο παράθυρο διαλόγου HACCP γιατί είπε όχι πηγαινετε μέσα στον στον editor σας και κάνετε buffer zone buffer λοιπόν μέσα στην κίνα πρώτα από όλα μέσα στα links της πλατφόρμας έχει εντολή για το κλειστό βρήκατε ήδη επίγεια δεκανίκι μέσα στα έγγραφα έχετε τινά το υλικό για το δεύτερο μέρος το ποιο υλικό για το δεύτερο μέρος έχει τα εξής πράγματα τα οποία πρέπει να κοιτάξουμε τα και μόνοι σας έχει πρώτα από όλα ένα το Eclipse Lab Νότης που είχε στο περιβάλλον γι αυτά που λέμε τώρα έχουν κάποιες οδηγίες έχει και το user Guide που είναι κλίκα οδηγός του clips από το site κι αν φέρει το κοιτάζετε έχει και ένα σύντομη παρουσίαση αυτό το σημερινό μαθήματα αντικείμενα του περίπου τα οποία έχω φτιάξει εγώ και ζητούσαν και αξιοποιώντας το εργαστήριο και υπάρχει ειδοποιεί επειδή από το βιβλίο του Βλαχάκου παρά το οποίο συνοδεύει το βιβλίο και έχω βάλει αυτούσιο και το οποίο λέει τα ίδια πράγματα που λέει περί το παράρτημα που έχει πίσω το ίδιο βιβλίο αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι τα παραδείγματα των έμπειρων συστημάτων τα παραδείγματα των δύο συστημάτων το φόρτε που είναι πρώτο πρώτο στο συγκεκριμένο που μέσα σε λίγα τοπίο έχει τεχνών τόπος έχουν αναπτυχθεί συστήματα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λέει το σέρλοκ χολμς το έπαιξε στο πνευματικό παιχνίδι του σέρλοκ χολμς οκ θα το βρείτε μέσα δείτε είναι το ρομπότ γυμνή το ο solo ως μηχανικός αυτοκινήτων και μηχανές αυτοκίνητα είναι κατανοητό απλό και ωραιότερη βάζει τον χρήστη του κινητού και σας λέει τη βλάβη είναι και θα πρέπει να κάνετε καλό είναι να τα δείτε μόνοι σας αυτά για να πάρετε μια ιδέα που καταλήγει η ανάπτυξη ένα συστήματος και πως τελικά πραγματικά δεν περιέχει καθόλου αλγόριθμο αλλά μόνο περιέχει περιγραφή καταγράφει τις γνώσεις που έχουμε λοιπόν το Ανοίξτε το πρώτο που λέει οι γύρισε πίσω από τα συστήματα και fax αυτό που λέει η Phoenix Λάμπρος Γιώτης και ανοίξτε θα δείτε να κατεβείτε λίγο παρακάτω ότι έχει πρέπει να είναι το πρόβλημα του αγρότη αυτό που κάνουμε τώρα δηλαδή για παράδειγμα δεν θα κατέβω ωραία το βλέπετε με μια άλλη θανών αναπαράσταση δεν έχει σημασία αν η υποζυγίων κάτι άλλο σας λέει λοιπόν μια όχι κάτι καλό λίγο κάτω ακόμα κι αν και είχαν ωραία λοιπόν αν το σαρωτή κατεβάστε το Δείτε με τη βοήθεια του προβλήματος περιγράφει πολλά πράγματα για το κλειδί της και γενικά για την σύνταξη των κανόνων και ούτω καθεξής φορέα τώρα ξαναγυρίζουμε στο δικό μας εμπρός σύστημα πάμε ξανά ίσως το Eclipse βρισκόμαστε σε ένα καθαρό περιβάλλον έχουμε τελειώσει το session και ξαναρχίζουν από την αρχή πέσει έρχεται τώρα να συντάξουμε το σύστημά μας γράφουν καθαρά σε δραχμή και τους κανόνες τώρα έχουμε μόνο έναν κανόνα και τα βάζουμε θέλω καταρχάς να σας κοιτάξουν συνοπτικό έλεγχο καρναβαλιού έχει πάμε λοιπόν ΠΑΘΕ εύα έχουμε όλα τα παράθυρα ανοιχτά απαξίωσης την ατζέντα μας σε διότι υπάρχει γύρω cafe βλέπουμε τα εξής πράγματα πρώτα από όλα ότι ανήκα είστε οι κάννες με συντακτικά σωστή κάνει δεύτερη φάση επιπλέον βλέπουμε κώδικα και νηφάλιοι πάντα Factors αν αυτά είναι σωστά λοιπόν ως προς τη σύνταξη τα έχει αυτά κάνει Define παρόλα αυτά όμως δεν τα βλέπουμε μέσα στην εργασίας για να τα δούμε στην μνήμη εργασίας πρέπει να κάνουμε reset και αφού κάνουμε και τρεις εκ και μπήκαν στη μνήμη εργασίας μπορούν να αναζητήσουμε τώρα την εκτέλεση αν κάνανε την δεν έχει κανόνες δεν υπάρχει στην ατζέντα τίποτα περισσεύει και δεν της ελλάδας βρήκε πριν πέσετε είχε μπει η χαρά η δεν υπήρχε μια τάση να λοιπόν τα θύματα τα οποία τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνετε είναι πρώτος συντάσσεται το κώδικας που είναι η περιγραφή γνώσεις που έχετε το πρόβλημα δεύτερον κάνετε συντακτικό έλεγχο τρίτον αρχικό είτε τη βάση με την αρχική κατάσταση που έχει περιγράψει βάσει πηγών και memory βάση εργασίας και μερικά το εκτελεί αυτά τα βήματα τώρα να εμπλουτίσουμε λιγάκι το μάλλον να κλείσουμε το παρόν μας να βάλουμε στην υπόθεση του κανόνα μας θα το κάνουμε γενικευμένο το κανόνα υγεία όπου και να βρίσκεται ο αγρότης τον πηγαίνει απέναντι τορόντο βρίσκεστε Γ τον την αξία πρέπει να γράψουμε για κανόνια πόντων βρίσκει δεξιά ενώ έγινε το κάνω αυτό γιατί θα πέσει ξύλο πηγαινοέρχεται δεξιά αριστερά ας ας δουλειά έχασε τον δεχόμαστε πάμε να τον κάνουμε γενικευμένο δηλαδή επιστρέφουμε στον editor πηγαίνουν μέσα στο διάφανο rules for εφο και βάζουμε είσαι έφορο κάπου το κάπου θα εκφράσουμε σαν μεταβλητή με ένα οποιοδήποτε όνομα αγαθά αρχίζει με το ερωτηματικό το οδικό το πιο απλό είναι να βάλουμε ένα όχι ερωτηματικό λοιπόν έχει αυτό γενικεύει την ύφεση του χρόνου ωχράς μπορεί να είναι οπουδήποτε αλλά εκεί που βρίσκεται αλλά θέλω να το κάνω by αντί να το δεσμεύσεων στη μεταβλητή που χωρίς άρα όταν του τόπου έτσι το δομή ελέγχου θα ψάξει τον κανόνα θα ψάξει και τα facts ταύροι που υπάρχει το Surf rock και όπου τον βρει τι τιμή θα το βρει θα κηρύξει μέσα στόχοι παραδοχή από είπε απλά θα επιβάλουν την έχει δεσμευτεί με μια τιμή στην προκειμένη περίπτωση θα δεσμευθεί με το να τα δούμε όλα αυτά όμως πριν δούμε θέλω νάχω και άλλο ένα Factory θέλω να ξέρω όπου και να το βρει πιο είναι το απέναντι για να τον πάει απέναντι παρθένου και την κόπωση της όπως π.χ. πιο σιγά ψυχή ένα έξι και μόλις αυτό έλα θα βρει τόπο όπου ζει ελ ότι είναι το ένα και θα γίνει και η δέσμευση του ψηλά το άρα δεν έχω παρακάτω αυτό να κάψω ότι Acer εις τ' ξύλινη νέο κανονισμού που γενικεύτηκε όπου και να βρίσκεται αφορμή να το μεταφέρει από την πλευρά που είναι στην απέναντι έχουν μια δοκιμασία θα το δείτε στην πράξη ξαναζήσει μετά όλα αν θέλετε η αντα θέλετε κάντε απλώς έβαλε χέρι σε έστω τώρα ότι ο τρόπος με τον οποίον γράψανε θα μεταβαίνει λογικά σωστός το περιβάλλον δε φταίει σε τίποτα σε έστω ότι ήρθαμε εδώ πέρα και φάγανε επιπλέον από κάτω πριν κλείσει λίζα εχθρό πράγμα το οποίο δεν μπορεί συμβαίνει μεν αλλά εμείς έστω ούτε καν οι τεχνολογίες της ένωσης και αποτύπωση της μέσα στο σύστημά μας ευθύνη μπήκε αμέσως το παρατήσουμε εμείς βέβαια έχουμε σωστά τη γνώση κάτω 16 σωστά για κάτι το συγκεκριμένο λάθος το μόνο που θα μας οδηγήσει γράφουμε ότι φάγαμε εκτός από αριστερά βρίσκεται και δεξιά μεταξύ 20 του μόλις καρέκλα και το 300 κοιτάξτε την ατζέντα σας ενεργά και κάνουν κοίταξε την ατζέντα σας η ατζέντα σας τώρα θα έχει δύο φορές τον ίδιο κανόνα γιατί τον έχει τον για κανόνι τι μας λένε αυτές οι διαφορές κανόνες μπήκε δύο φορές γιατί είναι ταυτοποιεί μένος με δύο διαφορετικά διατροφικός συνδυασμός facts η πρώτη ταυτοποίηση έγινε το φαξ πέντε και το ΦΑΠ επτά πνίγεται μέσα στη νέα facts σας και κοιτάξτε πιάνει το 57 το πέντε είναι το πάρουν καθαρή μάχη διαφορετικά δεν ξέρω πότε έχει τη βάση της 1000 έσπαγαν το ένα είναι ότι θα είναι το ότι ο φακός βρίσκεται αριστερά με το ποσό που του αντιστοιχεί και το άλλο είναι ότι αφού παραπέμπει στη δεξιά Νέτο που ζήτησε που του αντιστοιχεί αυτό είναι δικό μας λάθος άλλα λέγονται το είναι διαθέσιμη προς το παρόν ας μας πουν πώς λειτουργεί λιγάκι μέσα η δομή ελέγχου Ιθώμη ελέγχουν ποτέ στην τάξη όλα αυτά μέσα στο στην ατζέντα και τωρινή το επόμενο αυτή ήτανε το στίγμα το κάνει τομή ελέγχου το επόμενο βήμα της πραγματικής μηχανής είναι να λύσει τη σύγκρουση αυτό θεωρείται σύγκρουση γαρίδες συναντήσετε υπάρχουν παραπάνω από ένα κανόνας και να μπορεί να τρέξει στον κύκλο για κάτι τέτοιο είναι κύκλος αποχή να δουλέψω μιστεύω θα δείτε ότι ένα απ' αυτούς θα τρέξει ποιος θα τρέξει εάν δεν βάζετε κάποια στρατηγική θα τρέξει ο πρώτος που έχει ποινές κοιτάξτε λοιπόν ποιος είναι πρώτος κοιτάξουμε αυτά κτήνη και κάντε ένα ΣΔΕ όχι όποιον συνδυασμό καλού τελείως ξένο ελέγχεται μέχρι τέλος εξανάγκασαν κακοποιοί λήστεψαν σκάλες ένα cc καύσιμο κίνησης όταν ξαναμπήκε στον επόμενο κύκλο η δουλειά επαναλαμβάνεται από το μηδέν δηλαδή ποιοι κανόνες συνδυάζεται με ποιά γεγονότα και το μόνο που ξέρετε είναι συνδυασμός που έχει ήδη τρέξει παραμένει μόνο κανόνας με τον άλλο συνδυασμό που ιδιωτική αγρότης δεξιά και το παίζει δεξιά η αριστερά αν κάνετε άλλο ένα θα παίξει και αυτός και θα τελειώσει εκεί πέρα διότι δεν έχει τίποτα άλλο για τη CETA άλλαξε τους κανόνες είναι ένα το Factory δημιουργούμε πήγε από αριστερά με τη δεξιά εδώ άλλαξε υπάρχει ακριβώς αυτή τη δομή υπήρχαν δήλωσε μόνοι μας και όταν υπάρχουν δεν επιτρέπει δηλαδή αυτά καλές σημειώσεις και φτηνή το περιβάλλον που διαχειρίζεται γεγονότα δηλαδή την μνήμη εργασίας δεν επιτρέπει σας επιτρέπει να γράψετε δυο φορές ακριβώς το Factory Team για σύνταξη δεν έχει νόημα αλλά να κάψετε Antique εγώ αντικρουόμενες αγαπητό υιό Family δεξιά και αριστερά αυτό το αποτέλεσμα έπαιξε και η λογική του προβλήματος μπορεί τα προβλήματα ύδρευσης εξαιρεί τι ακριβώς περιγράφει επίσης αυτό όμως που σας προλαβαίνουμε και σου λέει κύριε δεν μπορείς να έχεις ακριβώς το ίδιο θα ένα Φορέστε έχει νόημα ωραία λοιπόν να φτιάξουμε και έναν δεύτερο κανόνι έχουν μόνο ένα κανόνα πιασμένα κανόνα αφού υπογράψουμε μεταξύ του ντε φάκτο και καταβάλλουν και το και πριν αποτεφρωθεί όλο θα του πούνε κανόνα του στόχου κατεφέρουν μπορεί στο ΑΜΠΕ φέρουν όλο να βάλουμε ότι εάν φάνε είναι light τότε πριν καν ότι και μέσα σε σχολικά βάλτε δύσης δεν μπορεί το πριν πάω μέσα σε παρενθέσεις κανονικά κάτω το βελάκι στα δεν στο δεν υπάρχει δεκανέας επτά πλέον κάνει απλώς ένα πριν πάω στο ωραία στο τέλος του 58 πριν το τέλος του πρύτανη και πριν κλείσει παρένθεση Γράψτε Τσιάρα ελευθ δηλαδή το πριν κάνω σας πριν πάω ότι string θέλετε λύση άρα επτά είναι για να σας να άλλαξε γραμμή αφού βγει το μήνυμα 1000 σε πιο κοντά αλλά έπειτα από αυτή ένα αυτή ότι πέρα προσδιορίζει το terminal μαζικής δολοφονίας πούλησε όχι λοιπόν απ' το διατρέχεται από κάτι συγκεκριμένο ότι και δε γράφουμε θυμάμαι επίσης που θα αναφέρουμε της γλώσσας του περιβάλλοντος μέσα στο α το πριν πάω είναι μια διαδικασία είναι κάποια ενέργεια όλες οι ενέργειες τρεις γίνονται στο δεν υπάρχει το LEAF πάρτι έχει μόνο ταυτοποίησης γεγονότων κοιτάζω αν ισχύουν οι προϋποθέσεις δεν κάνω ενέργειες ποτέ στο ΕΚΠΑ κάνω ενέργειες στο δεν υπάρχει αρτοποιοί λαό υποχρεωτικά γράφεται στο δεν υπάρχει και μιλάμε περί τα 800 πριν κατεβασμένα τη μικρό αυτό είπαμε διάχυση περιβάλλοντος εμφανίζεται στο terminal και κάνει feedback Like φίδια το επόμενο θα πιθανόν εμφανίστηκε εάν θέλετε επιπλέον πριν ολοκληρώσετε το δεν υπάρχει αυτός κανόνας γαλλική τελευταίος 06 αλλιώς ακόμη και μπορεί να τρέξει και πήραν δηλαδή υπάρχουν καλοί κανόνες να τρέξετε τότε βάζετε το χαλί το χάρτινο ολοκλήρωση των κύκλων λειτουργίας και μετακλητοί είναι εδώ δεν υπάρχει τώρα δοκιμάστε το παστέλ δηλαδή στο σημείο να κάνετε London buffer και κοιτάζει την ατζέντα υπάρχουν MP τρεις κανόνες μέσα δηλαδή πρώτος κανόνας του γκολ και μετά απάνω στου κουφού ελιές διάφορες όχι και φαίνεται ότι για να το δούμε δεν γίνεται δουλειά λοιπόν όπως γράψαμε και πως μπαίνει μέσα στην ατζέντα αυτών διαφέρει τώρα αυτό σημαίνει ότι στη βάση δηλαδή πρώτα κοίταξε τον Κορινό μετά θα ξέρουν και βάλε πρώτα το γκολ στην συνέχεια βρήκε το όμορφο με το λεφτά οτι μου σου τον βρήκε με τον βουλευτή για την πρωτοφανή που έχει δηλωθεί και το έβαλε από κάτω από πάνω και στη βάση ξέρετε καλά κάποιοι και το moon τώρα πάει και το παραπάνω είναι έτσι δεν είναι από κανόνες συνδυασμών ΑΕΙ μετά ΜΕΤΚΑ συνδυασμό λευκή μετά το γκολ σαφώς αυτό αυτό πάνω από ακριβώς για το βρήκε πρώτο και στην τάξη και το επόμενο έτος συνταξη και και όχι μόνο τους κανόνες αλλά και σε συνδυασμό με τα facts κανένας κανόνας έχει συνδέσει καταπακτή δεν έχει σημασία έτσι απετράπη τα facts για το ποιος βγήκε πρώτος στοίβα όχι ως ο κανόνας είναι ένα συγκεκριμένος και πες ότι έχει διότι συνδυασμούς με τους οποίους μπορεί να τρέξει με το πρώτο συνδυασμό θα μπει στη στοίβα με τον επόμενο κόσμο αντίπαλοι στις ΗΠΑ οι προθέσεις μας και τα φαξ πώς γράφεται για το πώς θα βρείτε συνδυασμούς από πάνω προς τα κάτω και τα φαξ παρά καλοί εραστές πόρτα στους κανόνες καλά-καλά και κανένα αστέρι του να δει και θα τρέξω πάνω πάνω οκ έστρεψε έξω πάνω πάνω ενώ κανονικά και λογικά αν εμείς θέλαμε να τρέξει το γκολ αυτό έχει βρει γιατί να κάνει αλλαγή κόμης από δεξιά αριστερά έχει αυτό μας οδηγεί στην ανάγκη να βάλουμε προτεραιότητες στους κανόνες μας κι να τους κάψουμε κατάλληλα ώστε να μπαίνουν στη σύρραξη με σωστό τρόπο απρεπή δηλαδή Αντράντε Φάι Αντράντε κουβαλάμε έχουμε βάλει σαν τελευταίο τελευταίο κανόνα τους κανόνες μας αυτό λέγεται στρατηγική η στρατηγική επίλυσης συγκρούσεων δηλαδή όταν πολυμέσα πώς θα διάλεγε κανόνες απομόνωση των πρώτων από πού προέκυψε το σύνταγμα με προτεραιότητες θα δώσουμε εμείς κάνοντας κατάλληλα τις συντάξεις ώστε να μπαίνουν μέσα με τσιτάτα θέλουμε και να τρέχει πρώτος ήλιου τυχαία καλείται λοιπόν τώρα είναι αρχίσετε λοιπόν τώρα να του πούμε αλλά λειτούργησε και μέσα ηχηρά το αυτοματοποιούν και μέσα σ'ένα κανόνα το δώσουμε και μέσα στον κώδικα αλλά ακόμα και το περιβάλλον πήγαινε εκεί πέρα που λέει ωραία κάτω από το έξι ο υπάρχει μια επιλογή που λέει options την ανοίγετε και Καπούλα Strategy υπάρχουν πολλές στρατηγικές Κέας μεταξύ των οποίων είναι η υπεύθυνη αριστερά είναι λίγο lip balm Apivita επτά και είναι και γιγάντων μιράντα μείνει πιο απλή που μπορεί να δώσει σε ένα σύστημα όταν θες να κολλάει σε μια συγκεκριμένη σειρά εκτελείς κανόνων άρα πατάτες τώρα αντον και επαναλαμβάνεται τώρα την ΑΣΤΕΡ έχει κάνει reset έτσι είσαστε έτοιμοι να τρέξτε ποιος έτρεξε όλες μεταξύ πριν όχι ξανά κάντο για χρυσές σφαίρες σαν extra ball σάλο μεταξύ των βουλευτών αφού πέραν των τυχαία τρέχει άρα Κάντε τις προσπάθειες σε κάθε περιοχή βαθιά τι τρέχει αντίθετη εναλλάσσεται έχουνε ένα εκκρεμότητα έχουμε την εκκρεμότητα των τρακτέρ δηλαδή εγώ δε θέλω να μένει πάλι μια κατάσταση που είναι θέλω να φεύγει αυτό θα οδηγήσει στην ανάγκη να συμβάσεων μέσα στο δεν πάντα πάρτα μπορείτε να το τη θέση του Φαρμάκη που είναι να πάει σε αφήνει τελείως για να μπορώ να κάνω Search καινούργια για να το πετύχει αυτό πρέπει να ξέρω την ύφεση του θα εκεί θυμάστε τι κάνουμε το Ποτάμι μπλεγμένες στο παράθυρο διαλόγου με τακτ τρεις και έφυγε η χτένα και φύγει αυτό τώρα το 301 το ξέρω δεν ελέγχω το σύστημα τα έβαλε βάζει με τον εύθραυστο βάζει τους κανόνες αλλάζουν οι ρυθμίσεις άρα όφελος έξι κινούμενο κύκλο πτώσης σε συγκεκριμένο πατέρα μάξιμο που έγινε να ξέρω σε πιο όμορφα βρίσκεται περίπου λέει όλου εφέ 1.5 εκείνο το βάζει μέσα στην ατζέντα εγώ αυτό το FNA πέντε τον αριθμό εθελοντών ξέρω ως ένα από τα φαβορί η 401 οτι έχει γίνει Βαλεντή πώς το πετυχαίνω πηγαίνω στη σύνταξη του κανόνα μου εκεί που λέει η φανερά τελευταίο και στο ήπαρ έτσι και μπροστά πριν από το οι Ισπανοί με όπου κι αν είναι αυτό τελοσπάντων δεν νοιάζει και κάνω αυτή τη σύνταξη δηλαδή λέω βάλε μου σε ένα μια μεταβλητή κλη ση που έκανε στον πατέρα μάξιμο αυτό σήμαινε αυτή σύνταξη παρέα όλα μεταβλητής και ενώ μικρότερα και Παυλίδης για να κάνει το αριστερό βελάκι και διπλά κανονικά όπως οι χάρτες στόφα που θέλετε να ισχύει τίποτα έτσι όπως το βλέπει δεν το κάνουν κάτι άλλο που μην μπερδεύεστε καθώς των γατών ξανά έκθετα ΠΥΣΔΕ όλης βρόχο δεν πειράζει πέστε διότι ξεκάθαρες καταστάσεις τοπία από αριστερά δεξιά από δεξιά αριστερά από αριστερά δεξιά και Βρυξέλλες και πάει λέγοντας και την οιαδήποτε πως σταματά με ένα τέτοιο σύστημα πρώτα απ όλα η νέα άρα πηγαίνει εκεί πέρα που λέει το Κοράνι και κάντε το χαλ πώς εμφανίστηκε και αφού πήραν ανάσα και συνήλθε ποτέ το σοκ απρεπή ανατολής τελειωτικά λαϊκά φροντίστε να γράψετε κάπως έτσι τους κανόνες σας βάζοντας πιθανόν πρόσθετες γνώση προς τα facts που σας κρατάνε πληροφορίες σχετικές με το ποιος κανόνας έτρεξε ακριβώς πριν ανάμειξη ανατρέχει κλπ κλπ κλπ το χαρτί πάνω τρέξεις όταν έπεσε σε βρόχο από κάτω από το ξίφος ήταν το χαρτί τώρα λέω πως αυτό είναι όταν είσαι παρών και το ελέγχεις όταν θέλεις να μην μπεις καν στη διαδικασία του Open door συλλογικά λοιπόν ότι όταν ένα κανόνας έδειξε χτες δυνάμεις μεταξύ μετάνοια πινελιά αυτό τόνισε μόνοι σας τη λογική σας δένει της παρούσης θέλει τώρα που έχετε μάθει όλα αυτά να δούμε λίγο ένα από τα προβλήματα που έβαλε στο E-Class προστρέχει για να δούμε λοιπόν ένα έτοιμο σύστημα εμπρός σύστημα πως τρέχει να διαλέξουμε δύο η υποψήφιά του δεν είναι πιθανόν να δούμε το ρομπότ ως έχει αν θέλετε το άλλο να δούμε αυτό που λέμε η συμβουλές για τα τεχνικά προβλήματα & τεχνικά πάνω σε τεχνικά τον Μπεργκ στο E-Class πήγαινε μέσα στο δεύτερο μέρος και τέμπερες παραδείγματα άνοιξε το παράδειγμα το δεύτερο που είναι ιδανικός ελληνίδων και όπως είναι ακριβώς το Κάντε copy και πνίγεται μέσα στο κλιπ στο καθαρίζετε από τον αγρότη του σωστά τι θέλετε για να παίξεις πίτσες κλπ κλπ αλλά κλείστε τον 6ο μετά απ'αυτό και άνοιξε ένα καινούργιο μέσα στο οποίο θα κάντε paste τον μηχανικό αυτοκινήτων μέσα πριν προχωρήσει θα το κοιτάξουμε λίγο καταρχάς ως προς τη σύνταξη του βλέπετε ότι ασχολίαστο κλιπς είναι όπως και τα σχολεία στολής στήλης ερωτηματικό ελληνικό βλέπετε ότι ένα σοβαρός κώδικας πρέπει να ξεκινάει με τίτλους λάβει τη γη ποιος είναι το αντικείμενο του έγκαιρου συστήματος και οδηγίες πιθανής εκτέλεσης βλέπετε τι λέει απλώς κάνε low bap reset Κεράνη στη συνεχεία βλέπετε είναι γραμμένος κώδικας Μεσογαίας δεν γράφεται τυχαία όπως να ναι να τα πιάσουμε ένα-ένα τα κομμάτια πάνε πάνω πάνω στον κώδικα ευρώ ωραία πρώτα απ' όλα η λογική σειρά που γράφουμε κώδικα είναι ξεκινώντας με αντίθετη πάντως και τα έχει βάλει και κύκλος αυτήν την ενότητα και ακολουθούν όλα τα τεύχη ανοίξεως τώρα κατέφθαναν εξώσεις δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να φτιάξουμε φαντασίας είναι βοηθητικές λειτουργίες είναι μόνο το μόνο κόμμα το οποίο γράφει πραγματικά κώδικα όταν λένε κωδικά κώδικα με τη λογική της των τακτικών εντολών που ειδικε ς και των συναρτήσεων ξέρετε σε άλλες γλώσσες αυτό εδώ το χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με το interface του διαμέσου δηλαδή κάνει περίοδο αφού κρίσεις με το χρήστη είναι πράγματα τα οποία θα μάθετε τι κάνουμε και μόνοι μας στο μέλλον προχωράμε παρακάτω και έχει τους κανόνες οι κανόνες και είναι η κατάθεση της χρόνος που έχει ένα μηχανικός για να αντιλη βάσει συμπτωμάτων που θα του έριχνα το διάμεσο το τι πρέπει να κάνει και προχωράμε και μετά έχει άλλη ομάδα κανόνων οπλίζει καν την συμβουλές ιππέα πολλούς και δεν από κει και πέρα έχει αρχικές κατάσταση μήπως πρέπει να ξεκινήσει όλη διαδικασία πάλι με κανόνι νερού με λίγα λόγια έχει τη γνώση οργανωμένης ενότητες ωραία λοιπόν προφανώς δεν έχει καθόλου τρέφουν facts γιατί δεν έχει παιχτεί fax γιατί αρχικά facts του τα δίνει χρήσιμες το διάμεσο όταν αρχίζει η επικοινωνία πέταξε εξαρχής παρότι χρειάζεται ντε φάκτο απλώς όταν του τα δύο χρήσεις για τα καλά σας κάποιοι κανόνες κάλεσε Μπάκας μέσα στο σπίτι σας λεπτομέρειες θέλω απλώς τώρα που το έχουμε να κάνετε London παθαίνει και να κάνετε να ξεκινήστε με το reset και άλλα να τα τότε τρέξτε σαν χρήστης κάποιας σύστημα σπορ κάποιος άλλος έκανε ώστε όταν είστε και εσείς για να φτιάξει ένα σύστημα ξέρετε πώς πρέπει να λειτουργεί στοιχειωδώς δώσετε κάποια συμπτώματα πήρατε κάτι που να έχει λογική σαν απάντηση δε θα θέλετε να δείτε το πώς σκέφτηκε και τι έκανε ακριβώς πως παρακολουθούν δεν το πώς λειτουργεί ένα σύστημα ακούστε αυτό έχει ενδιαφέρον αυτό που μέχρι τώρα παρακολουθήσαμε ήταν οδηγεί σε κάθε κύκλο εδώ δώσαμε ένα νέο έτρεξε στο σύστημα μπορεί να κάνει 15 κύκλους ούτε είχαν χρόνο να παρακολουθήσουμε και να ξέρουμε τι έγινε όχι μόνο μας λέει πήγαινε και δώσ' το αυτοκινητό σου για παλιοσίδερα κάτω εμπιστευθείτε για να περιγράψετε πώς κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα όλα λοιπόν τα συναισθήματα κυνικός αυτά που δουλεύουν σε περιβάλλοντα επαγγελματικά έχουνε ένα ένα δυνατότητα μια έκδηλη ήδη η οποία λέγεται παροχή ιστορικού όποιος σας λέει στην ουσία την ιστορία συλλογιστικής που ακολούθησε εδώ είναι τόσο πλούσιο το σύστημά μας αλλά μπορούμε να πάρουμε κάτι σχετικό για το πάρουνε θα πρέπει να πάμε στο πάλι στο εξοικείωση στο έξι και ουσιών που θα πάτε έχει λόγω της το watch είναι τι θέλεις να παρακολουθώ για να μπορέσει στοιχείων δωσα παρακολουθούν δείτε γεγονότα μπαίνει και βγαίνει μέσα από το βορρά και memory και ποιοι κανόνες τρέχουνε αρκεί να κάνετε κλικ στο Factory φάρους και στάχτη ίσως αν κάνετε αυτά το πλαίσιο non πειραματιστείτε σίγουρα χρειάζεται όχι πάρτε το πίσω τώρα και με τα αντίστοιχα δικά τους δίνει αφού κάνετε αυτά ξανακάνει περί σεξ και τρέξτε τυχεροί και είναι λίγοι κανόνες θα τα δείτε όλα μπροστά ασφαλώς θα πρέπει να τρέξει το παράθυρο διαλόγου μεταδίδει έχει διαδραματιστεί πιάστε το τώρα έχει γίνει στο παράθυρο διαλόγου π.χ. αρνείται τη ράβδο σας την αρχή της διαδικασίας και αρχίστε να παρατηρείται η έχει αποτυπωθεί αυτό όπως έχει αποδειχθεί είναι ποιος κανόνας έχει γίνει φαΐ πυροδοτήθηκε ότι έχετε δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα τοπία γεγονότα έχουν επιλεγεί ποια γεγονότα έχουν ήδη 18 ακριβές σας λέει ποιος κανόνας πχ πιο θα σας λέει μετά οι έδωσε το ακριβές μπαίνοντας ή βγαίνοντας και ούτω καθεξής με λίγα λόγια αν κάποιος διαβάσει λίγο δυσκολία βέβαια αλλά εντάξει την υπομονή αλλά όλες πληροφόρηση νίκη για το πώς οδηγήθηκε το σύστημα εκτελώντας τον έναν κανόνα μετά τον άλλον δηλαδή ακολουθώντας τον έναν συλλογισμό μετά τον άλλον πώς οδηγήθηκε να σας δώσει κάποια συμβουλή στο τέλος κι αυτό είναι η τρίτο προτέρημα η ομορφιά των δύο συστημάτων το πρώτο είναι ότι δεν παίρνεις αλγορίθμων γραφικότητα απλώς γράφεται στην ουσία αποτύπωση γνώσεις το δεύτερο είναι ότι εκτέλεση σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη λογική που ακολουθήθηκε και έτσι αν συμφωνείτε να δεχθεί το συμπέρασμα εάν συμφωνείτε να το αγνοήσετε όπως αγνοούσε τη συμβουλή ένα έμπειρου γνώμονα αν δεν σεβαστεί όταν λοιπόν έχω σε εργασίες που θα σας δώσω σας ζητήσω να μου καταθέσετε το παράθυρο διαλόγου τέλος τα ενοποιημένα μετά πάρτε ένα σελ 46 τηλ αυτό να μου το copy paste μέσα στην εργασία σας προφανώς λίγο φτιαγμένο ΝΔ swap δεν διαβάζετε wattt ανά τίτλο κατά σχολείο και ούτω καθεξής θέλουν να μας πει τι σας ανακαλύψτε τη θεωρία σας λείπει και δεύτερον να μπείτε σε αυτά τα προβλήματα και μάλιστα πέστε στο πρόβλημα του σέρλοκ χολμς να δείτε ένα πραγματικά λεπτομερή δουλειά δηλαδή μια εργασία παρουσιάζει μένει σε επίπεδο βέβαια η μεταπτυχιακή εργασία στο πανεπιστήμιο Πάτρας το σε κάθε περίπτωση όμως είναι το καλύτερο που θα σας συμβουλέψει να κάνετε ωραία λοιπόν καλή συνέχεια