Νοιαζόμαστε. Προστατευόμαστε. Εμβολιαζόμαστε - Δημήτρης Διαμαντίδης-Θοδωρής Παπαλουκάς (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Το παιχνίδι κρατάει 40 λεπτά. Ξεκινάς, διαβάζεις τον αντίπαλό σου, τον μαθαίνεις. Στα δύσκολα όμως, όλα κρίνονται στο τέλος. Μπορεί να έχεις κάνει τα πάντα σωστά για 39 λεπτά. Αλλά είναι το τελευταίο ένα που μετράει. Αυτό είναι το μπάσκετ. Και δεν διαφέρει καθόλου από τη ζωή. Τώρα που ο δύσκολος αγώνας με την παρουσία του παιχνιδιού, η μπάλα είναι στα χέρια όλων μας, είμαστε κουρασμένοι, αλλά ξέρουμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Και αν δείξουμε τη δύναμή μας, δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να μην βάλουμε το τελευταίο σούτ. Αυτό... 7, 6, ποιος... Ποιος... Βάλ' το αγόρι μου! Κόμπαλε! ... που δίνει τη μεγάλη νίξη. Βάλ' το αγόρι μου!