Ευεργέτες - 20 Χρόνια Μποδοσάκειο Part 2 (Δήμος Εορδαίας, 2012)
: Η γυναίκα μου λέει, δώστε το στα παιδάκια που θα χρειαστούν. Έτσι λοιπόν, εμείς πήραμε την απόφαση να χειροξενήσουμε αυτά τα παιδιά. Απλά να σας πω ότι μετά από λειτουργία λίγο πετών, άσχησαν τα παιδιά της μίας δομής να επιτύχονται στάρα. Αρχίσαν οι γονείς να θέλουν να βιώξουν και μία δομή μέσα. Αρχίσαν κάποιοι να κάνουν καταλήψεις του κόρου, να μην αφήνουν τα παιδιά να βγουν μέσα. Ο Δήμοστος Τελεμαϊδός από ευρωπαϊκά προγράμματα έδωσε 90 χιλιάδες ευρώ για αγώρασης τρόματων, παιχνίδια και διάφορων, τα οποία παραμένουν κλειδωμένα μέσα. Γιατί? Για να μην πηγαίνουν τα παιδιά της μίας δομής να παίζουν με τα πράγματα της άλλης. Φυσικά, το κτίριο αυτό, το ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή σταμάτησαν οι δομές από πληροφορίες και θα ξαναρχίσουν σε λίγο. Όσο και για την άλλη, ακόμη παραμένουν αυτές οι δομές. Η Νομαρχική Αυτοδιοίκηση τότε είχε ζητήσει χώρους που τους προτείναμε να πάρει αυτό το ειδικό εργαστήρι να μεταφέρει τη διοίκηση του δομή. Ακόμη όμως τα παιδιά συστεχάζονται μαζί, ακόμη τα προβλήματα υπάρχουν. Προχθές έμαθα ότι η διευθυντής έκοψε και το καλοηφέρ για τους γνωστούς λόγους. Το κτίριο στάζει, ρημάζει και δεν ξέρω πού μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Κάποια στιγμή λοιπόν, τελειώνω να διαβάσω τη Διαθήκη. Αν θέλετε να δημοσέψω κάποια εφημερίδα το οποίο ήθελα να διαβάσω, αλλά νομίζω ότι σε ένα τόσο μεγάλο έργο, όσο και να τους υπηγνώσω, δεν μπορώ να. Υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία. Μπορείτε να συνταταθέσετε, αν έχετε κάποια παράδειγμα. Σας είπα κάτι ότι δεν μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή εκτός σε ένα τόσο μεγάλο έργο. Ζητώ συγγνώμη από όλους εσείς, εμείς περιμέναμε τρία τέταρτα να ξεκινήσουμε την εκδήλωση εδώ. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε, νομίζω πόσο άλλα πέντε λεπτά, για να μάθει το όνομα της μεγάλης ευκαιρίας της ευεργίας της. Εωνία της ημμύτης. Υπάρχουν κάποια θέματα πολύ σοβαρά και ελπίζω ότι θα μας τα καταθέσει. Λοιπόν, να προφορήσουμε στο επόμενο ομιλητή, ο οποίος είναι ο κύριος Βαρπαρούσης. Βαρπαρούσης με θέμα... με θέμα ο Βαρπαρούς και ειδικά σε μελέωμα της 21ης Πέλης. Μπορείς να μαθαιπώ την πρώτη Δημοκρατικό σχολείο του διδάστης. Παρακολουθείς έτσι ο Δινάσιο Κοζάνης. Σκουβείς και τροπογράφος στην Τροπογραφική Τεχνική Σχολή Πάντων με Βαθυνών. Μπορείς να διορίσσεις τη διευθυντική διεύθυνση των δημιουργικών δημιουργικών δημιουργικών μηχανίας, στον τοπικογραφικό τμήμα ανατομίων μεταλλειών, όπου έζησες στην Αβήνα 36 χρόνια και όχι και στην ταξιδοποίηση. Σήμερα ζεις στη Θεσσαλονίκη. Η λατρεία που έσπιζε την βλάστη είναι δεδομένη και είναι δημοστή, νομίζω, στην περιοσία. Απλώς επειδή θέλω να αναφέρω για τα τέσσερα εμπειρία τα οποία έχει εκδόσει μέχρι τώρα. Το δεύτερο είναι ο φωτογραφικό λεύκωμα, το Βλάτσι το 2006. Το τρίτο είναι η φωτογραφική της Σαβρή της Βλάστης το 2006. Και τέτατο, ο Βαρώνας Κωνσταντίνος Πέλος, Πέλιος από την Βλάστη και η Επίγονή του, το 2007. Είναι προσέκτοση το φωτογραφικό λεύκωμα για πόδι με αποβουκράσεις σε ξένες χώρες του 18ου-19ου του 20ου αιώνα με 400 φωτογραφίες. Σας δίνω τον λόγο, κύριε Παρβαρούση, για να αναπτύξετε την εισήγησή σας. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση. Παρακαλώ, κύριε Παρβαρούση.