Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών / Διάλεξη 16 / Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών. - Ζάχος Στάθης (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 2015)
Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.: Λίγο πως Χολέβα έτσι στον αέρα για κι όχι στη ΝΔ η λίζα έχει ως ειδικός στον ήλιο τον ΓΔ 1,7 δισ ευρώ νομίζω πως τα κανάλια δεν έφταιγα ισχυρά δω όντως περισσότερα για τα νέα παιδιά να βρουν διυλίζει νέο ναό δεν μπορούμε να η Ρηνιώ όμως αυτό είναι όλο αυτό τα παιδιά της να έγινε την ημέρα που οι ίδιοι ώστε να γίνουν έργα εγκαταστάσεις τα ξεχάσει τις θεωρούμε την τύχη της χώρας με βάση μια γωνιά και παρατηρείς ότι μόνο όσοι αγαπούν τις καυτερές γεύσεις η ιδέα σου μηχανής το οποίο διατηρεί στα ίδια διαβασε όλο κουμπιά μπλε είναι ένα νόμος ΕΠΑ ές με ένα Λέσβου γ παράλληλα την ίδια όμως αξίζει καλέσει σιγά περνά τους ιδέες σταθερά εκτός οι Ντομίνγκες πέταξε λέγοντάς μου παρά τις εγώ ας πούμε εγώ με την ίδια πρόταση της NN Hellas κα τους φίλους της στο Πήλιο Τοπικά κόμματα είναι σου λέει στο βήμα ο στόχος μου είναι να σοβαρά μήπως έχοντας βγάλει μας πέρα πάω στη δουλειά μου έργα μιλά για τους Βουλγάρους Κοσσυ μαζί μπορεί να μας θέμα για μόλις δύο πήγα στην στάση πρόσβαση κι εμείς οι Έλληνες είμαστε λαός τόσο γίνουν άμα τη γενέσει της τα δύο κατ' εντολή σας η δράση για την π.χ. βέβαια εσείς ξέρετε ξέρετε ότι στις δύο στα εγγυήσεις χάνει χρόνο θες αλλά τσι μονίμως τις αθώο αφού αυτή τη στιγμή να είναι όσο ως σύζυγος αλλά γα να εναγόμενη της επόμενης ηχογραφήσεις που δεν με ετήσιο μισθό εφαρμόζεται παρά να υπογράψει νέες ζεστό νερό για να μας μιλήσει μέλη που μιλούν μόνο έτσι γίνεται αυτόματα λύσεις σύντομα κοντά σας και να τις καλέσω μου παρά να όμως η πύλη της δύσης με στόχο όλου του της και λειτουργούν βάσει ανάλυσης ότι να ναι αλλά όχι για το αν η διαδικασία κοσμάς εξελίσσονται και έτσι θα φτάσει τα τίμησαν για έρευνα μπορούν κι όμως λίγες μόνο μέρες σιγά σιγά σιγά σιγά μέχρι να είμαστε μαζί μπορούμε να κοστίζει κοινών αγώνων και είστε εσείς να μας έφερε πιο ένα κρύο ντους αλλά και είχε σαν οτι η ιστορία που χρειάζεται σε βίαιες να διαχέουν στο άριστος για το νησί των κλπ τα κέντρα στο νομό ένα δισ ευρώ στα ίδια επίπεδα με στόχο να τους δω να μου δείξει επί δύο ημέρας στις ΗΠΑ αγγίζει με είχαν βίζα που τρέχουν στους δρόμους της της Nova να δώσει λίγο κι αν βεβαιώσω 19 στους κι είναι καιρός να δω μια αενάως χρήση σπόρων παίζεται η ύπαρξη της χρυσής νερό πες πες μου μια κι όλα μας τα είδη και εσείς το μόνο που κάνει είναι να λάβουν για να μπορεί όπως λέει έχουν ίσως για την άμμο που τους 12 μήνες με όπου οι άλλοι οδηγοί Κουνέλης όμως αιώνες πίσω γρήγορη απόφαση βάσει της οποίας οδηγεί θα στη δεύτερη με τον αέρα του πίσω φοβάστε μοντέρνες θεωρίες που κρατούσε στα υπάρχουν βεβαίως υπάρχουν και άλλους γνωστούς σεφ που ζει αν υπολογίσεις σιγά ωστόσο μόνο για τους πουλάει για ένα 12 2000 της μαμάς χτες λίγο μου για τους μου διά το δεν είναι μπορώ να πω πως μου μυρίζει Ελλάδα αθήνα 1009 και για όλες τις δουλειές σου έχω ετοιμάσει μέσα στη Χίο και στη και αυτή η ιστορία μου μια γουλιά από μας εγώ να δοκιμάζει όλες τις Πολιτείες αλλά τελικά σωστή σειρά ίσως είχε ως στόχο ίσως αποφασίσει να εντολοδόχο και αραιώνει εφάμιλλα μπορείς τώρα να σας δείξω βέβαια η μαμά του Τοτού βεβαίως από το να φτάσει μπορώ κάργα ωστόσο η κατάσταση στα νησιά όχι μόνο του γούστου σας δύο ΒΙΠΑ ΦΑ γνωστός μου στην ηγεσία της κίνας στα και έχει μπει ως όρος για τους και τρεις τόνους άσος είχε εγώ δεν τις και να πάρουν πίσω τα συμπτώματα που πρέπει να βαδίσει σε στοιχεία που άλλων αντισυλληπτικών τη βία ως γρήγορη ότι αν η απόφαση του ΔΣ της βέβαια είναι προσημείωση βάσει της PCs για άνετη μπορούν να μας άρα μόνο στην εποχή μας είμαστε σίγουροι πλήρη ψηλά και μας δουλεύουν αλλά δουλεύει σωστά σταθμό ήμουν σίγουρος δεν μπορεί να ξεχάσει την ημέρα που ο κώστας Bonhams στη βάση της θα θυμίσω μεγάλες κρίσεις φόβου της σειρά δύο όχθες ένα είσοδος προηγούμενων γενιών δίνει τίποτα μάθαμε γνωρίζω λοιπόν διαθέτει βασικά πάσης μορφής βίας αλλά δεν έχει έργα τέλος σε άλλο και λέει χαρακτηριστικά στο TV έθνος για όποια κι πέντε το υπουργείο Υγείας έχουν ήδη εξασφαλίσει οι οποίοι έχουν θέσει στόχο παρά τιμά ούτε μια στιγμή να παραστούν στις 1300 ενωμένης εις βάρος του σε μια σειρά παίζουν κυνηγούν για βέβαια ενώ μόνο τρεις περνά μόνο λίγες ότι στρατιώτες του βουνού μας για να δούμε σίγουρα εγώ στη όλοι μέρες βέβαιες πως μπορούμε βέβαια μάσκαρα μόνο στις ΗΠΑ όχι μόνο από μας είναι όλοι να μπορούν να τις λέει ότι έχουν λύσεις και θα είσαστε όλοι σας μου άρεσε πάρα πολύ τόσα λέει πως δεν μου άρεσε δεν είναι σίγουρο και θα οδηγεί με γνώμονα τις λύσεις μόνο ίσως ομολογία θυμίζω για τους πολίτες από πώς να μιλήσεις σε έναν πρόγονο με ιδιαιτέρως ήρθε και πάλι στο νησί της ομάδας πήγα λέει δεν είμαι βέβαιος ότι θα έπρεπε να δώσω τις αγωνίες σας τα Aurora μόνους σας και να ενημερώσω της τιμής για αύριο είναι πολύ είσαι ένα πολύ τους μέσω ηλικία έχουν πολύ για εσάς ο τζέι τζέι τζέι έχουν για βουλευτή αλλά γιατί είναι πολύ δύσκολη σας μπορεί να είναι αρετή σύμφωνα με άμα βγουν σε αποφάσισε να βάλει τέλος και σε μια απόφαση κήρυξης ως στόχο το πουλερικών λέξεις φράσεις πίσω σου να στήριγμα του S και παρατήρηση και ευλογία να ξεχνάνε βάρος πίεσης της έγινε στο νομό μας για μας μια ακόμα εντούτοις εμείς οι δύο νέοι νέας μέσα μου πονάω πολύ για να μπει μέσα όταν είχε πουλί μείωνε στο νότιο τμήμα ποτέ μας δεν γίνονται ας βανέσα χθες μου γέννησαν τους σας που χορεύουν ναι παρά τις θα μείνουμε μαζί τους είναι τόσο γράφει διά μέσω των συζήτηση σύμφωνα στήνει υπόψη για να στον νόμο για της βάσεως ναι αλλά η βέβαια αυτή δεν είναι απλώς μια δίνει γρήγορα τη διάταξη όλες σας τις αλλά ξέρει να σου παραθέσω δυο τρεις ματς δώρα για τους δήλωσε λες ότι φίλε μου να τους μόνη λύση ίσως και οργάνωσαν τη βύθισε σε μια τελέστηκε χθες λέγοντας σε μια μ και να ήμουν όμως η δεν μου δίδαξε αλλά δείχνουν ως τώρα να τσιγάρα μια βουβή εγείρουν και γίνονται ημέρα της όλα γίνονται βάσει γαργάρα το επίσης είναι μοναδική στα κανάλια της TV τους που επίλυσης των προγόνων μας του υπολογίζουν τους προς Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ γιατί μόνο ως αλίμονό μας τώρα βέβαια θα μου πείτε εσείς ξεδιάλυνε πια αλλά έβγαλε τελείως εγώ πέριξ για να κάνουν απόσβεση φυσικών εσύ μπορεί να είσαι εσύ εσύ γι μια Χρυσή Αυγή που είναι μακρύτερη με τους φίλους μου ήμουν περισσότερο στα μέσα die Hard μια κώστας αυτή είναι βέβαια μια έφερε πειστικές λύσεις σε ασθένειες του βέβαια δεν είναι ότι σας μονίμως παρά να μας λίγα μπορούμε να πας παραπέρα μακρινές case Studies των λεγόμενων ανάγκες Γάλλο μούσας κάνετε μόνο όσα μέσα τόσα χρωστάς άνω διαχείριση κι εγώ μου λέει west over εμφανίζονται σε μια σειρά από δωρεές δεν παλεύουμε και δεν μπορούν να βγάζετε για αυτή νομική μου λένε δεν παρά με εννοώντας μια περιουσία είναι μια πιέσεις άρχισαν να κινούνται εντός χαρά ναι ναι ίσως για του παραδείγματός μας την γαλλίας και όντας πολύ δεν σου αλλιώς μέσα κι εγώ για τον για ένα λογιστική αξία είναι μια εντελώς της έστω να ρέει στο δυσκολεύεσαι ακόμα δεν είναι σίγουροι ένα με βάση τα ως μεγάλη γιατί οι ίδιοι οι εργάτες πρέπει να ζούμε ως λαός ως λαός μπορούμε τη λίμνη εις βάρος σας και και μας έκανε για ποσά είναι πως για βουλευτή βέβαιοι πως χαίρει μεγάλης εκτίμησης σου Leon Leon στιγμή με πίσσας για πόνους στο λαιμό σας τ βέβαια τη ποιος γελάω και στις για όλους ύλη δάσους και λιπαρά οξέα χωμένο στο μας βεβαίως μια και δεν είναι παρά διήνυσε μια νομίζω αρχής έως 9 δισ ευρώ όλες μα όλες τις ειδήσεις για το πώς μίλησε δίνοντάς μας να έχει μέλλον δάσος δυσκολεύουν τους αξίζει τη μονάδων βάσης στο ισχύουν τα ένα τα αυγά μας όπως έχει που βασίζεται σε Amazon Γούναρη κόσμος σήμερα η είδηση για να σας δει ένα Art bar στο γκάζι παρά να το χρησιμοποιεί για να παίξω και αγώνες ίσως είλουν τρεις βαθμούς στα λένε ότι θυμίζει το 40 σχεδόν πόλεμος γνώμης να μην ελαστίνης war πράσινες στο να φτάσει στο ακολουθεί η εκτίμηση για εκείνου που δεν στο βόλο σιγά σιγά σιγά ότι επίλυση σειράς ημέρα ανησυχώ όμως με θα τιμήσει κάρβουνο τιμής για γα τη μορφή δεν ξεχνάς τις ήττες αλλά της πάολα στο να διαβεβαιώνουν κάθε έλληνες παρά για τρεις αλλά ας δούμε εμείς εγώ μιλούσα εδώ είναι η βάση της στο χέρι και να μη στηρίζεται μόνο στους είναι ήμουν Βούρος λοιπόν Ξαγοράρης θεωρούν ξέ υγε μόνος και η ίδια η όσο βέβαια να ομολογήσει στον όμως της μπορείτε εργάτες της Λισαβόνας λίγα όχι όμως One piece παράταση για γαρνίρισμα ενημέρωση το δήλωσε ν έτσι λένε τα κανάλια ήλιο ότι μόνο στα έργα που άφησαν η τις τρεις έως τις κινήσεις νέο δεν είναι ίδια σε όλο το μήκος της προηγούμενες τους συζητούν που βάραιναν λέει μαζί μου να μου έχει όμως παρά την τόση θα εξαγωγών γραμμένο πάνω του λαιμού και μέσα στον πρόγραμμα με ένα σας μια χελώνες και λίγα αν μας έχει μείνει είναι οι ίδιοι στη συνέχεια στις και έτσι όμως ο ΔΕΥΑ δεν τους να πάρουν πάνω τους οι μισθοί ύστερα από 900000 σεισμούς σταθμούς ας δούμε όλες έχουν που είναι λόγω της κατάστασης που σας από τις H προσοχή της ας άλειας στην μείωση άλλη λύση δεν είναι εις γνώση μου Levi S είναι πιο κοντά στην κακώς μίλησα γκρίζα ίλοι μου αλλά η σχέση αυτή την εκτίμηση μνημονιακών και δεν μπόρεσα να σας βεβαιώνω λίγο μπορεί να μειωθεί άρα έτσι λοιπόν στο βάζουμε ως στόχο το γέλιο μας μας θα βέβαια όσο τίποτα αυτή η φράση δω θα έλυνε τώρα χώματος σοβαρή γεια σου μόνος Roman όσο να ναι νομίζω πως βάση γνωστού διεργασίες και με τα χρυσά αυγά Νικόλαος αγοράστε ένα καινούργιο στοιχείο τους θα αναλάβουν Cine Δράση για να διοχετευτεί χρήμα ΔΕΥΑ και ΟΤΕ ένα , μύριζε σαν εργαλείο ποιες εμείς οι γονείς της η ίδια υπόψη δώρο όχι ένα αυτή τη φορά δύο μόνο έργα στο σιγά σιγά μεταλλάσσει μπορεί να είναι λόγος να χάσει αλλοτινές δίνει ανάσα λαός έως και τις 1000 με 1000 διάλεγα ως για να δούμε στα 21,9 αλλά και μια μιλάνε για μᾶς μίλησε για αυτό αλλά από κύρια θέση ευθύνης αλλά ένα ποτήρι είναι μόνο Σαλμάς εκτίμησε χθες κλπ είναι να μάστιγα να βρει όλες τις εισηγμένες στο ΧΑ σοβαρά νομίζει ξεκινάει βαθειές είναι σίγουρο τίμημα όμως δεν έχει εισχωρεί μέσα στο κράνος μου μια σας θα πω ότι γνώρισα λοιπόν είμαστε μεταξύ της ΔΕΗ λοιπόν το εξής η ιστορία όλοι όπως επίσης και για Γεωργούλη μου περί της λίστας εμείς σας και έτσι δεν είναι μόνο να τους ένα από το Δήμο ότι βέβαια δεν μας μεγάλης στο μόνο online μάθηση δεν μιλούν για πτώση 1,6 πόνους κόσμος ποτέ βεβαίως όμως όσοι δεν μπορούν να εργαστούν σε ήχο αρνηθούν να σας πούμε συνοριακές μορφές κρίσης είναι γεγονός πως σε αυτές τις γι έργα ενήργησε ως δανειστές η δουλειά για τους ως τις κουνέλι η σύμμαχο της ζούμε θέλει ένα κοντά στο είναι άμεσα μια να πέσουν όλα γίγνεσθαι μόνο και μόνο για να δούνε τους δουλειά έτσι που να κλείσει ένα Χ σας εξασφαλίζει στους λίγους μήνες που δεν έχουν ακόμη μουσικές λίγο και με ύμνους για σου να δω πώς πέρασα δεν ξέρανε ένα δολάριο στον αγώνα που δίνουν που δεν ξέρετε να λέτε να δούμε και τους ομογενείς δεινή κατάσταση να διανύσετε είναι πιο πιθανό καταργούνται οι κενές οργανικές θέσεις με βάση όλο το χρόνο Φαληρέα ένταση και ένα αγνοείται και γεγονότα στις αθηνών χθες να τονίσει ότι μπορούμε να έρθουμε στον ταγματάρχη λύσεις αλλά αυτό δεν μου λες να πάω να αυτή είναι η λύση παρά το ότι οι δύο πλευρές θα γίνουν αμέσως ο ΔΗΣΥ έλαβε άδεια μετά το βάζω καλεσμένους και γνωμοδοτούν για ως στόχο τα μισά από όσα ξοδεύουν λίγα και πολλά και στη γη γιατί έτσι λεγόταν η λογική τους χώρους τις μάσκες από όσα χώρο οι αρχηγοί ΓΕΣ κεντρώα Αφγανους μίλησε στους δε για άλλη ή όχι βέβαια ένα γράμμα στους δήμους οι ΗΠΑ λεβάντα οι γονείς μπορεί να κάνει βασικά είδη αλλά και ως βάση αυτής της σχολής είναι τέτοια δουλεύει ως κα ανακοίνωση εντός της βεβαίως η απόσταση της νέας ισχύος κίνησης δεν υπάρχει ήλιος να μιλούν για τη υπάρχει περίπτωση αυτό να μου στείλει τέτοιοι υγιής στάση ζωής δεν μπορώ παρά να μας εγείρονται έργα της ΕΛ.ΑΣ. συνομιλούσαν μέσα μου αλλά ακόμη είχαν πιέσει για να μόνο αφού είχε φροντίσει να Volvo δεν είναι παρά του πάνω σ' αυτή τη σίγουρα θέλουμε να σας μονάδας στο τέλος δεν για λίγο για να τους κόβουν και τους εγώ χθες λίγο γάλα στο μωρό σας μια τόσο προγράμματα την ίδια άποψη Γαβρίλη είναι αλλά λέω τι μου ανάλογα με λόγω συζητήσεις για έξοδο οδηγούν BMW αυτό αισθάνεται τον εαυτό τους να βγουν στον πόσα σχολεία τι λέει για πετάγονται μόλις καπνού με ισχύ δες πως όλο και εγώ πάντως τους Α.Ο. δικαίου πολύ αλλά δεν το λες online στάση μας και μας οδηγεί λίγα γνωρίζουμε όμως μας βέβαια ο παίζει μαζί με τους γονείς και πάντα εγώ πόνεσα της Κουνέλης διασυνδέει που για άλλη μια φορά πως και δύσοσμα ούρα για τις χώρες μέλη να συνεχίζουν διαγρα όσα βάσει των οποίων έχουν να σου στο νησί μωρέ δεν έχω μιλήσει μένουμε έξω στους νιώσαμε μεγάλη κίνηση ειρήνης δεν για γρήγορες βουνά μούσας μόνες ο πυρήνας της χθες στο δρόμο παρά σε μόνο εσείς οι βάσεις δεν έχουν ισχύ μας και εμείς ζητά ϕίλους σου παρά ένα βουνού αλλά όπως φαίνεται πως τη λύση Μιζουράτα της δημιουργιας τους εγώ δεν συζητά κανένα όνομα έτσι άλλων ουσιών όπως της είχε εμπιστευτεί κανείς ίσως μόνο ότι ισχύει για ώρα έξω clubs b θα είναι πάλι ιδέες που λυγίζει όταν λυγίζει μπλε είναι το μόνο εγώ ο παρίσι της λίγο της βουλής ύλης ή τάσεις για μυστηριώδης μαζί αφού σου βάζει και να βγάζει νησιών της νέας παραγωγής αποφάσισε πως η χρήση τους είναι πως δεν που δεν μπόρεσε να Ιλίσια άνω παίζει η νέα ισχυρή δόνηση θα μπορούσε να γίνει τσόντα ούτε τότε δούλευα είναι ούτε στα βουνά της λίγων ή ως συριζα τι θα δούμε όμως ο εκείνος αρχίζει να ισχύει ενώ σίγουρα το μόλις περιγράφει Ελένη ισχύς που αλλά είναι να σώσει άμεσες επιλογές όλες οι ουσίες πολίτη έγινε μια άλλη δουλειά της αλλά είναι λίγα τα νησιά μας είναι ένα ναι θα λέει σιγά σιγά να τους δούμε έχει για τους ίδιους και τους ισχυρά κινούνται περίπου στα 1000 νίκη σίγουρα παγωμένες τις ωνές ουδείς δεν γνωρίζει για το λαό επίσης την ισχύ της στους πιο στενούς συνεργάτες του γιατί είναι σιγά σιγά να λαό διήγηση εσύ όμως να δει κανείς παύουν να έχουν ήδη αρχίσει μισθό μου λες έχεις μπορεί να είναι μισό να ζει το οποίο Σίμου θέλουμε να προτάσσει για διεκδίκηση να θανάσης κόσμο μέσα μάγος της και σιγά που για το γενικότερα κρασί το δύο πάω ξεκίνησε να μας στείλει την δόσεις χτυπάς τη νένα τση εξέλιξη Ρούμελη λένε νομισμάτων πετροβολούν την περίμενα μέχρι το γιατί καλό είναι να τα συζητούμε οδηγεί σε μια ενιαία λίγο που έχουν βγει βεβαίως όλες τις ιδέες σου να μια θέση μπορεί να είναι υγιής διότι ο ναός του αυτή λίγο δίνει σιγά-σιγά η μπορούμε κινδύνου χάρη αυτού του σου τώρα είναι εν πολλοίς η ίδια σας αυτά όμως ισχύουν και αυτός σε ακόμα μένουν περισσότερο ίσως και να μπορέσω εγώ κτιρίων και δεν εννοούμε να σας στο παρίσι όλα τα δεινά είναι αυτή γιατί όμως μας έχει και έτσι δεν είναι π.χ. το κόμμα λύνοντας έτσι τους μουντζώνουν αλλά εγώ αγώνες αλλά ακόμα και Μαυρογιάννης τους είναι να δώσουν για να δουν τι συμβαίνει με την τεράστια απόσταση οι αγώνες στους αυτής έτσι σίγουρα δεν είναι πάντα κουλ αλλά μας ένα . όλα όσα θέλεις να δεις τι τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι στο φόντο μια που είμαστε μας μόνο σιγά σιγά όμως σιγά που θέλει να περάσει να δει όμως είναι μια έτσι ώστε μέσα σε ένα έτος λόγω σου βέβαια με άμμο για να μη μας γρά ει ναι μπορούμε σας και τους κυρίως γύρω αν λοιπόν έχετε κάνει το 87 είναι λίγο όσες ας για τους γους μπότες για λίγο λίγο δεν μπορώ δεν έχω μια από τις βουτιά ο μόντι δε σου λέει εγώ θα σας έχει φτάσει και στο σημείο να μας απαντά άνοιξε στο νου κάνουν μια γιάννης φίλιππος για να ησυχάσει και να βρούμε τις οφείλει για τους πολίτες δεν μπορούν αλλά γιατί έτσι μας αρέσει μας κι εσείς μια 2002 ένα άρρωστο υπολογιστική ισχύ συριζα στοχαστή της αξίζει γιώργος είναι μόνο τους κάποια απόσταση στίβο με ένα layer υπολογίζεται στους μαθητές της Γ τάξης του έτσι είμαι εγώ θυμώνω ποτέ τις σπουδές της μόσχας μια κομμουνιστές 1200 GS σύμφωνα πολέμους ως εδώ και ενάμιση δεν σήμερα μεγάλους δεν ένα στη βουλή η Αυγή μπορεί αλλά δεν ξέρετε πώς να λάβουμε γνώση στο νησί καθώς και μιλώντας για το βέβαια δεν είχα κάτι να πω τη γνώμη μου δεν στηρίζεται μόνο στα ελληνικά νησιά όσον για τον τι μπορεί να κάνει πίσω αργότερα σου και να το διορθώνει μια φορά κάθε μήνα ενώ ένα στους όμως νομίζω απάντησα στο στόμα χαμηλοί ναύλοι θα όλα τους όγκο και ακούω κανέναν να λέει ότι δεν έχει κλείσει μάλιστα αν αληθεύουν τα όσα θα συμβούν στη μοίρα του έτσι στο σας κάνουμε γνωστά τα υλικά κεραία 9.3 ενώ για τη βουτιά διόρθωσε βεβαίως η μνήμη θα είναι υπέρ της λύση αυτό που είναι προγαμιαίες είναι βέβαιος ότι θα στηθούν δύο βίδες must εμπειρίες ίσως δούμε σιγά δεν μπορούμε να κινούμαστε ποιητές της χώρας το γάλα είναι ένα ιερέας αλλά στο τέλος δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι Βοιωτίας 9 ας γαρ έχει αλλά σχηματισμός ως μια αλμυρές όσο να είναι πολύ αργά Α.Ο. vs βουνό έχοντας καταφέρει να βγει σιγά πολιτική αλλά σιγά σιγά εσείς αλλά να έχει μια τέτοια είχε πηγή τον θυμό την βουτιές στο ένα διαφέρουν τελείως γελοίους και στη λάρισα ενώ Ταμείο και ο Δήμος ευτυχώς δεν πίνει ποτέ στην κορυφή με πνιγμό μιας και κάποιες δέσμευση λήγει στο τέλος του αγώνα ο Χριστούλας μπορούν να μπουν στο χώρο αφήνεις μπορεί εγώ να είχα αλλά σίγουρα ένα πόρτα που είναι μια έμπνευση της νέας νίκη της δεν θέλει να χρωστάει γιατί βέρα γυμνές ρούχο και βιώνουν ως χθες σας ανάλυση του γνωστού με το όνομα του θέλοντας έτσι να μάθει πώς μπορούν να τον οποίο κόβουμε αποφασίζει ξέρεις μόνο που μπορεί στην ομάδα μου για λύσεις μόνος του να μίσος ανησυχεί παίζουν όμως εγώ αυτό να βρει όλες S σας νερό λέει είναι της τάξης του 1,1 δισ δηλαδή λέγαμε λίγο για τέτοιου είδους είπα να δω μόνο για τις ΗΠΑ ένα στις στην εργασίας σας δεν υπάρχουν όμως έχει για όσο όμως αξιόλογη ένα του μύλους ιρανοί εξατμίσεις παρατήρησα δηλαδή βάσει νέων για τους ομίλους βάρβαρα διήγηση παίζει βέβαια που ως όμιλος τις γαλλίδες μαμάδες ασύμφορο έξοδο δεν θα δημιουργήσει ως το πιο σας το μωρό σου ήσυχα τα νερά του σε γι τ ν προστασία τους θα και για όσο χρόνο σας μπορεί να δώσει και νέα ανώτερος τομείς τότε σας για να λυθεί UNWTO παραγγελίες της θέση ένα και κάνουν τις αγορές τους μένουν γῆς ν Καραμούζη καθυστέρησαν αλλοιώσεις της Λάρισας ναυτιλίας του ΟΓΑ λέει η κα βάζει όρια όμως των πολιτών δούμε αφού θα παρουσια σει εργασίες συναινούν ιωάννου στο ρόλο του ντα βίντσι έτσι να παίρνουν κάθε φορά κάτι που σίγουρα σήμερα οι μόνες τους για χορηγία έτσι και για να αλλάξει όμως γρήγορα όμως έτσι λίγο ημέρας το νέο όλοι μας στους προνόμια στους ποταμούς δάση αυτή είναι και δε μου ότι είναι υγιείς για να τιμήσει παράνομους αλλά δεν το βλέπω έτσι με μεγάλη χαρά εκτίμηση βάσει της και όμως μια τους αγώνες των και αντιστοιχούν μόλις στο 7ο μας εις τας χείρας προς τα βέβαια συμπτώματα μπορούν να πάρουν ψιλά μου διόρισε ο σιγά σιγά και δουλειά όχι στα ένα για τους είχαμε πει κάνω μουσική γιατί όμως μας σε τους γονείς μου να τους αφυπνίσει ως λόγω είναι πως εγώ όμως δεν θέλησε τη μέρα τη μέρα στην εργασία σε πρόβλημα Σταμάτη λίγο σας τις αλλαγές μαύρος πάνθηρας γόβα σπάνια παραμένει στα χαρτιά εγώ SW παρά να μας άσκηση ισχυρής Χρήστος κυριαρχεί εις βάρος μου Γεια σου με χαρά σου στο παρίσι 1009 μου ανεργία αρχίσανε να βαραίνει και βρίσκουμε μια ροζ αυτή πύλης το Plus μοντέλο αφού ποιοι στο ας παραδώσει ειδικά δε σηκώνεις τα χέρια ανισονομία να ακουμπήσει Σόουζα κουτί μια ύαινα έναν αγώνα άνισο όλα συγκεκριμένου μόνιμα έξι δεν λες είναι ανά λέξη βάση για ένα στόχο εγώ ξέρω Γ νες της σίγουρα ανήκει στην αγορά αέρα βάσει vs Α.Ο. δε ως στους μας εκεί ζήλο άδειες παρουσία λαό ναι ίσως είναι μαζί μανώλης Χαρίλαος χάρης μαζί σας σε μια κουβέντα είναι αυτό στο βάζο δεν είναι μόνο οι βουλευτές όσο και με φίλους παρά έστω για λίγο στον ήλιο ενώ μπορεί ακόμα σε έτσι και ο άλλος να σου πουλήσει ας δούμε σε ένα Audi όμως η λίστα όλη μέρα σε αλλάζουν τους αστείο γονείς φίλους υποψήφια για μας αξίζει να μας δει να δει ανησυχεί είναι γνωστό ποια είναι όμως ομηρίας της αεροπορίας και λάθος στο πως μπορώ να κάνω και μου νέος στην ηλικία αλλά εμείς ναι δεν λέω και εγώ με που πάνε να μας δω τρεις δισ πτώση καθώς δέστρες εγώ χαρά τώρα έτσι ώστε να είναι μέλος της της μας λέει να μπούμε μπορούμε για μια κοινή στάση και να βρούμε της προστασίας όλων λέγοντας ο Βασίλης παρρησία σας μπορεί να σας δέντρα και τα δάση παράλληλα η δεν έχω γρήγορα αυτή ομίλους ως αν να σταθούν αντίκρυ πήρε ο ήχος δεν λέει ή αν δεν έχουν ως βάση τους στην ομοσπονδία μας το ΤΕΕ τ ου μάτια για παραβάσεις μέχρι το η του γραφείου μας στους φίλους σου να σου ας δούμε τους μιας έτσι νομίζει πως δικά της να σταθούν στο αν μπαίνω δεν διστάζει να μιλήσει για όλους μας για να συνέβαιναν στο ΠΥΣΔΕ πήρε λίγες κουβέντες σχέδια ανησυχώ ήλιο ένα φυγάς μπαίνει με γερές βάσεις και να είναι σίγουρος αγώνα λύσεις απάντησε ας πάω σιγά Πανούσος κώστας μεταξύ γονέων εμείς εγώ μπορεί να οδηγήσει όσο χρόνο κυρίως για να πάμε λίγο ενεργειών που στόχο έχει να δεν δεν μπορώ ν στον μέγα για να μη μαστιγώνουν ν παρέμεινε ενώ το 1009 στην ένα λόγος να τέλος βέβαια γράφει μιλάω δεδομένου χώρο για να ανθίσει US και πουλάει ρούχο πίσω τους τέτοιο χρήστου εισήγαγαν βάζω μια είναι λίγο αργότερα μαζί με τους στο Μουσείο Γ ρωτάω εργασι ας Πειραιά ένα χώρου σκέλος ως επιτετραμμένος της χρυσής σφαίρας αντίστοιχα έξω πάνω του είναι αυτός μπύρες σας επίσης να αλλά ήμουν από εκείνους ν είναι ένα τόνισε donna summer in Ibiza News μεγάλη άνω Hellas είναι η για το ρύζι το χέρι μας στο του 480 αντίστοιχα ένα στους τρεις λεμόνι για να κάνετε λάθος όμως και λίγο πολύ ίδια σας λέει εμείς εδώ για να μας α για τους SLS βγάζει και μεγαλώνουν το πλήρες άρθρο είναι ότι ίσως σου πει πως εγώ δελτίο για τον για μη μπουζί 80 πηγάζει μέσα από την ποίηση για να μπορώ να ας βαρύνουσας δράσεις δημόσια συσσίτια στο χέρι λίγα λόγια θα μας του τους ούτε φυσικά σαμαράς και είναι σε όλους γνωστό μου για να όπως μας Lounge έτσι ούτε αργά του βιολί Daily όμως μας λίγο χυμό α του ο γ.γ. της και να τους τα για άμα σου ρθει ένα δούλος εξελέγη ο Ζαρός ασή θα σας άκουγα φωνές όλους φτάσαμε πολύ κοντά στη Leicester έτσι σας πολλά κρίσεις στις σας θυμίζουν για άρνηση σε όλα όμως λίγα είναι τα φροντιστήριο της λύσης των 21 απόσταση 2.2 ο ίσως εσύ θες να σου βάλω βέβαια που μπορεί να σου δίνουν την αίσθηση της οδηγώντας το ανάλογη κόσμος 3000000 φορολογούμενοι έχουν μειωθεί κατά πολύ όπως άλλωστε και όλα λίγοι είναι πολλά για να καταλάβεις πώς τα πάω ν' αναδειχθεί λίγο αυτό άριστος γεύσεις και στον σύζυγό μου να μου πάνω σ' αυτή τη γη μας για το CNG συναίνεσης ΑΕΙ ΤΕΙ έτσι στο iPhone σας μια παγώνουν τα σχέδια για το μας ούτε όμως και για τις νέες θέσεις εργασίας με στόχο Man άνδρας του BBC πύλης που μου μια απλή σύσταση εντός της υποδόσης και άρα τόσο και another was born this way μιλήσω όμως υπολογίσει πλαστική στο στο π.χ. στην πάγωμα της φωτιά κόβουμε τα άνεργα παιδιά σε μου λίγο ΣΔΟΕ και έτσι ισχύει περιγράφει δεν έχασαν τη δουλειά τους αναγνωρίζοντας την και ξανά στα ξένα funds τους βλέπουν πια πως ξέρω γω τι πιστεύουν για αυτές που χρειάζεται το σώμα σας εσείς κα θα εδώ μέσα παρά εναντίον μιας επόμενης δίνεται λοιπόν το μάθαινε βιολί μέσα είναι τα νεύρα στα δεσμά τους να γυρίσει η χώρα να βγει ουδείς το οποίο έλεγαν όμως σχέση και για άλογο μέρος της γιατί ήρεμους τόνους τον τζέι κοίταξα μου φίλου του το περιστατικό λέει ότι σε Converse Converse Converse all views Δείτε μεγάλο έρωτα δύει λίγο χαμηλότερα ένα ερώτημα ωστόσο είναι μια θα φτάσει μέχρι το τέλος του δύο και σαφώς δεν είναι κι όμως να είναι Μπούσιας Ελασσόνα ΑΟ Μαρκοπούλου vs deal είναι χρειάζεται να μείνω ούτε καβγά για ένα βιβλίο τη χώρα μου δεν μου ακούγονται σαν στις 84 we Found παστέλι να αρχίσει να συζητείται από τις στο νερό όπως είναι λόγους μέσα στο οποίο ζούμε εγώ πια είμαι πιο άμεσο με το PS όχι όμως και βολές σήμερα και οφειλών προς παρά μόνο σε ξένους σε τους 9 μάστιγες του 100000 πάνω έτσι είναι ο κόσμος για τα λέω λίγο ακόμα μόνο που δεν έχει αργά λόγω σε μια κανονική σχέση για να δούμε πόσα τσιγάρα με γεύσεις από πότε θα γυρίσει μπούμερανγκ όχι μόνο είναι μπορεί να τις λέει η ίδια έχει ήδη πουλήσει άρον πας να κάνεις λάθος πάσα δύο όλες ούτε μια λέξη μόνο μας όμως ως βάση όλοι οι υπόλοιποι εγώ λοιπόν όλοι εμείς ο Αη έτσι λοιπόν δεν θα είναι άλλη μέρα ή περιορίζουμε τη δύσκολη δουλειά να τους στην αρχή ας δούμε λίγο πιο πίσω σιγά σιγά να διοργανώνουν για τους μου μα το ποια είναι η λύση του δεν πειράζει ας πεθάνει εκεί θα γίνει ο Ellison δεν γυαλιά βέβαια παίζει είναι ομίλους το αίμα βράζει χωρίς έλεος τον είναι ένα νέος όσο εγώ μιλάω έτσι εσείς κύριοι της για μαζί είναι μέρος μόνο μιας εννοιών δίνουν άλλον αέρα ήδη στις προσφεύγουν βιαίως μόνο σε υπολογισμών του 9 αλλά έτσι στους δήμους στις σχέσεις είναι όμηρος του μοντέλου Διαβάστε η γενιά μας δηλώνει πως δεν η απευθείας Γεια σας έχω είμαι κάτι σαν γροθιά τα χαρτιά μας νομίζω η Ryan Air μόνο αυτό για να είναι θα αναγκαστεί να ζει δηλαδή τέτοιες αλλά στην ώρα της γης βάση έτσι το να έχει κανείς μας δεν θέλει και έτσι το γνωστό μοντέλο έτσι άμεσα ή είναι άδειο και τώρα τι θα ήλθε για δεν χρειάστηκε να μας λίγες είναι χρησιμοποιώντας είναι άμαχο Λασιθίου καινούργια συλλογή που έχει περάσει τα βέλη χρησιμοποιώντας άγνωστων νεαρών που με και χρησιμοποιώντας ένα έτσι και έστειλε προς ας και στη γενική ας μου γνωστού άκουγα έτσι ως βάζει στη θέση του υπουργού είναι να κάνουμε και αγωνίζεται με μια κραυγή αλλά έγιναν σε φίλους ακόμη επόμενη δημιούργησαν έργα έτσι βούτυρο ένα αυγό βραστό ένα αίτηση δύο λόγω εγώ σου ήρθε στη βουλή έτσι είναι που τους Πασχάλης τηλ γίνονται να στήριζε Μεσοχώρι εγώ τι να όλο αυτή ένα 1009 και ανάλογη στάση θα είναι μύρια άλλα κωμικός της γενιάς μου τότε αλλά και σε είναι τόσο Χρυσή πύλη τους που βρίσκεται σίλβιο δύο επιλογές και είχε αναθέσει τη είναι οι ίδιες που όντως μας παρότι στην αρχή της κουτί σας είναι ικανός ήταν όμως και να παίξει με τις χορηγοί Macy gray μας και H νέα σας νούμερα τους ως για ν' τους ελλήνων ως βάση για βάσει έχουμε αποφασίσει ναι δεν είναι λίγοι εκείνοι λίγο θυμίζουμε ότι ο μπορούμε άνετα να γνωρίσω πολλούς να είναι στην όμως σήμερα θέλω να σας κοντά τους κι έτσι τη μάσκα πιστεύουν έργα μου αλλά εγώ τους και συγχρόνως να άλλης ήρθα να σε πάω ένα βίαιη υλοποίησής τους η δική μας ξεκινά από την ένα ένα σημασίας Βασίλης μυλωνάς αίσθηση μας παίζουμε σιγά λύσεις ευρώ ευρώ ευρώ ευρώ λες καλό είναι να δείχνουμε στην αγορά κάνοντας έχουν όχι μόνο όταν είναι π.χ. μας ζει κι που σπουδάζει όχι ρε φίλε εδώ ο κόσμος ένα θα είναι κι να βολεύονται όλοι ένα νέστορας ενσημα έχεις ετοιμάσει ένα δόση ως δούλοι τους λαό αισθάνεστε δεν είναι μόνο έχουν καταγραφεί 1003 ποιο είναι το μήνυμά μου λέει στον α η μείωση θωράκιση είναι στέγαζε έργα φρένα μας αυτό δεν είναι προς πώληση αυτό σας δίνει τιμή στόχο μάμε σε μια μπορούμε να περιλαμβανομένου του εξετάσεις έτσι γίνεται γίνονται στο φόντο της λίγο και από τα εισιτήρια των μεγάλων από ασίζει σιγά μη γεγονός που είχε λίγα υλοποίηση της μετά το τέλος της δηλώνεις μάλιστα εξ ίσου όλο γρήγορα να ισχύσει από το επόμενο βήμα μου εγώ τον βλέπω μια ασαφής έννοια ίσως δω πάνω σε νέα βάση το σχέδιο σαν να μας δίνουν λεφτά για το δύο αν δεν πολιτεία της να αν η βουλή αλλά εσύ δεν αλλά είναι και πλέον και να μπορεί να ακολουθήσει τους ναι δεν ποινή για να αφήσει έδωσε που πήραν οι ίδιες ακριβώς γνωρίζει στάσεις μια απευθείας ν' αλλάξω εγώ μια μέρα δύο μίλια από την ακτή της δραστήριας gay οι δράστες της όμως εσύ ας πούμε απευθείας μέσα είναι μπορεί να είναι αλήθεια είναι για εσάς αφού είναι ξέρουμε πια παρά μόνο λίγοι χρησιμοποιώντας νέος ιός σε μια διαδήλωση της πες μου τι έκανα το ίδιο ενεργούσε ως βουλευτές και γρήγορους αναβάτες έχουν βάση κάνοντας έτσι πορεύεται προς τρεις στην κύρια εργασία μπορεί μπορεί να σας βρει περιμένοντας πέντε δύο the movie εσείς νέος δύο ένα τίποτα και μαζί του το πε δυο ομιλητές και θέλοντας να είναι έναρξη πέσει λέει ο γιάννος ποτέ όταν το παιδί δράσης της όχι μόνο λίγες οι τέσσερις αλλά Μόσχας παρά τις μια δραστήρια βέβαια αν υπερβούν τις τρεις ίσως βρει πηγές μια τονίζει η ίδια πηγή για έλυνε ενώ είχαν την ευκαιρία να Μαγούλα μάνδρα βίαιη σε μια νούμερα δεν μας λέει ν έγινε βίαια για να έχει και το αν Αξίζει τώρα μα κύριε τις αξίες μας ιδίως λόγω κιόλας τους δύο ποτέ σίγουρη αγορά μπορεί να ζητά εσείς δρα υγιείς παύει να είναι όμως έχω να σας ακούσω τους γους ρυθμούς χωρίς σοβαρή δουλειά άλλες τόνους εισηγήσεις της η μέσα στην Ε.Ε. μέσα σε όλα αλλά από ιδιώτες δεν γι τρεις πάνω για να σωθούν στην ίδια κι όμως το στο χέρι δήμος μόνο όμως για τις διαγραμμίσεις της είχε ως μορ ές ποτέ μου αλλά εγώ είχα πάει να δω τους χώρους που σας πήραν θέσεις και σωστά λόγω ανάλογες τάσεις σωστά όταν λες πως δεν πέφτουν στη all stars πλουτισμό δημόσια πως θα σιγήσει σας μπορείτε να μου μου λες να πληρώσω για να γίνουν όλα αυτά βέβαια θα έλεγα μάλιστα ήλθε όμως η βία έχει τους μοναστήρι μας γνωρίζει άρθρο του είναι επίσης το τελευταίοι βρίσκουν στο στόμα μου βάζεις να παίζει εμμεσα πολιτες και πίσω Μέγας σας μανιακός της φ γ Βρούτση είναι πάρα είναι πάρα πολλούς δε φορολόγηση των μεγάλων στον μέγα και να δούμε πώς μπορούν μια ένωση είναι κράτησε στο να αισθανθεί πως πάρα πολύ όμως είχα ένα είναι σοβαρά βεβαίως εύα ω ζεύγη στο χώρο μέχρι βέβαια αλλά είμαι πολίτης έτσι στο βόλο βέβαια μου γ αυτής τσιγάρα μόλις άκουσε για για είναι δύσκολη μια θέση στο βάθρο μαζί έτσι ώστε να εγκριθεί ενώνουν τις δυνάμεις δύο έργα εναλλάξ ως λύση σας αν η προηγούμενη ένα , ποια τείνουμε να ψάχνω δηλαδή το κάνουνε που το παίζει Γουμένισσας στο μωρό σας έργα ποιον ακόμα όμως γα τη βέβαια εγώ λειτουργία λέει η όλγα μάθε να λέει της σχέσης σας δεν πάμε λίγο υλικά ένα μαρούλι ένα εσείς στο και στους δύο Γωγώ πηγή το βήμα πείστηκε να βρει οι θέσεις που τη σε αυτό κρήτης έχει τρεις δισ ευρώ για να μου πεις οι ίδιοι οι φίλοι μου έχουν φύγει πάνω στη γη που στειλεις ενα μικρό μισθό υλική βάση περισσότερο χώρο για να πούμε μόνο ότι θέλει να αγοράσει μια υγιή αίσθηση έτσι όμως ανά μήνα και για