Κεντρική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Είμαι η Βάγια Πασχάλια από τον Δήμοθο Σαλονίκης, δουλεύω στην Ανωπόλη την Παιδική Βιβλιοθήκη και οι τρεις λέξεις που θα περιγράφουμε το σεμινάριο είναι καινοτομία, δημιουργικότητα και καινούργια βιβλία που περιμένουμε στη Βιβλιοθήκη μας.