Τελετή αδελφοποίησης ανάμεσα στον Δήμο Τρίπολης και στον Δήμο Guiyang της Κίνας (Δήμος Τρίπολης Official, 2023)
: Ο πρόεδρος της Πολιτισίας, ο κ. Κάμψισκαντινγκότσου, έφερε στο σημείο να συμφωνήσει. Ο κ. Κάμψισκαντινγκότσου, έφερε στο σημείο να συμφωνήσει. Ο κ. Κάμψισκαντινγκότσου, έφερε στο σημείο να συμφωνήσει.