Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Με λένε Κλέρι, Βιβλιοθήκη Καλλιβίων Αττικής. Αν φεύγοντες από εδώ, έπρεπε να πάρετε κάποιον να εκπαιδευτεί, ποιος θα ήταν και γιατί. Αν όχι όλους, γιατί όλες ήταν εκαταπληκτικές, την κυρία Χουρίκη.