Άσκηση απεγκλωβισμού δια θαλάσσης μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς από τη Λιμενική Αρχή Καλύμνου. (HellenicCoastguard, 2021)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Παρακαλώ, υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν. Είναι καμιά εικοσταριά άνθρωποι που έκαναν μπάνιο και έχουν εκλογηστεί. Γυρίως είναι νέοι γεμάτες με τα παιδιά τους. Ελάτε γρήγορα! Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Αναφέρθηκαν περί 20 άτομα εκλογισμένοι. Είμαστε έτοιμοι. Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Καλώς, Καπετάνι ΕΦΑ. Βαραμείνετε στο σημείο μέχρι να έρθουν τα σκάφη μας. Παρακαλώ, παρακαλώ! Ελίφτη! Παρακαλώ, παρακαλώ! Παρακαλώ!