Κάποια ραντεβού δεν θα πρέπει να τα αμελούμε. (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Είναι 11 το βράδυ εδώ και είμαστε ακόμα στα μισά της εφημερίας. Έχουν διασολυνωθεί ήδη τρεις άνθρωποι. Μια γυναίκα και δύο άντρες. Και υπάρχουν άλλοι τόσοι σε κρίσιμη κατάσταση που ίσως διασολυνωθούν μέχρι να ξημερώσει. Είναι όλοι τους άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Μπορούσαν να μην είναι εδώ. Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να κάνουν και αυτοί το εμβόλιο. Κάντε το για όλους μας. Εδώ όλοι μας κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Αλλά το να μην φτάσετε ποτέ εδώ είναι στο δικό σας χέρι.