Απολογισμος πεπραγμένων δημοτικής αρχής Ηγουμενίτσας 2023 (Δήμος Ηγουμενίτσας, 2023)
: Κυρίες και κύριοι, δημοτική Σύμβουλη, πρόεδρε κοινοτήτων, εκπρόσωπη χρονών δραστηρώνων δάξεων, εκπρόσωπη μέσων ενημέρωσης. Κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζουμε στην σημερινή ειρική συνεδείαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιουκουμερίτσας, η οποία πραγματοποιείται σήμερα, η μέρα Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, και ώρα 19.30, με μοναδική συμβουλή. Η μέρα Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, και ώρα 19.30, με μοναδικό θέμα, τον απολογισμό του πεπραγμένου της Δημοτικής Αρχής για το έτος... ...2022. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το σώμα βρίσκεται σε απαρτία, και ότι σήμερα, με την έκθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιουκουμερίτσας του 2014, ακουσιάζει ο κύριος Δημάκος, η κυρία Τζέντες, και ο κύριος Βερβόλης, η κυρία Τζότου, ο κύριος Γόμπολος, ο κύριος Κάτσιος, ο κύριος Καλφόμου, η κυρία Τσατσάρι, και ο κύριος Βασιλιάτης, ο κύριος Βασιλιάτης, λόγω ιδρυσιακών αγαπών, εκτάρπων, δεν μπορεί να είναι σήμερα μαζί μας. Οι συνεχίσεις ιδρυές όπως περίφτει να έχει και ένα εθνικομερικό θέμα, τον απολογισμό των πεπαγμένων, από τις διαδικασίες θα σας πω ψερήκον, να πω τι είναι μαζί μας και η κυρία Μάρκα Ντάτσι, ο οποίος ήταν υποψήφια, να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους στις εφρογές που πέρασαν, και κάποιες εξ' αυτόν ήταν βέβαιοι που μας συμβούλουν, για αυτό να πω έναν τον οποίο δώσαμε, και οι εφρογές πέρασαν, βέβαια έχουν προς τα μας άλλες, εμείς πάνε στα κάθε μας, και δύο κουβέντες από εμένα, να μη σας κάτσετε εδώ. Σύμφωνα με την ιδρυαδικασία, η συνεδρία σε διεξάγεται σύμφωνα με το 217, όπως προβληθεί με το R-20, παράγραφος 14-37-31-8. Μία πολύ σύντομη ενημέρωση επί των συνεδριάσεων της προηγούμενης χρονιάς, όπου αφορά το θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου, είχαμε 20 συνεδριάσεις το 2022, των οποίων οι πέντε ήταν ειδικές, οι δύο ήταν έκπρατες, ελείφθησαν και όπως μια αποφάσιση, από των οποίων οι τέσσερις ήταν εκτός με τις διάταξεις, οι επτά απορούσαν ψηφίσματα, τα οποία εξέδωσαν στο Δημοτικό Συμβουλείο, 13 ήταν τα θέματα τα οποία ανεβήθησαν στην τακτική συνεδρίαση και συζητήθησαν εκτός διστέων. Σε όλο το αφορά της συνεδρίας έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς αφορά μία συνεδρίαση των απολογισμών των προηγούμενων του Δημοτικής Αρχής και αφορά μόνο τοποθετήσεις, δεν υπάρχουν δηλαδή ούτε διαβιωτικές συζητήσεις, ούτε ερωτήσεις όπως εμβαίνει κατά κανόνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν θέλω να πω σε μια λογική χρόνο γιατί λόγω της σφήσης της συνεδρίας, νομίζω ότι θα υπάρχει χρόνος να τοποθετήσουν οι συνάδελφοι που το επιτυγμούν, πέρα από τους συζητών του Δημοτικού Συμβουλίου και των δύο συζητών, που είναι για σήμερα, είναι από το πάτο το νομικό μας πρόσωπο η κυρία Ζέκου Μουντέσσουνα, η οποία πέρα της Εμβιόδου Συμβουλίου είναι και πρόεδρος του νομικού προσώπου και θα έχουν και μία εισήκηση από τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης ευθύνησης αποχαίρεσης του Δήμου μας, τον κύριο Μίτση Σωτήριο, τον κύριο Πρόεδρο Συστηριάδη και φυσικά τον κύριο Δημάδη. Ενδεικτικά να αναφέρω δύο χρόνους. Καλό είναι να γίνονται οποθετήσεις μέσα στον χρόνο που προβλέπεται από τον Δημοτικό Συμβούλιο. Επαξιμένον, δηλαδή οι επικεφαλείς να έχουν 15 λεπτο, οι δημοτικοί σύμβουλοι να έχουν 5 λεπτο ή πολίτες στα μέσα ενημέρους ή σε ένα πηγήριτο. Δεν είναι δεσπεκτική χρόνη, είναι ενδεικτική. Το αναφέρω όμως για να μπορέσουμε και στα χόβας μας να καταλυφθάσουμε τη διαδικασία. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Δεν ξέρω αν έχετε κάτι. Θα τα πούμε από το βήμα. Λοιπόν, καλώς το βήμα την κυρία Αρχιτεκούλου Δέσφυνα, η οποία θα κάνει μια ενημέρωση μάλλον από λογισμό, ενημέρωση μάλλον από λογισμό, επί επιμέρους δράσεων από τον δομικό πρόσωπο, τον Πάκο, καλύτερα προσωπική αγωγή, προσωπική αγωγή, προσωπική αγωγή και πολιτισμός. Το ρόλο είναι για την κυρία Ζεβίκη και την κυρία Δέσφυνα. Παρακαλώ. Ευχαριστώ, Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καλησπέρα σας. Το δομικό πρόσωπο του Βουσιού Εδικαίου του Δήματος Μεγγυτζάς με την Εκολουδική Αγωγή και Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός του Δηματος Μεγγυτζάς, με την Επικοινή Οικομασία Πάκου, προήρχε μετά τη συγχωρία του 19ου αγωγικού προσωπικού δήματος Μεγγυτζάς. Ανέλαβε ο διάκοπος κορέας τη λογή στον πράσμα όλων των συγκονευμένων οδηγών προσωπών όπως Παιδική Σταθνή, Αμλή, Γήπεδα και Κοινωνική. Απασχολεί στο Συνόδο του περίπου 100 άτομα προσωπικών, δημοσίου δικαίου, ιδιαιτικού δικαίου αριστοφόνου και ιδιαιτικού δικαίου ορισμένων. Το δομικό πρόσωπο, εγκαταφέρα, σέβεται όλοι και να είναι προσωπικομενικά έπρος του. Με αμίωπτη ένταση συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξηγιάσεις του έτσι ώστε ό,τι μάλλον δεν παρουσιάζει τελείως, αλλά καταφέρει με ζωστή διαχείριση να μην έχει χρήματα του παρελθόντων ετόντων. Η Περισία Συνομικού Προσωπικού Πάρτιτσου του Δημοκρατήτσας περικαμπάνει σφαρακάρτε οδηγιές μονάδες. Πρώτο, οικονομική δικαιητική υποστηρίξης και διαχείριση των γραμμάτων. Ενέργειες περιφερέσεις δικά. Πρώτο, δημοσίωση στοιχειών εκτέλεσης περιπολογισμού του 2022, αλλά και τη σύνταξη υποβολής περιπολογισμού του 2023. Δεύτερο, διεξαγωγή όλων των ενεργειών για την εγγραφή των διδιών συμπετρικούς αρμούς του σχολικού έδρους του 2021 και 2022. Τρίτο, πρόσεψη και απασχόληση τεσσάρων νέων ανθρώπων, δύο μουσικοί, ένας μάγερας και ένας βιβλιοχορμός, με σχέση εργασίας ορισμένων ανθρώπων για τις δράσεις των μέσων οδηγικών προστόπων, όπως παιδική σταθμή και πραγματική. Τέταρτο, παράταση συμπάσεων ενδυνειά εγχωρήνων του κυφή και δεκαδοί εγχωρήνων μέσων. Πέντα, προώθηση των δράσεων πάντως στο μέσο ανθρωματικής ενημέρωσης. Έκτο, υλοποιήσεις όλων των ενεργειών και την ομαλή πνευματοδότηση της πράξης για τη δημιουμένη σας έργο. Συνεχής παρακολούθηση της ομαλής ροήσης της θεματοδότησης του Άγιου ΣΕΣΠΑ. Την υλοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών και της διενέργειας διαμορφισμού με δίκτρο προμήθεια σωλών και οργάνων για τη δυναμονική από το πρόγραμμα Ομορφική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020. Διεξαγωγή των απαραίτητων ενεργειών σχετικά με τη συνοδικανοχή του νομικού προσωπικού συγκόντυση του Υπουργείου Ισοτερικών και έκρηση του εθνικίματος για την ένταση στο πρόγραμμα Έργο Προσαρμογής Λιτουργικών Διοικητικών και Προσοχικών Σαρμών του Πάρκο Πεδρύπτου Μανίθας σημαντικό του προλογισμού 543.258 ευρώ. Ηλοκλήνηση όρων ενεργειών σημαντικού διαμορφισμού και δυναμάτες με τύτλο προμήθεια εξοπλισμού και εργασίας για την προσαρμογή του διοικητικού διοικητικών παιδιών και προσωπικού σαρμών στις προδιαγραφές του νέου διοικητικού πρεσίου. Αδιοδότηση διοικητικού σαρμών μαργαλικού πέδικας παραπαντών και νέας ηλέκτριας. Σύνταξη και προώθηση, προσέπτυξη, επίσης προγράμματος δουλειάσης και επισχυριασιακού κοινωνικού προσώπου. Δεύτερον, το σχολική αγωγή και παιδιή σταγμή. Το 2022 στους 11 δημοτικούς παιδικούς και βρεχοδιακούς αρχμούς προσθέθηκε ένα ακόμα πληθυκοτμή οικοδυνατικότητες δεκατοιών βρεχών διαμορφώνοντας το τελικό αριθμό μιας και ο άλλημας αριθμών βρεχών ανέβηξε 68 βρέφη. Οι δημοτικοί βρεχοδιακοί και βρεχοδιακοί σταγμή προσέπτυξαν ένα ασταλέστη υγιεινό περιβάλλον προσαρμοκρασμένος στις ανάγκες των ιδίων και βρεχών, στην ελευθερία έκπρασής τους και στο σεβασμό της προσωπικότητας. Η βρεχοδιακή και βρεχοδιακή σταγμή είναι σερεπομένη από ξεδικαίωμα προσωπικό των ειδικοντήτων βρεχοδιακών, βρεχοδιακών, οικών βρεχοδιακών, μαγείων και καταρρυών. Κι απ' το 2020 το πάρκο χρησιμοποιήθηκε σε 300 ανοίγκες και βρέφη, εκ των οποίων εκατόν ενανείδια εντακλένα στο ΕΣΠΑ και όλες οι αιτήσεις στο γονέον και τη διεθνή τους τελείων τους στις παιδικούς σταυρούς του αυτοβήλικα, έτσι ώστε κανέναν ανοίγιο δεν παρέμεινε προσεκπαίδευσης. Το πάρκο με πετυχία υλοποίηση και τράση αναδεικών της οικογενειακής και πραγματικής ζωής, το οποίο αλλάξε πλήρους στους αυτοί λουμιδιτές από διαδήποτε οικονομική συμμετοχή και μέσω προγράμματος αυτού προσελήθησαν νέα άτομα. Με οργανωμένη εράτηση των αναγκών, με τη σωστή αξιοποίηση των χώρων, τακτική επιχωρήτηση, αιτρική πόρη, έσπαγη, ειδικοί εσωτερικών και ομορφικό προσβήκο κατάμερα να προχωρήσει σε εργασίες από κατάσταση και ασυντήρηση των κτίριων προσωπικών σταυμών, προμήθεια, όλων των βαρετικών του εξοπλισμού και ειδικού και της οδηγία τους διαμόρφωσε το άδειο χώρο. Τραγματολήθηκα, συνεχίσα, πολυμάστηκε με οκτωνίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των κρίσιων και άδειο χώρο, ενδιαδική κάλυψη των ιβίων. Ακόμα στους παιδικούς αδμούς υλοποιήθηκε καρδική ασκήση από το κοιμήμα του σχολικής αγωγής των ΤΕΕ και των ΙΕΚ. Εκτιμώσεις των αδμών πληθυκά νύμια από διάρκειες εκτιμώσεις παιδικούς αδμούς με κέντρο και διασκέραση για τη συμμετοχή κλώου, με γαϊκανάγιους και κεντρικούς εορτασμών, με εθνικών εορτών, με τραγουδί και κατεβίαια μιλμάτων, τραγουδιών και μπακεριών. Και περνάμε στη κοινωνική προστασία όσον αφορά τη δηληγία. Στις δύο χρόνια του 2022, τα ΚΑΠΙ λειτουργούσαν κανονικά και παρέχαν υπηρεσίες σε δημιόντες άνω των 60 ετών. Στο παράδειγμα της Ουγουμενήθεσης λειτουργεί κοιμήμα Θεραπευτικής Γυνναστικής Φολού, εξικίωση με τις νέες τεχνολογίες και συγγουλεστικός αριθμός ΆΝΕΣ. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται κανονικά από τον πλήρο συμβολισμένο προσωπικό τον οκτώμενο πρόσωπο, ανταποκλεινόμενο στο έτοιμο συνεργασίας της Εταιρείας Κοινωνικής Έλεγδας και Παρέγρασης, και τέλος από την ενισχύση στην εμπιληγία του στους υπουργούνους του ΑΝΙΑ προχώρησε σε νέες οργασίες συμφόρμου, αδικείμενο το οποίο είναι συνεργασία λάμψης στην πράξη διασύνδεση κέντρου ημέρες υποστήριξης ατόμων και πασκόντων από ΆΝΕΣ. Με μονάδες φορτά καπή και κεφή νετρολόγους και συμβολόγους της ομάδας δεσύνδεσης επισκέπτεται στις δομές του αρχιβή και του γραφείου του δίου υπουμελίδας με σκοπό την ανηδέρα σου την υποστήριξη και την εξιτήρυξη του προσωπικού τους σε ζητήματα σχετικά με την ΆΝΕΝ. Σε τα δισεπισκέψια αυτές εκπαιδεύεται το προσωπικό των δομών και την ιδρική έλεγχος και αξιολόγηση στους εμφελούμενους όπως θέση της λύσης, αντίπτωσης της κατάστασης και έγιναν επίσης παρεβάσεις σε επίπεδο πρόσβληψης όπως η μορφική και νοητική ενδυνάμωση. Καφή. Με τις πέντε δεδομέρειες μας σε όλο το κλίμο και 750 υγραμμένα μέλη καθημερινά παρέχουμε μετρήσεις ταχάρου, μετρήσεις αυθριακής πίεσης, ετελοντική παροχή υπηρεσιών και συνδυακογράσεις στο κέντρο 3 χωρές την εβδομάδα καθόλου τη διάρκεια του έτος. Εν εσωτεραπείες. Πενήντα μέλη καπεί συμμετείχαν στο κοινό πρόγραμμα θεραπευτικής δυνασικής δύο χωρές την εβδομάδα. Σε συνεργασία με την Εψέ με προλόγος και ψυχολόγος δύο χωρές το μήνα και στιγμές στο καπείο του Πενήφα. Συνεργασία με το κέντρο διαπιομάθησης για την υποστήριξη δυσκοίματος του σχολού με χωροδιδάσκαλο δύο χωρές την εβδομάδα μέσω του προγράμματος «Ατομική παραδοσιακή χωρή» συμμετοχή 36 μελών. Συνεργασία με το κέντρο διαπιομάθησης για την ειδοποίηση του προγράμματος εξεκείωσης της τρίτης ηλικιάς με τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Στην αρχή που έπτυξε τη διάθεση του στιγμιού έιναν εκτιλώσεις για την οδηγημένη φασιλότητα σε όλα τα παραδεικτήματα των καπείων. Πραγματοποιήθηκαν στιγμές όπως στην Αθήνα, τη Σαλανίκη, στα Καλάβιντα, στο Αγίευο Καστρό, επίσκεψης σε ιαρματικά λεπτρά αλυμπέα, περίπατη και συμμετοχή σε δράσεις όπως την εποταϊκή επονάδα εγκληντικότητας, ψυχαγωγικές και ορθαστικές εκτιλώσεις όπως ο του Στουριέντη. Ακόμα να αναπερφώσω το πρόγραμμα «Κλήτη Λιδία και Θάλασσα», το οποίο πραγματοποιήθηκαν τα καλοκύρια από το τέλειο Ιουριού έως τα μέσα του Ιουσού με πολύ μεγάλη σφιλοχή. Πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις στους χώρους των αριθμάτων καπεί, με σκοπό την επιμέραση για θέματα ιατρικής φύσης. Και περνάμε σε κλειφή. Τα δύο κλειφή πέληκαν στην καταγκάση, εξυπηρέτησαν στους πελήνων οπελούμενους, στους οποίους παρήκαμε νοσηλευτική και ιατρική τολίδα. Τολίδα για την κανοντήση πρακτικών αναγών διαβίωσης, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, υπηρεσία μετακίνησης των πλουλοξενουμένων από και προς κλειφή σύννηση των οπελούμενων. Συμπερινάξει με τη Λευσέ της δευτεροδρόμος και της υπολόγος δύο φορές το μήνα επισκέπτεται τα κλειφή. Ομιλίες από το ποιάκη υγείας του Δήμο Μελπίτζας για την πρόληψη και το αγωγή υγείας. Και περνάμε στο κλίμα Πολιτισμού-Αθλητισμού για το έτσις 2020. Το έτσις 2020 για το κλίμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Πάρκτο ήταν μια φοραγιά μετάβασης από τον Πόπι, μιας δυναμονικότητας της ζωής του πολιτώματος, όπου ξεκίνησε μετά τον Πάσχα από την εράψη και την απελευθέρωση των μέτρων κατά τριού. Οπότε οι εκδηλώσεις των Αθλητοκριών και της 25ης Νημακτίου δεν πραγματοποιήθηκαν. Ήταν και αυτή μια δύσκολη κονιά με τη συγκρατικτικότητα και τη φύλαξη στη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις μας. Μήνα Πολιτισμού διωρυμανώθηκαν οι εξίες εκδηλώσεις και δράσεις. Το πρώτο, το δεύτερο περιβάλλει παραδοσιακό χορό, πραγματοποιήθηκε σε τη συδιοργάνωση του πολιτιστικού σύγχρονου ειρικτου σημαντικής αντίστασης, στις 14 Μαλίες του 2022, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από διάφορους φοραστικούς συγκρόπους από όλη την Ελλάδα. Πολιτιστικό καλοκαίρι, τον 2022 καταμέραν διοργανώσουμε πολλές τέτοιες παραστάσεις, όπως ο καταμαρτωσιακός ασθενής από το διπαιτέ Ρουμενίστο, κύρα κινηματογραφικές βραδιές του ειρικτου αγαπημένη, καθώς και ομουσικές παραστάσεις. Όλες οι ηλικίες γράφεις και τις εκδηλώσεις αρετοκλείσουν οι δύο μας φίλοι σ' όλοι με τη φράτια δοτύλου μας. Αξιοσμίωτη αναφορά γίνεται την τρίτη μουσική εβδομάδα, που πραγματοποιήθηκε στα Ταντά Ιωμεντίτσας στις 21 εβδόμου 2022 έως στις 23 εβδόμου 2022, με πλήδες πόρτες μου, να απολαμβάνει τις μουσικές και τις φιλακογραφίες, που πλησίωσαν τις εκδηλώσεις. Οι μνήμης με πετσάιξη κατεστροφή για 100 χρόνια χαρτίς έγιναν ιαχωρή για να θυμίσουμε τους πατριώντες μας, που κατάγομαι με κάτι σιέρι μας θυμίζουν με διάφορες εκδηλώσεις, όπως για τα ιδέες φωτογραφίες με τίτλο στις μήμες σε χαρτί, τις δυσκολίες της ξενικιάς. Με παραδοσιακές συνδεδίες και γεγονιές από τους γυναίκους και τις μούνες ενέας ελεύκειας, δημιουργήθηκαν πραγματικές αστρονομίας, αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις με αυτοκτονιστή από τον κόσμο. Ο μέτρος αγώνας δρόμου αγγλικής και προσφορά με σύστημα μας τρέχω προς το τραγούδι με το σουινάδικο γεύμα αγάπης, πραγματοκλήθηκε με μεγάλη παισυχία στις 18δεκαετών του 1922, στον πρέσο των ελευκραστικών εμπειρώσεων προς του 2000. Τα έσοδα από τα αγώνα έγιναν πακέτα ο γαρτίς με τρόφιμα, τα οποία την διαθέτηκαν από το δημιουργικό πατεχολείο του Δήμιου Βουμενίτσας σε 200 οικονομικά στενέστερες οικογένειες. Η συμμετοχή των αθλητικών και πολιτικών συλλόγων, αναγκατικός μου, ήταν και πάλι ενανοική. Εκδηλώσεις του ιστοριανού του 1929 με ιδιαίτερα ευθέρη υποδέθηκαν όλες τις ιστοριακές εκδηλώσεις του Δήμιου Βουμενίτσας, οι οποίες ξεκίνησαν της 3ης Κεβρύου του 2022 και έριξαν τις 5ης Γεννάης του 2023. Οι εκδηλώσεις του δημιουργικού στους μικρούς μαθητήρους, με παιχνίδια παραμύθια που λόγουν, βόλτες με τετρενάκι και πολλά απαγρόμενα, σκόλπισαν παντού παρά. Τα πλαιανίσματα σκηλαγματικής του πάτου του Δήμιου Βουμενίτσας συνόδευσαν στις εκδηλώσεις. Στις 2011 αποχωρίχουμε τη Μεγάλη Εκδηλώση στην Πλατεία Δημαρχιού, Χριστούγεννα στην Πλατεία. Όλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να κουλάσουν σε σοκολάτε και λιγά. Ήταν σημαντική συμμετοχή φορεών και πολιτιστικών συλλόγων σε όλοι οι νεκράκια και δύο μας, όσοι να κάνουν αποκλειδούνια για ονταστικές εκδηλώσεις. Θέλω εδώ να σταθώ και θα ήθελα να κάνω εγκέντρια για να φοράσω και λαμπορική του πάτου του Δήμιου Βουμενίτσας, η οποία όχι μόνο συνοδεύει στις εκδηλώσεις του Δήμιου Βουμενίτσας, αλλά είναι πνέο παραδείγμα αφήματα μουσικής σε όλες τις ηλικίες. Με τις εγγραφές «Δενταμπέντε Νέων Νεών του 2022» και με τον «Αντιμώση» συνολικά να φτάνει τα 60 μέλη, προβολήσαμε στην προκήρυξη ή τα πρόσφυγση δύο νέων δασκάλων μουσικής τον Ιανουάριο του 2023. Και τέλος περνάξω μία αθλητισμού, έναξη των πρωταθλημάτων. Η έναξη όλων των αθλημάτων, τις παραπορίσεις τους αγιτέρων για τους αγώδες και τις καπονίσεις τους, έγινε κανονικά με τη συνεργασία όλων των αθλημάτων, όλων των αθλημάτων που το σημαίνουν όλα και μπάσκετ. Η αποκατάσταση και οι συνήθειες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, προβολής από την πήρια, εισιλίες, περιπτράσεις και άλλα, είναι προτεραιότητά μας για την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια όλων των χώρων άθλησης. Προβήκαμε στη στιγμή να κέντσουμε από την πηγή του νεαρτιά και σε νέα επισχωρά στον δημοτικό σκάδιο του Μενίτσας. Διοργανώθηκα να ανάμψω της αάρας οι εξημαντικές εμπειρώσεις και δράσεις. Καλά δεν όμως λέει στη νομιμή του 2022 έκθομαι και μάνα μου ζωνό, διτυχής Ελλάδας και Ιωναίων νήσων, το οποίο γραμματοποιήθηκε στις 15 Μαρίου στο γυναστήριο Αρισάνδρα του Λουτιάδου. Για πρώτη φορά στην πόλη μου, στα συμμετοχή αθλητών απ' όλη την Ελλάδα. Ο έκθομος αγώνας του τριάχνου, η Κόρτρο Θεολογία, σε συνδιοργάνωση με την Οδηγιακή Ακαδημία, πραγματοποιήθηκε στην Ουμενήτσα στις 25 Ιωναίων του 2022. Μια διαγκάρυση που είχε γίνει θεσμό για τα πληθυκά δρόμια της Ουμενήτσας με τη συμμετοχή αθλητών απ' όλη την Ελλάδα. Το 2ο Ιωάνιαν Σύνθεση πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Ιωναίων του 2022 στην Πλατερία, με την Οδηγιακή Ακαδημία, το 2ο Ουμενήτσας και άλλους χορηγούς να συμβράνουν στην κατηγέροση ενός ακόμα πληθυκού γεγονότος της περιοχής μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό το παρασκούδι της προσπάθεια που καταβάζει μέχρι την Κανινά ώστε να αποκλειθούμε στις σύγχρονες αποκλήσεις και ανάγκες των πολιτών. Το έργο μας έχει άμυσα αποτελέσματα και συγκεκριμένη συνοχή της σύγχρονης οικογένειας, την πρωτίδα των ευάλων των ομάδων του κουρισμού και βεβαίως της ευαίσθησης της ηλικίας. Οι πολιτιστικές και ευημερικές μας εκπληγώσεις επιχειρώνουν την συγκεκριμένη συγκεκριμένη αισθακτικά μας, της ανεκκρίνησης παραδόσιας μας, αλλά και ιόρες σε όλους τους τρόπους να σκοπίσουν χαρά διασχέδραση σε μικρούς και μεγάλο. Σας ευχαριστώ πολύ! Και εμείς ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για την υπέροχη και ένα καλό σωστό πρίγμα Κύριε Πρόεδρε, κύριες και κύριοι συνάδρες, ευχαριστώ πολύ, αγαπητοί συπολίτες. Η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών εργασιακών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων, η διαδικασία των πρωτοβουλευτικών πρόσφυγων,