Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταυρούπολης | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Δαφνί, είμαι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Σταυρού Πόλης του Δήμου Παπλου Μελά. Και είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στο συνέδριο του Future Library. Το σημεινάριο μας δίνει εργαλεία να εφαρμόσουμε την εκστρατεία με επιτυχία στις βιβλιοθήκες, γιατί μας δίνει ιδέες και φαντασία που μπορούμε να εφαρμόσουμε στις βιβλιοθήκες μας. Όλα είναι ενδιαφέροντα αυτά που μαθαίνουμε εδώ, και μας βοηθούν στη δουλειά μας να δώσουμε δουλειά και να κάνουμε πολλές εκδηλώσεις με τα παιδιά μας.