Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή του Δημοτικού γηπέδου Τσουκαλάδων (Municipality of Lefkada - Δήμος Λευκάδας, 2023)
: [♪ Μουσική ΟΥΠΟΥΣ ΥΟΡΟΡΟΤΟΝΕΘΞΕΣΤΗΣΤΗΜΕΙΜΕΡΗΣΗΣΗΣΡΙΜΕΝΕΖΝΕΣΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΘΗΣΘΝΕΣΣΣΤΗΜΕΣΕΝΕΣΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕ Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, διαπίστωσα την σημαντική πρόοδο των εργασιών στο δημοτικό γήπεδο των Τσουκαλάδων. Ένα έργο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αβίαστα ως πολύπαθο. Ένα έργο που έχει περάσει από 40 κύματα. Και αυτό λόγω του ελειματικού προϋπολογισμού, καθώς επίσης και των πολύ μεγάλων γραφειοκρατικών δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το πολύ αναγκαίο αυτό έργο να ολοκληρωθεί. Εντός των επομένων ημερών η τοποθέτηση του συρθετικού γλοτάπητα θα έχει ολοκληρωθεί. Εκτός της χρηματοδότησης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Δήμος Λευκάδας θα χρηματοδοτήσει με δικά του χρήματα με ιδίους πόρους όλες τις υπολοιπώμενες εργασίες. Όπως παραδείγματος χάρη η ολοκλήρωση της περίφραξης καθώς και η ανακατασκευή των αποδυτήριων. Απότερο στόχος την επόμενη σεζόν, την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά αρχής γεννωμένης από το Σεπτέμβριο, το γήπεδο να είναι καθόλα έτοιμα. Είναι μία από τις βασικές υποδομές του αθλητισμού που έχει ανάγκη ο τόπος μας και το πραγματοποιούμε. Καλησπέρα.