Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Είμαι ο Κωστής από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέρειας. Στο σεμινάριο μου έφερε το γεγονός ότι ασχολούμαι με τα δημιουργικά εργαστήρια στη Βιβλιοθήκη που εργάζομαι και γι' αυτό ήρθα εδώ να επιμορφωθώ. Πιστεύω ότι ο βιβλιοθικονόμος του μέλλοντος πρέπει οπωσδήποτε να έχει φαντασία και εύχομαι να τον βοηθήσει το σεμινάριο αυτό να την αποκτήσει. Δημιουργικότητα, καινούργιες ιδέες και πάρα πάρα πολύ χαρά γι' αυτό που κάνει.