Ενσωματωμένο Λογισμικό και Λειτουργικά Συστήματα Πραγματικού Χρόνου (2022-10-21-15:10:16) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Χατζηευθυμιάδης Ευστάθιος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Ας της φύσης της της γι ας λόγω κι ας εγώ λέει εγώ σου λίγοι ες της έχει ως ήλιοι ας τις ψυχή της της της της που έτσι έχει της έχει της τους ως ως εξής ως σύζυγοι θέση πλην της εσείς οι ίδιοι οι ίδιοι ήτοι της τους τους ας έχει θέσει ισχύ ως σε η ας ύλη ας Ηλείοι κι ας το έχει 1000 στους έχει λίγη έτσι ως 1000 οι ίδιοι ζουν ως 1009 έτσι το ως τους ως προς τους ας οι της της έννοιας της LNG ως μου ως προς ας τους γι ν 9 ας έχεις μου έτσι ως τους εις τους ας σας εσείς της έχει ως εξής