4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 2023 2023-03-09 22:00 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2023)
: μας λίγο να έχουμε μία εικόνα για την ανάγκη αυτής της αναμόρφωσης. Και ευχαριστούμε πολύ και για την παρουσία σας. Εδώ, ελάτε εδώ. Τα 200 χιλιάρικα, ουσιαστικά, οι 200 χιλιάδες ουσιαστικά είναι το ποσό που μπήκε στον προϋπολογισμό. Τον προϋπολογισμό εμείς τον καταρτίζουμε γύρω στο Νοέμβριο. Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι 31 Δεκεμβρίου τι θα ξοδευτεί. Όταν έρχεται ο Ιανουάριος, μπορούμε να κλείσουμε το προηγούμενο οικονομικό έτος. Οπότε ενώ στον προϋπολογισμό είχαν πει 200 χιλιάρικα, η αναμόρφωση που ζητεί είναι 182.662 Συν. Γι' αυτό ο διαμορφωμένος ουσιαστικά στο τέλος είναι 382.662 ευρώ. Από πού παίρνουν, κυρία Βλάχου, τα χρήματα αυτά? Η αναμόρφωση από πού παίρνουν τα χρήματα? Από ποιο κώδικο? Άδεια το Βιτσινέαρ. Κυρία Βλάχου. Ναι, παρακαλώ. Από ποιο κώδικο παίρνουν τα χρήματα για την αναμόρφωση? Πάτηση. Εγγόλη παρκίτητα, τώρα δεν πάει. Τα χρήματα αυτά δεν βλέπουν. Πάτηση. Πάτηση, κυρία Βλάχου. Να συνεχίσω. Ανόμου του στέφου. Για τα 182 αναφέρομαι. Πάμε τα ερωτήματα, κυρία Βλάχου. Περιμένετε λίγο, περιμένετε. Αφήστε τη δάση, ξέπατε. Όχι, όχι, για το 182 δεν απάντησε. 182.662. Από πού παίρνετε? Τα δύο ίδια ποσά που ζητήσατε να μάθετε τι είναι. Είναι ένα επιχορηγούμενο πρόγραμμα που έχουμε πάρει από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας-Κεθράκης 2014-2020. Είναι ίδιο έργο. Είναι ίδιο έργο. Απλά ο πρώτος κωδικός 64 είναι το 836 είναι αυτό που καταμερίζεται στους κωδικούς της δημοφέλεια ώστε να δώσουμε αυτά τα λεφτά. Έσοδο-έξοδο. Και το 74 είναι επιχορήγηση που θα πάρουμε από το πρόγραμμα. Τα 127.000 αφορούν το υποέργο 2 που είναι η υλοποίηση του προγράμματος. Τα 136.000 αφορούν το υποέργο 1 που έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2022. Το πρώτο υποέργο ουσιαστικά ήταν η παραλαβή 10 εκπαιδευτικών φακέλων που αφορούν 5-6 δημοτικού και παιδιά γυμνασίου. Επειδή όμως υπάρχει μια επιτροπή η οποία παρτίζεται από τη δημοφέλεια από την πρωτοβάθμια και από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στο κομμάτι της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας είχαμε αλλαγές στους προησταμένους. Οπότε το υπόεργο αυτό έχει μεταφερθεί η παραλαβή των φακέλων ουσιαστικά να γίνει τώρα. Έγινε κατανοητό γιατί υπάρχουν δύο γραμμές με τα ίδια τα ποσά. Η υπόλοιπη κωδική αμοιβές και έξοδα τρίτων αφορά διάφορες διευθύνσεις, αφορά την οικονομική διεύθυνση, αφορά τη διεύθυνση ακίνη της περιουσίας, αφορά τη διεύθυνση πολιτιστικού τουρισμού, ιαματικού τουρισμού, τον πολιτισμό, το κέντρο επισκεφτών. Είναι κάποια δίμηνα που είχαμε τα οποία ολοκλήρωσαν την εργασία. Σας υπερβάλλω. Ναι, ναι. Μας έκανε εντυπωσία, διότι ανήκαν οι διευθυνσίες, να είστε σε ό,τι βλέπετε, είναι οικονομικοί. Άρα όλα αυτά τα ποσά αφορούν και ακόμα και το κέντρο επισκεφτών, το κέντρο επισκεφτών, το οποίο ήταν ανάγκη. Ναι, ναι. Τώρα έχουμε ένα κωδικό και επιχορηγής πολιτιστικών συλλόγων. Ήδη έχει υπαρθεί μία απόφαση που θα επιχορηγήσουμε με δύο χιλιάδες τον πολιτιστικό σύλλογο αμφίων στις Κρινίδες, ο οποίος θα υποστηρίξει την έκθεση της συλλογής του Μανώλη Παριεντάκη. Μιλάμε για μία έκθεση με 200 παραδοσιακά μουσικά όργανα, που είναι της Ελλάδας, από την Ευρώπη, από όλον τον κόσμο. Μιλάμε για μία πάρα πολύ σπουδαία συλλογή. Αυτή θα εκτεθεί και θα δημιουργηθούν και εκπαιδευτικά προγράμματα και θα είναι και ο χώρος επισκέψιμος και για τα σχολεία και για τους μεγάλους. Έχετε κάτι άλλο να απαντήσετε. Μια που αναφέρει την συλλογή, είχε πραγματοποιηθεί και μία έκθεση από ένα πολύ μικρό κομμάτι πριν από 3-4 χρόνια στο κοσμό Πολυσπάνο στο Προύριο, στον κοιτώνα του Ναξιωματικών. Παραδοσιακά, ναι, παραδοσιακά, από διάφορες χώρες. Ο άλλος, το κωδικός 15-01-01-09, προμήθει ελικών και εργασίες διαμόρφωσης υποδομής του χώρου του Υπέθριου Θεάτρου του Φρουρίου. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Παραδοσιακά, ναι, παραδοσιακά, από διάφορες χώρες στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Αφού εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προέκυψε και ένα ακόμα κόστος σύντα δέκα χιλιάρικα. Θα με ακούσετε για να μην ερχόμαστε αύριο. Έχω απομονώσει από το ψήφισμα όπως το έστειλαν οι εργαζόμενοι κάποιες παραγράφους. Ακούστε λίγο και πείτε μου αν συμφωνείτε στο τέλος. Αυτές τις μέρες συζητείται το νομοσχέδιο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής παρά τις επίσημες και δημόσιες αντιρίσεις όλων των θεσμικών φορέων και δε προσθέτω δήμων εδαιειά που εδαιειά. Το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν, είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό. Το νερό είναι ζωή. Το νερό ως κοινωνικό αγαθό συνταγματικά κατοχυρωμένο πρέπει να διαφυλαχθεί από κάθε προσπάθεια εμπορευματοποίησής του. Αντιβαίνει στο σύνταγμα κάθε προσπάθεια αλλείωσης του κοινωνικού και δημόσιο χαρακτήρα διαχείρισης του ύδατος. Έχει κατοχυρωθεί ξεκάθαρα ότι το νερό ανήκει σε όλους τους πολίτες και δεν μπορεί κανείς να το σωσερήσει. Ουσιαστικά το νομοσχέδιο έρχεται να καταργήσει το θεσμικό πλαίσιο των ΔΥΑ όπως καθορίζεται από τον νόμο ΤΑΔΕ αφαιρώντας αρμοδιώτης αντιπτωπική αυτοδιοίκηση, δίνοντας αυξημένες αρμοδιώτης στη ρυθμιστική αρχή νερού και αποβλήτων η οποία θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο. Είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Το καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συγχωνεύσεις και συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα αποφασίζει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ. Θα επιβάλλει αναδιοργάνωση του τομέα παροχής πυρησαίων ύδατος με συνενόσεις, θα αποφασίζει για έργα και υπηρεσίες, θα αποφασίζει για τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τις ΔΥΑ.