Διάλεξη 3 / Διάλεξη 3 - Τσινίκας Νικόλαος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2014)
Διάλεξη 3: Παρακαλώ για όλα αυτά που σας έχω μοιράσει για το Μουσείο Εβραϊκό του Λίμπεσκυντ, το οποίο έχει ενδιαφέρον από πάρα πολλές απόψεις, βέβαια για τις συμβολικές αξίες που κρύβει γενικά έχει έτσι, έχει μείνει κάπως είναι από αυτά που αρέσουν πολύ στον κόσμο για κάποιους λόγους. Είναι στα αγγλικά βέβαια, πρέπει λίγο να προσέχετε μήπως πιάσετε κάποια πράγματα, σας το δείχνω στα αγγλικά διότι είναι πιο ωραία είναι 16-19 εικόνα του ενώ τα άλλα επειδή είναι από τη τηλεόραση δεν είναι τόσο όμορφος αυτό και το πλάνο του είναι πολύ καλό. Το πλάνο του είναι πολύ καλό. Ο Λύμπεσκυντ παρεπιπτόντος λέει κάπου, δεν ξέρω αν το λέει σε αυτό το ντοκιματέρα, ότι όταν ήταν μικρός έπαιζε ακορδεών και είχε τέτοιο ταλέντο. Με τέτοιο ταλέντο στη μουσική που δεκαεφτά χρονών τον καλούσαν να παίξει το Κάρνεγκι Χόλ και το κίνητρο για τη μουσική ήταν ότι επειδή τους κυνηγούσανε αριστερά δεξιά και στην ουσία ήταν σαν άπατροις ας πούμε, ότι αν είχε κάποιος ένα από και δίκοτη ταλέντο το καλλιεργούσε γιατί έλεγε με αυτό θα βγάλω τη ζωή μου. Και λέει σε στυλ χιούμορ ότι τα λεφτά που έβγαλα πιτσιρίκος λέει με το ακορδεών δεν τα έβγαλα μετά σαν αρχιτέκτονας. Δεν το πιστεύουμε. Sorry δεν το πιστεύουμε. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Όταν έκανα το κίνητρο για τη μουσική δεν το πιστεύω κανένα κανένα. Δεν το πιστεύω κανένα κανένα κανένα. Δεν το πιστεύω κανένα κανένα κανένα κανένα. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Καλή μέρα. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή είναι η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική. Αυτή η αρχιτέκτονα μουσική.