What to expect from a therapy session | Alexis Powell-Howard | TEDxPatras (TEDx Patras, 2023)
: Επιτέλους, αρχικά το χειροκρότημα study και πρόοδο arkadaşlar Ich slider Τα οPP me Γεια για όλους. Έχ αυτά tout le téléphone. Souten vous tous votre téléphone? T'a l' methane, centre. Je vaismelon que vous ouvr Azerbaijani qui guesses la parole, avec une【是ư sicherкой 34 finding jeтоб tran något... et grades-le votre le téléphone. Αυτό που θέλω να κάνετε είναι να περάσετε 30 δεκαετών για να σκεφτείτε για εσάς. Και σε αυτό το App, θα θέλατε να σκεφτείτε κάποια από τις πράγματα που είναι στο μυαλό σας. Έχετε ακολουθήσει πολύ σήμερα και θα κάνετε πολλές πράγματα. Ας σκεφτείτε για εσάς. Σκεφτείτε για το τι είστε υπερβολικοί, το τι και το ποιο. Επίσης, για τις προοριτιές σας, για τις ситуations που έχετε σημαντικές στις στιγμές. Και σκεφτείτε όσο πολλές από αυτές τις ιδέες μπορείτε. Έχετε 30 δεκαετών. Αν είναι λιγότερο, μην κανείς το σκεφτείτε. Δεν πρέπει να είναι σε καμία περιοχή. Όσο πολλές πράγματα μπορείτε να σκεφτείτε σε αυτή τη στιγμή. Εντάξει, 5 δεκαετών. Δεν πρέπει να είναι σε καμία περιοχή. Αυτό είναι το που χρειαζόμαστε. Εντάξει, αυτό είναι καλό. Αν σας έδωσατε 30 δεκαετών, μπορείτε να συνεχίσετε και να βάλετε πράγματα σε αυτή τη στιγμή. Θα θέλατε να παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή και θα έρθουμε στο τέλος της μορφής. Η μεταμορφική σχέση που θέλω να μιλήσω σήμερα είναι η θεραπευτική. Η μορφή μου είναι τη θεραπευτική. Είμαι ψυχοθεραπευτής. Είμαι πολύ ενδιαφέροντης για το πώς αυτή η σχέση μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους. Πολλές φορές, όταν οι άνθρωποι έρχονται για υποστήριξη, έχουν μια πολύ μεγάλη λίστα από πολλές πράγματα που κρατούν στις μυαλές τους. Πράγματα που δεν γνωρίζουν κάποιες φορές. Κάποιες φορές, όχι σε κανένας συγκεκριμένος τρόπος, αλλά που νιώθουν πολύ σχετικά. Έχω δύο πράγματα που ακριβώς ακούω πολύ. Ένα είναι ότι δεν ξέρω πού να ξεκινήσω. Και το άλλο είναι ότι δεν ξέρω ακόμα πού έρχονται κάποια φορές. Οπότε, χρησιμοποιήσει μια θεραπευτική σχέση μπορεί να είναι πολύ δυνατή και να βοηθήσει τους ανθρώπους να προχωρήσουν από πού είναι και πού μπορούν να είναι. Και κάποιες φορές αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν. Η θεραπευτική σχέση σχετικά με το εαυτό σας. Σχετικά με το χρόνο, το χώρο και τη σκέψη. Πολλές φορές, οι σχέσεις συμμετέχουν κάθε εβδομάδι, αλλά αυτό μπορεί να είναι μόνο μια ώρα. Έτσι, είναι το δουλειά που κάνουν μεταξύ αυτής της σχέσης. Και να περάσουμε τον εαυτό μας, την καρδιά μας και την αρμότητα μας είναι πιθανόν πιο σημαντικό τώρα από ό,τι έχω δει μέσα στη δεκαετία μου. Έχω δουλέψει και είχα το πλήθος και την ευκαιρία να δουλέψω μαζί με σχέσεις όσοι είναι πέντε ή πέντε χρόνια, μέχρι στις ανθρώπους στις μέρες των 80. Παρουσιάζοντας ότι δεν είναι τόσο μικρός και δεν είσαι τόσο ευκαιρίας να προσπαθείς να δουλέψεις και να μάθεις για εσένα. Μερικές φορές δουλέψουμε για εσένα και χρησιμοποιούμε ένα μέρος για να μιλήσουμε με κάποιον που δεν είναι σχετικός μέλος, δεν είσαι φίλος και δεν έχεις εμπειρία, μπορεί να είναι πολύ βοηθημένο, μόνο ένα πραγματικό μέρος. Επίσης, όταν επενδύσεις εκείνο το χρόνο και την ενέργεια σε εσένα, αυτό το επενδύσσιο χρειάζεται δημιουργίες πάνω σε ένα πολύ μεγάλο περίοδο χρόνια. Πολλοί από εσάς, κάποιες φορές όταν είστε πίσω, μπορούν να πάνε και να αγοράσουν κάτι νέο. Μια νέα εξοπλή, μια νέα σκάλα, νέα γυμναστικά γυμναστικά. Μπορώ να βλέπω ανθρώπους να χαμούνται και να σκέφτομαι. Μπορεί να είναι και εμένα. Και όλοι το κάνουμε, αλλά αυτές είναι τελικές εξοπλήσεις. Και όταν σκέφτομαι για ένα χρονικό επενδύσσιο, όταν σκέφτομαι για τη θεραπεία και το μεταμορφικό σχέδιο, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται δημιουργίες πάνω σε ένα θεραπευτικό σχέδιο. Χρειάζεται δημιουργίες για την επόμενη ζωή μας, γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε αυτό που έχουμε γνωρίσει σε αυτό το περίοδο. Λοιπόν, ο μόνος διευθυντής μου είχε ένα κομμάτι στο σχέδιο σήμερα, αλλά ο Καλ Ρότζερς είχε μιλήσει πριν, και αυτός είναι αυτός. Ο Καλ Ρότζερς έρχεται με μία εμφανιστική προσέγγιση για τη θεραπεία και το μεταμορφικό σχέδιο, και είναι πολύ εμφανισμένος στις δουλειές μας να δουλεύουμε. Και χρησιμοποιείται ως εμφανισμός για ένα κομμάτι. Όταν ήταν μικρός παιδί, στο σχέδιο του σπίτι, υπήρχε ένα μπιν με κομμάτια και ένα μικρό κομμάτι. Ακόμα και οι κατάστασεις στο σχέδιο δεν ήταν οι κατάστασεις σημαντικές, συγκεκριμένως για πραγματική ανάπτυξη, τα κομμάτια ακόμα προσπαθούσαν να δουλεύουν. Οι σπράουτς και οι κομμάτια θα ήταν μαύροι και σπινδλι, και θα προσπαθούσαν να δουλεύουν στο σχέδιο. Υπήρχε αυτή η ανάλογη σχετικά με τους ανθρώπους, και πιστεύε ότι όλοι έχουμε ένας αξιοπρέπειας να δυνατώσουμε, να δημιουργήσουμε, να εμφανισμόμαστε και να γίνουμε αυτός ο άνθρωπος που θέλουμε να είμαστε. Αυτή είναι η θεωρία που χρησιμοποιείται. Όταν σκέφτομαι για τις κατάστασεις σχετικών για την ανάπτυξη, τι μιλάμε για αυτός? Αν κοιτάξετε τα θεραπεία της θεραπείας, πάντα είναι αυτό που έρχεται. Ευχαριστούμε ότι έχουμε μεταφέρει από αυτό. Δεν χρειάζεται να δείτε σε κάποιον και να λένε να βρίσκονται στον σπίτι, και θα πάνε πίσω, και αυτό θα είναι πραγματικά γρήγορο. Όταν δεν υπάρχει σχέση και σχέση, ένας από τους πιο σημαντικούς πράγματος της θεραπείας είναι η σχέση. Ακόμα από το μοντέλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, ή το πρόβλημα της δουλειάς, πρέπει να συνεχίσεις με τον άνθρωπο με τον οποίο δουλεύεις. Η θεραπεία έχει μεταφέρει, ο πρόβλημα της δουλειάς έχει μεταφέρει, όμως, αν πιστεύουμε αυτόν τον τρόπο της δουλειάς, το στιγμό ξεκίνησε να προχωρήσει. Θα πω ότι στη δουλειά μου είχα δείξει μια διαφορά σε αυτόν τον στιγμό, σχέση με το σύστημα της δουλειάς, και πραγματικά από την Covid, γιατί πραγματικά υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν δουλεύει. Αλλά ο client πρέπει να είναι στο σωστό μέρος για να κάνει το δουλειά. Δεν μπορείς να κάνεις θεραπεία σε κάποιον, πρέπει να είναι ενθουσιακή, ακόμα και αν είναι μια μικρή, μικρή πληροφορία, πρέπει να θέλουν πράγματα να είναι διαφορετικές. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε κάποιον και να χρησιμοποιήσουμε την αξιολογία και τη δουλειά του, πρέπει να τους βοηθήσουμε να το βοηθήσουν. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε για τον άνθρωπο που θέλει βοήθεια? Νομίζω ότι ό,τι δουλεύει, ό,τι θα βοηθήσει αυτόν τον άνθρωπο, για παράδειγμα, να μπορείς να εξετάσσεις τη δουλειά εύκολα, να το δουλεύεις ως μήνα και να το βοηθήσεις σε ελπίδα, να το βοηθήσεις σε διάφορες εργασίες, γιατί δεν ξέρει τι να κάνει ή πώς να το βοηθήσει. Πρέπει να δουλεύουμε σε τρόπο που συμβεί σε τους χρήσης. Μεταξύ μου είναι ένα σχήμα από ένα από τους θεραπεία μας, όπου μόλις την τελευταία εβδομάδα, ένα client έρχεται, πέτρε τα σκάλα, σφάζει τον εαυτό του, είχε μία καφέ, και είχε μια θεραπεία σχέση σαν αυτό. Έχει μία θεραπεία σχέση με κάποιον, αλλά αυτά τα θεραπεία μπορούν να βοηθούν σε κάποιο μέρος. Μπορούμε να τα κάνουμε online, μπορούμε να τα κάνουμε στο τηλεφώνι, μπορούμε να τα κάνουμε σε χώρες σχετικά με το νερό, έξω, ό,τι δουλεύει για τον άνθρωπο που θέλει να το βοηθήσει. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα μιλήσουμε ως άνθρωποι, και όχι μόνος άνθρωπος που έρχεται σε διάφορες εργασίες και θέλει να βοηθήσει. Αν θέλετε να είστε φίλοι του Harry Potter, καλή, εξαιρετική. Δεν θα διαβάζω με τον Dumbledore, αλλά το κάνω. Ο Dumbledore, σε αυτό το κόκκινο πίσω μου, πιστεύει ότι τα μιλήσεις του είναι η πιο εξασφαλής ιστορία του μαγικού, που είναι δημιουργημένη και μπορεί να το βοηθήσει. Και θα πω ότι αυτό είναι πολύ πραγματικό. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείας, δημιουργημένη, συστημική, ψυχοαναλυτική, όλα τέτοια διαφορετικά πράγματα. Και μπορούν να δουλεύουν για το τι χρειάζονται οι άνθρωποι, οι οικογένειες ή οι άνθρωποι σε κάθε αγώνα. Όμως, μερικές φορές, τα μιλήσεις έχουν εμφάνιση. Μερικές φορές, προσπαθούμε να δημιουργηθούμε το ασφαλείο. Προσπαθούμε να το βοηθήσουμε σε κάτι που δεν το κάνει πραγματικά. Μερικές φορές, έχουμε ακόμα δει πολλά για τη δημιουργία. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ βοηθισμένο, όταν σκέφτεται για το πώς να εξηγήσουμε. Πόσοι άνθρωποι εδώ θα συμβούλευαν να είναι δημιουργημένοι, να είναι δημιουργημένοι, και πως το βοηθήσεις, όταν κάνεις αυτό το δουλειά, όσο μπορεί να είναι. Μπορεί να είναι να δημιουργηθεί τα φαγητό, ή να είναι να φαγητό. Μερικές φορές, όταν σκέφτεται για τη δημιουργία, δεν είμαι πολύ καλή για τη δημιουργία. Ακόμα και για τους ανθρώπους. Δεν είναι για αυτό. Είναι για την εξήγηση, το χρήμα του χρώματος, το χρήμα των μέτρων, ο τρόπος που το κάνουμε. Έχω δημιουργήσει λίγο παράδειγμα για να σας δείξω σήμερα. Αυτά είναι τα μάσκα που χρησιμοποιούμε στη θεραπεία. Στην εξήγηση μπορείτε να δείτε πώς οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν τα σκέφτερα τους. Αυτή είναι μια κυρία, και είχε κι εσύ και κοιμωμένη. Και εκεί, στους σκέφτερους, λέει ότι είμαι καλά. Προσέγγοντας στον κόσμο, πραγματικά, να κάνεις όλα καλά, πρέπει να μην χρειάζεται να γνωρίζεις ότι πραγματικά, οι πράγματα είναι διαφορετικά στον μέρος. Έχει δημιουργήσει από ένα μοναδικό τρόπο για να δουλεύει, από την πρόσωπη, στον εξωτερικό, στον σκέφτο, στον μέρος. Αυτή είναι η πραγματικότητα των εμπορικών, στο μέρος. Αυτή η μέση μας, πρόκειται να πει, πώς είναι, και πώς σκέφτερες. Αυτό είναι το πώς έγινε ο άνθρωπος, και το πώς έγινε η κοινωνική, και το πώς ασκήθηκε η καρδία. Αυτό είναι το πώς έγινε ο άνθρωπος, και ο άνθρωπος έγινε η ασκήθηση, και ο άνθρωπος έγινε η ασκήθηση. και το ίδιο και με αυτή τη γυναίκα εδώ, προσπαθώντας βοήθηση για βοηθήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να το προσπαθήσουμε και να πούμε ότι είμαι καλά. Λοιπόν, χρησιμοποιήσει τη δημιουργία και μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια μορφή. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαντ, προστατεύσεις, κλειδί, είναι το καλύτερο μου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μουσική, κάτι που λειτουργεί για τον άνθρωπο, σχετικά με το πώς θέλουν να εξηγήσουν. Είναι πράγματα που δεν έχουν εξηγηθεί ποτέ, είναι το μόνο, είναι η εμφάνιση. Όλοι έχουμε αυτήν την φωνή στην κορυφή μας, πάνω και πάνω. Και πραγματικά, για εμένα, να μπορώ να μοιράσω αυτό με κάποιον είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτό είναι συχνά κάτι σχετικό με την αίσθηση και την ευγενία και όλα αυτά τα άλλα αισθήματα, όπως η αίσθηση. Λοιπόν, τι κάνει ο θεραπευτής? Ο θεραπευτής πρέπει να κάνει αυτό, πρέπει να είναι όλο μέσα. Πρέπει να είναι όλοι οι αίσθητες, πραγματικά ακτιβικά ακούγοντας το τι λέει η άνθρωπο και το τι φέρνει, αλλά επίσης να είναι πραγματικά ανοιχτή και ανοιχτή, εμφανιστική, ανοιχτή, πραγματικά χειμώδη στον άνθρωπο, πραγματικά να δημιουργήσει αυτό το σχέδιο με την άνθρωπο, ώστε να γνωρίζουν ότι πραγματικά είναι καλό να φέρνει ό,τι θέλουν να φέρνουν σε αυτήν την αίσθηση. Ο θεραπευτής έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο για να δημιουργήσει αυτό το σχέδιο με την άνθρωπο, και να είναι το κομμάτι για τους ανθρώπους να μπορούν να εξελίξουν και να μπορούν να πιστεύουν για τα πράγματα που έχουν συμβαίνει. Μπορούν να είναι πραγματικά μικρά πράγματα, μπορούν να είναι μεγαλύτερα πράγματα, μπορούν να είναι πραγματικά εμφάνιση, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι είναι η σωστή άνθρωπο, η σωστή θεραπευτή. Κάποιος που έχει πραγματικά πραγματικό θεραπευτή και είναι η σωστή άνθρωπο, γνωρίζει ότι αυτό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Το άλλο θέμα που ακούω πολύ είναι το σχέδιο. Οι άνθρωποι πάντα πιστεύουν ότι δεν έχω σχέση, ότι δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, ότι πρέπει να κάνω αυτό, να κάνω αυτό, να κάνω αυτό. Και πάντα έχουμε σχέσεις. Μπορούμε να μην τους αρέσουμε. Μπορούμε να μην τους αρέσουμε, αλλά πάντα έχουμε σχέσεις, πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε επίσης να κάνουμε τη λευκή σχέση. Και για εμένα αυτό είναι το σημαντικό που συμβαίνει. Μπορούμε να κάνουμε τις λευκές σχέσεις, να κάνουμε πράγματα όλη τη φορά. Και πραγματικά το σχέδιο που έρχεται από αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένας από τους άλλους θέμους που ακούμε πολύ είναι τις σχέσεις. Πολλοί άνθρωποι εδώ θα πει ναι σε κάτι, όταν πραγματικά θέλουν να πει όχι. Πολλοί άνθρωποι, ναι. Όταν πιστεύουμε για τις σχέσεις, θέλουμε να πλησιάσουμε τους άλλους, θέλουμε να κάνουμε τη σωστή πράγματα από άλλους. Λεγόμαστε να κοιμηθούμε για τις σχέσεις μας, να γνωρίζουμε πότε να πει όχι, και να μπορούμε να είμαστε πραγματικοί για αυτό, είναι πολύ σημαντικό με τη σχέση μας. Αυτό μας προστατεύει, δημιουργεί αυτό το σχέσιο. Το άλλο πράγμα είναι για τη δυνατότητα. Η δυνατότητα να βγει βαθιά, και δεν σημαίνω να βγει βαθιά στις μυαλές, και μερικές φορές δεν πρέπει να το κάνουμε, για να βοηθήσουμε κάποιον να προχωρήσει, αλλά σημαίνω να βγει βαθιά στις δυνατότητες. Αυτό το πρόγραμμα είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο, και πολλές φορές οι άνθρωποι θα νιώθουν καλύτερα, πριν θα νιώθουν καλύτερα, και πρέπει να πιστεύουμε στον άλλο, και θα βοηθήσουμε έναν πρόγραμμα, και θα υπάρξει καλύτερα αποτέλεσμα. Για εμένα, η δυνατότητα και η ψυχοθεραπεία, θέλουν να κρατήσουν πολύ για το έργο που κάνουν, και νομίζω ότι υπάρχει πολύ περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε με τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες που είχαμε, σε διαφορετικές εργασίες. Έχω δουλεύει στις δυνατότητες, στις υγείας υγείας, στις δραστηριότητες, στις δραστηριότητες, στις δραστηριότητες, δημιουργώντας αυτόν τον μεταμορφικό θεραπευτικό σχέδιο. Αυτό μόνο λειτουργεί, αν τα δυο μας κάνουμε μαζί, και μπορεί να συμβαίνει μέσα σε ένα κυβέρνημα, αν κάποιος διαχειρίζει ένα κυβέρνημα ή λειτουργεί ένα εργασίο, αν ξεκινήσουν να κάνουν αλλαγές, το επικίνδυνο από αυτό, είναι ότι επηρέαζει σε εκείνους, τις σχέσεις τους, την οικογένεια τους, το τέταρτο, την κουλτή τους, μετά εμφανίζεται. Αν μπορούμε να υποστηρίσουμε αυτό το σχέδιο μ'αυτόν, με ένα πιο εφαρμογητή και συμβαίνοντας τρόπο, θα δημιουργήσει μεγάλης ευαρρήσης, όχι μόνο για τον αντιμετωπισμένο, αλλά και για τους ανθρώπους. Αυτή είναι μια κόκτα από την Σαλι. Η Σαλι μου δίνει τη δημιουργία να την χρησιμοποιήσω, δεν είναι το πραγματικό της όνομα. Η Σαλι είναι διοικητή, και έχει δύο παιδιά, και 18 μήνες πριν, προσπαθούσε να λειτουργήσει τη δουλειά της. Επίσης, προσπαθούσε να είναι μια πολύ καλή μητέρα, μια πολύ καλή γυναίκα, και προσπαθούσε να κάνει όλα αυτά τα διαφορετικά ρόλες, αλλά πραγματικά, δεν αισθάνεται ότι βρήκε τα πόδια της με κανένα από αυτά. Έχουμε δουλεύει μαζί μήνες, για τα τελευταία 18 μήνες, για δύο ώρες μήνες, και είναι πραγματικά συνεργασμένη στη δουλειά. Έχει εξελίξει τα πράγματα της, τα μορφή της, τα σχέδια της, τα σχέδια της, τα τροματικά εμπορίες της, και από αυτά, έχει μπορούν να βιώσει τον εαυτό του, από να είναι κάποιος που δεν ήταν πραγματικά σίγουρος πού θα ήθελε να πηγαίνει, τι ήταν η εμπορική του σχέδιου. Έχει επιτρέψει να δημιουργήσει μια ομάδα μέσα στη δουλειά της, αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής και σωστός στη σπίτι, και τα σχέδια της είναι πολύ καλύτερα από τα οποία ήταν, και επίσης, η εμπορική του σχέδιου έχει μεγάλωσει. Δεν είχα δοκιμάσει στην τελευταία σχέση, δεν είχα δοκιμάσει στην εμπορική του σχέδιου. Έχει εξελίξει από μια εμπορική του σχέδιου από 90.000 εκατομμύρια σε περισσότερα 1.000.000 εκατομμύρια σε λιγότερες από 18 μήνες, επειδή είναι σε ένα διαφορετικό μέρος. Ο δημιουργής της είναι πολύ σημαντικό και για εκείνη την εμπορική του σχέδιου, η εμπορική του σχέδιου είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Είναι πολύ σημαντική. Καλώς με φυσικά με τις οδηγίες του είναι μια κάντα για τον ε lightsaber, να βρούμε άνθρωποι εκεί που γνωρίζουν περισσότερα από εμείς, για το εαυτό μας. Και πραγματικά, κανείς δεν γνωρίζει περισσότερα από εμείς, και να μάθεις για τον εαυτό σου, όσο μπορεί, αν είναι μέσα στην θεραπεία, αν είναι για τον εαυτό σου, την αιμοσύνη, όλα αυτά τα διαφορετικά σχέσματα, θα πρέπει πάντα να αισθάνεσαι ότι έχεις την κατεύθυνση μέσα στον γρασμό σου, ότι είναι η ευκαιρία σου. Θέλουμε να μάθουμε να φύγουμε μόνοι, δεν θέλουμε γουρούς, θέλουμε να είμαστε ο μόνος μας. Εντάξει, θα θέλαμε να πηγαίνουμε στη λίστα που έκανατε πριν. Παρακολουθήστε το γιατρό μου. Πόσοι άνθρωποι είχαν εσένα σε αυτήν την λίστα? Εντάξει, λίγο. Πόσοι άνθρωποι είχαν εσένα σε αυτήν την λίστα? Εντάξει, λίγο. Πόσοι άνθρωποι δεν είχαν εσένα σε αυτήν την λίστα? Εντάξει. Εντάξει, ευχαριστώ που το έκανες. Ήταν ένας πραγματικός γάμβος. Θα μπορούσε να πηγαίνει κάθε τρόπο. Το θέμα της λίστας είναι να σκέφτεσαι πως πού είσαι σε αυτήν την λίστα. Πόσο συχνά χρειάζεσαι να βλέπεις τον εαυτό σου, να βλέπεις τον εαυτό σου, την κατάσταση σου. Το εαυτό σου δεν είναι να είσαι εαυτός. Είναι χρειάζεσαι. Αν είσαι μία γυναίκα και μητέρα από 3 παιδιά παιδιά, με όλα τα πράγματα που συμβαίνουν με αυτό, και να δουλεύεις μία εργασία, γνωρίζω πιο πολύ από κάποιον τι σημαίνει να βλέπεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, εάν δουλεύεις, υπάρχει μια μεταμορφική, θεραπευτική σχέση που περιμένει να δουλεύεις. Ευχαριστούμε.