THE PHOTO (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2019)
: Νομίζεις ότι χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε το μέρος. Εξοχή, ποιος έχει καταστρέψει ας καινούργια όλη τη χρονιά. Το άνθρωπο του Παίδου εκεί. Όχι. Ας δούμε. Ποιος άλλος. Κοιτάξτε πόσο καλός είμαι στην κεμιστρία. Ακσιόν. Κοιτάξτε τη δουλειά σας. Οι ερωτήσεις είναι πάνω στο σπίτι. Κοιτάξτε τα βιβλία σας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Ακσιόν. Ναι, ναι. Πολύ καλό. Ποιος είσαι εδώ? Κοιτάξτε μια φωτιά. Είσαι παιδί. Όχι. Όχι, όχι, όχι. Καχαλ, φαγητό. Αυτό δεν είναι καλό. Αχ, θα έβαξες πάντα την αδερφή αυτής της πράξης. Παρακολουθήστε. Παρακολουθήστε την αδερφή αυτής της πράξης. Σε κάτι. Έφερα να σας πω ότι δεν υπάρχουν άλλα αδερφή. Έναν σκοτήριο σήμερα στην σχολή? Όχι, για χρήματα. Τι? Είναι πραγματικά ένα φωτοκρίμα εδώ. Έλα, πιέστε το φωτοκρίμα. Τι? Καθόλου έφτιαξες την φωτοκρίμα. Δεν έλαφνα την πίεση μου. Βγάλου, πίεσε τώρα. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη μοιράζει αυτό. Είναι τόσο γρήγορο, πρέπει να το αμφιστείτε. Συγχαρημένα. Όχι! Εσείς δύο, έξω τώρα!