How ethics will change the future of technology | Olivia Gambelin | TEDxPatras (TEDx Patras, 2022)
: self-destructing center Α prb planet I want to start with a Question What these three things have in common? Ένα ροβότικό αγώνα, μια νερή νέα, ένα μεγαλύτερο data set. Η απάντηση που προσπαθώ, δεν είναι τεχνολογία, δεν είναι αυτοκίνηση, δεν είναι ακόμα και εργασία. Η απάντηση που προσπαθώ είναι η ανθρωπότητα. Ας παρακολουθήσουμε. Οι ροβοτικοί αγώνα. Αυτές είναι μηχανικές προγράμματα για να δουλεύουν σαν έναν ανθρώπινο αγώνα. Ο ροβότης έχει ένα κομμάτι, ένα κομμάτι, ένα κομμάτι, σαν έναν ανθρώπινο αγώνα. Ακόμα και ο ροβότης είναι μεταλλευμένος και εργασίας, όχι κομμάτια και κομμάτια. Παίρνει πράγματα, παίρνει πράγματα. Παίρνουμε πράγματα, παίρνουμε πράγματα. Οι ροβοτικοί είναι μια εφαρμογή της ανθρώπινης μας κομμάτια και πώς αντιμετωπίζει με το κόσμο γύρω μας. Οι ροβοτικοί είναι μηχανικές προγράμματα. Αυτές είναι μηχανικές προγράμματα, δημιουργημένα από το ανθρώπινο αγώνα. Αυτές οι ροβοτικοί είναι συμμετοχημένοι στους αυτοφυσικούς νερών, γνωρίζοντας ως νότους, και κάθε νότο έχει έναν έξοδο που δημιουργεί έναν έξοδο που μπορεί να δημιουργηθεί σε άλλα νότια. Αυτό όλα δημιουργεί σαν ένα βιολογικό νερό. Οι ροβοτικοί είναι μια εφαρμογή της ανθρώπινης μας κομμάτια και πώς αντιμετωπίζει με το κόσμο γύρω μας. Οι ροβοτικοί είναι μηχανικές προγράμματα. Οι ροβοτικοί είναι μια συγκεκριμένη εφαρμογή εφαρμογών στους ανθρώπους και δραστηριότητες. Όλα από πόσο πολλές φορές σε ένα χρονικό χρονικό χειροκρότημα, μέχρι πόσο γρήγορα πέρασες τα μάτια σου, μέχρι πόσο γρήγορα πέρασες τα μάτια σου, όταν βλέπεις κάποιον που αγαπάς. Οι ροβοτικοί είναι μια συγκεκριμένη συγκεκριμένη συγκεκριμένη εφαρμογή, και μια σκέψη πώς ο ανθρώπινος δραστηριότητας δημιουργεί σχέσεις στον κόσμο γύρω μας. Βλέπεις, η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας, στο πιο βασικό επίπεδο, είναι μια σκέψη της ανθρώπινης μας. Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Η τεχνολογία μας δεν είναι κάποια μεγαλύτερη, μυστηριαστική πράγματα, απ' Thank you.