ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 12-6-2019 (ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 2019)
: Ο κύριος Αγαπάκης, ο κύριος Αγγελάκης Παρών, ο κύριος Αφανασσάκης, ο κύριος Αναστασάκης Παρών, ο κύριος Ανδρεαβάκης, ο κύριος Αρχοντάκης Παρούσα, ο κύριος Βαρδαβάς Παρών, ο κύριος Βραχάκης Παρών, ο κύριος Βουρεξάκης Παρών, ο κύριος Γαρανσίνι Παρών, ο κύριος Γιαλιτάκης, ο κύριος Βαγγονάκης, ο κύριος Βαμπετάκης Παρών, ο κύριος Σινιωτάκης, ο κύριος Καλέμπου Μπασπαρών, η κυρία Καλουδιώτη Παρούσα, η κυρία Καναβάκη Παρούσα, ο κύριος Καπετανάκης Παρών, ο κύριος Καραντινός Παρών, ο κύριος Κασαπάκης Παρών, η κυρία Κασοτάκη Παρούσα, ο κύριος Κεφαλογιάννης Παρών, η κυρία Κόκορη, η κυρία Κοκοσάλι Παρούσα, ο κύριος Κουμπενάκης, ο κύριος Κουράκης, ο κύριος Κυπρένος Παρών, ο κύριος Λιγεράκης, ο κύριος Λιγερός Παρών, ο κύριος Μακαρόνας, ο κύριος Μαμουλάκης, ο κύριος Μαυαλάκης Παρών, ο κύριος Μερονιαννάκης, η κυρία Ξηλούρη Παρούσα, ο κύριος Ξηλούρης Παρών, ο κύριος Πατακός Παρών, η κυρία Πλερωνάκη Παρούσα, η κυρία Πλεύρη Παρούσα, ο κύριος Ρασούλης, ο κύριος Αλούστρος, ο κύριος Ισαμάκης, η κυρία Σπανάκη, ο κύριος Σαγκαράκης Παρών, ο κύριος Σαμπουράκης, ο κύριος Σαπάκης Παρών, ο κύριος Βακουρέλης Παρών, ο κύριος Ψαράς Παρών. Τριάντα παρόντες, παρόν ο κύριος Πρόεδρος, παρόν ο κύριος Δήμαρχος, υπάρχει απαρτία κύριε Πρόεδρε. Παρόντες, παρόντες, παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες, παρόντες, παρόντες. Παρόντες.