Μεταφορά εθελοντών της Ομάδας Αιγαίου από τη ν. Ρόδο στο Καστελλόριζο με το ΠΑΘ 090 ''ΓΑΥΔΟΣ'' (HellenicCoastguard, 2022)
: Η ομάδα Αιγαίου ολοκλήρωσε την αποστολή της στο Κατσελόρισο με τη συμβουλή του λιμενικού σώματος και του πολεμικού ναυτικού, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η ομάδα Αιγαίου ολοκλήρωσε την αποστολή της στο Κατσελόρισο με τη συμβουλή του λιμενικού σώματος και του πολεμικού ναυτικού, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η ομάδα Αιγαίου ολοκλήρωσε την αποστολή της στο Κατσελόρισο με τη συμβουλή του λιμενικού σώματος και του πολεμικού ναυτικού, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η ομάδα Αιγαίου ολοκλήρωσε την αποστολή της στο Κατσελόρισο με τη συμβουλή του λιμενικού ναυτικού, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η ομάδα Αιγαίου ολοκλήρωσε την αποστολή της στο Κατσελόρισο με τη συμβουλή του λιμενικού, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η ομάδα Αιγαίου ολοκλήρωσε την αποστολή της στο Κατσελόρισο με τη συμβουλή του λιμενικού, τους οποίους ευχαριστώ.