24. Προσδιορισμός Σχεδίαση δεξαμενής / Διάλεξη 24 / Στην παρούσα ενότητα περιγράφεται με αναλυτικά παραδείγματα η χρήση του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών σε επιμέρους θέματα σχεδίασης. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα περιγράφεται με αναλυτικά παραδείγματα η χρήση του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών σε επιμέρους θέματα σχεδίασης.: Χρησιμοποιούμε τα σχέδιά όλα σχεδόν πλοίου και καταβάλλεται σχεδόν φιλικό γραμμών που η βάση για την και το χαρακτηρισμό του γεωμετρικό του πλοίου αλλά και χρησιμεύει και για τα επιμέρους σχεδίασης και υπολογισμούς μπορεί να χρειαστεί και χρειάζεται πάντοτε να ναι αυτοί να σχεδιάσουμε επιμέρους τμήματα του πλοίου κυρίως όπως στο παράδειγμα αυτό η σχεδίαση μιας δεξαμενής είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα γιατί εκτός του ότι θα πρέπει να προσδιορίσουμε τη θέση της θα πρέπει να προσδιορίσουμε και τον λόγο της άρα να ελέγξουμε κατά πόσον ο υπολογισμός του λόγου της δεξαμενής αλλά και των υπόλοιπων γεωμετρικών στοιχείων είναι εκείνα τα οποία μας επιτρέπουν να την αποδεχτούμε τη δεξαμενή αυτή και διανοηθούμε με την έννοια ότι α ένα ένα κοινή δεξαμενή καυσίμου πετρελαίου καυσίμου έχουμε υπολογίσει την ποσότητα καυσίμου θα πρέπει να έχουμε στο πλοίο παρά την μυρίζουμε την ποσότητα αυτή σε ανάλογες χαμένες ανάλογο αριθμό δεξαμενών προσπαθούμε να κάνουμε θυσίες Ισθμού έτσι ώστε η κατανομή να γίνει πάντα ομοιόμορφη ομοιογενής οπότε υπολογίζοντας βρίσκοντας την έκθεση δεξαμενής αυτής το πλοίο παρένθεση στο σχέδιο ναυπηγικό γραμμών την παραίτηση μπορούμε να υπολογίσουμε και να δούμε αν επαρκεί η δεξαμενή αυτή που έχουμε καταρχήν σχεδίαση στο σχέδιό μας βέβαια χρησιμοποιώντας του σχεδιαστικών ενώ επιδιώκονται σχεδιαστικό πρόγραμμα και υπολογιστικό πρόγραμμα στον υπολογιστή μας μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρούμε αυτές τις εξαγωγές της υπολογίσουμε γιάννης ελέγξουμε κατά πόσο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας στο μάθημα του βέβαια εδώ μέχρι να μάθουμε και χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα σχεδιαστικά Παυλόπουλου μυστικά προγράμματα καλόν είναι όλα αυτά τα επιμέρους ζητήματα και σηματάκια να τα αντιμετωπίζουμε με το χέρι χρησιμοποιώντας τα σχέδια τα οποία έχουμε του πλοίου για να καταλάβουμε και την διαδικασία υπολογισμού και ελέγχου αυτών των στοιχείων πάει για παράδειγμα θα προσδιορίσουμε και σα κιθάρα σχεδιάσουμε ένα δεξαμενή για να δούμε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνουμε αυτή ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτή είναι η αριστερή πλευρά του πλοίου και έχουμε ένα δεξαμενή αυτής μορφής μια δεξαμενή δηλαδή η οποία ξεκινά οριοθετείται από 9 επίπεδο παράλληλα όπως αυτό της συμμετρίας διάνοιξη υπουργός αυτό συνεδρίασε και φταίνε βέβαια του πλοίου όμως φαντάζομαι ότι αποτελεί θέση για παράδειγμα εμείς πήραμε αυτή τη θέση το βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή η εξάμηνη οριοθετείται εξωτερικά από πού η επιφάνεια της γι η πλευρά της θεατρικής μπορούμε αίσθηση που την οριοθετεί ξεκινά βρίσκεται σε άδεια αν και σε επίπεδο το οποίο έχει κάποια απόσταση από το ν.ε. συμμετρίας και οριοθετείται ανάμεσα από το νούμερο δύο του νου ένα τρεις του πλοίου αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα είναι να σχηματίσουμε επιφάνειες της δεξαμενής αυτής για να μπορέσουμε να δούμε τη μορφή της να αντιλαμβάνομαι τηρήσουμε επιφανείς αυτές και να τιμούμε τηρήσουμε τη δεξαμενή κάνουμε τον λόγο των οποίων περιέχει αυτοί λοιπόν αυτό λοιπόν είναι το διαρκές επίπεδο το διαμήκεις σχέδιο του πλοίου η δεξαμενή είναι στους τομείς δύο τρεις ετών βέβαια δε φαίνεται προφανώς το ίχνος του διαμήνυσε την πέμπτη που είναι παράλληλο διαμήκεις συμμετρίας του πλοίου φαίνεται όμως εδώ στην κάτοψη να λοιπόν το διαμήνυσε επιβαίνουν δύο το οποίο απέχει κάποια απόσταση από το διάγγελμα επίπεδο συμμετρίας του πλοίου κήρυξαν οι αυτή οριοθετείται ανάμεσα από τους νομίζει δείτε τρεις ξεκίνα απλά με δυο και τελειώνει στο τομέα τρεις και καθ' ύψος αρχίζει οι απύθμενα στη συνέχεια στην 48 και η οροφή της στήνεις άλλο 12 η οροφή της δηλαδή είναι αυτή εδώ η είναι εξάλλου 12 καίω ΕΟΠΠΥ εφημέρευσης ψήνει 48 που είναι αυτό παράγει επιφάνεια που έχουμε είναι στον τρισάθλιο 8 αυτή και στο 10 σάλο 10 κοινή όπως επίσης η επιφανειακά εγκάρσιο στον τομέα δύο είναι αυτή της μορφής και στο ένα τρεις είναι εκκίνησης μορφής βέβαια χρησιμοποιώντας βλέπουμε ότι η διαμόρφωση της δεξαμενής ας πάρουμε τομέα δύο τομέας δύο δρομεασ τρεις βλέπω τη δεξαμενή έχει αυτή τη μορφή στον τομέα δύο στον τρεις έχει αυτή τη μορφή εάν εμείς μπορούμε να υπολογίσουμε την επιφάνεια αυτών των δύο αύριο των ορίων της δεξαμενής και μετά να αρνούμαι την επιφάνεια και θα πρέπει να δούμε το λόγο επομένως θα πρέπει να δούμε ότι υπολογίζοντας την επιφάνεια σ'αυτή την σαφώς προνομιακή σα φόντο μετά έβγαλε λόγο μέτρηση αυτή δεν είμαστε σίγουροι όμως ότι οι η διαμόρφωση της εγώ της δεξαμενής είναι ίδια μορφή καθόδου νίκος εσείς απ'ότι φαίνεται εδώ όπως βλέπουμε δηλαδή η επιφάνεια στον τομέα δύο είναι μικρότερη από την εμφάνισή του με τρεις προφανώς επείγει δεξαμενή ανοίγει μεγαλώνει πηγαίνουμε 72 43 επομένως εάν προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τον τομέα διορθώνεται για 1,3 με τη δεξαμενή κάτι θα σας πούμε κι αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε μέσα από το σχήμα για να μπούμε στην επιφάνεια αυτή το εμβαδόν της επιφάνειας εάν χρησιμοποιήσουμε όρους χάρη την την μέθοδο τραπεζίου θα την κάνουμε βασιλική βάση μεγάλη γιατί επιδέξιους άμα το κάνουν βέβαια αυτό αντιλαμβανόμαστε ότι έκλεβαν τον της επιφάνειας θα υπολογιστεί έτσι που σημαίνει ότι όλα αυτά την ώρα που το περιβάλλον εδώ θα χαθεί λογική βασίζεται στον τομέα 33 εφαρμοσουν πάλι την έφη τραπεζίου τι θα γίνει υπό το site θα υπολογίσουμε άφηνε να φανεί που σημαίνει ότι και στην περίπτωση αυτή αυτή η επιφάνεια θα χαθεί που σημαίνει ότι αν αυτή η επιφάνεια επαφής του νόμιζε ότι ζούσε με τρεις χρησιμοποιώντας πάλι την τραπεζική του για να βρούμε επιφάνεια μ μ στη βάση μικρή ψητή επιφανή στη βάση μεγάλη διαδηλωτή Υψηλάντη τον υποστηριζόμενης θα βρούμε με κάποιο όγκο αλλά δε θα είναι πραγματικότητα έχουμε χάσει τον λόγο αυτό διαθέτει επιφάνεια νομικός δεξαμενής αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε είναι πρώτα πρώτα για να υπολογίσουμε την επιφάνεια στο καθένα με λάδι στρώνουμε διαπιστώνουμε τρεις να χρησιμοποιήσουμε πριν κλείσω την αίσθηση σχέση μόνο βιομηχανίας βάλουμε τυνήσιο του σιν σιών και να μηδενίζουμε τις απόσταση στο ύψος επιλέξαμε το ύψος της επιφάνειας απ τη βάσιμη στη βάση μεγάλη με με τέτοιο τρόπο ώστε η απόσταση που θα φέρουμε και θα υπολογίσουμε θα μετρήσουμε Time πλάτη πλάτη αυτών των των οριζόντιων γραμμών να αίνεται να είναι τέτοιες και πτώσεις αποστάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε την επιφάνεια αυτή όσο γίνεται περισσότερο με την πραγματική που βλέπουμε τη βρίσκουμε τη διαμόρφωση της πλευράς αυτής στο σχέδιο αν το κάνουμε αυτό προβάλλουν ως οι πιο ευάλωτοι σε επιφανείας που θα βρούμε ξέρουμε αλλά και στο κρέας τρεις αλλά πλησιάζει προσεγγίζει κατά πολύ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πραγματικότητα της επιφανείας της δεξαμενής το τις επιφάνειες αρχίσαμε να ζούμε τη το ίδιο πράγμα πρέπει να κάνουμε και ενδιάμεσα ανάμεσα στο μήκος του τομέα δύο στον τομέα τρεις διότι όπως φαίνεται και από το σχήμα επιφάνεια στον τομέα δύο είναι μικρότερη από αυτή του τομέα τρεις που σημαίνει επαναλαμβάνουμε ότι προχωρώντας απλώνουμε δύο κοστούμια τρεις η επιφάνεια αυτή μεγάλων σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αξιοποιήσουμε τον του μέχρι τότε αμέσως θα χάσουμε κάποιον τι κάνουμε τότε έχουμε το ίδιο νούμερο δύο έχουμε Ω3 και διετές σχέδιο όμως εδώ φαίνεται καθαρά ότι η επιφάνεια μεγαλώνει το δύο το τρεις διαβούμε πάντως χάρη στήνεις άλλο 8 ότι το το πλάτος της πλευράς της Κριμαίας δράση δεξαμενής ΥΦΑ της δεξαμενής είναι τούτου έτσι αρμόδιο τμήμα ενώ στον τομέα τρεις είναι αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο μπορεί και παραπάνω που σημαίνει ότι το πλάτος μεγαλώνει πηγαίνει σε μια ανισομετρία επομένως εάν βρούμε την επιφάνεια αυτή θα χάσουμε όλη αυτή την επιφάνεια στην οποία δεν βρίσκουμε δηλαδή αν αυτός συνομιλίες δύο αυτός γνώμες τρεις και αυτή είναι η καμπύλη το ίχνος της καμπύλης της πλευράς που οριοθετείται η δεξαμενή σε αυτό το επίπεδο σε αυτό το επίπεδο αυτός είναι αυτή είναι υγιής άλλους 8 αυτή είναι η είσοδος 12 αυτή επιφανείας είναι στις 8 που σημαίνει ότι αν εμείς θα τα πληρώσουμε η μπορούμε περιβάλλον με τον κανόνα του συνειδητού τραπεζίου τότε θα βρούμε αυτή την επιφάνεια που υιοθετείται κατά την προβλεπόμενη μέχρι εδώ και θα αφορά την επιφάνεια τι θα κάνουμε λοιπόν για να υπολογίσουμε και την επιφάνεια αν ενδιάμεση επιφάνεια τι θα κάνουμε εδώ επίσης φέτος ο πιστοί στον τομέα 210 δισ ενώ οι ιστοί 12 ήσαν δίπλα σε αυτό το πλάσμα αυτό εκεί στο media εκείνο πάλι πώς είναι και τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο όπως βρήκαμε εδώ και εκμηδένισαν σχεδόν γεννήσαμε δηλαδή το την πόλη έτσι επιφανείας αποδημία από του 9 πλοία του στο άλλο για να παρέμβετε κατά μήκος που σημαίνει ότι θα μετρήσουμε την απόσταση 72 Ω3 που βγαίνουμε έτσι κι αλλιώς γιατί αυτή είναι εις απόσταση των ρωμαίων στο σχέδιό μας που εδώ από ότι φαίνεται είναι θεωρητική έννομης θυμίζω ότι άλλο πράγμα ότι κινούμαι σε άλλο παρόμοιο κατασκευαστή κινούμενης θετική ρώμης είναι ο χωρισμός του νίκος κάθετων καμία εις απόσταση π.χ. αν έχουμε στο σχέδιο όμως από 0 μονάδων 0 17 0 έως 20 μένω τότε θα έχουμε και ανάλογης απόσταση φαίνεται βέβαια εδώ ούτε από το μηδέν στο ένα ένα δύο και δύο τρεις είναι η ίδια το μήκος άρα είναι ίδια αυτή είναι αυτή η απόσταση θα μετρήσουμε λοιπόν την απόσταση διότι απ' ότι ξέρουμε παραλαμβάνουμε για την απόσταση ο και θα προσπαθήσουμε να βρούμε εις αποστάσεις επιμέρους χώρες αποστάσεις αυτού του ευθύγραμμα τμήματος αυτής της απόστασης έτσι ώστε εάν χωρίσουμε την επιφάνεια αυτή σε αυτές τις αποστάσεις αυτό που προκύπτει σχέδιό μας νέα προσομοιάζει να έρχεται και να παίρνει όλη αυτή την καμπυλότητα όσο γίνεται περισσότερο και πλησιάζοντας στην πραγματική της καμπυλότητα αυτό σημαίνει ότι έχοντας σχεδιάσει τις σε εικασίες τομές κοινωνία αρνείται στον τομέα τρεις επέμεινε σχεδιάσουμε και ενδιάμεση συντάξεις κομμένες έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό που δείξαμε στο κάτω σχήματα π.χ. έχουμε κάνει πόσο απόσταση 1.3 4.6 επτά εάν υποθέσουμε ότι έχουμε μια συγκεκριμένη απόσταση η οποία είναι ας πούμε εξαγορών ανέρχεται στα 700 χιλιοστά εξακόσια γνωστά ένα μέτρο όσο είναι αυτής όπως την έχουμε έχουμε σχεδιάσει και δύο γραμμών μας τότε θα διαιρέσουμε προφανώς την απόσταση αυτή με το μου με τον αριθμό τόνισα αποστάσεων που θέλουμε και θα μπορούμε αντίστοιχες ενδιάμεσες δομές και όσες άλλες είναι που σημαίνει πως θα έχουμε σχεδιάσει αυτές εδώ τις εγκάρσιες επιφάνειες έτσι ώστε μαζί με την επιφάνεια στο ιατρείο στον τομέα τρεις μπορούμε να υπολογίσουμε τις λίβανο δεν φανεί or άρα και λογοτέχνη ο τρόπος αυτός που σχέδιά και πώς θα γίνει αυτό θα φέρουμε τις αποστάσεις εδώ και θα μετρήσουμε από το σχέδιό μας για να βρούμε σχεδιάσουμε αυτές τις καμπύλες δε χρειάζεται να σχεδιάσουμε ολόκληρο ολόκληρη την θέλουμε αυτοθυσίας μόνο το κομμάτι μας ενδιαφέρει ευκολότερα και πιο ευκρινώς μπορούμε να το δούμε αυτό στο εγκάρσιο επίπεδο εδώ έχουμε στέγαση επίπεδο ναοί δεξαμενή όπως οριοθετείται διαγωνισμούς μέτριας διαλογής επίπεδο δύο όπου εκεί αρχίζει να υποδεχτεί τη δεξαμενή ο τομέας διότι τομέας τρεις εδώ φαίνεται ακόμα πιο καθαρά όπως το είχαμε πάνω δηλαδή ότι η επιφάνεια αυτή πώς διαφοροποιείται από τον ΟΠΑΠ που κίνησαν 812 και ποσό διαφοροποιείται η επιφάνεια απ' τον τομέα 203 χρειαζόμαστε κι ενδιάμεσης μορφές μεγαλώνουμε λίγο το σχήμα εκείνο και το κάνω όμως ξέρεις να διαμείνει σε επίπεδο συμμετρίας εις άλλους 12 είσαι αλλού όσο το τομέας δύο διαμερίσματα δύο δρομέας δύο με αυστρία άρα χρειαζόμαστε και αντίστοιχους ομιλίες ενδιάμεσους για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε κλειδιά στην διαμόρφωση της καμπυλότητας από το νούμερο δύο στον τομέα τρεις η επιφάνεια προφανώς στον τομέα δύο είναι αυτή που υιοθετείται από το ΓΔ ζ θ η Alpha δ η ε στον τομέα τρεις πώς θα μετρήσουμε και θα σχεδιάσουμε αυτές οι καμπύλες είναι και είναι προφανές π.χ. έχουμε χωρίσει πάλι αυτές οι αποστάσεις αυτό κάνουμε ένα ενδιάμεση για να φανεί ας υποθέσουμε ότι σχεδιάζουμε την είσοδο 10 να κάνουμε θα πάρουμε το μ πλάτος την απόσταση από την υιοθέτηση της καμπύλης της εξαμελή μέχρι τον τομέα ενδιάμεσο εδώ στον στη 12 8 αντί 10 εκατ θα φέρουμε την ωδή στην κάτοψη την καμπύλη εκείνοι δηλαδή την καμπύλη που διαμορφώνει διά την επιφάνεια στο στήνει σάλο 10 άρθρα θέλουμε να σχεδιάσουμε νομοί Έβρου ενδιάμεσο τι θα κάνουμε έχουμε φαίη τίμησαν 10 θέλουμε ένα ενδιάμεση είναι διανύσουν ένα πώς θα το φέρουμε μετρήσουμε πάλι Time βιβλιαράκι καημοί φυλακή να αυτήν ήσαν έως 10 Attica Beauty Saloon εκ θα πάρουμε λοιπόν παρά τις αποστάσεις από διαμήκεις επίπεδο μέχρι στιγμής άλλο 10 στον τομέα δύο σε όσους διανύσουν τομείς έχουμε και στήνει μια εταιρεία άρα θα φέρουμε αυτή την αλυσίδα καμπύλη και μετά είναι μη διαλογική μετρώντας τώρα διαδικασία βέβαια το αφαιρούμε τις καμπύλες τον ενδιάμεσο ΝΟΜΕ που θέλουμε οπότε μετά τι έχουμε κάνει έχουμε βρει έχουμε σχεδιάσει και ειδήσεις τις αντίστοιχες κρατήσεις οριζόντιες επιφάνειες και αρνήθηκε κανείς επιφανείς ανάλογα με τον αριθμό των ΗΣΑΠ στάση που έχουμε χωρίσει θα εφαρμόσουμε και τους αντίστοιχους με ανησυχεί γιατί είμαι εδώ θέματα μέτρησης πλουσίους ένα επισήμανση έγινε πιστεύω αντιληπτό ότι εδώ έχουμε κάνει δύο διαφορετικές σχεδίασης έχουμε σχεδιάσει αριθμού επιφανειών κακά το εγκάρσιο και αντίστοιχο αριθμό επιφανειών κατά το καλεί επίσης όλους που σημαίνει ότι εμείς θα υπολογίσουμε ένα αφορά τον λόγο τις επιφάνειες των επιμέρους τομέων εδώ δηλαδή μέλους δρομέων αλλά θα βρούμε τα χρήματα αυτών των τομέων και επομένως να κάνουμε λόγο μέτρηση κατά μήκος κατανομής δηλαδή και για να ελέγξουμε το αποτέλεσμα μας να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει σωστό θα κάνουμε εκεί ένα ομάδα με χρήση καθ' ύψος κατά άλλους που σημαίνει ότι αν έχουμε κάνει σωστά την αποτύπωση των λυσσαλέα τον ενδιάμεσο σε καλούν και ενδιάμεσο νέων στην περιοχή μας ενδιαφέρει και έχουμε σχεδιάσει σωστά και υπολόγισε σωστά λογικά θα πρέπει να βρούμε τον ίδιο μου και στις δύο περιπτώσεις αυτή ήταν η εύκολη σχετικά αντιμετώπιση ένα θέματος οριοθέτησης προσδιορισμό δηλαδή μιας δεξαμενής στο οποίο εύκολη με την έννοια ότι έχουμε συγκεκριμένους τομείς σχεδιασμένους κέντρα λίγο ωμό και σχεδιασμένες σε άλλους στο αντίστοιχο σχέδιο αλλά βγάλαμε νόμισμα θέλουμε και τι σας συμφέρει πάμε τώρα στην περίπτωση όπου έχουμε ένα δεξαμενή η οποία απώλεσε τη δεσμεύει με τον ίδιο τρόπο αλλά όλες αιτείται έξω ενδιάμεσα από τους ήδη σχετικά από τις ήδη σχεδιασμένες καμπύλες του σχεδίου μας π.χ. εδώ βλέπουμε δηλαδή ότι δεξαμενή μας ξεκινά οριοθετείται η οι ήπειροι νέα επιφάνεια της πρακτικής ανάμεσα αποτελούμε και των δύο εταιρειών τη δεξαμενή αλλά μέσα από το ΝΟΜΕ δύο στο 13 στο γεωγραφικό γραμμών ν εμείς δεν έχουμε συνδυασμένο ακούτε αυτόν τομέα ούτε αποτελούν επίσης διαπιστώνουμε ότι δεξαμενή μαζεμένοι οι όροφοι συστήνει στην εισαγωγών 10 αλλά όποιοι σήμερα στις δεν είναι σε κάποια συνδυασμοί γεύσεων αλλά είναι κάπου ενδιάμεσα από κρυστάλλους αυτό σημαίνει ότι πρέπει κατ' αρχή να οριοθετήσουμε σχεδιαστικά τη δεξαμενή μας που σημαίνει ότι πρέπει να σχεδιάσουμε χαράξουμε τομέα διαμέσω ΑΦΜ Τήνου ενάμιση έτος χάρη ο ενάμιση επιφέρουν σχεδιασμένος αλλά αν γεμίσει ένα θα μεταφέρουμε θέλουμε λοιπόν τομέα αρρωστημένο νόμοι που αρχίζει δεξαμενή και σχεδιάζουμε τη χαράσσουν επισκέπτομαι όπου τελειώνει όλο ζητείται οι άλλοι του άλλου όλοι δεξαμενής επίσης σχεδιάζουμε χαράζουμε τείνει σάλο στην οποία ανήκει ο πυθμένας δεξαμενής Πάρος άνοιξε με το ύψος μετατρέπονται και αφαιρούμε την έβγαζαν χρειάζεται αυτή να χαράξουμε την σάλο σε όλο το σχέδιο παρά μόνο παραμονή στην περιοχή εκείνη που μας ενδιαφέρει να πολεμήσουμε τη συγκεκριμένη δεξαμενή ΚΚΚ αλλά ακολουθούμε τη διαδικασία που προηγουμένως συζητήσεων δηλαδή πάλι θα δούμε ότι η διαφοροποίηση και η της των επιφανειών κατά μήκος της δεξαμενής δένει οι οίνοι είναι τέτοια που εάν όμως μετρήσουμε θα χάσουμε πάλι επιφάνειες ανατομία αλλά κι όμως το σύνολο και το ίδιο πράγμα θα πάθουμε θα χάσουμε επιφάνειες και κατά συνέπεια και λόγω εάν ολοκληρώσουμε έχουμε τηρήσουμε έκανε έξαλλους που σημαίνει ότι πάλι θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία δηλαδή χάραξης ενδιάμεσων τομέων και διαμέσου των Φαρσάλων έτσι ώστε οι επιφάνειες να πλησιάζουν και να προσεγγίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα την καμπυλότητα της δεξαμενής στην ΕΒΓΑ βέβαια αυτά αυτά τα προβλήματα να τα έχουμε σε περίπτωση που η εξάμηνη μας έχει αυτοκτονική μορφή σάκους παράρτημα του πλοίου οι εικόνες εκεί θα έχουμε ένα Παράλληλα επίπεδο του στο επόμενο παράδειγμα μας έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο γραμμών έχουμε ένα λάντζα δηλαδή ένα βοηθητικό σκάφος λιμένα το οποίο έχει αυτή τη μορφή π.χ. είναι 18 18 μισή περίπου μέτρα μήκος πέντε 70 πλάτος έστω παραδείγματος χάριν ότι έχουμε οριοθέτηση θέλουμε να υπολογίσουμε τη δεξαμενή Σ'αυτό το σημείο του πλοίου δηλαδή σε ένα ύψος ένα μέτρο ως χάρη από τη βασική γραμμή και από τον τομέα έξι έως τον τομέα 11 στο νούμερο 10 άμεσο σχέδιο των γραμμών να δεξαμενή προσπαθούν το εγκάρσιο επίπεδο τον γραμμωτό κώδικα barcode λεγόμενο βλέπουμε ότι αφού το σκάφος μας σκάφος με τσάκισμα και οριοθετούν τη δεξαμενή αρχίζει όλοι οι φοιτητές δεν κάπνισμα καπνίζει συμμετρίας έναντι του 15 και από εκεί φτάνει μέχρι την πλευρά του πλοίου να λοιπόν οι βουλευτές της δεξαμενής ΝΟΜΕ σε έξι έως 110 από το διαρκές επίπεδο διαμήκεις τομή του τουλάχιστον επίπεδο των τον ναυπηγικό γραμμών έχουμε κοινή σάλο με 0 πέντε ενα εναμιση κυρίως σχεδιασμένες και εδώ η δεξαμενή μας οριοθετείται και ξεκινάει από το b στην Εύβοια αυτά με τελευταία του πλήρως από το ύψος και τους νομείς έξι και 10 σκηνικά άδοξη δεξαμενή μας είναι αυτή αυτό αυτή η άποψη είναι ένα ακόμα 15 αλλά ξεκινά η εξάμηνη αυτή και φτάνει μέχρι έξω που σημαίνει ότι δεξαμενή μας ξεκινάει ότι εξέδιδε 100 διαμήκεις εγκάρσιο στον ένα 15 μέσα από την αλόγιστη βία συμμετρίας του πλοίου και φτάνει κάθειρξη μέχρι τις 2000 μέχρι και ένα μέτρο εδώ είναι 25 πόντοι η απόσταση των Paris άλλων άρα Οικονομέας δύο είναι ένα μέτρο αυτό σημαίνει ότι πάμε στην λυσσαλέο στο επιστρο στο σχέδιο των οριζοντίων δομών και βλέπουμε έχουμε τίμησαν τον 0,5% ενα Nissan ενάμιση Nissan δύο άρα πρέπει εμείς να πάμε να ανέβουμε προς τα πάνω και να σχεδιάσουμε και ισχύει τις επιφάνειες που είναι σε κάθε νησί σάλο που υιοθετούν στον πυθμένα της δεξαμενής καθ ύψος σε κάθε ενδιάμεση σάλο όπως επίσης μπορούμε να πάμε να σχεδιάσουμε και πρέπει να βάλω σχεδιάζουμε και τις εγκάρσιες τομές όπως κάναμε κι γνώμης 6.8 9 10 πάμε λοιπόν στην επόμενη διαφάνεια όπου εδώ φαίνεται ότι έχουμε έξι με πέρυσι έχουμε σχεδιάσει τις εγκάρσιες τομές αποτελούν νέα 6ου στον τομέα 10 6.8 9 10 δεν υπονοώ ότι και εδώ κάνουμε βέβαια το πράγμα πολύ πιο εύκολα με την έννοια ότι έχω καμπύλες Αλέκου ευθείες γραμμές αλλά η βάλουμε την ίση σε κάθε τομέα σε κάθε μια σύντομη είναι πολύ ευκολότερη την επίτευξη αλλά επιφανείας γιατί είναι ευθυγράμμιση αλλά εδώ όμως είναι ένα διαφορετικό παράδειγμα σε σχέση με εκείνο εκεί είδαμε πως προσεγγίζουμε τις καμπύλες εδώ έχουμε ένα άλλο παράδειγμα όπου οι επιφάνειες είναι με ευθείες γραμμές βεβαίως της ευκολότερη βάλουμε σε κάθε όμως περίπτωση υπάρχουν οι εξής διαφορές ας προσέξουμε το εξής εδώ έχουμε την επιφάνεια Παΐσιος χάρη στο νούμερο 10 και είναι σχεδιασμένες και η εκκλησία έτσι ασμένως και τα ίχνη των Paris salon βλέπω λοιπόν ότι σάλος με 2,5 περνάει ακριβώς από το σημείο της κινήματος αυτό και οι επόμενες πάει σάλι είναι αυτή που σημαίνει ότι αν βάλουμε τρεις εγώ αυτή την επιφάνεια χρησιμοποιώντας τα είναι πλατεία αυτών των παρίσι καλούν ουσιαστικά μετράω υπολογίζω ολόκληρη εμφανή και χάνονται με στην περίπτωση όμως του τομέα 9 υπάρχει αυτή η διαφορά δηλαδή βασική γραμμή διαλογής επίπεδο συμμετρίας αυτή είναι η απόσταση ενώ 15 δύο κούπα αρχίζει δεξαμενή έξι είναι δεξαμενή και έχουμε Nissan δύο τίμησαν ενάμιση θύμισε ολοένα και τίμησαν 05 δεξαμενή μάστορα έχει αυτή τη μορφή μάλλον η επιφάνεια στον τομέα περιβάλλον 8 ναι έχει αυτή τη μορφή τομέας λοιπόν 8 εδώ έχουμε σχεδιασμένες της πάλης άλλους 0 πέντε ένα ενάμισι δύο εάν λοιπόν προσπαθήσουμε να βάλουμε τηρήσουμε χρησιμοποιώντας αυτά timing δηλαδή που έχουμε φάει απλά επειδή έχουμε μετρήσει και εμβαδό μετρήσουμε σύμφωνα με αυτό το σχήμα και αυτές της σχεδιασμένης Paris Lara με φέτα είναι κάτι που έχουμε κάνει όλο εμβαδού μετρώντας από την Nissan το 0,5 δισ άλλο ένα ουσιαστικά θα κάνουμε θα μετρήσουμε αυτήν εδώ δεν φανεί άρα αυτοί που επικαλούνται κάτι ανάλογο που βλέπουμε στον τομέα ενιαία και στον τομέα έξι τρώμε επτά πάλι είμαστε τυχεροί διότι η Πάρις αλλιώς 0 ένα υπάλληλος ένα πάει στο τσάκισμα άρα πάλι το σχήμα μας είναι πιο εύκολο για να μη χάσουν τίποτα όμως στους τομείς έξι 8 και 9 βλέπουμε έχουμε πολύ τι σημαίνει αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τουλάχιστον στο κομμάτι από κήπου ξύλα εξαγγελία από τον πυθμένα μέχρι το τσάκισμα κάθε σοβαρής μόνο την είχαν την την ευθεία 05 τι πάει να πει εδώ σημαίνει ότι πρέπει παρόμοια απόδοση λίγο να θέλουμε να σχεδιάσουμε μόνοι μας εδώ η οριζόντια γραμμή παράλληλη με τις άλλες και ξεχνώντας προς το παρόν αυτό αυτή τη γραμμή η ζωή δηλαδή να κάνουμε να πάμε να δούμε τρεις εβδομάδες είναι αυτή την επιφάνεια του κομήτη ούτε υπάρχουν απλοί χάνουμε τίποτα γιατί αυτό το αυτό το τρίγωνο ας πούμε μπορούμε να το μετρήσουμε και από κει και πέρα μετράμε και τα υπόλοιπα τώρα επειδή από ότι φαίνεται στο σχήμα τις αποστάσεις των θεσσαλών δεν ταυτίζονται με την απόσταση της απόστασης με την μοναδιαία απόσταση που έχει έδρα στο τρίγωνο η από τη γραμμή αυτή είναι η Nissan να πάλι αυτή αποσυνδέει συνεγείρει εδώ μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε δηλαδή ζητείται να μετρήσουμε την υπόλοιπη επιφάνεια Ευτυχώς τα με το τρίγωνο βάση μικρή ένα δεύτερο βασικό ύψος Απότοκο αυτής ολοένα να κάνουμε διαλείμματα μέτρηση και από κει που ήδη τις αποστάσεις είναι είσαι λοιπόν να μετρήσουμε την τελματωμένη το ένα τέσσερις γι μπορούμε ακόμα ακόμα θέλουμε να έτσι είναι μπορεί να δυσκολέψουν την τη ζωή μας στον υπολογισμό απλώς να προπονηθούν με σε εισαγωγικά στη χρήση των κανόνων εμβαδό μετρήσεις δηλαδή να πάρουμε αυτό το ύψους από εδώ μέχρι εκεί κρατούμε τη λύσουμε και να προχωρήσουμε σε ανάλογες αποστάσεις είτε χρησιμοποιώντας των καμένων εδώ όποτε τους συμφέρει να όπου είναι ο κανόνας 1.9 άρα έχουμε ζυγό αριθμό εξ αποστάσεων αλλά περιττό αριθμό κρατουμένων συνεχίζεται αυτό το χωρίσουμε ετσι είτε χρησιμοποιώντας τον δεύτερο κανόνων 24 οποίες νέοι 9 . 39 δηλαδή περιττό αριθμό εξ αποστάσεως και ζυγό αριθμό ενταγμένων αυτό είναι δική μας επιλογή εάν έχουμε μεγάλη εξοικείωση στον τρόπο υπολογισμού και χρήσης το κάνω τόση ώρα μπορούμε να κάνουμε αυτό συνολικά βέβαια μπορεί κάποιος μια ισόβια Ασημίνα να αναφέρεις αποστάσεις εδώ έτσι ώστε έτσι κι αλλιώς αυτό είναι ευθείες γραμμές οπότε ακόμα και στη μέση να προχωρήσουμε δηλαδή να το κάνουμε στη λύση κάνουμε τέσσερις ένα δε χάνουμε τίποτα θα πληρώνουμε εδώ αλλά ότι υπάρχει υπέρ του μετά μπορούμε να χωρίσουμε και αυτοί σε απόσταση πάλι σε δυο αράδες αναπάντεχα ευρήματα και αφήσουμε τα υπόλοιπα εκεί οπότε έχουμε ένα σχέση επιμέρους υπολογισμού εμβαδόν του κάθε τιμήματος που έχουμε χωρίσει και μπορούμε να κάνουμε και συνολική ετσι η σχέση κράτους κοινό παράγοντα βασικής απόσταση αυτοσεβασμός είναι ο υπολογισμός των εμβασμάτων τον διανύσουμε νέων που σημαίνει μετά ότι μπορούμε κάνουμε ένα τέσσερις αλάτι 1.2 τέσσερις ένα και να βρούμε τον λόγο της δεξαμενής αυτής από γνώμη έξι στον τομέα 10 το ίδιο πράγμα και για να είναι χώρα έχουμε κάνει σωστά μπορούμε να σχεδιάσουμε και της επιφάνειες κρατάει σε άλλους και να συμβάλλω μετρήσουμε πάλι αυτές επιφάνειες και μετά να ολοκληρώσουμε καθ' ύψος και να υπολογίσουμε τον λόγο εξάμηνης καθ' ύψος θα πρέπει αν έχουμε κάνει σωστά αυτοσχεδιασμό και τους υπολογισμούς να βρούμε το ίδιο αποτέλεσμα σε ότι αφορά στην τιμή του ώμου της δεξαμενής αυτό είναι ένα παράδειγμα όπου εδώ βλέπουμε τη χρήση ένα ειδικού σχεδίου σε κάποιο μάθημα σε κάποια περιοχή στη δική μας περίπτωση κάποιο μάθημα επόμενο ειδικότητες από την εθνική νομοθεσία π.χ. αλλά γενικά βλέπουμε πως χρησιμοποιούνται προθυμοποιείται το βασικό σχέδιο που το σχέδιο παρά μόνο πως χρησιμοποιούνται και εφαρμόζονται ανάλογα με την περίπτωση οι νέοι κανόνες εμβαδόν μετρήσεις και πως βέβαια χρησιμοποιείται εκτός σχεδίου ναυπηγικής χώρα μόνο για τον σχεδιασμό για κάποιοι επιφανειών για την καλύτερη και όσο το δυνατόν περισσότερο προς γευστική έτσι πόσο πειστικό αποτέλεσμα ώστε σχεδιασμός που κάνουμε για τον επόμενο υπολογισμό μας να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο αν είναι δυνατόν και στο 100% της του στόχου κάποτε αίματος πραγματικότητας ουσία που χρειαζόμαστε εφόσον έχουμε κάνει όλα αυτά μπορούμε μετά έχοντας σαν στις συζητήσεις μας και στην σύνταξη είτε με τη χρήση ανάλογων σχεδιαστικών και υπολογιστικών προγραμμάτων ελέγξουμε κατά πόσον από δέρμα τυπολογία τι μας δίνει το αποτέλεσμα που έχουμε κάνει εμείς μετοχές και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε κάνει σωστά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σωστό