Συνέντευξη της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στο France 3 (Greece 2021, 2020)
: Πολλές φορές, η Ελλάδα πρόκειται να εξελίξει. Η ιστορία δείχνει ότι πάντα μπορεί να εξελίξει. Στο 2021, το χώρο θα γιορτήσει το δεκαετριακό του χωριού, μετά από 4 εκατομμύρια εργασίας. Οι γιορτήσεις θα εργαστούνται από την παραδοσιακή πρόσφυγη της ΕΚΑ, Γιάννα Αγγέλου Πουλούς. Όταν βλέπεις αυτή τη σκηνή, τι βλέπεις, 200 χρόνια της ιστορίας της Ελλάδας? 200 χρόνια και βλέπω και το μέλλον. Πώς σκέφτεσαι, εσείς, το μέλλον της Ελλάδας? Έχουμε ένα σχέδιο, ότι η Ελλάδα πρέπει να εξελίξει. Υπάρχει ένα μέλλον. Και δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να μας σταματήσει. Το μυαλό της ΕΚΑ, ναι, πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να μας παρουσιάσουμε ως ένα χώρο που είναι δημοκρατικό και λιβερό. Υπάρχουν δικαιώματα, υπάρχει ένα καλό σύστημα. Έχουμε μια ιστορία που είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλο αυτό το μέλλον μας κάνει να είμαστε πολύ χαρούμενοι για το μέλλον.