Δήμος Χαλκιδέων - Δημοτικό Συμβούλιο - 20/02/2017 (Δήμος Χαλκιδέων, 2017)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Παρακαλώ Side doku Υπότιτλοι AUTHORWAVE Work with the heart Λοιπόν... Αρχίστε. Αρχίστε. Παρακαλώ λίγο ησυχία. Παρακαλώ. Πατέλης Αντώνιος. Παπαποστόλου Δημήτριος. Γιανούκος Γεώργιος. Τσάμαρης Κωνσταντίνος. Μπαλογιάννης Εμμανουήλ. Ανηφαντής Σωτήριος. Βερονικιάτης Δημήτριος. Γιανούκος Γεώργιος. Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος. Σανιδάς Γεώργιος. Γεωργίου Σωτήριος. Μπαρούτας Κωνσταντίνος. Ζεμπίλης Αθανάσιος. Βάκα Ελένη. Γουρνής Βασίλειος. Μπάκας Ιωάννης. Κώσταρος Χαράλαμπος. Δαριβέρη Ιωάννα. Σέρας Δημήτριος. Ψυχογιού Μακαρόν Αναστασία. Τσομόκος Μιχαήλ. Πιτσούνης Αλέξανδρος. Κόρδης Δήμος. Λεβέντις Νικόλαος. Λεβέντις Μάριος. Σχιόλιας Νικόλαος. Πρατσόλης Αναστάσιος. Σταματούκος Εβάγγελος. Δημάκη Εκατερίνη. Κουλουρίδης Κωνσταντίνος. Μιτζιφύρη Ελένη. Διαπιστώθηκε απαρτή, αρχίζει η συνεδρία σου του Δημοτικού Συμβουλίου. Προέκυψε ένα θέμα εκτός συμμερισίας, τις δύο η ώρα το μεσημέρι. Θα σας ενημερώσει ο κύριος Παντούνας γιατί πρέπει να το περάσουμε. Κύριε Πανούρα, έχετε το λόγο. Γεια σας. Σήμερα το μεσημέρι, μία και μισή, ενημερωθήκαμε από το Εργατικό Κέντρο ότι ήρθε και έχει με ημερομηνία 17 δευτερού, βέβαια, αποστολή από την Αθηνέα για τις κοινωνικές δομές. Παράταση μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, που σημαίνει Ιανουέρος-Φεβρουάριος. Ήρθε σήμερα, αλλά πρέπει να το περάσουμε γιατί λίγει 28 Φεβρουαρίου. Αν θα δωθεί άλλη παράταση αυτό δεν έχει ενημερωθεί κανένας. Η προηγούμενη τα 30... Έτσι, είναι δίμηνο. Και βέβαια να ενημερώσω μια και το συζητάμε τώρα ότι για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ. Και έχει κρατηθεί και το 20% από κάθε παράταση που δίναμε σε προηγούμενα συμβούλια, αν θυμάστε. Ευχαριστώ. Σεφωνέται κύριε Βάκαν να συνδεθεί, κύριε Λεβέντη. Ναι, κύριε Σταματούκο, ναι. Κύριε Κολουρίδη, ναι. Ευχαριστώ. Κύριε Δήμαρχε, έχετε λόγο. Ναι. Κυρία Βάκαν, έχετε κάτι πρώτο να ξεκινήσω στα θέματα. Ναι, κύριε... Ναι, κύριε... Ναι, μπορώ να μιλήσω. Ναι, κύριε Λεβέντη. Θέλω να κάνω κάνα δυο ερωτήσεις για κάτι που έχει προκύψει στην πόλη μας και μας αφορά. Όλοι θα ξέρετε, όλοι θα έχετε ενημερωθεί, ότι υπάρχει ένα ζήτημα με το κληροδότημα Μπαφέρου, στο οποίο στη διαδικασία συμμετέχει, σύμφωνα με τον δωρητή και ο δήμος. Εν όψη της λειτουργίας του νέου νοσοκομείου, στο οποίο προβλέπεται η δημιουργία που αυτό ο δωρητής ζητούσε, δηλαδή την ίδρυση ογκολογικής μονάδας, και επειδή το νέο νοσοκομείο, όπως ξέρουμε όλοι, βένει προς το τέλος του, υπάρχουν παράξενες και περίεργες και ύποπτες φωνές συνδημιωτών μας, που λίγο οι πολλοί ζητούν. Ύστερα από πρώτον, αγωγή που έχει καταθέσει το γυροκομείο, που σημαίνει εκκλησία, και ζητάει ένα ποσόν. Και κάποιες άλλες περίεργες φωνές, που προέρχονται από υποψήφιους βουλευτές, και θα είμαι συγκεκριμένος, ο κ. Μαρκόπουλος έκανε μια πολύ περίεργη ανακοίνωση, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε μισά-μισά. Τώρα, από πού πήρε το δικαίωμα. Βεβαίως, το δικαίωμα το πήρε ζητώντας ψήφους. Σου λέει εκκλησία, είναι ψήφους τα πάρω. Αλλά θεωρώ μπρος σε αυτή την περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ο δήμος πρέπει να υπερασφιστεί τα συμφέροντα των δημοτών και να ομόφωνα, πιστεύω, να αποφασίσουμε και έναν απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Ξέρω ότι ο δήμαρχος είναι αυτής της άοψης, ότι να δοθούν τα χρήματα στο νοσοκομείο, γιατί με τα θέματα της υγείας δεν μπορεί να παίζει κανείς. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί, να χρηματοδοτηθεί η ογκολογική μονάδα στο νέο νοσοκομείο και να πάρουν τα χρήματα για την υπηρεσία του λαού, των δημοτών μας. Αυτό είναι το ένα θέμα. Και ένα άλλο θέμα. Ακριβώς πριν ένα χρόνο είχαμε πάλι ένα ζήτημα για τα παράλληλα έργα του νοσοκομείου. Και είχαμε πάρει την απάντηση, κύριε Δήμαρχο, ότι και μπολιντόζες έχουν μπεί και έχουν ξεκινήσει. Μετά σε δεύτερη ερώτηση, μετά από λίγους μήνες, μας είπατε ότι έχει δεσμευτεί η περιφέρεια να χρηματοδοτήσει τα έργα και εμείς να βάλουμε τα σχέδια κλπ. Και επειδή η απάντηση προχθές στο Περιφερικό Συμβουγούλιο ήταν ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και χρηματοδότηση έχουμε, αλλά ο Δήμος δεν μας έχει δώσει τις μελέτες, ρωτάμε τι γίνεται. Και ένα τελευταίο μόνο. Τι έγινε με το ζήτημα που βάλαμε την πραγματική εβδομάδα για την έβρεση στέγης για τους Ιππηρώτες. Αν το είδατε και αν βρήκαμε κάποιο σχολείο. Κύριε Σαματούκ, κάτι μου είχε το ψήφισμα κάτι. Από την πλευρά μας έχουμε να προτείνουμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο μια πρόταση ψηφίσματος, συμπαράστασης στο Δήμαρχο Τσίπρα, συμπαράστασης στο Δήμαρχο της Πάτρας που διώκεται, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του, γιατί δεν παραχώρησε στην κρίση αυγή του 2015 χώρο για τη γνωστή προπαγάνδα μίσους που κάνει απέναντι στο λαϊκό κίνημα και στους μετανάστες. Δεν ξέρω αν, επειδή έχω καταθέσει το ψήφισμα στο Προεδρείο, να το διαβάσω εγώ, θέλει να το διαβάσει ο Προεδρείος. Κάτι το έχω διαβάσει και συμφωνώ. Τώρα, άμα θέλουμε να το συζητήσουμε... Ψήφισμα συμπαράστασης. Το έχετε όλοι καταλαβαίνει. Θα το διαβάσω στο τέλος, πριν μπούμε στα θέματα εκτός συμμερισίας. Κύριε Δήμαρχε, έχει το λόγο. Θέλετε κάτι, κύριε Κουλουριδή. Ναι, ναι. Αυτό το θέμα με το κληροδότημα αμπαφέρου, είναι χειρότερο από αυτό που λέει ο Νίκος. Ο Νίκος το έπιασε το θέμα έτσι, ο άνθρωπος έτσι του το μεταφέρανε. Κύριε Λεβέτη, τα μικρόφωνα, κύριε Στοματούγο. Είναι μια παλιά ιστορία που αγγίζει το βρώμικο. Είναι βρώμικη κατάσταση το θέμα με το κληροδότημα. Αν δείτε τι γράφει μέσα ο αμπαφέρος και τι πάνε να γίνει, συζητάμε για μία από τις μεγαλύτερες κομπίνες που υπάρχει περίπτωση να δούμε στη Γαλκίδα. Το αυτό που γράφει μέσα είναι ότι διορίζω ένα δικαιτικό συμβούλιο και αυτό το δικαιτικό συμβούλιο, αυτό που αφήνω, το κληροδότημα, να πάει στο νοσοκομείο το συγκεκριμένο και να γίνει μονάδα που είπε ο Νίκος, προηγουμένως. Ογκολογική και κάτι τέτοιο. Ξέρατε που έφτασε στο θέμα. Δεν μπορεί να συνεδριάσει από τις πιέσεις καν ένα δικαιτικό συμβούλιο. Και είναι συγκεκριμένα τα πρόσωπα. Γιατί έχω κάνει και εγώ στο δικαιτικό συμβούλιο αυτό. Και όταν μπήκε το θέμα ότι αυτά τα πράγματα να πάνε στο νοσοκομείο, το κληροδότημα ότι τα πράγματα να πάνε στο νοσοκομείο, εκεί σηκώθηκε η Γαλκίδα στο πόδι. Βουλευτές, πολιτευτές, παπάδες, δεσποτάδες, ιστορίες, ξέρετε κάτι γιατί, συνάδελφοι, γιατί γράφεις ένα σημείο μέσα εάν το δικαιτικό συμβούλιο αυτό δεν μπορέσει να κατορθώσει τα χρήματα αυτά να πάνε εκεί, αυτό μεταφέρατε στην Εκκλησία. Καληνύχτα. Και καλές γιορτές. Έτσι. Λοιπόν, αυτό που πρέπει να γίνει κατά την προσωπική μου άποψη και την άποψη πιστεύω των περισσότερων εδώ μέσα μάλλον, πιο σημαντικό θα ήταν να είναι έτσι, να έχουμε μια μεγάλη πλειοψηφία, αυτά τα πράγματα θα τελειώσουν το συντομότερο και το κληροδότημα να τελειώνει. Αλλιώς θα σέρνεται ή δεν θα τελειώσει ποτέ. Έτσι. Και να βάλω και κάτι, αυτό ήταν συμπλήρωμα του Νίκου. Για αυτό που είπε ο Νίκος. Να πω κάτι τώρα που έχει σχέση λίγο με την Αρτάκη γιατί βλέπω, έχω το δικαίωμα. Γιώργο. Αρχηγός Παράταξης. Ε, ναι, οπότε λέω ότι θέλω. Συμφωνείς, Γιώργο? Συμφωνώ πολύ. Μπράβο, ευχαριστώ πολύ. Αφού συμφωνείτε τελειώσαμε. Να πω κάτι για την Αρτάκη. Υπάρχει μια κινητικότητα και το βάζω το θέμα για το εξαναβάλι. Υπάρχει μια κινητικότητα και βλέπω εκεί παρουσίες περιφεριάρχες, ο δήμαρχος ήδη είναι εκεί, πολλοί από μας περνάμε από εκεί, έτσι. Και υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να είναι στην επικαιρότητα, βλέπω τώρα μια κινητικότητα, ότι πιάνει τα προβλήματα της Αρτάκης και δεν αναδεικνύονται ποτέ. Είχα πει σε ένα συμβούλιο το προηγούμενο, νομίζω πριν 6-7 μήνες, είχα βάλει ένα ζήτημα τι θα γίνει με τη λιματολάσπη θάλασσα. Αυτό που υπάρχει στην Αρτάκη δεν είναι θάλασσα, είναι λιματολάσπη. Είναι η καταστροφή της Αρτάκης. Και αυτό δεν το χρειώνονται μόνο οι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και οι αρχηγοί των παρατάξεων, το χρειώνονται και η τοπική κοινωνία. Και του λέω την κινητικότητα, γιατί έρχονται στον Ολληνέ πολλοί και διάφοροι εκεί κάτω τώρα το τελευταίο διάστημα και την Παρασκευή θα έρθουν όλοι να βάλουν ζήτημα τι είναι αυτή η καταστροφή της Αρτάκης. Και η καταστροφή της Αρτάκης είναι ότι κατορθώσανε, δήμαρχε, πιστεύω να διαφωνείς, με τη λιματολάσπη, έτσι. Γίνονται προσπάθειες από πολλούς, και από εδώ μέσα, να καθαρίσει αυτή η κατάσταση της Αρτάκης και ακόμα παραμένει έτσι. Τώρα όμως επίμονα προσπαθούν να βρουν υπεύθυνους και συνυπεύθυνους. Και προσπαθούν μέσα στο κάδρο να βάλουν πολλούς. Λοιπόν, πρώτα θα μπουνε αυτοί που δημιουργήσαν την κατάσταση και μετά θα μπουνε οι υπόλοιποι. Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να μπω στον κάδρο που έχουν φτιάξει κάποιοι άλλοι που έπρεπε να είναι πρώτοι αυτοί μέσα. Δεν υπάρχουν νόμβρια στη θάλασσα της Αρτάκης. Είναι λήματα από σπίτια. Και επειδή ορισμένοι τα βατζίδες στην περιοχή έχουν αναλάβει αυτά τα πράγματα, πρέπει να μπουνε αυτοί μέσα στη θάλασσα για να μην δημιουργηθεί μια άλλη κατάσταση που έχει κόστος, προτιμάνε να διαλύσουνε μια απόλυση, έτσι για να μην βάλουνε κάποιοι που έχουνε, όχι αυτοί που δεν έχουνε, το χέρι στην τσέπη. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αν θέλετε το κάνουμε και πιο λιανέρα. Ευχαριστούμε κύριε Πολουρίδη. Κύριε Δήμακη. Εγώ ευχαριστώ. Αυτά είναι θέματα που ετρέθηκαν. Είμαστε εξεχωριστές συνεδριάσεις. Όμως, ακούστε αγαπητοί συνάδελφοι. Το Μπαφέρειο Ίδρυμα. Ο Δήμαρς Χαλκιδέων μετέχει εξοφίτσιος σαν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, μαζί με τον Πρόεδρο, όπως έλεγε η Διαθήκη δηλαδή του 1959, ανάμεσα είναι ο Πρόεδρος των Πελοπονησίων, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου. Και ο Διοικητής του Νοσοκομείου. Η Διαθήκη έλεγε, πολύ αδρά, ότι τα χρήματα που αφήνω από τα μισθόματα κάποιων ακυνήτων θα μαζευτούν και θα πάνε για να δημιουργήσει μια ογκολική μονάδα ή να αγοραστούν μηχανήματα για την ογκολική μονάδα του νοσοκομείου. Σε αντίθετη περίπτωση, έλεγε η Διαθήκη, όταν αυτός ο στόχος δεν επιτευχθεί, τα χρήματα θα πάνε στο υποανέγερση γειροκομείου. Αυτή η Διαθήκη προσβλήθηκε το 2007, ότι δεν είχαν η σκοπή της ικανοποιηθεί, ο σκοπός του ευεργέτη και διεκδικήθηκαν τα χρήματα. Όμως το 2009 η Δίκη ματαιώθηκε και η κατάσταση έμενος έχει. Μετά από πρόταση δική μου, στη συνέχεια επανήλθε το Γειροκομείο και η Μητρόπολη και λέει, όχι καν η αγωγή, ζητάει να ερμηνευθεί εκ νέου η Διαθήκη. Με ερμηνεία ζητάει. Αυτό πρόκειται να εκδικασεί στις αρχές Μαρτίου, νομίζω στις 8, και θα παρέμβει υπέρ του σκοπού του διαθέτη, με δικηγόρο που έβαλε από την Αθήνα το Παθαίριο Ίδρυμα. Θα εμείνει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει και οργανισμός στο νοσοκομείο, ότι έχει ογκολογική μονάδα, το νοσοκομείο ολοκληρώνει το Σονούπο, και άρα θέλουμε να πιστεύουμε τα χρήματα θα ικανοποιηθεί τώρα ο σκοπός του διαθέτη. Αυτή είναι η κίνηση που έχουμε κάνει. Ο Δήμαρχος υπέγραψε και με τους φίλους του νοσοκομείου Χαλκίδος, που ζητούν να γίνει αυτό. Άλλοι δεν υπέγραψαν, δεν έχει σημασία, δεν είναι της ώρας, ο καθένας νομίζω έχει τη δική του συγκρότηση, τη δική του άποψη για όλα αυτά. Εν πάση περίπτωση αυτά θα πρόκειται να εμπνευθούν το επόμενο διάστημα. Αν μου επιτρέπεται να πω κάτι, η αποκεντρωμένη διοίκηση, δεν θα το σχολιάσω, το γεγονός θα αναφέρω, η αποκεντρωμένη διοίκηση που εκπροσωπεί το κράτος δήλωσε αποχή και δεν θα παραστεί. Αυτό είναι το ένα, η απάντηση. Όχι. Η αποκεντρωμένη διοίκηση εκπροσωπεί το κράτος, δεν θα παραστεί λέει, θα απέχει. Αυτό εκτίμησε. Υποψιάζομαι με δικηγόρο για να στηρίξει. Λοιπόν, από εκεί και πέρα. Για τα συνοδά έργα του νοσοκομείου. Δεν χρειάζεται να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν, είναι γνωστό. Έγινε μια ευρύτατη σύσκεψη πριν πέντε μήνες, νομίζω νοήτα τέσσερις, με παρουσία όλων των τεχνικών και από την περιφέρεια και από τις κτιριακές υποδομές και από το Δήμο Χαλκιδέων. Τι θα γίνουν με τα συνοδά έργα, που ήταν ο δρόμος, η πρόσβαση εν πάση περιτώσει στο νοσοκομείο, και η ύδρευση και η απορροή των ομβρίων και των λοιμάτων του νοσοκομείου. Ο εργολάβος μπορούσε να τα φέρει μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου, από εκεί πέρα δεν υπήρχε δίκτυο. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μελέτησαν και ολοκλήρωσαν τη μελέτη για το δρόμο. Όταν είπα ότι ανοίξαμε το δρόμο απάνω, όποιος πάει στο νοσοκομείο θα δει ότι έχει ανοιχτεί ένας δρόμος, νομίζω 8 μέτρα ή 12, από το ύψος, από την ανηφόρα που τελειώνει τα κτέλ, μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου. Είναι 13 μέτρα, αυτός έχει ανοιχτεί με μπολντόζα, είναι διανοιγμένος ο δρόμος δηλαδή. Απλώς δεν μπορεί να τον φτιάξουμε τώρα να στρώσουμε άσφαλτο και μετά να σκάβουμε να βάλουμε τα δίκτυα. Έτσι κάναμε μια μελέτη, απορροής όπως σας είπα των ομβρίων και των λοιμάτων, όπως είχαμε συμφωνήσει σε εκείνη την ευρύτατη σύσκεψη, και μια μελέτη για το δρόμο. Οι τεχνικές υπηρεσίες και η ιδέα. Αφού αστάλησαν αυτές οι μελέτες, προφανώς εκτιμήθηκε, ή κάποιο κάτι άλλαξε, και μας ειδοποίησαν πριν περίπου 1,5 μήνα, ότι δεν θα κάνουμε τρεις ξεχωριστές μελέτες, θα κάνουμε και τις τρεις μελέτες σε μία για να γίνει σαν υποέργο του νοσοκομείου. Οι υπερησίες κάθισαν, χωρίς να είναι ιδιαίτερα εύκολο αυτό, και ενωπίσαν τις τρεις μελέτες σε μία. Και αυτές τις τρεις μελέτες σε μία, τις έχουμε στείλει στην περιφέρεια. Η περιφέρεια τις έστειλε στις κτιριακές υποδομές. Εγώ είμαι σε καθημερινή επικοινωνία γιατί με ενδιαφέρει, για να δούμε τι θα γίνει. Και μας είπαν, περιμένετε και θα δούμε. Θα γίνει μια προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στις κτιριακές υποδομές και στο δήμο. Φαίνεται να είναι αυτή η καλύτερη λύση, γιατί ο χώρος που είναι έξω από το νοσοκομείο, δεν είναι στον εργολάβο. Και άρα λοιπόν θα πρέπει ο δήμος να είναι η υπερησία που θα επιβλέπει το έργο, η διευθύνουσα υπερησία, αν το εκτελέσουν οι κτιριακές υποδομές, που έτσι φαίνεται σαν υποέργο. Κόστος 1.800.000. Και μιας και μου δίνετε αυτή την αφορμή, δηλαδή τα πράγματα προχωράνε πάρα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μας δώσατε να ενημερώσουμε το σώμα. Και εμείς, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα κάνουμε και μια παρέμβαση στον κόμβο, που είναι μπροστά από την αρέθουσα, αλλά και σε όλο το μήκος εκεί από τακτέλ μέχρι τον κόμβο, για να μπορέσουμε, όταν γίνει αυτό το έργο, να διευκολυνθεί κατά πολύ όλη η κυκλοφοριακή κίνηση στο σημείο αυτό. Και κάνουμε και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις. Είναι σε εξέλιξη κάποιες εγκρίσεις, που αν γίνουν και αυτές, για τους κόμβους έχουμε πάρει εγκρίσεις από τη ΔΜΕΟ, και αν γίνουν και αυτές θα αλλάξει το τοπίο εκεί, αλλά δουλεύουμε συστηματικά γι' αυτό μέσα σε αυτές τις αγγυλώσεις και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, που όλοι ξέρουμε είναι η παθογένεια της ελληνικής δημόσιας δίκησης. Συνεχίζουμε τα θέματα με ρησίες διάταξης. Πρόεδρε, μισό λεπτό. Όχι, όχι, όχι, δευτερολογία, μισό λεπτό. Νομίζω όπως μπήκε το ζήτημα από το συνάδελφο τον Νίκο του Λεβέντη και συμπληρώθηκε από τον Κώστα τον Κουλουρίδη και από τα πράγματα που ανέφερε ο Δήμαρχος. Μας οδηγούν στο να πάρουμε μια απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα και να εξουσιοδοτήσουμε τον Δήμαρχο να παρευρεθεί στην αγωγή που γίνεται και να απαιτούμε να γίνει αυτή η υλοποίηση της Διαθήκης όπως αρχικά προεβλέπετο. Και στο κάτω κάτω, ως προς τι η Εκκλησία διαφοροποιείται και θέλει να ιδιοποιηθεί το κληροδότημα ο σκοπός για τον οποίον θα διατεθούν, δηλαδή το να εξοπλισθεί η Εγκολογική Κλινική, δεν είναι θεάρεστο έργο. Ευχαριστούμε κύριε. Κύριε, λοιπόν, συνεχίζουμε θέματα, σε παρακαλώ. Όχι, συνεχίζουμε με τα θέματα εμμερισίας διάταξης. Πρώτο θέμα, περιέγκρισης, σε παρακαλώ κύριε Γεωργό, περιέγκρισης υπαριθμών 10 κάθε το 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΚ που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού από το 2017 ΔΟΠΑΚ. Κυρία Καλαμνιώτου. Δεν έχω αυτή τη στιγμή έγγραφο, σας παρακαλώ, το φέρατε τώρα δεν μπορώ. Όταν φέρετε έγγραφο, λοιπόν, κυρία Καλαμνιώτου, σε παρακαλώ. Κύριε Γεωργό. Ο κύριος δήμαρχος ενημέρωσε, κύριε Βλαχογιώργη, ο κύριος δήμαρχος ενημέρωσε. Κυρία Καλαμνιώτου, κυρία Καλαμνιώτου, έχετε τον λόγο, σας παρακαλώ. Έλειξε ο διάλογος. Λοιπόν, κυρία Καλαμνιώτου, έχετε τον λόγο. Όχι, όχι, δεν έχετε τον λόγο. Κυρία Καλαμνιώτου, έχετε τον λόγο. Σας παρακαλώ, όχι, όχι, δεν έχετε τον λόγο, σας παρακαλώ. Όχι, όχι, δεν έχετε. Κυρία, σας παρακαλώ. Κυρία Καλαμνιώτου, έχετε τον λόγο. Όχι. Κυρία Καλαμνιώτου, έχετε τον λόγο. Σας καταθέτουμε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, την πρώτη αναμόρφωση, η οποία αφορά την ένταξη του προγράμματος για το Παντοπολείο και τα κοινωνικά συσσίτια. Έχεις κάτι άλλο... Δεν παραλαμβώ, όχι αυτό. Κυρία Βάκκα, συμφωνείτε για την αναμόρφωση, έχετε κάτι? Κυρία Δαρυμπέρη, έχετε για την αναμόρφωση. Κυρία Μακαρώνα, εσείς θα μιλήσετε? Ωραία, κυρία Μακαρώνα, έχετε τον λόγο. Κατερινέ, συγγνώμη, δεν συζητήθηκε. Έχεις ένα για μετακινήσεις προσωπικού, κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σεβαστείτε το χώρο. Ναι, σε παρακαλώ. Με τα κινήσεις που είπατε... Κυρία Μακαρώνα, έχετε τον λόγο. Το ξέρω, ευχαριστώ πολύ. Σε ένα σημείο... Α, ναι, στο 706413. Έχεις μεταφορές προσώπων. Είναι βέβαια καινούργιος κωδικός, αλλά σε τι αφορά αυτό. Στην τρίτη σελίδα σου... Ναι. Ο τρίτος κωδικός. Τέταρτος, πέμπτος, μάλλον είναι, όπως είναι στη σελίδα. Μεταφορές προσώπων που λες, παιδί μου. Μπορείτε να μου πείτε... Το 706413. Το 706413. Είναι νέος κωδικός και λένε πως είναι πάνω στη νέο πρόγραμμα. Α, αυτό που λέτε, ναι, συγγνώμη, ναι, ναι. Είναι αυτό... Όχι, όχι, είναι το... Δεν είναι αυτό, όχι, κατάλαβα, το 5000 αυτό λέτε, έτσι, ναι. Το προσωπικό, δηλαδή, αυτό, τη μεταφορές προσώπων, αυτό είναι... Είναι για τα κέντρα κοινότητες, για τα συσσίτια. Ναι. Και τα παντοπολία, αυτό είναι. Τα μεταφορές προσώπων... Εννοεί τα... αυτά τα οποία θα προσλάβουμε. Α, θα μετακινούνται τα... Τα μετακινούμενα πρόσωπα, το έχει βάλει... Ακούστε, ακούστε. Καταλαβαίνετε ότι αυτή είναι κωδική των προγραμμάτων, τα οποία δίνονται για τα κέντρα κοινότητες, τα συσσίτια και... Κάναμε μια ενδεικτική κατανομή των ποσών, εάν δεν χρησιμοποιηθούν, αυτά τα ποσά θα τα πάρουμε, θα τα βάλουμε κάπου αλλού. Δεν είναι... Αυτά άλλωστε ελέγχονται με απολογισμούς καθημερινούς, καθημερινούς, σε τακτικού, σε τακτική βάση και πηγαίνουν στην περιφέρεια για έλεγχο. Αλλά, ας σας πω, ο κύριος Καραμάντουλας που το συνέταξε. Είναι η διατύπωση... Μισό λεπτό. Έχετε κάτι άλλο κυρία... Ναι, κύριε Καραμάντουλα, σας δώσω το λόγο γιατί... Ναι. Κυρία Μακαρώνα. Εντάξει. Εντάξει. Ναι, ψηφίζετε, τι είπατε, το δείτε τι είπατε. Λεπτό. Πραγματικά, μισό λεπτό. Κύριος Καραμάντουλος μετά, ναι. Τι αφορά, εγώ δεν κατάλαβα. Ναι, κύριε Καραμάντουλα. Μπορεί με κάποιες διευκρινήσεις από τον πρώτο λεπτό. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Παρακαλώ, ακούχεστε. Παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Παρακαλώ, ακούχεστε. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο. Πάτε το μικρόφωνο, το μικρόφωνο.